Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Malin - Makeup & Hair"All time" favoritter..

Lager en egen side for mine "All time favoritter". Jeg syns de fortjener litt oppmerksomhet og egen side. Jeg har mangen favoritter, men noen er mer favoritter enn andre. Og de er desse favorittene jeg skriver opp her. Dette er produkter jeg kjøper om og om igjen - Produkter jeg aldri slutter å elske.


SMINKE:


Chanel Vitalumiere Aqua.

Denne foundationen er bare så nydelig. Huden får en naturlig glød og du ser ikke sminket ut. Den har en medium dekkevne og den er vannbasert. Dette er en litt lettere variant av NARS Sheer Glow som også er en av mine favoritt foundationer.

Amazing Concealer.
Min kjære concealer som har reddet meg de dagene jeg har mørke ringer under øynene. Denne har en litt salmon/beige farge og som vi vet nøytraliserer salmonfargen blå/mørkeringer. Full dekkevne som ikke ser kakete ut.
Men man må sette den med et pudder for ellers vil den crease - Fåes hos Skinstore.

Benefit Powderflage.
Magiske pulveret som setter alle concealere på plass. Denne bruker jeg over concealeren ( nevnt over) for å sette den på plass, slik at den sitter hele dagen. Dette pudderet ha også en lysnende effekt som er en grei bonus å ha.
Et magisk pulver alle bør ha dersom de sliter med at concealeren legger seg i fine linjer under øynene. Fåes hos Feelunique.

MAC Bite Of An Apple.
Limited Edition blush desverre, men den er så nydelig. Det er slik at jeg nesten ikke tør å bruke den i frykt om at den vil bli brukt opp. En helt unik blush. Desverre selges den ikke mer.  Men jeg har funnet en perfekt dupe til denne blushen som dere kan lese om her.

NARS Laguna Bronzer.
Solpudderet som sikkert alle har hørt om. Dette er et solpudder som gir glød uten at du ser ut som en diskokule. Et supert produkt for oss med lys hud. Den ser ikke oransj ut på. Fin til hverdags og fest. Fåes hos HQhair.

MAC Shy Girl.
Signatur leppestiften min. Dette er en leppestift jeg bruker nesten hver dag. Nude-fersken farge med litt shine og shimmer i. Jeg aner ikke hvor mangen Shy Girl leppestifter jeg har brukt opp, men det er en del.
Dette er en cremesheen som også er fuktgivende. Fåes hos Britique

MakeupStore Choco D´or.
En nydelig dyp gyllen brunfarge med gullglitter i. Den kan brukes på øyenlokket eller som globalfarge.
Den er nydelig på en hverdagslook, men også til en smokyeyes sminke. Har du ikke denne bør du skaffe deg en. Fåes hos MakeupStore eller Kicks.

Dior Addict Vibrant Color Spectacular Shine Lipstick #530 Bobo
Min nyeste favoritt, denne slår faktisk Shy Girl som har vert min signatur leppestift lenge. Bobo er en nydelig fersken/korall farge med mye shimmer som gir en illusjon av større lepper. Den inneholder 25% mindre voks i seg enn det en normal leppestift vanligvis inneholder. Den tørker ikke ut leppene og føles deilig ut på leppene - Fåes hos Strawberrynet.

Chanel Bronze Universel - Chanel Soileil Tan De Chanel.
Dette er en krembronzer/makeupbase som passer alle hudfarger. Den smelter inn i huden og gir deg en naturlig solbrun hud, du kan bruke den på kroppen også. Dette er min nr. 1 innen solpudder. Jeg har ikke hørt noe negativt om dette solpudderet og det skjønner jeg veldig godt fordi det er ikke noe negativt å si.
Fåes hos Britique 

Korres Lip Butters.
Dette er uten tvil det beste pleiende leppeproduktet jeg har testet. Denne leppebalmen inneholder ikke mineraloljer, silikon, sulfat eller parabener, bare gode fuktgivende ingredienser som bl.a sheasmør. Denne leppebalmen svikter aldri, den gir godt med fukt og pleie til såre, tørre og sprukne lepper. Jeg bruker denne hver kveld før jeg legger meg samt i løpet av dagen når jeg føler jeg trenger den. Den kommer i flere smaker/farger og mine favoritter er Jasmin, Guava og Pomegranate.
Fåes hos Feelunique HUDPLEIE:

Matis Résponse Delicate Moisturising Cream.
Dag- og nattkremen min som gir masse fukt og pleie til huden. Jeg er superfornøyd med denne dagkremen og jeg er allerede godt i gang med min andre krukke. Fåes hos Feelunique.

md formulations Continuous Renewal serum.
Dette er et serum for kombinert/uren hud som rengjør og med tiden fjerner urenheter i ansiktet. Den inneholder Glykolsyre som har en blekende effekt også på arr og discoloration i ansiktet. Et supert serum jeg anbefaler alle med kombinert og uren hud å prøve. Fåes hos Feelunique.

md formulations Vit-A-Plus Clearing Complex Mask.
Dette er en dyprensende maske som gjør en ypperlig jobb. Den har minsket synligheten av porene og ikke minst fjernet de sorte prikkene på nesa. Av alle mine hudprodukter så er det denne jeg er mest overrasket over. Denne merket jeg forskjell allerede etter første gang, og det er ikke ofte jeg har opplevd. Fåes hos Feelunique.

md formulations Face & Body scrub.
Beste skrubben som finnes. Denne inneholder Glykol som gir en kjemisk peeling, og den inneholder små korn som peeler som en vanlig scrub ( 2 in 1 peeling product). Jeg kommer aldri til å bytte ut denne skrubben, rett og slett for det finnes ikke bedre skrubb. Face and Body scrub kan du få kjøpt hos Feelunique.

Decleor Aroma Foaming Cleanser
Denne er helt super rens til ansiktet. Den kommer i lotion konsistens, men du skal skumme den med litt vann i ansiktet slik at den blir til en slags foam - Denne bruker jeg sammen med Clarisonic MIA (som du kan lese om lenger nede) og sammen er de helt perfekt. 
Fåes hos Feelunique.


 

HÅRPLEIE:

Joico K-Pak Sun Therapy Shampoo og hårkur
Desverre er denne discontinuet, selges ikke lenger, i følge Feelunique. Denne serien gjør håret glatt og mykt ikkje minst den beskytter mot sola. Den lukter sommer, kokos. Håret mitt elsker denne serien. Fåes hos BeautyBay

Orofluido Beauty Elixir oil
Dette er en olje man har i håret - Den etterlater håret glatt og mykt. Den skal også ha litt pleiendeingredienser i seg. Håret mitt digger oljer og spesielt denne. Supert for dere med tørt hår. Den kan sammenlignes med Morrocanoil, men etter mi meining så er denne bedre :)
Fåes hos Feelunique.

Kerastase Ciment Thermique. 
Den beste varmebeskyttendekremen som finnes. Denne har også en pleiendeeffekt. Har du slitt og ødlagt hår vil denne hjelpe + beskytte mot varme. Påføres i vått hår så kan du føne evt. rette/krølle håret om du trenger det.
Fåes hos Feelunique.

LOreal Absolut Repair Leave In kur
Dette produktet lukter så godt, den beste lukta jeg vet om i hårprodukter. Hele serien er fantastisk, men spesielt denne leave-in kuren. Den reparerer og motvirker at håret blir mer slitt. Kommer i en handy pumpeflaske.
Fåes hos StrawberryNET

Wella Prefessionals Encrich Self-Warmin hårkur
Denne varmende hårkuren fra wella er helt fantastisk - Den gir godt med fuktighet og glans til tørt og livløst hår. Denne bruker jeg som en slags avsluttende kur/balsam etter jeg har brukt en proteinkur. Håret blir mykt, flokefritt og glansfult.
-Fåes hos Feelunique.
 

PARFYME:

Chanel Coco Mademoiselle
Søt, sofistikert parfyme som de yngre og de eldre kan bruke. Kommer i glassflakong og i pursespray+refiller.
Fåes hos StrawberryNET

Victor & Rolf Flowerbomb.

Sofistikert, søt og litt tung parfyme.
Fåes hos Cheapsmells

Versace Bright Crystal.
Jeg får stadivekk komplementer når jeg bruker denne - Både fra jenter og gutter.
Dette er en litt friskere parfyme som vil passe både de yngre og de eldre.
Fåes hos Cheapsmells

Laura Biagiotti.
En parfyme jeg brukte mye i mine yngre dager, spesielt på ungdomsskolen. Jeg brukte vel opp 2x50ml på mindre enn ett år en gang. Så begynta jeg å bruke den igjen da jeg fikk den i gave og jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har glemt en så deilig duft. En skikkelig "All time favoritt". Fåes hos Cheapsmells.


ANNET:

Tweezerman.
En god pinsett er faktisk viktigere enn man tror. Jeg har alltid brukt slike billige pinsetter fra apoteket/europris e.l. Jeg var fornøyd med dem helt til jeg kjøpte Tweezerman pinsetten. Helt annen klasse og så mye bedre. Tweezerman har også slipegaranti, så når den blir sløv kan du sende den inn å få den slipt helt gratis. Fåes hos Feelunqie.

Clarisonic Mia.
Dette er en elektrisk "tannbørste" for huden. Denne fjerner sminkerester seks ganger mer enn en vanlig sminkefjerner. Det er litt dyrt produkt, men absolutt verdt det. Denne bruker jeg så og si hver dag i dusjen, bortsett fra de dagene jeg bruker scrubben (som du kan lese om lengre nede). Clarisonic kan du kjøpe hos Feelunique.

GHD Styler.
Den beste rettetangen i mine øyner. Den er skånsom mot håret fordi den har "floating plates". Den har også keramiske plater. Den er varm/klar etter 30sekunder og slår seg av automatisk etter 1 time, i tilfelle du skulle glemme den. Du kan rette håret og krølle håret. GHD er de beste rettetengene på markedet og det er ikke bare mi meining, men fakta. GHD Styler kan du kjøpe hos FeeluniqueDu kan finne omtaler på alle desse produktene på bloggen. Bare søk i søkefeltet på siden->
Listen vil bli oppdatert og bilder kommer.
VIKTIG !!!


Jeg har flyttet, så jeg svarer ikke på kommentarer på denne bloggen lenger.
Besøk min nye nettside i stedet på BeautyFuzz.com

Snakkes der!20 kommentarer

Kristin

02.04.2010 kl.21:50

Kjære Malin!

Kan du f.eks. sammenligne den Versace parfymen med en annen en?

Er den søtlig og frisk som f.eks. Escada sine parfymer?

Har veldig lyst på en parfyme som er lik Escada sine parfymer eller Britney Spears sin "Midnight Fantasy" (lilla flaske). Har du noen anbefalinger?

Elsker bloggen din :D

Den beste!

Malin - Makeup & Hair

03.04.2010 kl.01:12

Kristin: eg ha faktisk ingen å sammenligne Versace med.. =/ den e frisk men sterk parfyme

Malin - Makeup & Hair

03.04.2010 kl.09:05

Kristin: takk for det btw=D

Bea sin parfyme er søt og frisk ( Chastum.no)

Ed hardy ( rosa ) er søt og frisk

DKNY Fresh blossom søt frisk

det er de eg kjem på i første omgamg:)

anneeee

27.06.2010 kl.20:28

Ser du på kandeejohnson, juicystar07, og AllThatGlitters21 på youtube? ^^

Malin - Makeup & Hair

27.06.2010 kl.20:34

anneeee: ja, de er kjempeflinke ! <3

Charlotte

03.08.2010 kl.00:21

hvilken er din favoritt dagkrem og nattkrem?

Karianne-kaffekanne

08.08.2010 kl.19:06

Fint!

Guro Helene

11.08.2010 kl.21:54

Hvor får du den øyeprimeren fra? :) Jeg elsker bloggen din! bor i trondheim å har desverre ikke MAC her :(:(:( men kunne du ha gjort en video på din colection? :)

Iselin - mommy, fashion.

19.01.2011 kl.23:11

Jeg er utrolig dårlig på hud produkter, har du noen hudkremer å anbefale for meg? Jeg har kombinert hud, og trenger virkelig et bra produkt :)

Kan du svare på bloggen min? :)

Malin - Makeup & Hair

20.01.2011 kl.12:15

Mamma Iselin: Selv har eg også kombinert hud og eg er veldig glad i MD Formulations Moisture Defense antioxidant moisturizer spf 20

lena

08.03.2011 kl.14:10

har du en favoritt mascara ? ELSKER bloggen din og alle de herlige tipsene dine ! :)

Malin - Makeup & Hair

08.03.2011 kl.15:24

lena: Ja, MAC Opulash er for tiden min favoritt mascara :)

Malin - Makeup & Hair

08.03.2011 kl.15:24

lena: Tusen takk for det foresten:) Kjekt å høyra <3

16.03.2011 kl.20:08

Har du en favoritt mascara?? Jeg leter etter en helt fantastisk mascara som gir masse lengde, volum og krøller vippene i tillegg! Gjør ikke noe om den er dyr for jeg er virkelig desperat etter en bra en!! :D

Malin - Makeup & Hair

16.03.2011 kl.20:11

Anonym: Min favoritt innen "dyrt" merke er MAC opulash, innen billigmerke er L´Oreal Volumious x4 faktisk veldig bra :)

Rakel <3

05.07.2011 kl.02:15

Eg har veldig lust på Mac lipstick shy girl men de hadde ikke mer igjen i butikken. Får jeg lov å spør hvor Macen er i Stavanger ?<3

Malin - Makeup & Hair

05.07.2011 kl.02:29

Rakel: er på kvadrat

kamilla

10.05.2012 kl.20:01

Favoritt balsam & shampoo?

kamilla

10.05.2012 kl.20:25

Favoritt shampoo og balsam for ikke farget hår?***

Malin - Makeup & Hair

10.05.2012 kl.21:11

kamilla: Joico K-PAK Sun Therapy serien

Skriv en ny kommentar

      bloglovin

Søk i bloggen:Nettsider jeg anbefaler:


hits