Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Malin - Makeup & HairOm sponsing, affiliate program o.l.


                                                     http://www.stiftelsensoriamoria.no/wp-content/uploads/2010/11/Sponsing.jpg
Sponsing:
Jeg har ingen faste sponsorer, det hender noen sender meg epost og spør om jeg vil teste produkter for dem.
Noen ganger sier jeg ja, og noen gang sier jeg nei. 

Jeg skriver 100% ærlige omtaler for det om jeg blir sponset. Jeg tjener ikke penger på sponsing, min blogg er ikke så stor at den kan det - og uansett er det ingen som kan kjøpe mine meininger. 

Det at jeg skriver om et produkt jeg har fått, tjener jeg ikke noe på,  mens de som har gitt meg dette produkter tjener utrolig mye på det. Så hvorfor skal jeg da lyge om et produkt jeg ikke liker for at andre skal tjene på arbeidet mitt?

Er det et produkt jeg liker så skriver jeg det  og er det ett produkt jeg ikke liker så skriver jeg det også.  Jeg som sagt tjener ikke 1 øre annet at jeg får akkurat det produktet jeg tester, mens sponsoren/nettbutikken får kanskje alle mine lesere på besøk og handler.  Og hvis jeg hadde tjent penger på sponsede produkter hadde jeg aldri løyet for det.

..... Jeg har alltid nevnt i omtalene mine hvis det er et produkt som er sponset. Står det ikke det, har jeg kjøpt produktet selv.

 

Affiliate program:
Bannerene jeg har rundt på siden kan jeg tjene på. Men jeg har kun bannere fra nettsider jeg selv anbefaler og handler på.

Jeg har faktisk fått en del spørsmål om jeg kan selge nettsider noen reklameplasser på nettsiden min, det har jeg takket nei til fordi det er sider jeg ikke syns noe om ( Casino og online spilleautomater o.l.).  Jeg vil kun ha reklame fra sider jeg handler fra selv og som er skjønnhetsrelatert.

Premiene jeg kjøper til konkurranser er gavekort eller penger jeg tjener ved å ha desse bannerene på bloggen, og noen ganger kjøper jeg premiene fra min egen lommebok.

Affiliateprogrammet jeg bruker er:  AffiliateWindow
.... Og Sigma Beauty AffiliateVIKTIG !!!


Jeg har flyttet, så jeg svarer ikke på kommentarer på denne bloggen lenger.
Besøk min nye nettside i stedet på BeautyFuzz.com

Snakkes der!      bloglovin

Søk i bloggen:Nettsider jeg anbefaler:


hits