Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Malin - Makeup & HairOmtale: Decléor Aroma Night Neroli Essential Night Balm


Er du på jakt etter en god nattkrem som gir godt med pleie og balanserer huden om natten, men som også er litt ekstra luksus og velvære - Da bør du prøve Decléors nattbalmer...

Jeg må innrømme at jeg var meget skeptisk til dette produktet da jeg kjøpte det - jeg er ikke vant med balm i hele ansiktet, bare på leppene. For ja, denne nattkremen har en balm konsistens. Tykk og klissete, men når du varmer den i handflaten før du påfører den så blir den litt mer myk og lett å jobbe med.

Den er veldig drøy i bruk, jeg kjøpte 15ml krukke og har hatt den ganske lenge. Jeg skraper bare en liten klump på størrelse med en ert og det er nok. Man får med en spatel så du kan skrape produkt ut av krukken istedenfor å stikke fingrene nedi.Decléor har veldig mye duft i sine produkter, og nattbalmen er en av det sterkeste jeg har vert borti. Den lukter blomster og kan bli litt overvelmende de første gangene man bruker den, men etter en stund er lukta glemt fordi man er blitt vant med det.

Denne balmen skal i følge Decléor balansere huden om natten og når du våkner dagen etter skal du ha en myk og glødene vakker hud. Den kan også virke helende for irritert og sår hud, samt den gir fuktighet til huden. Med andre ord denne balmen kan du bruke som en vanlig nattkrem eller som et sos-/kriseprodukt.


Denne er for alle hudtyper, selv har jeg kombinert hudtype som er fuktfattig og kan fint bruke denne uten at huden føles blank dagen etter. Den er 100% plantearomatisk og inneholder dypvirkende planteessenser - den inneholder verken mineralolje eller andre slemme ingredienser.

Jeg brukte denne balmen hver kveld, men har nå trappet ned og bruker den nå og da - Jeg bytter på å bruke denne og matis Response Delicate Moisturising Cream som nattkrem etter behov.

Jeg har egentlig ikke noe negativt å si om dette produktet, annet enn at i starten kan lukta vær litt overvelmende, men som sagt - du blir vant med det. Derfor får den ingen minus/trekk.

Pris:
£27,65 hos Feelunique
... Utsolgt hos Cheapsmells


Karakter:
6 av 6 

VIKTIG !!!


Jeg har flyttet, så jeg svarer ikke på kommentarer på denne bloggen lenger.
Besøk min nye nettside i stedet på BeautyFuzz.com

Snakkes der!25 kommentarer

Maria K

02.03.2012 kl.19:19

Fikk nettopp denne balmen med ylang ylang for kombinert hud, gleder meg til å prøve! Har også prøvd denne du skriver om, kjempegod :D

Nora

02.03.2012 kl.19:29

Jeg har denne, og har fet hud. Hvis huden min får nok fukt ellers, så blir jeg VELDIG fet og blank av denne. Hvis huden derimot er litt mer fuktfattig er den fantastisk! :D

aurora <3

02.03.2012 kl.19:31

har ett lite spørsmål... koster det noe i frakt /toll når man bestiller på feelunique.com? isåfall, hvor mye? :) og tar det lang tid å få det du bestiller? svar meg gjerne på mail eller i kommentarfeltet!! <3

Malin - Makeup & Hair

02.03.2012 kl.19:45

aurora: Feelunique har gratis frakt. kosmetikk er tollfritt, men du må betale 25%moms dersom du handler for over 200kr. MEN feelunique refunderer det du må betale ekstra i moms ( eller toll som noen kaller det) :)

Malin - Makeup & Hair

02.03.2012 kl.19:51

aurora: Feelunique har gratis frakt. kosmetikk er tollfritt, men du må betale 25%moms dersom du handler for over 200kr. MEN feelunique refunderer det du må betale ekstra i moms ( eller toll som noen kaller det) :)

Emma Lovise

02.03.2012 kl.20:06

Eg kjøpte ein gavepakke der eg fikk både nattkremen, fuktighetskrem, olje og augekrem (fikk alt til prisen av berre fuktighetskremen, WOHO! :D ). Eg har alltid tydd til decleor når det gjeld fuktighet til huda og syns produkta deira lukta heilt fantastisk og ikkje minst når det gjelder å forberede mi eiga hud. Har prøvd mykje frå bioline og fleire dyrare produkt som har fått god omtale, men nei, Decleor er på mi topp liste :)

amaliesj

02.03.2012 kl.20:16

Takk for tips!

Malin - Makeup & Hair

02.03.2012 kl.20:27

Emma Lovise: Ja, decleor er et av mine favorittmerker også, men øverst ligg matis :D

Marte

02.03.2012 kl.21:44

Elsker Decleor, men akkurat denne kremen har jeg ikke prøvd.

Emma Kråkenes

02.03.2012 kl.22:22

Bra omtale :-D

Elizabeth Michelle

02.03.2012 kl.22:27

Høres helt fantastisk ut, utenom lukten da ;) Men det er jo slikt som man venner seg til, som regel...
Den er kjempe god, men jeg syns den ble fort uttørka i krukken sin :/

Jeg syns lukten er kjempe god, det lukter luksus, men derimot samboeren min orka ikke lukten :P

Tonje

02.03.2012 kl.23:29

Likte ikke denne jeg.

Synes Hydra Floral Mask gir mye mer fukt når jeg bruker den som nattkrem. Dessuten følte jeg ikke at denne balmen var så drøy som folk skal ha det til, brukte den opp skremmende fort mtp. den stive prisen. Så kommer ikke til å kjøpe denne igjen.

Susanne Hardy Vik

03.03.2012 kl.00:40

Er det en krem med parfyme i eller er den parfymefri og lukter bare sterkt? Huden min er veldig sensetiv til parfyrmerte produkter.

Malin - Makeup & Hair

03.03.2012 kl.05:13

Susanne Hardy Vik: Det står at den ikke inneholder parfyme, men det er planteessenser og oljer som lukter :)

Ingredienslista: Basil Essential Oil, Neroli, Camomile, Tonka Bean Resinoid Essential Oils and Avocado and Hazelnut Plant Oils.

Tone

03.03.2012 kl.12:46

Hvis den lukter veldig sterkt, så blir jeg antakelig kastet ut av senga hvis jeg bruker den.. :p Men har en annen nattkrem fra Decleor som jeg er veldig fornøyd med :)

Renate

03.03.2012 kl.14:59

Har lyst på denne! Har veldig fuktfattig hud, så denne er nok midt i blinken. Takk for tips :)
Jeg elsker Decleors balmer! Går hudpleielinja, og vi bruker balmene til massasje, elsker å bare ha den på etterpå også.

Om noen i kommentarfeltet lurer på hvilken som er til de forskjellige hudtypene:

Ylang Ylang til fet hud. Rose d'Orient til sensitiv hud. Angelique til tørr hud. Iris til voksen hud. Neroli, som du har fått frem i teksten kan brukes på alle :D Effekten økes forresten om du bruker essensen med likt navn under, under neroli kan du bruke alle de forskjellige essensene for en mer tilpasset nattkrem :) Det gjelder også dagkremene :)

Inea

05.03.2012 kl.14:27

Har denne kremen sjølv, elsker den!

krist.in

07.03.2012 kl.14:03

Jeg har den, men klarer liksom ikke helt å få den på. føles så merkelig å stå å smøre "leppepomade" i hele fjeset, haha

Ida

23.03.2012 kl.00:55

Jeg har litt sånn elsk/hat-forhold til denne. Den forbedrer huden min - og det elsker jeg den for, for det trengs virkelig. Og jeg kjenner at huden min blir mykere av den. Men lukta er funky (og kjæresten min misliker lukta skikkelig...) Og konsistensen er litt småubehagelig. Enig med deg, krist.in, føles som å smøre leppomade i hele fjeset :P Men det er en vanesak.

Ahh, jeg elsker bloggen din, Malin! Vi har tydeligvis ganske lik hud, og jeg bruker allerede en del av produktene du anbefaler (Decleor og md), så jeg skal teste andre produkter du anbefaler som passer fint sammen med dem også! Spesielt Matis er jeg spent på å prøve, for de har jeg lest mye om, men aldri klart å bestemme meg for hvilke jeg skal kjøpe. Men det har jeg nå! Tusen takk for fin blogg! :D

Malin - Makeup & Hair

23.03.2012 kl.12:30

Ida: Ja, helt sant - Jeg og syns det var litt ekkelt/uvanlig å påføre denne i ansiktet pga. konsistens :S

Tuusen takk, dette var kjempekoselig å lese <3

Matis er så bra, jeg digger hudkremene til matis - Spesielt Response delicate moisturising cream<3

Ha en flott helg og takk for koselig kommentar :D

Ida

24.03.2012 kl.17:28

Hihi, god helg til deg også! :D

Åhmen jeg ble skuffa over feelunique. Her satt jeg og gned meg i hendene klar til å gå bananas og bestille massevis av Matis, hadde psyket meg opp til å ofre et hyggelig tall på konto mot å fråtse i nye produkter. Men så har de ingenting av det på lager :/ Ingenting. Vet du om de får inn igjen Matis snart? Eller i det hele tatt? Har ikke lyst til å bestille fra andre sider, for da blir det så fryktelig dyrt med toll.

(Ikke at jeg ikke fant noen andre snasne produkter å bruke penger på da... Som f.eks. selvbruningen til Xen-tan du anbefalte. Spent! Og sier ikke neitakk til litt over 50 kr i rabatt pga den hyggelige rabattkoden din, hurra :D)

Malin - Makeup & Hair

24.03.2012 kl.19:14

Ida: De sku få inn i November i fjor, men de fikk aldri.. Så jeg har sendt de melding omtrent hver måned - både på facebooken deres og mail og de sier de skal få inn snart, men de har ikke noe dato enda.. Bare snart.

Veldig irriterende!

Jeg vet Cheapsmells har/hadde matis. Jeg hamstret der når de først fikk inn for en måned siden ca, men nå har de bare noen få produkter igjen der også:/

Xen-Tan er super! Må nesten kjøpe inn ny nå til våren/sommeren selv :D

Ida

25.03.2012 kl.20:42

Ååh, så dust :/ Håper de får inn igjen snart! Vil vil vil ha! Har sjekket cheapsmells også, men de har ikke akkurat de jeg vil ha, dessuten blir det så dyrt med toll. Får vel bare smøre meg med tålmodighet (og Decleor :P) sålenge. Spurte på facebooksiden deres, men de overså meg og svarte bare de andre, haha.

Skriv en ny kommentar

      bloglovin

Søk i bloggen:Nettsider jeg anbefaler:


hits