Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Malin - Makeup & HairOmtale: Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliners


For litt siden twitret jeg om at jeg ønsket å kjøpe Bobbi Brown Gel Liner Black Ink men visste ikke om noen nettbutikker som sendte den til Norge. Da retweetet søte Shamini meg om at hun hadde og kunne sende meg den. I tillegg til den jeg ønsket meg sendte hun også en nydelig blå farge, Cobalt ink. 

Dette er en av de mest populære eyelinerene i verden. Den har vunnet forskjellige priser som f.eks "Best of Beauty" av Allure, "Best liquid liner" av The Knot og mangen fler - Og det med god grunn !

Jeg har vert fan av MACs Fluidline i et par år nå og kunne ikke tenke meg noen bedre eyeliner enn den - Det endret seg ganske raskt etter jeg prøvde denne fra Bobbi Brown. De er i grunn ganske like, men det er noe med Bobbi Brown jeg liker litt bedre, uten å vite helt hva :pKonsistensen er lett og kremete - den glir så lett på huden uten å lage hakkete linjer. For å være så lett i konsistens er den fortsatt veldig pigmentert og gir fra seg godt med farge. Dette er den perfekte eyelineren til å lage vinger og cat-eyes med, linjene blir smoothe og man kan lage tykke til ultra tynne linjer med den.

Den er smudgefri, men du kan smudge/sote den litt ut før den har tørket helt - Etter at den har tørket sitter den helt fast og vil ikke smitte av i løpet av dagen. Den er også vannfast noe som er ekstra pluss !

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner kan du få i mangen forskjellige farger og finisher. Du får dem i matte, metallisk og shimmrende finisher. Jeg har som sagt Black Ink som er matt sort farge og Cobalt Ink som er en nydelig dyp blåfarge, som også har en matt finish. Jeg syns Black Ink er litt mer smooth og kremete enn Cobalt Ink, men med litt ekstra jobbing med Cobalt Ink så vil man få et flott resultat med den også.Det mangen sier er så bra med Bobbi Brown er at den ikke tørker ut så lett, noe MAC Fluidline gjør. Jeg har hatt min MAC Fluidline en stund nå og den er fortsatt like fresh - Så jeg tror det kommer litt an på hvordan man oppbevarer krukkene. Jeg oppbevarer dem på hode og slik holder de seg fershe og kremete lengre. 

Dette er iallefall en av mine favoritt gelinere og sammen med eyelinerbørsten E11, fra Sigma, kan man skape mangen flotte eyelinerlooks. En annen eyelinerbørste som er til å anbefale er MAC 210, den er ikke fult så presis/tynn tupp som E11, men den er ganske tynn og god børste den óg. 

Pris:
190,- koster den i diverse butikker i Norge.
Du kan også få Britique til å handle den for deg og sende den i posten - Pris usikker. 

Karakter:
6 av 6  

VIKTIG !!!


Jeg har flyttet, så jeg svarer ikke på kommentarer på denne bloggen lenger.
Besøk min nye nettside i stedet på BeautyFuzz.com

Snakkes der!16 kommentarer

Fucoc

23.03.2012 kl.21:07

Hørt om flere som blir så positivt overrasket over denne at de hopper fra MAC. Har veldig lyst til å prøve den selv...

Josefine Holter

23.03.2012 kl.21:26

Wow, den hørtes da veldig bra ut.. Må nok prøves ut! :)

nailsbydesign

23.03.2012 kl.21:46

Denne virker veldig bra! Jeg har bare en billig en fra Maybelline, og den er helt forferdelig! sklir utover og tørker aldri på huden. Har du forresten prøvd noen sminkebørster fra bobbi brown?? :) Er de gode? :)

Natalie i Canada

23.03.2012 kl.23:14

Herlig anbefaling, dette må prøves ut ja :D

syngethea

23.03.2012 kl.23:30

Denne skal jeg virkelig prøve.Kan du anbefale noen brae sminkekoster til meg?

Malin - Makeup & Hair

23.03.2012 kl.23:36

syngethea: MAC og Sigma har veldig gode børster :)

Regine

23.03.2012 kl.23:46

Tror jeg må gå til anskaffelse av en gel-liner, har så langt bare liquid. ELSKER cat-eyes, så det er vel egentlig en nødvendighet.
Har både fluidline og denne, og er veldig fornøyd med denne, er litt usikker på hvilken av denne og MAC sin jeg liker best, for det er noe jeg liker bedre med MAC sine, mens noe jeg synes er bedre med disse. Hehe :p

Shamini

24.03.2012 kl.01:31

Tusen takk for gode ord og link, Malin! <3 Jeg er virkelig glad for at de falt i smak. :)

Marie

24.03.2012 kl.04:56

Jeg må bare spør deg hvor man får kjøpt red cherry lashes? :)

Malin - Makeup & Hair

24.03.2012 kl.12:42

Marie: Madammadeline for eksempel :)

Monica

24.03.2012 kl.21:59

Har en gelliner fra Bobbi Brown selv (Denim Ink), som jeg må få brukt mer enn jeg har gjort. Elsker konsistensen på den. :) Flott omtale!

Tone

25.03.2012 kl.10:32

Er den like god som Mac sin på våtkanten ?

Emma H

25.03.2012 kl.15:39

Så kjempe bra ut! Lurer på hvordan den funker..

Malin - Makeup & Hair

25.03.2012 kl.18:16

Tone: Ja, jeg syns de like gode på våtkanten.

Ine

25.03.2012 kl.21:57

jeg har MAC sin, og jeg synes den skuffer litt. sier jo noe når jeg har byttet ut den med h&m sin liquid eyeliner. jeg synes den faller av i løpet av dagen. nå er jo faktisk det det eneste problemet jeg har med den. er det noe feil med mine øyelokk, eller min MAC eyeliner, eller er det bare sånn den er?

Skriv en ny kommentar

      bloglovin

Søk i bloggen:Nettsider jeg anbefaler:


hits