Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Malin - Makeup & HairMånedens skjønnhetsprodukter - April 2012


Da er det mai dere !  Jeg merker at humøret er på topp hele tiden og jeg ser virkelig frem til varmere dager og sene sommerkvelder. Nå kommer et innlegg på mine favorittprodukter for sist måned, april!

Dette er produkter jeg digger for tiden, spesielt i april, noe nytt og noe gammelt som jeg har tatt i bruk igjen. Som jeg nevnte i sist "Månedens favoritter" har jeg begynt å bruke med glade farger siden vi nærmer oss sommeren, altså mer turkis og korall som er mine favorittfarger for våren/sommeren og som er in for øyeblikket.


MUG e/s Poolside // MUG e/s Mango Tango // MAC Coral Crepe Paint pot // Shiseido Foundation // MAC Something special blush // NARS Luster blush // Caudalie Beauty Elixir // MAC Cork // Sigma E80 // Sigma E75 // MAC Creme Cup lipstick // TL design Sunflower  // Swab Plus Makeup Remover


KMS Dry Touch-up spray // John Masters Deep Scalp Follicle Treatment  // Kerastase Oléo-Relax Nuit treatment //  Marilyn Teasing BrushEscada Especially //  Biotherm deo //  Ralph by Ralph Lauren // DKNY Be Delicious

Dersom du vil lese om min faste hudpleierutine og hvilken produkter jeg bruker så kan du trykk her. Dei kan også gå innenfor månedens favoritter, men siden jeg nylig skrev det innlegget så linker jeg det heller i dette innlegget i stedenfor å skrive om de igjen..

 

Ellers ønsker jeg dere en fantastisk flott 1.mai dag.
- Flere som gleder seg til sommeren? 


VIKTIG !!!


Jeg har flyttet, så jeg svarer ikke på kommentarer på denne bloggen lenger.
Besøk min nye nettside i stedet på BeautyFuzz.com

Snakkes der!18 kommentarer

Lene Christin

01.05.2012 kl.21:02

Jeg gleder meg! Something special har jeg også brukt mye den siste tiden :)

Monica

01.05.2012 kl.21:56

Something Special er så fin, tror jeg må bruke den igjen i morgen :) DKNY Be Delicious er min favoritt til hverdags for tiden :) Elsker at det blir varmere og lysere ute :)

ida

01.05.2012 kl.23:02

Har du en annen link til teasing kammen? De er tom på den du har linket til :S

Malin - Makeup & Hair

01.05.2012 kl.23:27

ida: Vet ikke om andre plasser som har den:( Kanskje du finner den på ebay :)
Men de får den inn igjen snart.

01.05.2012 kl.23:29

Kjempe lyst på den børsten som gjør det lettere å tupere håret, men tror det var utsolgt :(

Lurer på en ting, om du kan anbefale en shampo og balsam for veldig frizzy hår? Har brukt redken sin serie med smooth down men føler håret mitt er blitt litt "imun" for det siden jeg har brukt det en stund så vil prøve ut noe nytt. Men finner sjeldent noen som skriver om sånne ting så tenkte å spørre. Har sett Joico har "silk results" og "smooth cure" men finner ikke hvilken som jeg burde prøve og ingen anbefalninger så er litt vanskelig. Kan jo være du ikke helt har peiling for du kanskje ikke sliter med samme problem men kanskje du vet :) så, jeg håper på svar :P

Åshild K (@kvamkvam)

01.05.2012 kl.23:58

Shiseido foundation ja!? Intressant :)

Ida

02.05.2012 kl.00:05

Tenker på å bestille Shiseido sin foundation fordi denne har høyere solfaktor enn Chanel sin. Jeg bruker BR20 i Chanel Vitalumia Aqua - hva tror du jeg burde bruke i denne? :)

Malin - Makeup & Hair

02.05.2012 kl.00:08

Ida: Jeg bruker B20 i chanel vitalumiere Aqua og bruker SP40 i Shiseido sin:)
Tror ikke Shiseido har forskjellige undertoner så kanskje SP40 vil funke til deg også da:)

Malin - Makeup & Hair

02.05.2012 kl.00:13

Anonym: Har du prøvd håroljer ? Håroljer demper frizz veldig godt syns eg :) Så om du kombinere hårolje med Redken smooth down serien så kan da hjelpa veldig. Ellers kan du jo gi Joico Smooth cure en sjans eller Kerastase sin Oleo relax smoothing shampoo + kur / serum.
Elsker fargeglade øyeskygger til sommeren! Poolside ser fantastisk ut! :D

Maria Gundersen

02.05.2012 kl.06:30

mm, nice :)

Signe

02.05.2012 kl.09:07

Kan du pliiis lage en look med coral creep paint poten? Har den selv, men syntes den er vanskelig å bruke :)

camilovestvdandspn

02.05.2012 kl.11:02

Awesome:)

Anne

02.05.2012 kl.19:28

Hei Malin!

Det nærmer seg sommer, og jeg prøver å finne ut hva slags sminke man kan bruke på stranden, uten å dukke opp fra havet med et fordreid ansikt.

Nå vet jeg at mange synes sminke på stranden er tåpelig, men for de av oss som har en dårlig hud og heller vil sitte innendørs hjemme enn å vise seg på stranda uten sminke, er det nyttig med tips og triks.

Jeg snakker ikke om hav av foundation og pudder i bøtte og spann, men om du muligens vet om en god vannfast foundation eller concealer, samt diverse andre ting:)

Hilsen Anne

Malin - Makeup & Hair

02.05.2012 kl.19:51

Anne: Anbefaler shiseido foundationen som nevnt i innlegget, den er vannfast og føles ikke heave på huden. Jeg swatcha den på handen første gang jeg fikk den også når jeg skulle dusje så gikk den ikke bort, jeg måtte gni med såpa:p Mens sminkefjerner fjerner den lett.

Mari

02.05.2012 kl.21:51

Hei Malin:) herlige favoritter du har! jeg også gleder meg masse til sommeren og merker humøret mitt også er på topp nå:) sol gjør verkeligt mye for humøret:)

vett du om sheseido sitt Pudder i solserien e og vannfast? eller e det kun den flytaness foundationen så holde i vann?

Malin - Makeup & Hair

02.05.2012 kl.22:06

Mari: Det står at det også er vannfast:)

anna

03.05.2012 kl.21:38

fin blogg! jeg har overnappet øyenbrynene mine da jeg var ungdom, noen tips for å få dem til å vokse ut skikkelig igjen? takk!

Skriv en ny kommentar

      bloglovin

Søk i bloggen:Nettsider jeg anbefaler:


hits