Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

FOTD ( dagens sminke)

Dagens sminke: Purple Haze


God kveld vakre lesere! I dag har jeg tatt frem sminkebørstene, guffet Gavin Degraw på «pillo» og laget en look til bloggen etter gammelt. Jeg kjøpte nylig et glitter fra Inglot som jeg hadde så lyst å prøve og da ble resultatet denne sminkelooken.

Glitteret fra Inglot må jo bare være det mest perfekte glitteret til en bryllupssminke. Glitteret heter «AMC Pure Pigment Eyeshadow 115» og fåes her ? Du kan legge det rett på huden, eller over en (...........)

>Les mer

 

 

#parfyme #han #henne #julegaver #julegavetips #tips #sminke #skjønnhet #kosmetikk #hverdag#mamma #høst #jul #vinter #interiør #blogg #mac #maccosmetics #urbandecay #hugoboss #chanel#duft #herre #mann #elsker #fashion #glad #sexy #makeup #beauty #sminkeblogg #sminkelook #dagenssminke #dagens 

Dagens sminke: Sting like a bee...


Dagens sminke er inspirert av fremsiden til Amanda Storsenter sin "avis". Der det var en heavy sort eyeliner med gul eyeliner ovanfor. Jeg hadde ikke gul eyeliner så jeg måtte improvisere med Jumbo Eye Pencil og en gul øyenskygge..

... Jeg er sikker på at hadde jeg hatt en gul eyeliner så hadde det nok blitt enda mer smooth enn det jeg fikk til med den tykke NYX JEP jeg hadde tilgjengelig. Men uansett så ble jeg fornøyd, jeg skal prøve meg på noe lignende i morgen når min kjære skal feire sin 25-årsdag - Kanskje litt mindre brunt i globalen og en annen farge på eyelineren i morgen. Lov å ha litt crazy makeup på fest ;)
Produkter:
Laura Mercier Eye Basic
MAC Brule e/s
MAC Soft brown e/s
MAC Charcoal brown e/s
MUG Cocoa Bear e/s
Bobbi Brown Gel liner Black Ink
NYX JEP Yellow
Sugarpill Buttercupcake e/s
Rimmel Lash Acclerator mascara
Red Cherry Lashes #213

Ønsker dere alle en kjempefin helg!
- Planer for helga?

 

Dagens sminke: Happy Easter !


Nå er min kjære reist til Nordsjøen igjen og jeg er alene hjemme - da tar jeg meg alltid litt tid til å leke med sminken min. Og det har jeg gjort idag, lekt med farger og prøvd ut sminkebørster før omtale. Og dagens sminke ble slik...

.... Litt gult, hvit og oransj, en sminke jeg lett kunne gått med til hverdags og med litt mer dramatiske løsvipper kunne jeg også brukt den til fest. Jeg såg en lignendes sminke for litt siden og ble inspirert til å lage en jeg også, bare uten de krussedullene de hadde på sin sminke. Jeg valgte en heavy eyeliner istedet.

Jeg poster kun bilde av øyet siden jeg kun har sminket øyet. Jeg vet dere ønsker full face sminke, og det kommer, men når jeg tester forskjellige sminkebørster som kun er beregnet på øynene så sminker jeg kun øynene .

Idag klikka det helt for øyet som jeg sminket - det rant og rant så øyenskyggen ville ikke sitte skikkelig inni øyekroken. Tror jeg har for sterkt lys på sminkespeilet når jeg sminker meg, fordi jeg tror ikke jeg har allergi (ikke som jeg vet om iallefall)...

Produkter:
MAC Painterly Paintpot
MAC Vanilla e/s
Sugarpill Buttercupcake e/s
MAC Rule e/s
MAC Soft Brown e/s
Bobbi Brown Gel eyeliner Black Ink.
Benefit They Real mascara (som begynner å bli tørr og drysser) 
Red Cherry lashes #213

 ♥

Ha en fortsatt fin påskeferie, jenter!
- Noe spennende som har skjedd i påskeferien? :)

 

Dagens sminke: Lucky Green Flower


Jeg kjedet meg litt i dag og fant ut at jeg skulle lage en sminkelook. Jeg laget 3 forskjellige sminkelooker, men fjernet de to første fordi jeg ble ikke fornøyd, men den siste ble jeg fornøyd med - Alle gode ting er tre, sies det.

Det ble en grønn sminke med litt "cut crease" aktig stil, men ikke helt. Jeg brukte kun 3 øyenskygger, alle fra MAC. Men du kan fint bruke tilsvarende farger fra andre merker. Jeg hadde slike blomster til negledesign som jeg limte på + noen rhinestones. Og her er resultatet:
Produkter:
MAC Vanilla e/s
MAC Lime e/s
MAC Bottle Green e/s
Bobbi Brown gel liner Black Ink.
NYX Slide on pencil Green Papaya
MUS Glitterliner Aqua
Red Cherry Lashes #43
L`Oreal 4D mascara
Blomst
Rhinestones

Ha en superflott søndag videre, jenter
Håper dere har hatt en kjekk og koselig helg !

 

Dagens sminke: Flamepoint


Dagen i dag er sånn "Jeg-får-ikke-noe-til"dag. Jeg aner ikke hvor lenge jeg satt å fikset og blendet... og fikset enda mer, på denne sminkelooken. Jeg ble aldri fornøyd, men når jeg først godtok hvordan det ble så ville ikke kamera samarbeide!

Så då var det å ta bilder jeg ikke fikk til. Bildene ble uklare og fokuserte på feil steder. Det var feil lys i rommet så bildene ble altfor lyse - Jeg måtte tilslutt flytte hele "studioet" inn på soverommet å ta bilde der, for der var det mørkt.

NB: Bare så det er sagt så er øyenfargen redigert (gjort skarpere og lysere) pga. kamera ville ikke fokusere/samarbeide.

Dagens sminke er inspirert av flammer og jeg har brukt Sugarpill Burning Heart paletten her. Jeg har også testet ut en av de nye gel-linerene, og jeg elsker den! 

Produkter:
MUS HTL Saturn
Sugarpill Burning Heart palette
MAC Brule e/s
Bobbi Brown Gel-liner i Black ink.
L´Oreal 4D mascara
Red Cherry Lashes #43
Rhinestones

***

Ha en superflott søndag, jenter!
- Har dere også slike "ingenting virker/får det ikke til" dager?
 

Dagens sminke: Something weird..


Flere av dere har spørt etter flere "ekstreme"sminkelooker, så i dag så satt jeg meg ned ved sminkebordet og lot fantasien ta over. Temaet skulle være solnedgang, men ente opp i en noe helt annet - noe alien greier...

... Fantasien tok litt av kan vi si - det startet med en grei nok sminkelook, men så lignet den på noe jeg allerede hadde gjort før så jeg lagde det litt mer ekstremt enn planlagt og då ble det denne uvanlige komboen. Så dette er ikke noe hverdagslook, men mest for gøy egentlig.

Jeg har brukt to forskjellige løsvipper - en på øyenlokket og en halv på nedre vippekant. Så har jeg brukt tape for å få et rent "kutt" ved ytre del av øyet. Fargene jeg har brukt er hvit, oransj, rød og sort, så har du desse fargene kan du enkelt lage denne looken. Toner du den litt ned kan du fint bruke den til fest.Produkter:
MUS HTL Platina (primer)
MAC Vanilla e/s (hvit)
Sugarpill Flamepoint e/s (oransj)
Sugarpill Love+ e/s (rød)
Sugarpill Bulletproof e/s (sort)
L`Oreal 4D mascara
Løsvipper hele og halve
MUS Glitterliner Queen.
Tape/teip

***
 
Ønsker dere alle en superflott søndag, nyt sola!
- Jeg tar gjerne i mot ønsker til sminkelooker som jeg kan lage how-to/video på.


Dagens sminke: Purple Rain


Nå er jeg på´an igjen med å teste nye Sigma sminkebørster, og jeg poster like så grett resultatet av dagens testing. Jeg gikk for litt lilla og rosa idag siden vi nærmer oss snart Valentinsdagen. Jeg drog også fram 88 paletten etter gammelt for å teste børstene på billige øyenskygger også.

Jeg fikk også spørsmål fra en leser i sist "Dagens sminke" innlegg, om jeg kunne skrive hvor jeg bruker de forskjellige produktene. Som for eksempel at jeg skriver navnet på øyenskyggen og hvor jeg har påført den - Hvis flere av dere vil jeg ska gjøre dette så skrik ut i kommentarfeltet.Produkter:
Urban Decay Primer Portion
MAC Painterly Paint Pot
CoastalScents 88 shimmer palette
MUS Pollution e/s
MAC Blacktrack fluidline
L`Oreal 4D mascara
Ardell Demi Wispies Løsvipper
Sigma Make Me Blush Travel brushes

 ♥

Ønsker dere alle en superflott tirsdag!
- Hvilken farger forbinder du med Valentinsdagen?

Dagens sminke: Gold & Purple-Grey


Jeg tester ut flere nye SigmaBeauty kits nå og leker meg derfor med litt øyensminke. Og her er resultatet av dagens test - En lilla/grå sminke med gull i, såkalt Sandwich makeup (når ein har en annen farge i midten og to like farger i ytre- og indre del av øye).

Jeg såg en slik look for litt siden og syns den var så fin, så jeg prøvde å lage en lignendes bare med min lille twist på den. Jeg har brukt tape i ytre kant av øyet for å få en slik rett og ren kutt. Så har jeg lagt en lilla/grå farge i ytre del av øyet og i indre øyekrok. Så har jeg tatt en gull farge og lagt den på midten av øyet. Jeg har gjort det samme under nedre vippekant også.
 
Så la jeg gull eyeliner ved siden av dette rene kuttet i ytre del av øyet, som jeg laget ved hjelp av tape. Så la jeg noen flotte løsvipper og avsluttet med litt mascara...

Produkter:
MAC Painterly Paint Pot
MAC Unflappable e/s
MAC Goldmine e/s
MAC Soft Brown e/s
MAC Brule e/s
NYX Slide on Pencil Glitzy Gold
NYX Slide on Pencil Jet Black
Red Cherry Lashes #1
L´Oreal 4D mascara 
Sigma Make Me Blush Travel Kit
Tape (Teip) 

Ha ein strålendes flott torsdag, jenter!
- Snart helg!

 

Dagens sminke: Cut Crease ( Photoshoot makeup)


Fikk spørsmål i går om jeg kunne lage en sminkelook utenom det vanlige - Litt mer photoshoot sminke. Jeg liker utfordringer så jeg heiv meg på denne og laget en ny sminkelook mens jeg fikk testet Sigma børstene litt til.

Det ble en slags Cut Crease med freshe farger av gult, grønt, lilla, rosa og svart. Fant noen litt "utenom-det-vanlige" løsvipper med rhinestones på og limte de også på, noe jeg angret på etterpå. Jeg har brukt Sigma sine børster som jeg holder på å teste før omtale. Så stay tuned for omtale på Sigma børster i nærmeste fremtid.

Som dere ser er ikke dette en hverdagslook - Så jeg har ikke gått slikt i dag, bare laget denne looken på det ene øyet og fjernet sminken rett etter...

Produkter:
MAC Painterly Paint Pot
Sugarpill Buttercupcake e/s
MAC Lime e/s
MAC Bottle Green e/s
Sugarpill Poison Plum e/s
MAC Louder Please e/s
MAC Brule e/s  
MUS Pollution e/s
MAC Blacktrack Fluidline
Red Cherry Lashes # D/012
MUS Queen glitterliner
L`Oreal 4D mascara
Sigma Mrs. Bunny Blue Travel brushes. 

Ha en flott dag videre jenter!
- Kom gjerne med flere utfordringer/sminkelook ønsker!
 

Dagens sminke: Buckwheat Rule !


...Vel, det er ikke dagens sminke akkurat, fordi jeg har ikke sminka hele ansiktet - bare ett øye. Men jeg poster sminkelooken allikevel. Det andre øye har jeg bare laget forskjellige eyeliner streker o.l. så det er ikke så interessant å vise.

Grunnen til at jeg bare har sminka ett øye er fordi jeg sitter å leker meg litt med de nye Sigma børstene. Jeg driver å tester dem og lager forskjellige looks og lignende. Skal snart vaske børstene og prøve mer i morgen. 

Men her ble da resultatet på ene øyet, en smoky brun med oransje toner i seg - Som dere vet elsker jeg brunt og oransj sammen.

Her har jeg lagt en brunfarge på øyenlokket og opp til globalen. I globalen har jeg brukt en oransj farge til å duse ut denne brunfargen med, og for å få en litt fresh oransj gradient effekt på sminken. Så har jeg lagt både oransj og brunt under øyet i en slags gradient effekt der også....

 
(Det blå i øyet mitt ble svart på dette bildet pga. skygge - Så jeg la inn litt mer blåfarge der hvor øyet skal være blått, derfor ser det blå i øyet litt falsk ut)
 

Produkter:
MAC Painterly Paint Pot
MAC Buckwheat e/s
MAC Rule e/s
MAC Brule e/s
MUS Pollution e/s
MAC Blactrack fluidline
Ardell Demi Wispies Løsvipper
MAC Lingering Eye Brow
 Sigma sminkebørster 


Ha en superflott tirsdag, jenter!

Ps: Beklager at jeg ikke svarer så mye på kommentarer og eposter for øyeblikket, men laptopen min er på service. Så kommentarer blir godtatt med Iphone app, men jeg får ikke svart på alle.
Eposter og kommentarer skal jeg svare mer på når jeg får dataen tilbake :)

 

Dagens sminke: Gull og glitter !


Dette innlegget skulle jeg egentlig poste på julaften, men jeg har helt glemt å trykke på "publisere innlegg". Så da kommer julaften sminken min litt sent - Bedre sent enn aldri ? ;)

Jeg gikk for en gull og glittrende sminkelook. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle sminke meg slik jeg hadde det på "Cranberry Gold" innlegget mitt, som dere kan se her. Men jeg fant ut at de ble litt kjedelig å poste to like sminkelooker så jeg sminket meg litt annerledes.

I jula er det lov å glitre litt så jeg tok en gullfarget glitterliner over gull øyenskyggen for litt ekstra bling-bling (Som ikke synes på bilde, desverre). Gull og glitteret hadde jeg kun på øyenlokket, mens i globalen hadde jeg en matt lys brun øyenskygge. Under øyet hadde jeg en brun/bronzet øyenskygge.
Produkter:
Laura Mercier Eye Basic
BarryM Marigold eyedust
MAC Soft Brown e/s
MAC Chamomille e/s
UD Darkhorse e/s
MAC Blacktrack fluidline
Lancome Hypnose (tester) 
MUS Royale Gold glitterliner 
Løsvipper fra ukjent merke. 

♥ 

Ha en flott dag videre, jenter!
- Har dere meldt dere på SigmaBeauty konkurransen min?? 
 

Dagens sminke: Happy New Year !!


Stikker en kjapp tur innom for å ønske dere alle ett godt nytt år og takk for det "gamle". Jeg håper dere alle får en heidundrende kveld sammen med familie og/eller venner. I kveld skal vi virkelig slå håret løst !

Poster også dagens sminke. Jeg har gått for en gull smoky eyes, med gull innerst så svart med glitter ytterst på øyet. En heavy eyeliner og noen løsvipper. Jeg har ikke gjort ansiktsminken ferdig og heller ikke fikset håret, for nå må vi stikke av gårde til mine foreldre for å spise.

Når vi er ferdig å spise skal vi hjem til oss igjen, og da skal jeg fortsette med sminkinga og fikse håret - For etterpå er det nyttårsfest med venner og bekjente *Gleder meg*
Kommer nok til å legge litt mer sort øyenskygge senere på kvelden..

Produkter:
Laura Mercier Eye Basic
Yves Rocher Gyllen perlemor
MakeupStore Jubilee e/s
MAC Soft Brown e/s
MakeupStore glitterliner Royal gold
Lancome Hypnose mascara tester
Løsvipper (aner ikke hvilket merke)Ha en superflott kveld, jenter!

Godt nyttår<3 

 


Dagens sminke: Cranberry Gold


Ble så inspirert av alle julereklamene på tv i dag, så jeg tok fram alle "juleøyenskyggene" fra MAC og miksa litt hjemmelaget glitterliner - Og her er resultatet av julesminken min.

Men jeg må tilføye at jeg ikke har gått slik ute idag, dette er mer festsminke enn hverdagssminke. Jeg har laget en lignende look tidligere, samme fremgangsmåte, bare andre farger  (hvit, sort og rosa ).

Nå skal jeg fjerne sminken og slappe av med en av filmene jeg fikk i posten fra Play.com idag.

Produkter:
MAC Rubenesque Paintpot
MAC Crush Metal Pigments: Stacked 2 (gull fargen).
MAC Cranberry e/s
MAC Saddle e/s
MAC Bamboo e/s
MAC Brule e/s
MAC Carbon
MAC Blacktrack fluidline
CS Glitter Crimson (rødt glitter)
CS Glitter Emrald Green (grønt glitter)
Benefit They`re Real mascara
Red Cherry lashes #1
Røde Rhinestones


Ha en superflott onsdag videre jenter!
- Husk: Ved midnatt åpner jeg en ny luke med nye premier i julekalenderen!

 

 

Dagens sminke: Mermaid green


Her kommer kveldens sminke, jeg har brukt grønne øyenskygger fra MAC Cosmetics og en hjemmelaget eyeliner. Sminken er inspirert av havfruer, derfor har den litt glitter prikker på øyenlokket.

Jeg var litt rastløs da jeg stod opp idag at jeg måtte bare gjøre noe for å få tiden til å gå, og da ble det sminking. Idag kommer nemlig Espen hjem fra 14 dagers offshore, så jeg vil bare at klokken skal bli 20.00 fort. Snart skal jeg sette i gang med å lage middag, tacofredag!


Øyner:
MAC painterly Paint Pot
MAC Humid e/s 
MAC Bottle Green e/s
MAC Lime e/s
MAC Crest the Wave e/s
MAC Sump. Olive e/s
MAC Carbon e/s
MAC Brule e/s
Hjemmelaget eyeliner
Benefit They´re Real
Red Cherry Lashes #1
 

Bryn:
MAC Quite Natural Paint Pot
MAC Brun e/s

***Denne sminken passer til dere med brune øyner best :)
Håper dere får en super flott helg jenter!
<3

Min Halloween Sminke 2011 - Bilder

Idag har jeg sminket folk for Halloween, og nå er jeg nesten klar selv. Iallefall sminken er klar, men klærne og linsene mangler. Men de ligger ikke hjemme oss meg, må hente dem før jeg kjører til festlokalet.

Jeg har brukt sminkepaletten fra Kryolan, vipper fra NYX og litt sminke fra MAC Cosmetics. Tenner og blod er fra et kit fra lekebutikken Ringo. Jeg skulle skjule øyenbryna og tegne på noen litt mer animerte bryn, men jeg fikk ikke tid.


NB: Jeg er mye mørkere under øynene, men blitzen fjerna det litt. Laget noen skikkelig mørke ringer :p

Nå gleder jeg meg til å møte venner og bekjente og feste sammen med dem. Vi har pyntet opp verkstedet til brodern min med gresskar og skumle ting.


Jeg har laget bloodshots for oss vampyrer som altså er spritgele med bringebærsmak med Bacardi Razz. 


Ha en fortreffelig og scary aften jenter!
Q: Skal dere på Halloweenfest / Hva er dere kledd som??

Dagens sminke/EOTD: Happy Birthday daddy


Dagens sminke har jeg brukt UD 15 Years Anniversary paletten, noen mørke farger som OMEN, ACE og HALF TRUTH. Sammen ble det en litt mørk, hint av lilla sminke.

Jeg skal nemlig på middag/kaffeselskap snart, min pappa har bursdag i dag! :D 
Så då e da god grunn til å bruke den flotte paletten fra UD som jeg ellers bruker mest til fest og sånt. 

Jeg har litt dårlig tid så det ble litt hurtig sminking på gang her, men syns iallefall lilla fargen Omen var nydlig sammen med Half Truth og Ace :)
  

 

Produkter:
Laura Mercier Eye Basic
UD Ace e/s
UD Half Truth e/s
UD Omen e/s
UD Vanilla e/s
UD Junkshow e/s
Mac Brule e/s
Mac Swiss Chocolate e/s
Mac Blacktrack Fluidline
Benefit They´re real mascara

Bryn:
Mac Quite Natural paintpot 
Mac Brun  


Nå må jeg løpe ut døra for å rekke selskapet..

... Ha en superflott torsdag jenter <3 

 


Dagens sminke: Blood-Red diamond !


Våkna kl 05.30 i dag og fikk ikke såve igjen, så jeg satte meg på sminkerommet å kosa meg litt med sminken min. Det var jo ingenting på tv, så jeg prøvde å vær litt kreativ på morgenkvisten før jeg hoppa i dusjen.


Så nei, jeg har ikke gått slik i dag :p  Jeg fjerna sminken og unet meg en deilig spadag med hårkur, ansiktsmaske og alt som hører til. Her er litt bildedryss av sminkelooken:
Produkter:
- Sugarpill Love+ e/s 
- Sugarpill Bulletproof e/s
- Mac brule e/s
- Mac Fluidline
- Benefit They´re real mascara
- Rhinestones. 
- Red Cherry lashes  #1
***

Legger også med en sang som jeg er så forelska i at det gjør nesten litt vondt.
Jeg elsker Gavin Degraw, og denne nye sangen hans er bare så fin *sukk*
Ha en strålende tirsdag jenter <3

 

 

Dagens sminke: I´m on fire !!Kjeda meg litt idag, så jeg tok en pause fra leksene og "klaska" på noe sminke og rhinestones og dette ble resultatet...

....En litt "dramatisk" sminkelook med rhinestones. Denne looken kan brukes på fest, f.eks Halloween, og du kan tone den litt ned. Jeg ble ikke helt fornøyd med kuttet ( der hvor teipen har vert), men ellers er det en grei sminkelook som er veldig enkel å lage:)Produkter:
-Laura Mercier Eye Basic
-MUS Pollution
-Sugarpill Love+
-Sugarpill Flamepoint
-Sugarpill Buttercupcake
-MAC Brule
-1/2 løsvipper
-Benefit They´re real mascara
-MAC Blacktrack fluidline
-Rhinestones 

***

Ha en superflott helg jenter<3 

Dagens sminke: Ruby Nut (øyensminke)

Ble en spontan fest i kveld. Fikk melding av Anita for knapt time siden om vi skulle ut. Jeg sier aldri nei til en kveld ute, så jeg slengte på noe sminke for kvelden i hui og hast. No skal jeg gå men måtte poste dette innlegget først. Kjapp sminke som tar deg 10minutter (øyensminken).

(Litt skeivt....)

Produkter:
JEP milk
MUS Powdery Nut e/s
MUS Ruby e/s
MAC Cork e/s
MAC Brule e/s
MAC Blacktrack fluidline
MAC Carbon e/s
Lancome Hypnose P.Cells Mascara. 

***
Nå må jeg løpe for å møte de andre jeg skal ut med.
Ha en superflott lørdagskveld jenter<3 

Dagens sminke av Anita

Anita ( frisøren min - på bildene) og jeg skal ut i dag og jeg poster Anita sin sminke for den er knalltøff. Anita liker det litt annerledes, hun har rosa og svart hår, tattoveringer og rocka klesstil og derfor er sminken og litt annerledes enn den kjedlige hverdagssminken jeg er vant med.

Hun er fagutdannet frisør og er personen bak min nye sveis. Hun har akkurat startet en blogg selv, den er enda i startfasen. Og jeg har tilbydd meg til å fikse designet hennes ettersom det er webdesigner jeg utdanner meg som, så det skal jeg få gjort en dag for henne. Så jeg anbefaler absolutt å stikke innom bloggen hennes og legge henne til som venn slik at dere kan følge henne der.  Hun kan gi dere profesjonell frisørhjelp - Besøk bloggen til Anita her.Ellers ha en superflott kveld jenter <3
 

Dagens sminke: Espresso Rule Jeg digger komboen brun og oransj - I tillegg er dette komplimentærfargene til blå, så en slik sminke vil få frem blåfargen i øyene dine. Ikke akkuratt en sommersminke, men mer høstsminke. Men hvem har sagt at man ikke får bruke andre farger enn korall, turkis o.l. farger når det er sommer? 

Produkter:

Mac Painterly Paint pot
Mac Vanilla e/s
Mac Rule e/s
Mac Espresso e/s
Mac Carbon e/s
Mac blacktrack Fluidline
Lancome Hypnose Mascara

Dagens sminke: Sumptuous olive

Dagens sminke har jeg brukt litt grønn og rød øyenskygge. Da jeg blendet overgangen mellom grønn og rød fikk jeg en fin brunaktigfarge som jeg la litt svart øyenskygge over for å lage den mørkere.

(Fargene blir vasket vekk pga. blitzen på dette bildet)
 
Produkter:
Laura Mercier Eyebasic
MAC Sumptuous Olive e/s
MAC Speak louder e/s
MUS Pollution e/s
MAC Blacktrack fluidliner
Lancome Hypnose mascara.


Nå skal jeg krølle håret og skifte klær før jeg stikker ut på grillfest. 
Ha en flott kveld videre!
<3


EOTD: Sommerslig sminke

Poster eyes of the day (EOTD) som er en enkel sommersminke med minst mulig sminkeprodukter.
Jeg gikk for en gull og turkis sminke som jeg forbinder med sommer. Denne sminken tar deg max 5 minutter å legge.


Produkter:
Mac Big Bounce eyeshadow -  Impeccably Rich 
MUS Glittereyeliner -  Aqua
Lancome Hypnose mascara - Black
Mac eyebrow - Lingering

Dior Addict lipstick - 530 Bobo
 
 

Bursdagssminke og -gaver !

I dag har jeg bursdag, blir 23år gammel. Flaut å si det, men jeg var litt usikker på hvor gammel jeg ble. Etter man har passert 20 så er det liksom ingenting å se fram til ( bursdagsmessig). 18år = alkohol og lappen 20år=sprit og kjekkere utesteder - Resten er liksom ingenting, og da glemmer man fort ut hvor gammel man blir.  Så jeg har tydligvis stoppet på 20 jeg og tror jeg er det fortsatt *høhø*.

På Facebook postet jeg at jeg ville ha verden søteste gissegass, nemlig Ipig. Og gjett hva jeg fikk av min kjære?


........ EN IPIG og FOO FIGHTERS DVD !
Gjett om jeg skal rocke stua med denne Ipigen da, i tillegg så er det den versjonen som er oppladbar så jeg kan ha den med meg over alt - Jeg og min kjære Ipig på eventyr *drømme*.Snart skal vi ut å spise bursdagsmiddag - Skal bli koselig..
Poster også dagens sminke, helt enkel sommersminke. Måtte teste ut Mac Big Bouncene i dag:


MAC Bare Study paintpot ( som base )
MAC Big Bounce Impeccably Rich
MAC Big Bounce Sizzelin´Diva
Lancome Artliner
MUS Aqua glitterliner
Lancone hypnose mascara


Ha en superflotte dag folkens!
Edit: Tusen takk for alle gratulasjoner ! <3 

Dagens sminke: Orange FlowerDagens sminke er inspirert av fargen jeg har på blomsten i håret. Dette er en enkel, fresh sommersminke du kan bruke på fest eller om du er litt mer vågal kan du også bruke den til hverdags. Første bilde er uten Rhinestones, dei siste er med rhinestones.


Produkter:
Laura Mercier Eye Basic
MAC Rule e/s
MAC Coral e/s
MAC Vanilla e/s
MAC Carbon e/s
MAC Blacktrack Fluidline 
Duo Adhesive Black
Red Cherry lashes #83 (klippet i to).

Dagens sminke/EOTD: Tropical rain!

Dagens sminke blei gjort i litt hui og hast ettersom det ble en spontan grillparty på altanen i kveld.
Så jeg fikk klasket på noe øyenskygge, eyeliner og mascara. Blendingen er ikke noe å skryte av men poster alikevell dagens sminke. Nå skal vi grille og kose oss i sola!MAC Sand & Sun e/s
MAC Firecracker e/s
MAC Shimmermoss e/s
Urban Decay 24/7 Eletric eyeliner
MAC Blacktrack fluidline 
Bare Minerals Flawless Definision Volumizing Mascara 

Ha ein strålandes flott lørdag! 

Dagens sminke: Beyonce Inspired Smoky Eyes !!Skreiv en artikkel for Kvinnemagasinet Femelle på hvordan du kan kopiere sminkelooken til Beyonce.
Og da prøvde jeg like så godt sminkelooken til Beyonce på meg selv for å teste hvordan den ble.
Her er resultatet, hvilken produkter du kan bruke og en how-to finner du hos Femelle!Blitzen stjal litt av fargene..Ha ein flott dag videre !!!

 

5 Minute Makeup Challenge (Failed) - Dagens sminkeHåper alle kom seg helskinnet gjennom gårsdagen (Fredag den 13) - Ingen skade skjedd??
For en gang skyld klarte jeg meg fint uten noe ulykke,  heiiilt utrulig !

Men over til overskriften: På Youtube er det en TAG/utfordring som heter "5 Minute Makeup Challenge" som går ut på å lage en sminkelook innen 5 minutter. Høres kanskje enkelt ut, men skal du ha fullpakke med foundation, concealer og rattatei så er det faktisk ikke så enkelt som man tror.  

Jeg klarte det iallefall ikkje i dag, brukte litt lengre tid enn 5 min. Så det blir ikkje noe sminkevideo i dag, men jeg skal prøve meg på denne i morgen også. I morgen SKAL jeg klare det. Men i mellom tiden kan eg vise sminken i dag, altså den eg sku lage i sminkevideoen men tok litt lengre tid enn 5 minutter. Obs obs, eyelineren ble kje så fint, men slik går det når man har 5 minutter på seg :P

Laura Mercier Eye Basic
MAC Coral e/s
MAC Brun e/s
MAC Carbon e/s
MAC Brule e/s
UD 24/7 Zero eyeliner
MAC Opulash mascara 


Q: Har du laget en slik video? Send link fordi jeg vil se!
Ha ein superflott lørdag jenter !! 

Dagens sminke/EOTD: Summer Bronze

Sol og nydelig vær fikk meg til å kjøre en sommersminke med bronze farger.
Bronze til blå øyner er nydelig, får frem den fine blåfargen i øynene.
Dette er en enkel og kjapp hverdag- og festsminke som tok max 5 minutter å gjøre.:


Produkter:
Laura Mercier Eye Basic primer
MAC Woodwinked e/s
MAC Brun e/s
MAC Brule e/s
MAC Smolder eyeliner
Bare Minerals Flawless definition mascara
Bare Minerals Flawless definition Volumizing mascara 
MAC Lingering eyebrow
MAC Brow Fix Clear 

Dagens sminke: Barbie Loves Mac

Det er jammen meg ikke lett å legge sminke på dagen-der-på-øyner! Plutslig begynner øynene å renne og sminken er ødelagt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg måtte legge den grønne fargen i øyenkroken fordi tårene fjernet det.
Etter jeg har vert en hel kveld/natt ute å ranglet har jeg lett for å ha rennende øyner dagen etter - Irriterende!

Men dagens makeup er litt ekstrem, jeg har brukt farger. Farger er in i år!
Litt kjipt fordi jeg hadde tenkt å ha på noen ekstreme løsvipper, men Duo limet mitt hadde tørket inn -_-
Så jeg må kjøpe ny lim til løsvippene, kanskje den svarte denne gangen ( der limet blir svart istedet for hvit/blankt). 

Nå skal eg jobbe med skulearbeidet mitt...
Ha en flott søndag videre! 

Dagens sminke/FOTD: Sunset eyes ! ( Tropisk sommersminke)

I dag var det deilig å stå opp til sol og vår!
Fikk telefon fra brodern om vi skulle grille og pilse på terassen hans.  
Fikk litt summerfeeling da, og fikk lyst å lage en litt mer crazy makeuplook enn det jeg vanligvis bruker å gå med. Denne er inspirert av solnedgang -  gul, oransj, rødt og lilla ( og litt svart).Ha en flott lørdagskveld videre!
<3

Dagens sminke/ FOTD: Blue eyed girl...

Dagens sminke er perfekt til blå øyner.
Gull,Bronze og brune toner fremhever blåfargen....... Vil dere ha en step by step på denne sminken???

Ha en flott kveld videre
<3

Gårsdagens sminke (EOTD): Rødt og brunt

I går spørte eg dere om hvilken sminkelook eg skulle kjøre på fest.
Og det var eit ønske om en rød sminkelook.
Her er gårsdagens sminke;

Eg blei ikkje helt fornøyd med resultatet, for da blei gjort i litt hui og hast grunna dårlig tid....
.... Eg fekk heller ikke tid til å ta skikkelige bilder til innlegget. 
Måtte bare løpe ut for å rekke taxien :/

***

Sminkevideo på denne looken er filmet, men må bare redigere den først. 
Den kommer senere !

Dagens sminke / EOTD; Rosa og brun sminke

Dagen i dag har gått til å lage sminkevideo, slasket på sofaen, spilt COD og nå
skal eg snart begynne på middagen. Middagen i dag er biff, fløtegratinerte poteter og sopp.
Det blir også film i kveld, "Little Fockers". 
Her er dagens sminke;


Sminkevideo på denne sminkelooken kommer i morgen.

***

Q: Er det noen sminkevideoer dere ønsker at eg skal lage ? ? ?
Ha ein strålandes flott lørdagskveld videre
<3

Har sminket Susanne i dag - Resultatet.

I dag skal eg og Susanne ut på konsert, og eg har sminket henne.
En liten FOTD (face of the day / dagens sminke):

Mascaraen tok hun på seg selv, for da tør eg ikke, haha!


Blitzen på kamera vaska ut fargen litt. I rett lys så er det litt mørkere.


Pena :-* 

ANSIKT:
MakeupMekka retexturzing face primer
MAC studio Fix fluid
MAC MSF natural
NARS Laguna
MAC Peachykeen blush
BobbiBrown Shimmerbrick Apricot
MAC select cover ut concealer + Benefit Powderflage

Øynene:
Laura Mercier Eyebasic primer
MAC brule
MAC swiss chocolate
MAC espresso
MAC blacktrack fluidline
MAC opulash MAC Cork (øyenbrynene)

***

Men nå må eg forte meg ut døra, me skal ut på konsert.
Ha ein fantastisk flott kveld videre.

Gårsdagens sminke ( EOTD) Gull og brunt

I går hadde vi fest og eg fikk lyst å kjøre skikkelig festmakeup med gull og glitter.
Og her er sminken min i går;
PRODUKTER:
-MAC painterly Paint pot
-MUS Eyedust i 24 carat + MUS Mixing fluid 
-MUS Microshadow Choco d'or
-Lancome ArtLiner
-MAC Opulash mascara


Ha ein superflott søndag jenter<3

 


*** Legg meg til som venn, vinn premier i julekalenderen o.l ***

 

Gårsdagens sminke ( EOTD): Gull med dobbelvinger..

Eg sa i går eg skulle prøve å poste en FOTD, men fikk ikke tid. Så tar det i dag i stedet.
Det var jo Halloween i går, planen var å stikke innom byen på Halloweenfesten, men det ble ikke noe av.
Men vi hadde det kjempekjekt for det. Masse koselige kjente og ukjente som var der.

Men i går kjørte eg en gull makeuplook med dobbelvinger.
Litt meir "dramatisk" enn det eg vanligvis går med på fest, i tilfelle vi skulle på Halloweenparty på byen.


Ansikt:
Benefit That Gal Primer
MAC pro longwear NC20
MAC Bite of An Apple blush
NARS Laguna Bronzer
Bobbi Brown shimmerbrick.

Øyner:
UDPP
MAC woodwinked e/s
MAC Twinks e/s
MAC Amber Lights e/s
MAC Vanilla e/s
Lancome ArtLiner
Covergirl Lash Blast mascara

Parfyme:
Christian Audigier  ( perfekt høst/vinter parfyme - Fåes Her)
Du kan bestille prøve der (gratis frakt),  så du får luktet parfymen viss du ikke har den på parfymerier nær deg.

Dagens sminke; Gold and smoky eyes ( fest i dag)..

Heisann!
Sitter på fest, men måtte poste eit innlegg først..
Lyset og kamera er helt råtent, så bra bilder ble det jo ikke..

(eyes closed - BTW: har luggen fremme nå og krøllet håret).

Produkter brukt på øynene:
Half baked NAKED palette ( øyenlokket)
MAC espresso i globalen
MAC soft brown som blende farge
MAC brule som highlight
ELF cream eyeliner
Urban Decay Eletric eyeliner

På leppene:
Urban Decay pocket rocket i MAX

Ansikt:
NARS sheerglow
Illamasqua rude kremblush
NARS laguna bronzer
Amazing concealer + Benefit Powderflage.


Ha ein strålande flott kveld folkens!
GOD HELG<3

EOTD ( Eyes Of The Day) Sminken min i dag!

God kveld!
Tenkte eg skulle legge ut kveldens sminke..
Har nemlig noen over på grilling i kveld, det har jo ikke vært så fint vær på lenge jo - så det må "feires" med en grillkveld.

Her er sminken min i dag:


Produkter som er brukt:
*Urban Decay primer Potion
*MAC Coral Crepe paintpot
*MAC Sand and Sun e/s
*MAC Firecracker e/s Ytre-c & globalen
*MAC smolder eyeliner ( svart)
*MAC Shimmermoss e/s som eyeliner under øyet og i vingen
*MAC creme d'nude lipstick
*Chanel lipgloss 247 - POP

Ha ein strålande flotte sommarkveld videre!<3
-Husk å bli med på sommarkonkurransen og vinn flotte premier som sminkebok fra Bobbi Brown, sminke fra MAC, Too Faced og Smashbox - KLIKK HER!! 

EOTD ( Eye of the day) - Sminken min i kveld...

God kveld!
No sitt vi å planlegger Roskilde-tur, da er jo snart det!
Så måtte eg ta bilde av dagens sminke.
Sjå vekk fra den ublenda overgangen i globalen, hadde litt hastverk for eg måtte åpne dørene - folk kom tidligare enn planlagt=) 

-MUS  high tech lighter Saturn ( som base)
-MUS Bloom indre delen av øyelokket.
-MUS Ruby i ytre-v og globalen
-Lancom artliner
-Urban Decay 24/7 Graffiti (grønn) i ytre øyet.
-Urban Decay 24/7 Eldorado (gull) inne i kroken
-Mascara fra Clinique.

Ha ein flott kveld folkens!
Skål - xoxo!

Sminken eg har på i kveld! *Blå eyeliner*

God kveld folkens!
Nå er det tid for bursdagsparty og eg har sminka meg!
Og her er sminken for i kveld!
Blå eyeliner! Tok på mye blå eyeliner nå for det fader(forsvinner) mye seinare, og eg glemmer å gjøre touch-ups når eg er på "druen"..

Ha ein flott kveld folkens!
Og del gjerne med meg hva du gjør på denne kvelden...

SKÅL!
** lage grimase**
pb270402

bleyeliner

pb270401
OOooh eg har lugg igjen! Deiligt;)

      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits