Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Månedens favoritt

Månedens skjønnhetsprodukter - April 2012


Da er det mai dere !  Jeg merker at humøret er på topp hele tiden og jeg ser virkelig frem til varmere dager og sene sommerkvelder. Nå kommer et innlegg på mine favorittprodukter for sist måned, april!

Dette er produkter jeg digger for tiden, spesielt i april, noe nytt og noe gammelt som jeg har tatt i bruk igjen. Som jeg nevnte i sist "Månedens favoritter" har jeg begynt å bruke med glade farger siden vi nærmer oss sommeren, altså mer turkis og korall som er mine favorittfarger for våren/sommeren og som er in for øyeblikket.


MUG e/s Poolside // MUG e/s Mango Tango // MAC Coral Crepe Paint pot // Shiseido Foundation // MAC Something special blush // NARS Luster blush // Caudalie Beauty Elixir // MAC Cork // Sigma E80 // Sigma E75 // MAC Creme Cup lipstick // TL design Sunflower  // Swab Plus Makeup Remover


KMS Dry Touch-up spray // John Masters Deep Scalp Follicle Treatment  // Kerastase Oléo-Relax Nuit treatment //  Marilyn Teasing BrushEscada Especially //  Biotherm deo //  Ralph by Ralph Lauren // DKNY Be Delicious

Dersom du vil lese om min faste hudpleierutine og hvilken produkter jeg bruker så kan du trykk her. Dei kan også gå innenfor månedens favoritter, men siden jeg nylig skrev det innlegget så linker jeg det heller i dette innlegget i stedenfor å skrive om de igjen..

 

Ellers ønsker jeg dere en fantastisk flott 1.mai dag.
- Flere som gleder seg til sommeren? 


Månedens skjønnhetsprodukter - Mars 2012


Da er mars måned ferdig og vi er i april - Vi nærmer oss snart sommeren, hurra! Idag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere hvilken produkter som jeg har brukt ekstra mye og som jeg bare digger fra mars måned - Noe nytt og noe som jeg har hatt lenge men funnet frem igjen.

Siden det nå er vår og vi går mot lysere og varmere tider har jeg begynt smått å bruke vårfarger og produkter som jeg pleier å bruke nå om våren/sommeren - Alle dystre og mørke vinterfarger er ikke lengre brukt. Denne måneden har det gått mye i å finne frem gamle parfymefavoritter fra samlinga mi og bruke dem. Jeg ble forelska i mangen av de parfymene på nytt, og det var litt kjekt!


Dior Bobo leppestift // Dior Lip Glow // MAC Viva Glam Cyndi Lipgloss // Chanel Vitalumiere Aqua Foundation // Bobbi Brown Gel eyeliner // Amazing Cosmetics Concealer // MAC Lingering eyebrow // MAC Brow finisher // NARS Orgasm blush // Chanel Bronze Universel // Sigma E11 // Sigma E21


JMO Deep Scalp Follicle Treatment // PhytoPhane Fortifying Capsules // Redken Argan-6 oil // Sebastian Light Shampoo // Wella Color Safe serien // CND Solar Oil // CND Cuticle Eraser // CND Toughen Up baselakk // OPI Feelin´Hot-Hot-Hot!


Escada Ocean Lounge // Burberry Brit Sheer // D&G L`Impératrice // Biotherm Deo Pure // Venus Pro Skin Sensitive Barberhøvel og barberskum.


 Ha en flott søndag jenter!
- Har du noen favoritter fra mars måned?
 


NB: Jeg venter fortsatt på nye fotolyspærer, derfor er bildene litt mørke og dårligere enn vanlig.

Månedens skjønnhetsprodukter - Februar 2012


Lenge siden jeg har laget en "Månedens Favoritter" innlegg nå. Men sist måned hadde jeg ikke noe særlig nye favoritter så jeg syns ikke det var vits å skrive noe innlegg da - Men i februar har jeg funnet noen nye favoritt produkter jeg vil dele med dere!

Det er noen nye produkter, men også produkter jeg har hatt en stund men glemt ut at jeg hadde eller gamle favoritter som jeg har blitt begynta å bruke igjen..MUS High Tech Lighter Platina // Bobbi brown Corrector Concealer // L`Oreal 4D mascara // Make Up For Ever HD foundation // MAC Blush Ombre Vintage grape // Korres Lip Butter Pomegranate // Sigma Bunny Collection børster // Lolita Lempicka parfyme


Redken Anti Snap // Wella Pro. Enrich Self-warming treatment // JMO  Deep Scalp Follicle Treatment & Volumiser Spray // Decleor Aroma Night // Decleor Foaming Cleanser + Clarisonic Mia //


... Dette er altså mine favoritt skjønnhetsprodukter for januar/februar 2012. Full omtale på noen av desse produktene kommer. Jeg tester fortsatt ett av desse produktene, men sålangt digger jeg det. Jeg venter også på noen nye testprodukter som jeg gleder meg veldig til å teste de neste månedene! Håper på å finne noen flere favoritter blant dei:)

Ha en flott dag videre, jenter!
-Har dere noen favoritt produkter dere vil dele med meg?

 

Skjønnhetsprodukter: November favoritter 2011


Jeg har ikke brukt så mye sminke i november, ei fått noen nye favoritter i posten. Men noen favoritter har jeg jo, og dei skal jeg dele med dere i dag. Jeg kommer også til å skrive om et produkt jeg ikke liker !

Jeg skriver kort om hvert produkt denne gangen siden det ikke er så mangen favoritter. Vanligvis skriver jeg bare navnet, men i dag er det miniomtaler på alle produktene.


Orofluido hårolje:
Dere er sikkert sykt lei av at jeg skriver om denne, men herregud som denne har blitt brukt i november. De dagene jeg har sovet lenge så våkner jeg alltid opp med en katastrofe av en floke i bakhodet - Og da er denne redningen. Litt av denne olja der hvor floken er og Macadamia kammen min så er problemet løst. I tillegg har jeg brukt denne i tupper og som leave-in kur etter dusj. Fåes hos Feelunique.Korres Lip butter:
Jeg skreiv nylig omtale på dette produktet. Dette er en av de mest fuktgivende leppebalmene jeg har vert borti. En all time favoritt hos meg og et must om vinteren. Fåes hos Feelunique.Daiso Sponge and Makeupbrush cleanser:
Børsterens fra Japan. Billig og effektiv - Full omtale kommer! 
Fåes på ebay (direkte link til selger)


Chanel Coco Mademoiselle
Nydelig, varm og frisk parfyme. Perfekt for alle årstider, men spesielt høsten. 
Føler meg så sofistikert og "voksen" når jeg bruker denne parfymen. Fåes hos StrawberryNET.

 


Mac Blacktrack Fluidline og Yves Rocher Klarrød Leppestift.
Desse to produktene sammen blir en klassisk og enkel sminkelook med litt heavy eyeliner med vinge og røde lepper. Det er makeupen jeg har brukt mest i november. Fluidline fåes hos MAC, mens leppestiften fåes hos Yves Rocher.Sterilan Fresh & Fruity Deodorant 
Denne kjøpte jeg fordi jeg gikk tom av min favoritt deo. Og jeg hater virkelig denne - Pga av denne så kunne jeg knapt ha armene mine i normal "stilling". I armhullene var det rødt og irritert, huden såg skinnende ut nett som om jeg hadde brent meg på noe. Det var helt grusomt! Det svei bare jeg hadde armene rett ned, det svei i dusjen, det svei hele forbanna tiden. Jeg har ikke sensitiv hud på kroppen, men dette her var jo syre på "boks" rett og slett.
Styr unna!
 


Ha en flott søndag, jenter!
-Har dere noen favoritter for måneden november ?
 

 


Månedens sminkefavoritter - Oktober 2011I oktober har jeg nesten ikke brukt sminke. Jeg har slitt med en kraftig forkjølelse, som faktisk har sneke seg tilbake denne uken *hmphr..*, ellers har jeg jobbet mye med skolen så jeg har liksom ikke hatt bruk for å sminke meg.


Men jeg har da noen favoritter for måneden oktober som jeg skal dele med dere idag. Det er mest hårpleie, men også hudpleie, sminkeprodukter og parfyme (såklart!).  Her er månedens favoritter:

Hårpleie:

Orofluido Beauty Elixir // Kerastase Oléo Relax.. // L´Oreal Absolut Repair leave-in // Wella SP Color safe Shampoo // Wella SP Color safe Balsam // Wella SP Color safe hårkur  //  Macadamia Deep Repair masque, men venter på fullsize i posten enda.


Hudpleie:

Matis Respons Delicaté dagkrem // Matis Response Jeaunesse Serum // Matis Response Jeunesse fuktmaske 
(Nå må feelunique få inn desse varene igjen, for jeg treng ny forsyning! )Sminke:

iGlow Long Lashes Serum // Sigma P86 + Bobbi Brown Corrector // Yves Rocher leppestift i Klarrød // MAC Genuine Treasure paintpot // Urban Decay 15 Years Anniversary palette // Benefit They´re real mascara // CND Toughen Up Nail.

 
Parfyme:

Dolce & Gabbana The One  ( Jeg har tatt frem denne høstparfymen igjen og blitt forelska i den på ny da Silje nevnte den på Facebook for en stund siden.)Ha en superflott dag videre jenter <3
Q: Har du noen favorittprodukter fra måneden oktober??
 

 

Månedens skjønnhetsprodukt favoritter: Mai 2011

Snart juni folkens! Det betyr sommerferie for de fleste av oss. Jeg har ikke ferie før slutten av juni.
Så håper regnskyene forsvinner til dess og at solen skinner som aldri før !
Men over til overskriften, nå kommer favorittproduktene mine innen hud, hår og sminke for måneden mai. Chanel Vitalumiere Aqua Foundation // Chanel blush - In Love // Too Faced Chocolate Soleil // Urban Decay NAKED palette // MakeupMekka Cream Eyeliner Midnight // Bare Minerals Flawless definision mascara // Chanel Rouge Coco Shine lipstick - Boy


Joico K-pak sun shampoo // Joico K-pak sun hårkur


Matis Respons Delicate fuktighetskrem // MD Vitaplus Clearing Complex Masque // Decleor Hydra Floral fuktmaske


China Glaze For Audery // Chanel Orange Fizz

Viktor & Rolf Flowerbomb 

 

Månedens favorittprodukter - April 2011 ( Videoblogg)

Og her er mine favorittprodukter for April 2011.
Beklager om stemmen min er litt merkelig, men eg er helt tett i nesa( allergi eller noe).

Q: Har du prøvd noen av desse produktene, eller har noen andre du vil anbefale??
Ha en flott lørdag videre! 

 

Februar favoritter 2011: Sminke, hår og hudpleieprodukterLitt sen "Månedens favoritter", men bedre sent enn aldri ;)
Denne gangen blir det bilder istedenfor videoblogg, skal prøve meg på en videoblogg neste måned ( mars favoritter).  Bildene ble tatt i dagslys så lysene ble litt blålige, glemte å skifte innstilling på kameraet, wooops!Lacoste Joy Of Pink  ( parfyme)
Ingen tvil at denne er månedens nr.1 favoritt. Denne falt i smak med en gang hos meg. Planen var å kjøpe en annen parfyme, men så luktet jeg på denne inne på parfymeriet og kom hjem med den istedenfor den andre som eg hadde tenkt å kjøpe. Hærlig sommerduft som lukter fruktig ( grapefruit).
-Fåes hos Feelunique til 300,- og oppover ( gratis frakt)


MakeUpStore "Velvet" (øyenskygge) 
Kjempefin taupe farge, grå/brun. Kan brukes til hverdag og til fest.
Har brukt denne mye denne måneden, og jeg har fått mer sansen for MakeupStore sine produkter.
-Fåes hos MakeupStore til 145,-


GloMinerals "Blush" (leppestift)
Denne har jeg brukt hver gang jeg skal ut på fest. Fin nude/fersken/rosa lipstick som minner meg veldig om min all time favoritt, MAC Shy Girl. Den kan også brukes til hverdag. Godt pigmentert, tørker ikke ut leppene
-Fåes hos MakeupMekka til 199,- 

MAC Opulash (mascara)
Beste mascaraen til MAC. MAC har desverre ikke mange gode mascaraer, men denne er faktisk kanon! Man får volum og lengde, og det er det jeg ønsker at en mascara skal gi.
Fåes hos ACW til ca.75 ,-

MAC Lingering ( øyenbryneblyant)
Den perfekte øyenbrynsfargen til mine øyenbryn. Jeg har prøvd en del øyenbrynsblyanter,  men MAC sin Lingering er den jeg liker best. Perfekt farge, konsistens, man slipper å kvesse/spisse den  ( bare skrur på enden så kommer det mer ut).  Must have!
-Fåes hos ACW til ca. 75,-

Laura Mercier Eye Basic ( øyenskygge primer)
Beste øyenskygge primeren jeg har prøvd.
Før var det Urban Decay Primer Portion, nå er det Laura Mercier Eye Basic.
Den dekker blodårer og andre ujevnheter du har på øyenlokket, holder på øyenskyggen og unngår creasing.
-Fåes hos ACW til ca.75,-

NARS Luster ( Blush)
Dette er en fin blush, den er ikke så rosa/rød som vanlige blusher er. Men den er mer brun/beige aktig.
Den gir en naturlig finish og glød.
-Fåes hos KissandmakeupNY til ca 155,-

OPI You don´t know Jacques ( Neglelakk)
I det siste har jeg fått dilla på neglelakk, og det er denne fine brun fargen jeg har brukt mest i februar.
Det er en nydelig vinterfarge, men eg ser frem til å bruke friskere farger nå på våren.
-Fåes hos Beautybay (ca. 95,-),  men billigest hos TransDesign ( ca.35,-).Sebastian Color Ignite Mono/single Tone (Shampoo&Balsam)

Denne serien elsker jeg, eller håret mitt elsker den. Mitt helfargede hår blir blankt og ser nyfarget ut.
Fargen sitter lengre i håret og ser fresh og friskt ut, den gir liv til matt hår.
-Fåes hos frisører til 270-280kr eller hos Feelunqiue

Shu Uemura Essence Absolue ( hår olje)
Har du tørt og flistete hår kan du ta denne oljen i og håret ser bedre ut på noen sekunder.
Den skjuler at håret er slitt/tørt, den gir fukt og gjør håret mykt og deilig. 
Denne brukte jeg mye før jeg klippet tuppene på håret. Bruker den nå også , men ikke så mye. 
-Fåes hos Feelunique til ca. 320,-


Decleor Hydra Floral ( fuktmaske):
Huden min elsker denne. Etter dusj så blir huden min litt stram, den mangler fukt. Og da har jeg på denne og etterpå så føles huden min normal igjen. Noen ganger har jeg denne på over natten også - funker helt fint.
Så har du fuktfattig hud så anbefaler jeg på det sterkeste denne.
-Fåes hos Feelunqiue til litt under 200 ,-


Det er mange andre produkter jeg også elsker som jeg har brukt mye sist måned, men det er allerede produkter som har vert med eit par ganger i  "månedens favoritter" innlegg så jeg tar dem ikke med nå. For å lese tidligere månedens favoritter trykk her.


Q: Har du noen favoritter du har brukt mye i det siste?? 
-Hvilken?

Månedens skjønnhets favoritter: September 2010 ( Videoblogg)

Bedre seint enn aldri... Her kommer en veldig forsinket September Favoritter.
Denne måneden får eg meg speilrefleks (trur eg).  Film i HD!!!!!!!!
Men her kommer iallefall favorittene mine fra September:Mallo har blitt sjuuuuk:(  Nyser, hoster og harker. Feber og kaldsvetter om en annen..
Så eg er litt hås og "dett i daso" (tett i nesen) på dette klippet også..

*snuuuufs*

 

Månedens skjønnhetsfavoritter (sminke, hårprodukter o.l) - VIDEOBLOGG!!!

No er det høst, August måned er over (buhuuu) og vi går mot kaldere tider..
No kjem månedens favoritter for August på videoblogg faktisk.
Uff, da er uber kleint å snakke til eit kamera, eg klara berre ikkje å være seriøs.
Så unnskyld ville grimasar og ikkje minst da bustete villa håret ( nettopp kommet ut av dusjen og fekk sminket meg for å lage denne videoen - tenkte lite på håret )Og som eg seie eit par ganga i videoen   "gu' så nærme filming.."
Men det er fordi eg prøvde å filme med digitalkamera i dag å der ser man ikke seg selv når man filmer.
Så eg såg meg selv i speile og såg filminga fra speile ( bak kamera ser man jo filmen)
Så derfor nærme :S


Ha ein flott lørdagskveld jenter!
<3
Q: Har du noen sminke/hår/kropps favoritter??


Månedens favoritter: Juli 2010 ( skjønnhetsprodukter)

:( Sommeren er kort...
... Det meste regner bort (8) tralllallaaa...

(Det regner...)
Nei, men seriøst sommeren går fort og jeg føler igjen at det var sist uke jeg la ut innlegget med månedensfavoritter for Juni. Skulle ønsket sommeren varte litt lenger;)

Her er mine favoritter for måneden  juli:


Sminke:
NARS Sheer Glow foundation
NARS Amour blush
NARS Laguna Bronzer
MAC Hipness blush
Amazing Concealer
Benefit powderflage
ArtDeco Brow eyeliner
Covergirl Lash Blast ( Ikke på bildet)
MAC shimmermos e/s
MAC Firecracker e/s
MAC Coral Crepe paintpot


Hår:
SilkySexy Hair Shampoo
SilkySexy Hair Balsam
Joico K-Pak Sun Therapy spray
Fudge Round Brush  ( brukes med hårføner)
Kerastase Ciment Thermique


Kroppsprodukter:

TBS Pink Grapefruit showergel
TBS Pink Grapefruit Body Scrub
TBS Pink Grapefruit Body butter


Parfyme:
Laura Biagotti
Bea by chastum


Dette var favorittene mine denne måneden, noe nytt og noe gammelt!


Q: Hva var dine favoritter denne måneden??

-Favoritt produkt?

Månedens favoritter: Juni 2010 - skjønnhetsprodukter!

Hei!
Nå er det tid for en ny "månedens favoritter!".
Dagane går jo så fort, føles ut som om det var sist uke eg laget månedens favoritter for mai ..
Men nå er det nå endelig sommer og sommerferie - Så det gjør egentlig ingenting at dagane har gått så fort ;)

Her er mine favoritter fra juni 2010:Sminke:
MakeupStore Ruby e/s
MakeupStore  e/s
Makeupstore High tech lighter i saturn ( brukt til base og highlighter)
Lancome Artliner i svart
Urban Decay 24/7 i graffiti ( grønn )
NARS SheerGlow foundation
NARS Laguna Bronzer
Mineral Organics Bronzer i Daylight ( som blush)
MAC style blush
Amazing cosmetics concealer + Benefit powderflage
MAC Shy girl lipstick
Mineral Organics Lipgloss i Rose gold


Hårprodukter:
Joico Color Endure Shampoo/balsam  ( tom for shampoo)
Kerastase Ciment Thermique
Kerastase Serum Nuit
GHD prety in pink rettetang
Osis + Shine duster
Osis+ Dust itHudprodukter/solprodukt:
MD formulations total protect spf 15 ( solkrem for ansikt)
Hawaiian tropic sunspray spf 20 ( solkrem for kropp)
Hawaiian tropic after sun.
EOS lipbalm ( spf ) - SolproduktParfyme:
Bea by Chastum
Escada Marine Groove
D&G L'Imperatrice <3Q: Har du noen favoritter fra sist måned?

-Noe produkter du brukte meir enn andre?
(Parfymer o.l)

Mai favoritter ( skjønnhetsprodukter)

Nå er snart Mai måned over! Gu' så tiden flyr.. 
Eg hadde ingen månedens favoritter for April, det er fordi eg faktisk ikkje brukte sminke annet enn i 2 dager den måneden og det var noe eg allerede hadde i favorittene måneden før. Så derfor laga eg ikkje eit slikt innlegg for April..

Men nå kjem iallefall Mai favoritter!


 
(trykk på bildene for å få dem større)

Sminke:

1.Urban Decay primer potion ( ikke på bilde)
2.Smashbox trio - center stage ( øyenskygge trio)
3.Lancome Art Liner
4.ArtDeco brow liner
5.Nars Sheerglow foundation
6.MAC msf natural ( ikke på bilde)
7.Amazing concealer
8.Benefit powderflage
9.NARS Torrid blush
10. NARS Laguna bronzer
11. MAC Ever hip lipstick
12. GloMineral face primer
13. MAC paintpot bare study
Hårprodukt/verktøy:
1.Redken body full shampoo og balsam
2.Kerastase Serum Nuit
3.Kerastase Ciment Thermique
4.GHD rettetang ( pretty in pink)
5.OBH Bjørn Axen volummaster
6.Bed Head hard head spray.Kropp:
Lush Ocean salt ( bodyscrub)
Parfymer:
Burberry Brit Sheer Woman
Bea By Chastum
Chanel Chance Eau TendreAnnet:
Makeup speilet mitt  (rawwrr...)
- Har laget en "How-to: lage eit sminkespeil med lys" innlegg HER... EOTM ( eyes of the month)
Dette er øyensminken eg har brukt denne måneden ( med sminken fra månedens favoritter).
Det var ikke noe pent lagt men eg laga denne sminken på 5 min berre for å lage en EOTM bilde til dette innlegget.
Så litt slurven makeup med spidervipper der, men men...Q: Har du noen favoritter, produkter du brukte ekstra mye i mai måned??

(Hvilken?? )

Har du laget eit slikt innlegg skriv linken til innlegget ditt  i kommentarfeltet - Jeg vil gjerne lese:)

Månedens favoritter: MARS 2010 ( kosmetikk/hårpleie og parfyme)

April er her og det er tid for MARS favoritter.
Der eg deler med dere produkter eg elsker og har brukt mye denne måneden.
Viss du vil se flere slike innlegg finner du dem i Kategorilisten; Månedens favoritt.


Hudpleie;
**Samme som sist, må bruke opp Clinique (reisesettet) før eg starter på Decleor..**
Vert lite flink å å brukt rense produkter denne mnden..**


- Clinique 3 step
- Clinique 7 days scrub
- MAC cleansing wipes


Sminke:
1. Korres lipbutter i Jasmine
2. MAC 6 devil may dare ( øyenskygge palette)
3. NARS orgasm blush
4. MAC Ombre blush ripe peach
5. MAC blotpowder ( t-sonen)
6. Amazing concealer
7. Benefit powderflage
8. NARS sheer glow
9. MAC fix +
10. Lancome Art Liner
11. Isadora Vibralash
12. MAC dazzleglass Like venus
13. MAC lipstick Angel
- Urban Decay Primer Potion ( ikke på bilde, glemte den :O)

Hår:
1. KMS anti humidity (finish spray fra Flatout serien)
2. KMS Flat out spray (varmebeskyttendespray)
3. Oriflame hairx volum boost leave in balsam
4. Oriflame hairx volum boost shampoo
5. Redken Real Control Balsam
6. Redken Real Control Shampoo
7. GHD Pretty in pink rettetang.
8. Sexy hair what a tease ( tuppering spray)
9. Osis+ Dust it
10. Kerastase Nectar Thermique
11. Kerastase Serum NuitParfyme:
- Bath & body works  Country Apple bodysplash
- Versace Bright Crystal
- Britney Spears Circus
.

Håper alle har hatt en flott påske!
Nyt den siste fridagen - Det skal iallefall eg!


Q: Har du noen favoritter denne mnd??

Mine favoritt skjønnhetsprodukter Februar 2010"Litt" forsinka "månedens favoritter", men bedre sent enn aldri .
Slike innlegg er faktisk kjekt å sjå ( blogg, youtube) for man får litt tips om hvilken produkter man kan kjøpe/prøve..
Pluss det er kjekt å se hva andre liker for tiden..
Trykker du på Månedens favoritter i kategorien vil du finne mange slike innlegg.

Månedens favoritter Februar 2010!Sminke:
1. MAC Sculpt and shape ( contouring )
2. MAC msf natural
3. NARS Orgasm blush
4. MAC studio fix fluid foundation ( NC20 og NW20)
5. MAC fix +
6. Benefit powderflage
7. Lancome Artliner ( eyeliner med felttip)
8. Amazing Cosmetics concealer
9. UDPP
10. MAC Dazzleglass Like venus
11. MAC Ccb Hush
12. MAC lipstick creme d' nude
13. MAC e/s Vanilla
14. MAC e/s Saddle
15. MAC e/s  MulchAnsiktspleie:
Clinique 7days scrub
Clinique 3-step ( reisestørrelse,snart starte med Decleor hudpleieprodukter)Hårpleie/styling:
Kerastase Serum Nuit (Natt hårkur)
Kerasase Nectar Thermique
Oriflame Xhair volume boost Shampoo (bruker til renseshampoo<3)
Oriflame Xhair Volume boost leave in conditioner.
Redken Real Control Shampoo
Redken Real Control balsam
Rockaholic Dirty secret ( tørrshampoo som eg har brukt til volumspray, fungerer faktisk til det også)


Parfyme:
D&G Rose The One
Dior Miss dior Cherie
Versace Bright Crystal


Q: Hva er dine favoritter ??


Favoritt produkter Januar 2010: ( Sminke og hår)


Årets første månedens favoritter!!
Denne måneden har eg brukt veldig lite sminke. Kun brukt sminke på fest faktisk =P
Blitt skikkelig lat..


Sminke:
-Benefit powderflage
-Amazing consealer
-Clinique High impact mascara
-MAC msf natural
-MAC cremeblush posey
-MAC creme color base i hush
-MAC  tlc pink fish
-MAC e/s All that glitters
-Urban decay 24/7 zero ( eyeliner)Hår:
-Loreal Pro. Color vitamino ( shampoo&hårkur)
-Kerastase Nectar Thermique ( varmebeskyttende krem/kur)
-Bed head hard head
-OBH nordica bølgetang
Ansikt ( samme som sist):
-Clinique 7 days scrub (ansikts skrubb, 1-2 ganger i uken bruker eg denne)
-MAC fix +
-Clinique 3 step serie ( rense-toner- fuktighetskrem - brukes kvar dag)
-Clinique all about eyes rich ( øyenkrem som reduserer poser og mørkeringe - brukes kvar dag)


Parfyme:
-Amor Amor
-Miss Dior cherie
-Versace Bright Crystal


Q: Har du  noen favoritter denne måneden?? =)

Desember favoritter/Årets favoritter...(årets blogger?)

Mange av YouTube makeup guruene har laget slike videoer nå, så jeg ble inspirert av å lage en lignende blandet med de "utfordringene" som blir sendt rundtom på nettby nå...  
Så da blir det ikke bare sminke og hårprodukter, men litt forskjellig!
Siden eg allerede skulle lage" Desember favoritter" tenkte eg at eg kunne lage en årets i stedet...

So here we go....

Årets "angrer på kjøp"
TBS Sea weed serien ( travel pack saken, med rens, toner o.l)

Årets eyeliner:
Urban Decay 24/7 glide on pencils ( i fargen electric)

Årets hårprodukt styling:
Kerastase nectar thermique, uten tvil. Den gjør håret så glatt og glansfult, lukter godt, er varmebeskyttende, samt pleiende.
Har eg den i håret ( vått hår) og føner på så trenger eg ikke å rette med rettetang for håret blir så rett.

Årets all time favoritt:
Hele brush settet til Sigma, fantastisk kvalitet, du får dei kostene du trenger til en billig peng!

Årets nettbutikk:
www.allcosmeticswholesale.com

Årets Youtuber:
Fafinettex3

Årets hudpleie produkter:
Clinique 3 step serien + 7days scrub

Årets makeup verktøy:
MAC 217

Årets lipstick:
MAC shy girl

Årets foundation ( flytende)
MAC studio fix fluid

Årets foundation ( pudder)
MAC msf natural medium plus

Årets consealer:
MAC select cover up NW20

Årets highlighter:
MAC Creme color base Pearl

Årets mascara
L'Oreal Volumnious x4

Årets parfyme
Versace Bright Crystal

Årets øyenskygge
MAC Shroom + Swiss chocolate

Årets blush
MAC Blossoming cremeblush

Årets bronzer
Benefit Hoola bronzer

Årets merke
MAC cosmetics ( sjokk? hehe)

Årets shampo/balsam/hårkur
L'Oreal pro.series Absolut repair serien..

Årets hårverktøy
GHD rettetang <3

Årets frisør
Idun fra Preius/Nikita

Årest sang:
arrh.. Denne er vanskelig,men må bli denne.. Hørte eg på lenge tidligare i år...

.. Denne sangen er fra en scene i Laguna Beach der Lauren og Stephen e på date.
Og det var der eg hørte sangen og ble forelska i sangen!  *glad sang!*

Årets opplevelse:
Bruce springsteen konserten..

Årets tvserie
One tree hill ...

Årets blogger
Regine Stokken (Fortjent, ikkje bare fordi hun nå er død. Men fordi hun var en inspirasjon til så mange, hun satte spor i manges hjerter, inkl. mitt. Hun fikk folk til å sette meir pris på livet....)

Avslutter "året 2009 beste/favoritter" med en takk til alle mine lesera - gammle og nye, faste og de som bare er innom. Takk til sponsorer som har sponset til både premie o.l.
Takk til min familie som alltid er der for meg, ikkje minst takk til min kjære Espen!
Tusen takk "for da gamla" og godt nyttår alle sammen!!!
Velkommen inn i år 2010!Q: Har dere noen årets/favoritter??
Q: Hadde dere det kjekt i går? =D

Skjønnhetsprodukter favoritter ( november)

Veeeeldig sen november favoritter. Har helt glemt å poste dette innlegget, skreiv det i begynnelsen i desember og skulle poste det etter jobb så glemte eg det helt:O
Og no "noen" dager etter sjekka eg "utkast"mappa og der låg dette innlegget.

Så her kommer en sen november favoritter:
en liste/bilde over produkter eg har brukt mye/ liker best denne måneden.
Slike filmer finner du mye av på YouTube også...
Men over til månedens favoritter:


HÅRPLEIE/HÅRSTYLING:

-Kerastase Nectar Thermique ( krem som man tar i vått hår og føner på) håret bli silkemykt, glansfullt, er varmebeskyttende så man kan fint rette håret etterpå med rettetang. Anbefalest!

- Fugde saltvannsspray  (lukter sommar, kokos, får beachlooken på 1-2-3).

- L'Oreal Liss ultime shampoo ( flott shampoo på extensions og på vanlig hår, får mykt glansfullt hår).

- L'Oreal Liss ultime hårkur

- Tigi Bed head Treat me right hårkur med pepperminte, avkjølelde og deilig for hodebunnen..ANSIKTSPLEIE:

-Clinique 3 step serie ( rense-toner- fuktighetskrem - brukes kvar dag)

-Clinique all about eyes rich ( øyenkrem som reduserer poser og mørkeringe - brukes kvar dag)

-Clinique 7 days scrub (ansikts skrubb, 1-2 ganger i uken bruker eg denne)

- MAC makeup remover wipes (sminkefjerner servietter fra MAC cosmetics)
MAKEUP:


-Coastals scents Camo quad ( consealer)
-MAC fix +
-MAC lipstick  i lollipop lovin'
-MAC dazzleglass kitty kouture
-Uran Decay Primer potion
-MAC studiofix fluid NC 20
-MAC studiofix fluid NW 20
-MAC blot powder
-Urban Decay 24/7 pencil i Eletric
-MAC cremeblush i blossoming
-MAC paintpot rubenesque
-MAC e/s espresso
-MAC e/s Shroom
-MAC e/s Swiss chocolate
-ELF eyebrow kit i medium
 PARFYMER:

-Juicy Couture - Viva la jucy

-Versace - Bright Crystal


Desse produktene har eg brukt ekstra mye i november måned.

Q: Har du noen produkter du har brukt ekstra mye den siste måneden??

Oktober favoritter:

Nå er vi kommet til en ny måned og jeg skal si hva produkter som var favorittene mine forje måned ( oktober).
Produkter eg brukte ekstra mye, mer enn andre den siste måneden...
Du finner fleire slike innlegg fra andre måneder tidligere på bloggen min, du finner også slike videoer på YouTube..
Si i fra viss dere vil ha videoblogg neste "måned favoritt" i stedenfor bilder som jeg gjør nå :)

HÅRPLEIE:
pb010162

- Bed Head Brunette Goddness Shampoo
- Bed Head Brunette Goddness Balsam
- Bed Head treat me right ( hårkur)

HÅRSTYLING:
pb010165

- Bed Head After Party
- Osis + Dust it
- Catwalk Sexed up ( saltvann spray)
- Bed Head Superstar fønspray ( sprayer i håret før eg føner det for å få volum).

KROPPSPLEIE:
pb010163

- Biotherme bodyskrubb
- Dove bodylotion som eg måtte bruke opp denne måneden.
- Dove deo ( cucumber&grønnte)


ANSIKTSPLEIE:
pb010164

- Clinique 7 days scrub
- Clinique facial liquid soap
- Clinique clarifying lotion ( toner)
- Clinique dram.diff gel ( dagkrem)


SMINKE/PARFYME:
pb010166

-88 matte palette
- MAC sculpt and shape
- MAC select cover up NW20 consealer
- MAC bare study paintpot
- MAC Sandy B lipstick
- MAC Dazzleglass Babysparks
- MAC eye kohl Smolder
- ArtDeco browpen nr3
- L'Oreal Volumnious x4 mascara
- Benefit CORALista blush
- TIKEI mineral foundation + Tikei kabukikost
- Amor Amor parfyme


Dette er dei produkta eg har brukt mest den siste måneden..
Masse Bed Head produkter og slikt denne måneden.
Men mesteparten av produktene har eg brukt masse denne mnd for å bruke dem opp for eg skal kjøpe andre ting.
Vil du ha slikt innlegg i videoblogg neste gang så skrik ut!

Q:Har du noen produkter du liker ekstra godt denne måneden som du vil anbefale?

Mine september favoritter 2009

Nå er måneden september over og eg er klar for å dela mine september favoritter..

imag0476
Hår:
GHD rettetang
KMS flat out spray / varmebeskyttande
KMS anti humitidy seal / Finish spray
Joico color endure shampoo/balsam
Bed head hard head spray ( volum)
Wella High Hair Flexir
Loreal pro.ex series Absolut repair hårkur


imag0477
Ansikt/kropp/parfyme:
3step clinique  (rens/toner/fuktighetskrem)
7days scrub clinique
Biotherme aquathermal body scrub
Biotherme body lotion. ( kom ikke med på bilde)
Ralph Lauren Cool.
Dove cucumber/greentea deo.

imag0478
Sminke:
Mac bloting powder dark medium
Mac petticoat ( MSF - blush)
Mac sculpt&shape lightsweep&shadester ( contouring)
Mac Studio fix fluid NC20+NW20
Benefit hoola bronzer
Smashbox face primer
MAC hue lipstick  (kom ikke med på bilde)
MAC Dazz. baby sparks
CS gel liner
Loreal Volumnious x4 mascara ( kom ikke med på bilde)
CS 88warm palette (øyenskygger)
ArtDeco browpencil.

Litt meir "close-up" bilde av petticoat, nydlige msf - som eg brukar til blush og som eg e forelska i fortiden
(Den rød sprakande blushen helt til høyre) -->
imag0479Q:Har du noen favoritter denne mnd, eller produkt du har brukt ekstra masse den siste mnd?
      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits