Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Neglepleie

CND Manikyr - Produkttips til sunne negler.


Før i tiden da jeg var en aktiv handball- og fotballspiller kunne jeg ikke ha lange negler. Men de siste årene har jeg latt de gro ut og blitt lange, men har slitt litt med at de er skjøre og knekker lett, men ikke nå lenger!

Jeg er ikke noe ekpert på negler, det er faktisk det jeg kan minst av innen "kosmetikkfaget", men jeg har plukket opp noen tips her og der - og ikke minst prøvet og feilet med diverse produkter. Nå har jeg funnet en trio som jeg syns fungerer supert for skjøre negler.

Desse produktene har jeg hatt en god stund og brukt de nå og da, men så begynta jeg å bruke de sammen og merket hvor godt desse produktene virket for neglene mine.1. CND Cuticle Eraser
 - Denne fungerer som en slags "shampoo" for neglene dine. Den eksfolierer huden rundt neglene dine og gir fukt til tørre neglebånd. Denne kremen inneholder nemlig AHA syrer som har en eksfolierende effekt. Kremen gjør neglene dine klare for neste steg som er fuktighet. Den kan brukes hver dag og masseres ved neglebåndet og huden rundt.


2. CND Solar Oil
- Dette er en fuktgivende og pleiende olje som fungerer litt som en balsam. Oljen består  av Jojoba olje som inneholder E-vitaminer som reduserer tegn på aldring, men også andre naturlige oljer som styrker neglene, gjør de elastiske og gir huden rundt neglene fukten den trenger. Denne bruker jeg hver kveld før jeg legger meg og har merket stor forskjell etter jeg begynta å bruke denne.


3. CND Toughen Up
- Dette er en baselakk som skal gjør neglene dine sterkere. Du kan bare bruke denne baselakken og ikke noe mer eller du kan bruke den under en farget neglelakk. Jeg bruker den uansett om jeg har farget neglelakk på eller ikke - Denne hjelper på å holde neglene sterke når jeg ikke har lakk på + den gir en flott blank finish slik at neglene ser pene og velstelte ut selvom jeg ikke har gjort så mye for å få dei slik.

... Dette er altså trioen jeg bruker for å holde neglene mine sterke og velstelte. I tillegg tar jeg kosttilskuddet Phyto Phytophanere Fortifying Capsules for Hair and Nails (b-vitaminer) som skal styrke både hår og negler, samt få de til å vokse raskere. Mer om dette kosttilskuddet kommer i eget innlegg.

Jeg er iallefall veldig fornøyd med slik neglene mine har blitt etter jeg begynta å bruke desse produktene sammen. De har ligget en stund i negleskuffa mi og jeg er glad jeg fant de fram igjen - Neglene mine knekker ikke så lett, er elastiske og huden rundt neglene ser ikke så flisete og tørr ut. 

- Produktene har jeg kjøpt hos Transdesign.com  

 

Dagens negler: MakeupStore SIW ( Holografisk)Denne type lakk syns jeg faktisk er letter å legge enn matte neoen lakker ( China Glaze), men jeg tror også at jeg digger penslene som MakeupStore neglelakkene har. Jeg får finere resultat uten å komme utenfor.
Desse 3D lakkene til MakeupStore er kule og litt annerledes - Jeg elsker dem!Produkter:
MakeupStore Aqua Fix ( Base )
MakeupStore Siw (holografisk)
Seche Vite ( Top Coat - Som jeg syns fjernet litt av effekten).
***

 Nå skal jeg en tur til mormor og bade i bassenget. 
Ha en flott dag videre jenter!

Dagens negler: Shocking Pink Extravaganza


Å legge matte farger på neglene klarer jeg aldri å legge pent. Iallefall ikke med neon fargene til China Glaze. Det blir alltid ujevnt. Men jeg poster allikevel dagens negler fordi fargen på selve neglelakken er iallefall pen (Barbie rosa!) ;)Produkter:
- Opi Ridge filler (Base)
- China Glaze Shocking Pink ( Neon)
- Opi Extravaganza ( Glitter)
- Seche Vite (Top Coat) 
***

Får finne frem q-tipsen og neglelakkfjerneren og fjerne vekk lakken som er kommet på huden utenfor neglene.
De såg jeg ikke før jeg såg på bilde nå, uuups! 

Ha en flott dag videre! 

Neglelakk: Chanel Orange Fizz VS Butter London Jaffa
I det siste har jeg blitt hekta på både Chanel og Butter London. Jeg liker godt fargene Chanel har på neglelakkene sine, men dei er litt dyre. En Chanel neglelakk koster 210kr, og for mangen (inkl.meg) er dette dyrt. Jeg har nå funnet en neglelakk som er nesten lik på fargen Orange Fizz fra Chanel. Og det er Butter London Jaffa.

Butter London sine neglelakker har en god kvalitet. De har en enkel men elegant utseende. Børsten på Butter London er langt bedre enn Chanel sin børste ( neglelakkpensel/-børste). Neglelakkene sitter like godt på, og med en god overlakk får de begge en fin glossy finish.  

Chanel sin er hakket lysere enn Butter London. Den har mer "milky" coral farge i forskjell til Butter London som er mer "ren" Coral. Begge er godt pigmenterte og trenger bare 2 lag.


"Butter London er mer ren Coral, mens Chanel sin er mer milky coral "


Butter London - 103,-  fåes hos HQhair (gratis frakt) 
Chanel - 210,-  fåes hos Parfymelle/EsthetiqueBL til venstre og Chanel til høyre.
- Påførte 2 lag, raskt, bare for å få tatt bilde av dem på. Ikke filt eller stelt neglene noe særlig, så beklager stygg påføring. Og den ene naglen er kortere pga. den knakk på Foo Fighters konserten *trist*

NOTD/Neglene mine idag; NEON farger er in!

I dag testet jeg Flip Flop Fantasy fra ChinaGlaze sin sommerkolleksjon.
Den inneholder matte neonfarger, jeg syns det var litt vanskelig å få det jevnt.
Og eg likte ikke helt det matte finishen den hadde. Så jeg påførte en topplakk som gav shine til
neglene og vart mer fornøyd. Ujevn påføring, gjort i hui og hast før jobb, men her er iallefall resultatet.


PS; tok bilde på jobb med iphone så kvaliteten på bilde er ikke å skryte av.
-Skal ta bedre bilde når eg kommer hjem fra jobb idag :)

På neglene: China Glaze Below Deck & firkløver motiv!Negla mine er fortsatt mishandlet, men de kommer seg.
I dag prøvde jeg meg på Konad platene igjen og gikk for et firkløver motiv.
Dere ville se resultat for det om jeg ikke er noe pro med påføring av neglelakk enda...
... Så da poster jeg et NOTD ( Nails Of The Day) alikevell.Ha en fin kveld videre
<3

Ryddet og vasket på sminkerommet ++ Neglepleie!I dag har eg ryddet og flyttet litt ting på sminkerommet, trenger plass til neglestasjet mitt nå som eg har fått interesse for det også:) Så jeg har ryddet og vasket i dag *flink*.
Og når jeg var ferdig måtte jeg jo rote litt også, altså prøve de nye neglestasjet mitt. Så jeg lekt meg med Konad plater og rhinestones, resultatet ble ikke noe pent, men Hey! Man må jo lære seg dette.  Nå er fingertuppene innsmørt med SolarOil, den lukter skikkelig ekkelt, mandel/marsipan lukt *grøss*.
Gleder meg til den gangen jeg får mer skills i negledesign for da skal jeg tørre å legge ut resultatbilder også ;)


Q: Har du noen fine neglelakker å anbefale meg ? :)
Ha en flott søndag videre !
<3

      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits