Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Omtale - hudpleie

Omtale: Decléor Aroma Night Neroli Essential Night Balm


Er du på jakt etter en god nattkrem som gir godt med pleie og balanserer huden om natten, men som også er litt ekstra luksus og velvære - Da bør du prøve Decléors nattbalmer...

Jeg må innrømme at jeg var meget skeptisk til dette produktet da jeg kjøpte det - jeg er ikke vant med balm i hele ansiktet, bare på leppene. For ja, denne nattkremen har en balm konsistens. Tykk og klissete, men når du varmer den i handflaten før du påfører den så blir den litt mer myk og lett å jobbe med.

Den er veldig drøy i bruk, jeg kjøpte 15ml krukke og har hatt den ganske lenge. Jeg skraper bare en liten klump på størrelse med en ert og det er nok. Man får med en spatel så du kan skrape produkt ut av krukken istedenfor å stikke fingrene nedi.Decléor har veldig mye duft i sine produkter, og nattbalmen er en av det sterkeste jeg har vert borti. Den lukter blomster og kan bli litt overvelmende de første gangene man bruker den, men etter en stund er lukta glemt fordi man er blitt vant med det.

Denne balmen skal i følge Decléor balansere huden om natten og når du våkner dagen etter skal du ha en myk og glødene vakker hud. Den kan også virke helende for irritert og sår hud, samt den gir fuktighet til huden. Med andre ord denne balmen kan du bruke som en vanlig nattkrem eller som et sos-/kriseprodukt.


Denne er for alle hudtyper, selv har jeg kombinert hudtype som er fuktfattig og kan fint bruke denne uten at huden føles blank dagen etter. Den er 100% plantearomatisk og inneholder dypvirkende planteessenser - den inneholder verken mineralolje eller andre slemme ingredienser.

Jeg brukte denne balmen hver kveld, men har nå trappet ned og bruker den nå og da - Jeg bytter på å bruke denne og matis Response Delicate Moisturising Cream som nattkrem etter behov.

Jeg har egentlig ikke noe negativt å si om dette produktet, annet enn at i starten kan lukta vær litt overvelmende, men som sagt - du blir vant med det. Derfor får den ingen minus/trekk.

Pris:
£27,65 hos Feelunique
... Utsolgt hos Cheapsmells


Karakter:
6 av 6 

Omtale: Matis Réponse Pureté Intensive Purifying Serum


Har du uren hud? Bruker du md formulations Continious renewal serum, men trenger en erstatning for den når sommeren nærmer seg? Da bør du prøve dette serumet for uren hud fra Matis!

Når jeg har urenheter og vanskelig hud bruker jeg til vanlig md Formulations Continious Renewal serumet for å holde urenheter unna, men når det er sol og sommer bytter jeg den ut med denne fra matis grunnet at denne ikke inneholder Glykolsyre. Glykolsyre skal ikke brukes sammen med sol.

Les også: Matis Respons Jeunesse Optimal Moisturising Serum.

Siden dette serumet ikke inneholder glykolsyret så stikker den ikke i huden slik som md formulations sitt serum gjør. Det er heller ikke fare for at du får mer urenheter i de første ukene man bruker denne. Ved md formulations får de fleste urenheter de første ukene, for alle urenhetene kommer opp til overflaten til huden og vil bort fra huden, men dette slipper du altså med matis.Dette serumet har en lett konsistens, den lukter ganske godt og fresht. Syns den har litt hint av herreduft i seg.
Den påføres etter toner og før dag- eller nattkrem. Den trekker raskt inn i huden og er veldig drøy i bruk. 

Jeg bytter på å bruke denne for uren hud og Matis sin Jeunesse Optimal Moisturising Serum, som jeg bruker de dagene jeg føler huden trenger fukt. Matis serumene kan også brukes sammen/samtidig - Jeg bruker ofte serumet for uren hud bare i t-sonen og den for fukt i kinnene, det fungerer supert!

Matis Résponse Pureté Purefying Serum er mildere enn md formulations, men likevel et kjempebra serum for uren hud i alle aldrer. Anbefales!


Pris:

£36.65 hos Feelunqiue
£24,65 hos Cheapsmells
..... Og ja, nå har de fått inn matis hos Cheapsmells og snart hos Feelunique!

Karakter:

6 av 6 

Omtale: Karora Self Tanning Mist Original - Selvbruner


I fjor testet jeg en del selvbrunere fra merker som Xen-Tan, Fake Bake og SunJunkie  - I hele desember, i juletiden, har jeg brukt en selvbruner fra et annet merke som jeg enda ikke har skrevet om, nemlig Karora!

"Karora satser på naturlige ingredienser og ingen av Karoras produkter inneholder skadelige/farlige kjemikaler og stoffer. Denne selvbruneren inneholder rene planteekstrakter som Acai bær, Argan, vitaminer og andre gode oljer for huden - Naturlig og økologisk."

Jeg må innrømme at Karora er et merke jeg ikke har hørt om før nettbutikken Britique begynta å selge det. Det skal visst vær et populært merke i England og blir brukt i profesjonelle salonger som driver med spraytan og slikt. I den siste tiden har merket også blitt mer og mer kjent her i Norge.

Les også: How-to Selvbruning


Det som jeg la merke til først var lukta. Da jeg åpnet pakken som denne selvbruneren kom i luktet det appelsin oppi pappesken. Jeg tenkte med engang: Åhh håper den lukter slikt hele tiden, selv etter påføring.
Som noen av dere sikkert har fått med dere så hater jeg selvbrunerlukten, det er nemlig den som får meg til å slutte å bruke prouktet/får meg tll å miste interessen.  

Appelsinlukten forsvinner over natten og dagen etter kan du kjenne hint av selvbrunerlukten, men det er veldig lite lukt. Jeg må ta nesen helt ned til huden for å kjenne lukten - Selvbrunerlukten forsvinner helt etter én dusj. Så vil si at den består på "Lukt". Produktet kommer i en pumpeflaske, så du skal altså spraye den på huden og "massere" den inn med en hanske eller bomullspads. Produktet er veldig tynt og flytende så det var litt uvant og skummelt å bruke dette produktet første gangen - Heldigvis gikk det fint og det var superenkelt. Den gav heller ingen skjolder, noe som jeg var mest glad for. 
Produktet har en sheer farge av brunt så du ser sånn ca. hvor du har påført og ikke. 

Andre ting jeg la merke til var at produktet tørket ganske raskt på huden, men du får tid til å blende den ut altså, så det er ikke noe stress - Vanligvis må jeg sitte én time for å vær sikker på at jeg er helt tørr, mens med Karora gikk det litt raskere enn forventet. 


Med og uten: .. Dagen etter påføring (Påførte på kvelden og her er resultatet morningen etter)

Man får en gyllen brunfarge, det ser naturlig ut og er ikke alt for mørk. Først syns jeg at jeg såg litt oransj ut, men det var heldigvis bare lyset på badet. Når jeg kom ut i dagslys såg jeg ikke oransj ut og brunfargen var veldig fin.
Fargen skal holde seg opp til 7 dager i følge Karora, men hos meg holdt den i ca 5 dager før jeg måtte påføre mer. Dette kan ha litt med at jeg skrubber kroppen 2 ganger i uken, da forsvinner jo fargen litt fortere.


... Fargen på produktet.

Det jeg syns er minus med dette produktet er at den kommer i sprayflaske. Jeg syns selvbruner som kommer i sprayflaske blir mye søl. Jeg føler at mye treffer utenfor huden fordi den sprayer så "bredt" (kom ikke på bedre ord), slik at det kommer produkt på gulvet, vegger o.l. Men utenom det så syns jeg at dette er bra produkt.

Den fåes også i en mørkere variant kalt "Dark" og i forskjellige størrelser.

Pris:
100ml  169,- hos Britique
200ml  289,- hos Britique

Karakter:
5 av 6 

Produktet er sponset .

Omtale: Mario Badescu Drying Lotion


Til huden bruker jeg mest md formulations, Matis og Décleor fordi det er trygge merker og produkter, men Mario Badescu har ett superprodukt som alle skryter om. Dette er ett produkt du kun bruker når det er krise -Når du har fått en kvise du vil bli kvitt fort.

Dette er såkalt spot threatment som du påfører direkte på kvisen(e) på kvelden, og morningen etter skal kvisen minsket eller forsvunnet helt. Jeg har prøvd denne noen uker nå og syns dette produktet fungerer akkurat slik det skal.

Produktet er delt i to, på bunnen ligger det et rosa pudder og resten er noe flytende blank væske. Flaska skal ikke ristes, produktet skal være delt i to når du bruker den også. For å påføre tar du en q-tips å dypper den helt ned i bunnen til det rosa pudderet også påfører du det du har fått på tuppen av q-tipsen direkte på kvisen....

Når du har påført dette på kvisen så stivner det litt og du vil ha en rosa flekk på kvisen, derfor er dette lurt å gjøre før man legger seg - Da slipper du å gå rundt med rosa prikker i ansiktet midt på lyse dagen. Dagen etter vasker og renser du ansiktet som normalt og da vil enten kvisen minsket eller forsvunnet helt.

Det dette produktet gjør er å tørke ut kvisen, derfor er det veldig viktig at du ikke påfører det andre plasser en på kvisen. Produktet inneholder alkohol som er veldig uttørkende. Og produktet lukter sterk alkoholduft også, så vær obs på det dersom du ikke tåler alkoholduft.. Ikke min favorittduft dagen-der-på iallefall.

Den kan brukes av alle hudtyper, men såklart best egnet for uren hud/for de som får mye urenheter. Men det kan vi alle få, selv normal hud kan få en kvise i ny og ne - Og da er det greit å ha et slikt spot-treatment produkt på lur.

Jeg digger dette produktet, men ikke lukta.

Ingredienser:
Isopropyl Alcohol, Deionized Water (Aqua), Calamine, Camphor, Colloidal Sulfur, Salicylic Acid, Glycerine, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Talc 

Pris:
£14.50 hos Beauty Bay.

Karakter:
5.5 av 6 

Yves Rocher Tradition De Hammam - Arganbalsam (bodylotion)Dette er siste produkt jeg tester fra Spa-serien til Yves Rocher og er deres bodylotion, eller arganbalsam som Yves R. kaller det. Denne body balsamen skal tilføre huden godt med fukt samtidig ha en beroligende spa effekt på humøret.

Den lukter friskt og rent - Jeg syns den lukter litt shampoo og minner meg veldig en butikkshampoo de hadde før i tiden. Tror den shampooen var fra Schwartskopf, den med kolibri fuglen i reklamen. Iallefall så lukter denne helt likt.
I følge Yves Rocher er denne lukten fra appelsinblomst.

I
ngrediensene er arganolje, eterisk appelsinblomst olje, rosevann, sheasmør og olivenekstrakt - Produktet er ment å vær ekstremt fuktgivende og har en beroligende effekt. 

Les også: Yves Rocher Tradition De Hammam Bodyscrub
Les også: Yves Rocher Tradition De Hammam Dusjolje


Muligens jeg er litt rar, fordi jeg har sett det er mangen som har skreve omtale på denne og kommentert at lukta er altfor sterk. At på grunn av lukta gir de den dårlig karakter og lignende. Men jeg liker faktisk lukta jeg, den er litt sterk, men den forsvinner jo på huden etter hvert. Så jeg trekker ikke noe på lukta.Produktet er muligens litt mer på den flytende siden, den er ikke så tykk i konsistens som jeg skulle ønsket. Men dette er smak og behag - Jeg liker at bodylotion har en litt tykkere konsistens,  slik som The Body Shop sine, mens andre liker det litt mer flytende.

Jeg syns derimot at produktet trekker godt inn i huden. Den er ikke ekstremt fuktgivende som YR skal ha det til, men den duger. Den gir litt fuktighet og huden føles myk og deilig etter bruk. Hadde den gitt litt mer fuktighet hadde den nok også fått bedre karakter hos meg.Vil si det er en helt OK bodylotion - Verken den beste jeg har prøvd, men heller ikke den dårligeste!


Pris:
129,50,- hos Yves Rocher

Karakter:
3 av 6  

Produktet er sponset. 

Omtale: Matis Réponse Jeunesse Optimal Moisturising Serum


Dette er altså et serum som du påfører før du påfører dagkremen. Dette serumet skal gi huden din fuktighet, så sliter du med fuktfattighud er dette produktet midt i blinken for deg.

Jeg blir vanligvis litt stram i ansiktet etter jeg har dusjet (grunnet jeg har fuktfattig hud) og etter jeg begynta å bruke dette produktet så har dette problemet minsket litt. Den stive følelsen forsvinner med en gang jeg påfører dette serumet etter jeg har dusjet. 

Serumet trekker seg fort inn i huden, så man slipper å vente lenge før man skal påføre dagkrem/nattkrem. 
Konsistensen er lett og litt avkjølende og selve produktet er drøy i bruk. Lukten på dette serumet er jeg ikke så stor fan av, men jeg har blitt vant med det nå, så jeg legger ikke så mye merke til det lenger.  Men jeg må innrømme at i starten syns jeg lukten var litt sterk og fæl.

Dette er mitt faste fuktserum, jeg bruker denne de dagene jeg føler huden trenger fukt. Noen ganger bruker jeg md formulations Continuous Renewal serum (for uren hud). Om sommeren bytter jeg ut md formulations sitt serum med matis Response Purete serum, siden md formulations sitt serum inneholder glykolsyre ( noe som ikke er bra å bruke når det er sommer og sol).  Jeg kan ikke si noe annet at jeg er blir matis frelst, jeg elsker serumet deres og ikke minst dagkremene deres. Og jeg krysser fingrene for at Feelunique eller Cheapsmells får snart inn desse produktene igjen for jeg er nemlig snart tom for dette serumet *stresser*.

Pris:
£34 hos Feelunique 

Karakter:
6 av 6  


 

Yves Rocher Tradition De Hammam - Orientalsk peeling


Yves Rocher sin Spa serie "Tradition De Hammam" inneholder produkter med argan olje og orientalske dufter. Jeg har testet bodyscruben fra denne serien en stund nå og her kommer hva jeg syns om denne bodyscrubben.

Dette er en scrub som i følge Yves Rocher inneholder den fuktgivende- og pleiende ingrediensen Arganolje, men også rosevann, marokkansk leire og pulver fra argankjerne og aprikoskjerne.

Utseende på krukkene og flaskene i denne serien ser lukseriøse og pene ut. Flotte brunfarger og former som passer flott inn på badet vårt. Den har en grei duft, den lukter likt som dusjolja (som dere kan lese omtale på her).
Men utseende på selve produktet er ikke så veldig fint...
Konsistensen på scrubben er veldig flytende og litt gele-aktig med korn som skal skrubbe. Korna er litt store og kan føles litt røff og hard på huden, så ikke bruk denne i ansiktet - Denne skrubben er kun ment for kroppen !
Dersom du ikke liker skrubber som er røff mot huden, ala Lush Ocean Salt skrubben, så er nok ikke denne for deg.

Som sagt føler jeg at korna er litt store, men jeg syns også at den har for få korn og mye "gele/væske" - Så man må bruke litt mye for å få skrubbet huden godt. Den er ikke slik som min favoritt fra md formulations som er tett i tett med små korn som skrubber godt ( slik jeg liker det, drøy i bruk).
 

(Her ser du at det er mye veske og "lite" skrubbekorn)

Alt i alt er dette en helt OK kroppskrubb, den er ikke direkte dårlig, men når du er bortskjemt med den fantastiske skrubben fra md formulations så er det få skrubber som imponerer!

Pris:
129,- hos Yves Rocher  

Karakter:
3 av 6  


Produktet er sponset..

Yves Rocher Tradition De Hammam - Orientalsk dusjolje


Dette er en tykk olje som kan minne meg litt om håroljene som er så populære for tiden, Moroccanoil o.l,  bare denne skal brukes på kroppen og skylles av igjen. Dette er en dusjolje fra Spa og Velvære serien til Yves Rocher - Tradition De Hammam.

Som sagt er dette en olje, men når du masserer denne på kroppen så blir dette til en myk og lett melk. Den er deilig på huden og man føler at man kommer til å lukte godt etter på. Dette er velvære på flaske!

Den har en litt sterk duft som jeg ikke klarer å bestemme hva den lukter. Fordi først lukter den litt vanilje, men så blir den litt musk og orientalsk krydder duft - Så vil si den lukter litt forskjellig, men godt!Dusjolja inneholder økologisk marokkansk arganolje som skal gi pleie og mykgjøre huden. Jeg syns ikke den gir så mye fukt, men den gjør huden myk og deilig etter bruk.
Denne kan du bruke alene som en vanlig dusjsåpe eller sammen med kjæresten som ett "massasje-produkt" i dusjen.. Håhåhåå!!

Det er mer velværeprodukt enn "hverdags-dusjsåpe". Så jeg bruker denne de gangene jeg vil pleie meg skikkelig når jeg har spa dagene mine.

Denne er flott å gi til noen i julegave eller gi til deg selv for å skjemme deg bort litt i desse travle juletider..

Pris:
Før 145,-  Nå: 87,- hos Yves Rocher

Karakter:
5 av 6  Produktet er sponset.

Omtale: SunJunkie Self tanning Lotion - Norges Beste selvbruner ?Jeg digger selvbrunere, men jeg er meget kresen. Jeg har testet mangen selvbrunere og opplevd mange rare resultater. For en stund siden fikk jeg mail fra Illusion om jeg ville teste " Norges Beste Selvbruner ", og når man sier "Norges beste..." , så må jeg jo bare prøve den!

Jeg kan starte med det som jeg ble mest overrasket over, den har ingen ekkel pisse-selvbrunings-lukt. Verken dagen etter eller når man har påført. Jeg trodde jeg smørte for mye bodylotion med for god lukt slik at den dempet lukten på selvbruneren eller noe, så jeg prøvde igjen uten bodylotion med lukt. Og selvbruneren luktet ikke. Dette er første gang jeg har testet en selvbruner som ikke lukter i det hele tatt.    

Det er lukten til diverse selvbrunere som får meg til å skippe selvbruneren, for på meg lukter det alltid piss. Selv favoritt selvbruneren min lukter litt piss, men heldigvis forsvinner det etter en vask ( St.tropez og Xen Tan). Men SunJunkie lukter ikke i det hele tatt - Fantastisk. Fargen på selvbruneren rett ut i fra flasken er mørkebrun, nesten som sjokoladepålegget Sjokade. Den har en mild parfymert duft - Lukter kokos, solkrem og litt karamell kanskje. I og med at den har den brune fargen så ser man godt hvor man har påført fargen.

Resultatet blir en dyp brun farge, ikke oransj heldigvis. Jeg er alltid så redd for å se oransj ut når jeg tester nye selvbrunere,  for det er ikke fint i det hele tatt. Man får brunfarge med en gang, men etter 3-8 timer skal du ha fått full farge som sitter fast i huden opp til 8 dager. Du kan påføre flere lag dersom du ønsker en mørkere farge.

Heldigvis er den også lett å fjerne. Jeg brukte en skrubbe-luff ( slik en ) og skrubbet over de plassene hvor jeg hadde litt mer farge enn andre plasser og det forsvant fort.  Men man kan dusje og bruke såpe uten at fargen forsvinner, men ver litt obs på at bruker du bodyscrub vil fargen forsvinne litt.Jeg fikk med en vott til å påføre med, men jeg følte at med denne lotionen så liker jeg bedre engangshansker. Med vott så er det litt vanskelig å vite når man har gnidd for hardt, for jeg fikk litt skjolder når jeg påførte med votten.  Når jeg brukte engangshansker så fikk jeg ikke skjolder. Jeg liker best å bruke vott på mousse eller x-en tan sin deep bronze. Men med SunJunkie self tanning lotion likte jeg best engangshansker, men dette er smak og behag..

Det er en ting jeg ikke likte med denne selvbruneren, det er hvis man har påført og man er tørr så kan man fortsatt ikke bøye armene fordi da vil selvbruneren forsvinne i det område hvor du bøyer armen ( Der hvor huden treffer huden på innsiden av armen) - Litt irriterende.

Alt i alt er dette en veldig god selvbruner som man får en fin finish på, uten lukt. Jeg elsker virkelig brunfargen som man får. Den kan minne litt om X-en Tan sin self tanning lotion, både finish og utseende på produktet. Men det at man får skjolder på innsiden av armen trekker litt ned for min del.


Pris:
289,- hos Illusion


Karakter:
4/5 av 6  
 

Med og uten - Rett etter påføring..


Med og uten - Etter 2,5 time (Litt skjolder etter jeg har gnidd meg rundt i sofaen.. Noe man såklart ikke bør gjøre før den har tørket helt.. Men du kan se at fargen er blitt litt mørkere) 


Produktet er sponset

Omtale: Philosophy Snow Mittens (Håndkrem)


Dette er en handkrem som skal tilføre fuktighet og mykgjøre hendene i kalde vintersdager. I følge Philosophy skal den dufte ny fallen snø...

... Vel, hvis nyfallen snø lukter offentlig toalettsåpe så greit nok for meg. Jeg syns iallefall den ikke lukter godt. Jeg liker sitrus-aktige dufter, men når det lukter dass så er jeg ikke så begeistret.

Den har en tykk og god konsistens, den blir ikke oljete/fet på hendene etter den har trukket inn. Handkremen inneholder Sheasmør som vi vet gir godt med fukt. Den inneholder også Solsikkefrø olje, jojoba, mango seed butter og m.m. Desverre inneholder den også silikon.Hendene føles glatte og myke der og da, så den har ikke noe langvarig effekt. Den har ikke så veldig pleiende og fuktigvende effekt. Og lukten er, for meg, veldig ubehaglig da lukta aldri forsvinner når jeg har denne handkremen på. I følge Espen så syns han den lukter vaskemiddel..

Jeg har en annen favoritt handkrem og det er L´Occitane Shea butter Hand Cream, jeg har også prøvd andre billigere handkremer som er bedre enn denne fra Philosophy.Desverre er ikke dette en handkrem jeg kommer til å kjøpe igjen, den kommer heller ikke til å bli mer brukt - Med andre ord, denne går rett i søppelbøtta.

Pris:
$7,50 hos ACW

Karakter:
1 av 6 

Omtale: Philips Lumea (Profesjonell hårfjerning med lys)


Om sommeren så er det ekstra viktig å sørge for at bena er freshe og hårfrie. Jeg sverger til barberhøvelen, men har fått æren av å teste Philips Lumea i 6 måneder - Her er omtalen.

Philips Lumea IPL-hårfjerningssystem bruker forsiktige lyspulser for å stimulere hårroten til å gå i dvale. Håret faller av naturlig, og gjenvekst hemmes.  Philips Lumea har fem justerbare innstillinger for lysenergi som sørger for en behagelig, men effektiv behandling. Når den brukes på riktig måte, er IPL-behandlingen til Philips Lumea sikker og skånsom å bruke selv på sensitiv hud og sensitive områder på kroppen. 

Ja, som dere ser over så er dette en metode for å hemme hårveksten der du ønsker det. Jeg har som sagt prøvd denne en periode og det tok laaaaang tid før jeg satte i gang med å prøve den. Rett og slett fordi jeg sverger til barberhøvelen fordi det går så kjapt og kan gjøres mens jeg dusjer - Så jeg glemte egentlig at jeg hadde denne saken liggende.Da jeg jeg skrudde den på og skulle bruke den var jeg livredd for at den skulle gjøre vondt, jeg såg for meg at den brant i huden - Men ta det med ro, det var bare rødt lys som blinket (Ingen smerter, dersom du bruker den rett). 

Og jeg må innrømme at jeg var skeptisk på at dette produktet skulle fungere akkurat pga. det. Det gjor ikke vondt, det var bare et rødt lys som blinket i huden - Hvordan i all verden skal det hemme hårveksten??  
- Men joda, den fungerer!  Den hemmer ikke hårveksten for all tid, men den hemmer hårveksten til den gangen du slutter helt å bruke Lumea - For du må gjennta det annen hver uke.Du får med DVD som viser hvordan du bruker Lumea, rengjøring og hva du skal gjøre før du bruker apparatet. 
Du får også med en pung som du kan oppbevare Lumea i, lader og rengjøringsklut - Det er utrolig viktig å rengjøre apparatet etter hver gang du har brukt den. Det er også lurt å lese advarslene, for det er visse plasser du ikke kan bruke Lumea ( over tattoveringer, ansiktet, menn kan ikke bruke den (!), gravide, barn osv).

Det er 5 nivåer, jeg startet med 1 ( første gang jeg brukte Lumea). Så begynta jeg å bruke Nivå 3. Du må selv se hvilken nivå som passer deg ved å lese i bruksanvisningen og teste deg frem. Det kan kjennes litt vondt dersom du har høyt nivå. Noe jeg syns var negativt med Lumea er jo at det tar tid. Det står at det tar ca. 15min på hver legg - Jeg har ikke tid til sånt, iallefall ikke tålmodighet. Men ønsker du glatte og arrfrie legger óg at du har god tid, så er Lumea midt i blinken for deg. Den gjør jobben selvom det tar tid.

Prisen er også ganske høy, men du har denne maskinen lenge, kanskje evig. Ingen barberblad = Ingen kutt. Du har hårfrie legger, armhuler  lenge !  Så jeg vil si den er verdt prisen.  

Jeg vet det er mangen som digger Lumea, jeg har lest mangen positive omtaler. Og jeg er enig, Lumea er fantastisk.
Jeg hadde aldri trodd at et rødt lys kan hemme hårvekst. Og enda bedre, at man kan gjøre det hjemme på profesjonelt vis.   Hvordan bruke Lumea:

- Sørg for å ha barbert leggene de første gangene du bruker Lumea, etter hvert som du bruker Lumea vil du ikke trenge å barbere først fordi det kommer ingen hår!  Men det er viktig du bruker Lumea på hårfrie områder (barbert).
Du setter Lumea inntil huden da vil "Ready" lyse grønt på baksiden, da kan du trykke på knappen, på fremsiden, og Lumea vil utløse et rødt lys. Så løfter du lumea opp fra huden og flytter den til en annen plass, sørg for å overlappe litt - Men ikke gå over samme plass flere ganger.


Ready? 

Pris:
4995,- hos Elkjøp
4995,- hos Lefdal

Karakter:
5 av 6  (Det som trekker ned er tiden, men ellers er produktet fantastisk.)

(Lumea er sponset) 

Omtale: Fake Bake Luxurious Golden Bronze Faux Glo Instant Tan Spray.Fake bake forbinder jeg med frisører, fordi dette er et merke som bl.a selges i frisørsalonger. Fake Bake har mangen forskjellige typer selvbrunere og i dag har jeg en omtale på en selvbruner som er helt super til fest eller spesielle anledninger hvor du vil ha litt brunfarge den dagen (og vaske den vekk dagen etter).

Ja, det stemmer, dette er en selvbruner som du vasker vekk når du ikke vil være brun lenger. Selv om den vaskes lett vekk så sitter den på huden godt selvom du skulle svette litt. Jeg hadde lyse klær på og den smitta ikke på klærne, men de hvite sokkene smittet det litt på. Men dette går vekk i vask.Brunfargen man får er mer en matt og flott brunfarge, ikke så shimmrende som Sexy Hair sin spray-on-tan ( som også kan vaskes vekk). Du kan selv velge hvor mørk brunfarge du vil ha ved å spraye mye eller lite.

Det står at du skal spraye lange strøk og ta ett handkle å tørke/blende ut kanter, men jeg sprayet litt her og der og tok handflaten og blendet det inn i huden - Da fikk jeg et resultat som jeg var fornøyd med ( bare husk å vask inni handflaten etterpå).  Brunfargen sitter helt til du dusjer, så du kan ha den en stund på.
Jeg syns slike produkter er helt genialt, de lukter ikke, de setter ikke flekker i klær som er vanskelig å få bort i vask, du får alltid en jevnt brunfarge, ikke skjolder, du bestemmer selv hvor mørk brunfarge du vil ha og du kan fjerne det når du er lei.

Helt genialt - Denne anbefales på det sterkeste !

Pris:
11,25pund hos Cheapsmells.
Rundt 200,- i diverse frisørsalonger som fører merket Fake Bake.

Karakter:
6 av 6  

Omtale: Xen-tan Deep Bronze Luxe (selvbruning)


Dette er en selvbruner fra det populære merket Xen-Tan. Jeg har hørt mye positivt om dette merket, spesielt tanning lotionen deres, men jeg ville teste ut Deep Bronze Lux selvbruneren istedet. Dette er jo bestselgeren til Xen-tan og da måtte jeg jo bare teste den.


Dette er en weekly tan, altså den varer opp til 7 dager. Men bruker du scrub og bader mye i klor o.l. så vil den forsvinne raskere. Så det varierer veldig om den varer så lenge eller ei.  Du kan påføre hver dag om du vil, eller påføre 1 gang i uken. Jo mer du påfører jo brunere blir du.

Som vi vet lukter selvbrunere piss, på meg syns jeg iallefall det lukter piss. Jeg hørte at denne ikke skulle lukte så mye selvbruning, men desverre det gjør den. Rett fra tuben lukter den karamell - ganske lik som Tigi Bedhead brunette godesse shampooen, om noen har luktet på den, men etter en dag på huden så lukter den selvbruning. Heldigvis så forsvinner denne lukten etter en dusj og en runde med bodylotion som har en god duft.

I følge Xen-Tan skal den ikke gi deg en oransj look, men en dyp oliven brunfarge. Samme dag som jeg påførte selvbruneren, første gang jeg brukte den,  vart jeg litt skremt fordi jeg syns jeg såg litt "Umpa lumpa" ( oransj) ut, men så forsvant det. Og det har ikke hendt de andre gangene jeg har brukt denne selvbruneren, så det kan ha vært lyset -   Man får en ganske naturlig brunfarge, som ikke ser oransj ut !Fargen i tuben er litt beige/brun, så man vil se hvor man påfører den, men ikke så synlig som med St.Tropez selvbruneren. Den som overrasker meg (positivt) mest er at jeg har ikke fått skjolder (!) Jeg syns faktisk den var lettere å påføre enn St.Tropez moussen, som har vert min all time favoritt innen selvbruning.

Når den forsvinner så forsvinner den ikke flekkesvis. Så det vil se jevnt ut hele tiden når du har denne på. Og det er et ekstra pluss, for vanligvis pleier selvbrunere forsvinne slik at du får en veldig ujevn/flekkete brunfarge.

Dette er blitt en av mine favoritt selvbrunere !

Påføring:
Jeg brukte en selvbrunervott som kan kan få kjøpt på samme plass som man kjøper Xen-tan - Den kan man bruke flere ganger, bare husk å vask den - Her kan du lese hvordan du får et jevnt og fint resultat med selvbruning.


Pris:

20,99pund hos Feelunqiue ( Gratis frakt).
3,99 pund for selvbruner votten hos Feelunique ( Gratis frakt).
-Bruk kodeord MALLO88 for å få 2,5% rabatt. 

Karakter:
5.9 av 6 


Med og uten:

Med (venstre )   og   uten ( høyre)
(Her er første påføring dag 1. Du kan få det mørkere om du vil ved å påføre flere ganger)Omtale: Origins VitaZing Energy-boosting moisturizer SPF 15


Nok et produkt som blir skrytt opp i skyene på YouTube og diverse nettsider/-forumer. TiffanyD sverger til den, og hun er ikke den eneste tydeligvis. Da må dette produktet være supert... Eller??

Vel, er det et produkt jeg angrer på at jeg har kjøpt. Så er det akkurat dette produktet. Jeg kunne laget en langt bedre "farget dagkrem-aktig" produkt selv med billig produkter fra nille.

Nå skal jeg ikke slakte produktet helt, eller jo....
Jeg må innrømme at jeg hadde høye forventninger og ble meget skuffet da jeg brukte den. Jeg har hatt den siden juni og jeg har nesten ikke tatt i den en gang etter jeg ble så skuffet første gangen jeg prøvde den. Men den siste uken har jeg brukt den jevnlig for å se om jeg reagerer på den eller for å se om jeg endrer mening..

Den har null dekkevne, så jeg skjønner egentlig ikke meningen med at den endrer seg fra hvit til en hudfarget dagkrem som skal passe din hudtone. De kunne faktisk spart seg for den delen og heller satset på en dagkrem som gir fukt og glød til huden, slik som den også skal gi.Det er altså et "multi-tasking" produkt som skal gi fukt, glød og litt farge. Den inneholder Mangostein som er full av antioksidanter som er bra for huden på mange måter (motvirker tidlig aldring, beskytter ). Origins skal vær så naturlig som mulig og derfor inneholder den ikke parabener og mineralolje - Noe som er positivt og bra!

Men helt ærlig så gav den ikke så mye fukt og pleie som jeg er vant med ( fra mine matis produkter).  Men den har heller ikke tørket ut huden min. Jeg har heller ikke reagert på denne, så det er jo bra  

Den gjør én ting, og det er å gi "glød". Men ærligtalt,  man kan få glød for halvparten av prisen..For dette produktet var dyrt (!)  325kroner for en liten tube som ikke gjør noe særlig. Spar de penga og bruk de på noe annet - Glød kan du få fra andre billigere produkter.

Dessuten den "gløden" dette produktet skal gi, gjor bare slik at jeg så blank og svett ut. Ikke noe pent i det heletatt..
Eneste måten jeg kan bruke dette produktet på er å påføre det på plasser hvor jeg ønsker å se blank ut, altså på kinnbena. 

En annen ting jeg ikke liker med denne er lukta, den lukter grusomt. Jeg klarer ikke beskrive lukten, den lukter kanskje litt modellkitt (?).


Pris:
325,- for 50ml 
-Du kan få den hos Esthetique eller hos Britique


Karakter:

1 av 6  (skuffende!)


Slik ser den ut rett fra tuben ( gråhvit farge med noen svarte prikker i) 
Her begynner den å få en mer hudfarge.


Her er den blendet inn i huden, som du ser fra første bilde og dette så er det ikke store forskjellen. Bare dette bilde ser huden mer blank ut.Omtale: The Body Shop - Vitamin C Energising Face SpritzThe Body Shop sin Energising Vitamin C serie kommer med en rekke produkter som skal vær oppkvikkende og frisk for trette ansikter - I dag kommer omtalen på fuktighetssprayen i serien.


Dette er en fuktspray som skal være oppkvikkende, fuktgivende og får gløden tilbake i ett grått og trøtt ansikt.
Den inneholder camu camu bær fra Amazonas, som er kjent for å ha den høyeste konsentrasjonen av vitamin c i naturen og sesamolje.

Duften på denne sprayen er utrolig frisk og lett, den lukter sitrusfrukt, ikke noe søtt, men syrlig frisk duft. Jeg elsker å spraye ansiktet med denne om morningen for å våkne skikkelig til. Jeg har en på badet og en inne på datarommet, når man sitter lenge forran skjermen så er det alltid litt godt å freshe opp ansiktet med en fuktspray.

Den er også god å ha når du er ute og soler deg. Da kan du spraye deg litt for å kjøle deg ned og for å føle deg mer fresh. Du kan også spraye denne over makeupen for å fjerne pudderlooken. Men husk det er ikke en settingspray så den vil ikke sette sminken din ( Slik som f.eks Urban Decay All Nighter setting spray ville gjort).

Jeg har ingenting negativt å si om denne sprayen, jeg elsker alt ved den. Jeg har ikke reagert når jeg har brukt den - Verken ved utbrudd eller noe annet.  Den kan brukes av alle hudtyper.

Pris:
159,- hos The Body Shop 

Karakter:
6 av 6

Omtale: Matis Résponse Viltalité Energising Cream (dagkrem)Som dere sikkert husker elsket jeg lukten på dette produktet da jeg fikk den i posten - Det gjør jeg fortsatt. Det er en sann glede hver morning å påføre denne. Når jeg står opp og er tett og trøtt i tryne, så påfører jeg denne og jeg føler meg lys våken og klar for at dagen skal starte! 

Dagkremen er veldig oppkvikkende og fresh, både lukten og den kalde, tynne konsistensen gjer slik at huden og resten av meg våkner til. Høres helt merklig ut, men heilt utrolig hva en dagkrem kan gjøre.

Den er fuktgivende, men ikke så mye som Matis Response Delicate dagkremen. Jeg bytter litt på å bruke Delicate og Vitalité dagkremene.  Gjerne Vitalité om morningen og Delicate som nattkrem ( den er så drøy at den kan brukes som nattkrem).Det Vitalité er super til er å gi huden din en liten boost med glød og energi. Huden ser sunn og frisk ut.
Dagkremen inneholder A, C og E vitaminer som beskytter mot ytre påvirkninger som forurensing, røyk og strålinger. Den skal forebygge mot hudaldring og er ideel for ung kombinasjonshud. 

Jeg føler at Delicate er mer pleiende, mens Vitalite er mer for å skjemme bort huden litt.
Har man grå og gusten hud er denne super for deg. Kombiner den gjerne med en annen hudkrem hvis du trenger mer fukt, slik som jeg har nevnt over.
Pris:
20,99 pund hos Feelunique ( gratis frakt)
-Bruk gjerne kodeordet MALLO88 for å få 2,5% avslag.


Oppsummering:
Et produkt som virkelig er oppkvikkende og fresh - En godbit til huden din.
Kan brukes av alle hudtyper, men perfekt til ung kombinasjonshud. Beskytter mot ytre påvirkninger.
Gir grå og gusten hud gløden tilbake. Lukter også fresht !
Anbefales! 


Karakter:
6 av 6 

Omtale: Makeup Mekka Lip Exfoliating TreatmentLeppene har også døde hudceller som må vekk, og da er exfoliering tingen. Å exfoliere leppene vil fjerne død og tørr hud, slik at leppestift og lipgloss legger seg jevnere på leppene. Et slikt produkt vil også gjøre overflaten på leppene jevnere slik at leppestiften ikke sklir ut i linjer man kan ha rundt munnen.

Jeg har fått testet en slags leppemaske med kjemiskpeeling effekt som skal fjerne døde hudceller på leppene og gjør dem myke og gode. Dette produktet inneholder AHAsyre som mangen sikkert har hørt om før dersom de bruker produkter fra bl.a md formulations.  Denne peeler leppene dine kjemisk, ikke "fysisk" slik som en sukkerskrubb ville gjort.
Jeg syns denne funker veldig bra, men etter en slik behandling trenger leppene dine godt med fukt. Så bruk en god fuktgivende leppebalsam etter bruk, Korres Lip Butter liker jeg veldig godt. En slik fruktsyre "behandling" vil også gjøre slik at pleieprodukter (lipbalm) vil trekke seg dypere ned i leppene.

Jeg skrubber leppene 1-2 ganger i uken. De første gangene kjente jeg stikking og nummenhet i leppene, noe jeg syns var litt ubehagelig, men jeg ble vant med det - Det er helt normalt, spesielt om du treffer på tynn hud (rundt munnen) eller om du har såre lepper. 

Har du veldig tørre/flassete lepper kan du bruke en sukkerskrubb peele "fysisk" før du påfører masken. Påføring:

Smør eit tynt lag på leppene, vent i ca.10 minutter. Da skal produktet ha stivnet litt. Så tar du fingen og masserer leppene i sirkelbevegelser slik at produktet smuldrer opp og "skrubber". Så skyller du det av med lunket vann. Avslutt med en god fuktgivende leppebalm.Pris:
129,- hos MakeupMekka
- På tilbud nå til 103,20,-

Oppsummering:
Et bra produkt. AHAsyre gir en kjemiskpeeling som fungerer helt supert. Kan merke litt stikking i leppene, men det er normalt. AHAsyren har også en blekende effekt, det vil si at den kan bleke misfarging du har rundt leppene - Noe jeg ikke har merket enda, men jeg har ikke brukt den så mye utanfor leppene så jeg vet ikke om den har en blekende effekt eller ei. Men som en maske som fjerner døde hudceller fungerer denne supert. Anbefales å prøve!

Karakter:
5,5 av 6 


Produktet er sponset .

Omtale: Matis Résponse Jeunesse Youth Hydrating Mask (fuktmaske)Dette er en fuktmaske, lik som Decleor Hydra Floral mask som de fleste sikkert er mest kjent med.
Et supert produkt for dei som sliter med fuktfattig hud eller bruker uttørkende produkter.

Forskjellen mellom Matis sin fuktmaske og Decleor er ikke så alt for stor, den gjør en like god jobb med å gi fukt.
Men slik den etterlater huden føler jeg at Matis sin er litt bedre. Med Decleors føler jeg huden er litt seigere enn det Matis sin er etter den har trukket inn i huden. Lukten er også annerledes, jeg er verken fan av lukta til Matis eller Decleor sin, men alikevell holder jeg en knapp på Matis sin når det gjelder lukt. 

Den trekker fort inn i huden, den etterlater huden litt "blank/seig", men jeg fjerner bare restene med en toner (f.eks Decleor toner) og så påfører jeg en dagkrem. Eller så bruker jeg den om kvelden og sover med den på, dagen etter er ikke huden blank/seig. 

Jeg pleier å bruke denne etter md formulations Clearing Complex Masque (rensende maske) om kvelden også sover jeg med fuktmaska - 2 ganger i uka.

Påføring:
Påfør et tykt og jevnt lag over hele ansiktet. Ha det på i 10 - 15min eller mer, sov gjerne med den over natten om du kan. Skal du fjerne den etter 15minutter, fjerner du det bare med en toner også smører du på en fuktighetskrem ( dag eller natt).

Pris:
26,40 pund hos Feelunique

Oppsummering:
En super fuktmaske som gir godt med fukt. Føler du deg litt stiv i ansiktet etter en dusj så prøv denne! Den har en litt sterk duft, men du blir vant med den. Du kan ha den på i 15 minutter og så fjerne den eller sov med den om natta. Lik som Decleor Hydra Floral maske bare ikke så seig etter den har trukket inn i huden.  Men like gode ellers.

Karakter:
6 av 6
 

Omtale: md formulations - Clearing Complex Masque (ansiktsmaske)En ny favoritt i samlingen min, et must have for alle med fet og uren hud eller sorte prikker .
Dette er en dyprensende ansiktsmaske med trippel peeling effekt som gjør en grundig jobb på å fjerne urenheter og sorte prikker ( hudorm). Den har en grønnaktig farge og ingen spesiell god duft ( leirelukt). 
Jeg har hatt en del sorte prikker på nesa og allerede etter første bruk med denne merket jeg en stor forskjell. 

Den kan fint brukes av menn også. Det tok litt tid, men etter en stund klarte jeg å overtale Espen til å prøve den og han likte resultatet den gav - YES! 

Den er overlegen på sorte prikker og urenheter. Jeg har prøvd alt i fra nosestrips til andre leirmasker og ingen har fungert så bra som denne. Men bruk en god fuktgivende maske etter du har brukt denne maska, selv om denne skal gi fukt så føler jeg at den fjerner fukten i stedet. Og da er det viktig å tilføre huden fukten igjen. Jeg bruker Matis eller Decleor sine fuktmasker.

Du kan bruke den i hele ansiktet eller på områder hvor du føler du trenger det. Har du kombinert hud (fet t-sone, normal/tørre kinn) kan du f.eks bare bruke denne i t-sonen.  Jeg brukte denne i hele ansiktet, men trappet ned til bare nesa ettersom urenhetene har forsvunnet og det er på nesa de sorte prikkene er.Påføring:

Smør et tykt jevnt lag over hele ansiktet eller områder i ansiktet. Vent 15 minutter også skyll av med lunket vann. Avslutt med en fuktgivende maske (sov med den over natten om du kan).

Pris:
20,99 pund hos Feelunique

Oppsummering:
Beste maska for fet og uren hud. Dyprensende med trippel peeling effekt (AHA, BHA og A-vitamin). Den kan brukes av begge kjønn. Brukes 1-2 ganger i uken ( se det litt an). Husk å pøse på med fukt etter på, fuktmaske. Denne kommer på min "All-Time-Favoritter"-lista mi. 

Anbefales !!

Karakter:
6 av 6  

Omtale: Boots Apotek - Mango & Appelsinblomst dusjsåpeHanne
anbefalte denne til meg da jeg skreiv omtale på Escada Taj Sunset. Denne skal lukte veldig likt på den parfymen bare litt friskere, i følge hun -  Og det gjor den også !! 

Dette er en dusjssåpe med appelsinblomst (som lukter appelsin) og mango. Den har en veldig sterk duft, så er du ikke glad i dusjssåper som lukter mye,  så er ikke denne noe for deg. Men bruker du Taj Sunset og vil "forsterke" duften er jo denne helt super.  Jeg vet Escada har en showergel i Taj Sunset serien sin, og jeg vet ikke hvor mye den koster, men har du ikke råd til den kan du prøve denne, for denne er billig (!).

Noe som Hanne nevnte var at den er litt uttørkende på huden. Jeg merket ikke det med det første, men om jeg brukte denne mangen ganger etter hverandre ( hver gang jeg dusjet i en uke f.eks) så merket jeg at huden ble litt tørr.  Men den er super de dagene du f.eks skal på fest.

Så nå bruker jeg den mest til spesielle anledninger, eller de dagene jeg vet jeg skal bruke Taj Sunset - Slik at lukta ikkje krasjer med en av de andre parfymene mine.Pris:
29,- hos Boots, du kan også kjøpe i butikken om du har Boots nær deg.

Oppsummering:
Lukter veldig likt som Taj Sunset parfymen fra Escada - Appelsin/Mango. 
Den er billigere versjon av Escada Taj Sunset Showergel. Lukten sitter i huden lenge.  Den gjør deg ren og du lukter godt, så den gjør jobben sin. Eneste minuset er hvis du som sagt bruker den for ofte kan du få litt tørr hud.

Karakter:
4,9 av 6
 


Takk Hanne som tipset om denne dusjsåpa, jeg kommer nok til å kjøpe den igjen siden den var så billig og lukta godt ! <3

Omtale: Matis Réponse Soleil Sun Protection Face Cream SPF20Siden dagkremen min Matis Response Delicate som jeg nylig skrev en omtale på ikke inneholder SPF (solfaktor), gikk jeg til innkjøp av denne solkremen fra samme merke. Jeg er mye ute å jobber så jeg trenger noe med spf i seg og tenkte da at denne er sikkert superb til det.

Men det var den ikke, iallefall ikke som dagkrem med solfaktor i som du har på jobb, under sminken, fordi huden blir veldig blank.
Denne er god til å ha på om du skal ut å sole deg, men til noe hverdag jobb/skole vil jeg ikke anbefale denne. Som sagt kan du bli veldig blank og fet når du har denne. Ikke misforstå, den gir deg ikke urenheter. Men når du påfører denne ser huden din blank ut, noe som er normalt for solkremer.  Det er ikke sikkert den blir blank på alle, men på meg med kombinert hudtype (som kan bli blank i t-sonen) ble denne blank på.

Men jeg hater den ikke, nå bruker jeg denne når jeg er hjemme eller på stranden og soler meg. 
Den skal også hjelpe deg å bli brun for den har  tan accelerator.
Jeg blir fort brun fra før, så jeg vet ikke om denne tan acceleratoren fungerer.

Den beskytter mot UVA-UVB. Hindrer at du blir solbrent og hindrer tildlig aldring.
Den har ikke noe veldig sterk duft, den lukter fresht og godt, noe som jeg syns er bra ( menn kan også bruke denne). Den har en veldig tykk konsistens, så man ser litt hvit ut når man har påført denne, før den har trekt godt inn i huden.Pris:
16,20 pund hos Feelunique ( gratis frakt) - SPF 20
25,00 pund hos Feelunique (gratis fralt) SPF 50

Oppsummering:
Kjempegod solkrem, men ikke noe god til dagkrem under sminke. Huden blir blank og "seig".
Har en fresh duft i seg, den beskytter mot UVA-UVB. Hindrer at du blir solbrent og mot tidlig aldring.
Har en tan accelerator som skal hjelpe deg å bli brun.
Du får denne også i en høyere solfaktor, SPF50 , som er supert til dere som lett blir solbrent, er lyse i huden eller skal til syden.  Den er veldig drøy i bruk og det liker jeg ;)
Dette er ikke siste gang jeg kjøper noe fra Matis, for til nå er jeg veldig fornøyd med alle produktene jeg har testet fra dem. Og dette produktet er ingen unntak - Anbefales!

Karakter:
6 av 6 

Omtale: MD Formulations Continuous Renewal Serum (Hudpleie)Dette er eit serum for Kombinert/uren hud. Du får den i normal og i sensitiv formula - Jeg har den i sensitiv formula, som jeg kjøpte ved en feil, men den funker den også !

I starten da jeg brukte denne ble huden verre, jeg fikk masse urenheter. Men dette er normalt når man bruker denne. Fordi alle urenheter kommer opp fra underflaten og vil ut/vekk!  Men etter en periode med bruk av denne var alt av urenheter vekke. Huden har nå en fantastisk glød og gamle kvisearr begynner å lysne/forsvinne.

Jeg er strålende fornøyd med dette serumet og kan med handen på hjerte anbefale denne til alle som sliter med uren hud. Huden min har blitt fri fra urenheter, den ser ikke så ujevn ut (arr /discoloration).

Continuous Renewal Serum inneholder Glykolsyre, derfor er dette eit serum du bør droppe dersom du skal sole deg. Når det blir sommer og du er den personen som soler seg eller er mye ute i solen så dropp dette de ukene du er mye ute. 
Glykolsyre har en blekende effekt, så har du arr eller discoloration kan dette serumet bleke det, altså redusere synligheten. Påføring:
Man tar 3 dråper på fingertuppene og klapper det inn i huden i ansiktet.
Jeg kjente litt stikking de første gangene jeg brukte dette produktet, men det forsvinner med tiden.
Etter du har påført serumet påfører du dag-/nattkremen din. 

Noe annet jeg har merket etter jeg begynta å bruke dette serumet er at når jeg har flytende foundation har den ofte flasset eller sitt litt kakete ut mellom brynene og på nasetippen, selv om jeg scrubber (med MD Formulations Face & Body Scrub) så ser det kakete ut. Men etter jeg begynta med dette serumet så har dette problemet forsvunnet!
Enten er det dette serumet eller fuktighetskremen fra Matis som jeg bruker sammen med dette serumet. Dei 2 produktene sammen har funket som bare det på min hud.

Så jeg er veldig fornøyd med dette serumet og anbefaler det virkelig med folk som har samme problemene/hudtype!

Priser:
Normal/Kombinert hud (Uren hud) -  340 kr hos Feelunique 
Sensitiv hud- 340 kr hos Feelunique
Tørr Hud -   370 kr hos Feelunique
Fet hud -  180 kr hos Feelunique

Oppsummering:
Har gjort slik at foundationen ikke ser så kakete/flassete ut. Urenhetene er vekke og huden ser jevnere ut - Arrene og ujevnhetene i huden har forsvunnet. Huden har fått mer glød og ser "lykkeligere" ut.
Anbefales!

Karakter:
6 av 6 


Jeg er på jakt etter eit serum eg kan bruke på sommeren (uten Glykol), som tilfører fukt.
- Noen tips? 

Omtale: Matis Résponse Délicate Moisturising Cream (fuktighetskrem).

 

Jeg liker denne dagkremen veldig godt, i starten var jeg ikke så begeistrert over lukta, men nå liker eg den. Konsistensen er litt fastere/tykkere enn de kremene jeg er vant til, men alikevell lett slik at vi med kombinert/fet hudtype kan bruke denne uten noe problem.

Som noen av dere har fått med seg, har eg kombinert hudtype, men også fuktfattig. Denne kremen funker supert for meg kombinert med MD Form. Renewal Serum.  Nå føles ikke huden min så stram lenger. Alle hudtyper og aldrer kan bruke denne, men den er ekstra super for dere med sensitiv hud siden det er det denne egentlig er til. Denne kan man også bruke som nattkrem, så du får eit 2 in 1 produkt.

Eg har funnet meg en ny favoritt fuktighetskrem! Eg har blitt imponert over merket Matis og kommer garantert til å teste ut flere fuktighetskremer fra dette merket.
Denne anbefales virkelig!

Pris:
Den er nok dyr i Norge, men du får den billig ( ca. 290 kr) hos Feelunique ( Gratis frakt).
- Bruk MALLO88 for 2,5% avslag.

Konklusjon:
Super fuktighetskrem til alle hudtyper. Den gir masse fukt.
Lukten er litt sterk i starten men du venner deg til det. Konsistensen er god - Ikke for lett, men heller ikke for tykk.
Den trekker fort inn i huden og den gjør jobben sin. Huden blir silkemyk og ikke så stram lenger.
Kan brukes som dag- og nattkrem. Den inneholder ikke SPF (solfaktor).

Karakter:
6 av 6

Omtale: MAC Prep+prime Skin Brightening serum

MAC Prep+prime Skin Brightening serum
Dette er eit serum som du tar på før foundation, den skal lysne opp arr og andre discoloration. Gjør den det???

Vel eg har ikke merket at den lysner opp noen arr/discoloration.
Men eg trudde heller ikke at det var det denne prep+primeren var til når eg kjøpte den. Eg trudde denne skulle gi en glød samtidig vær en primer, men den skal altså lysne arr o.l. 
Og det gjor den ikke på meg, men den gav en slags glød før foundation!

Den inneholder bl.a vitamin-c og antioksidanter. Vitamin-c skal lysne arr/discoloration. Antioksidantene skal beskytte huden mot UV.

Konsistensen er veldig flytende ( vann aktig), føles litt klissete i starten men når den har tørket i huden merker du ikke noe til den. 
Den har ikke noe silikon i seg, bra for dere med akneprone hud. 

Som sagt da eg kjøpte den trudde eg det skulle være en primer, men det er den ikke, så ikke forvent at denne skal fylle inn porer/linjer o.l.

Den lukter fresht og gir en glød under foundationen, du kan bruke den alene eller med foundation over.

Pris:
238kr hos Allcosmeticswholesale.
(utsolgt, men fåes kanskje inn igjen)
Du får dem også hos MAC cosmetics i Norge.

Konklusjon:
Helt ærlig syns eg ikke dette produktet gjør det den skal.
Den lysner ikke opp arr/hyperpigmentation - den gjør ikke huden jevnere. Men den gir en slags glød til huden før foundation. Har du en godt dekkende foundation vil det jo ikke synes så masse, men en lett dekkende foundation eller ikkje foundation i det hele får du litt glød.
Prisen er altfor dyr til bare 30ml. Men de skal ha + for at den lukter godt/fresht og gir en glød.
Ikke eit produkt eg kommer til å kjøpe igjen, det finnes bedre serumer som har en blekende/lysnende effekt.

Karakter:

2 av 6

 


Omtale: Md formulations Face and Body Scrub (Beste ansikts-/kroppskrubben som finnes?)

Nå har eg testet denne Face and Body scrubben fra Md Formulations en god stund.
Eg har kun hørt positive tilbakemeldinger på dette produktet, og da måtte eg jo såklart teste denne eg også. Her er omtalen;

MD Formulations Face and Body scrub
Jeg lyver ikke når jeg sier at dette er min favoritt scrub nr 1. Denne knuser min tidligere favoritt Clinique 7days scrub ned i støvlene. Og som eg har skjønnt det er eg ikke alene om å synes at denne er helt fantastisk.
Denne er eit must i min hudpleierutine og brukes 1-2 ganger i uken.

Den passer alle hudtyper.
Den har en flytende konsistens med fine fine små korn og glykolsyre som hjelper på å peele huden.
Og har du sensitiv hud og ikke kan skrubbe og gni noe særlig på huden kan du bruke denne i ansiktet og la glykolsyren ta seg av peelingen uten at du trenger å massere den inn.
Bruk den på våt hud ( i dusjen f.eks) fordi den kan bli litt for hard/røff på tørr hud.

Eg bruker denne mest i ansiktet, på kroppen har eg andre skrubber eg vil bruke opp først. Men den er god på kroppen også. Perfekt før selvbruning for å fjerne døde hudceller slik at du får en jevn brunfarge. Perfekt om sommeren også - for å fjerne døde hudceller.
Men leste en gang at glykolsyre ikke skal kombineres med sol siden huden blir ekstra sensitiv mot solen da - kan bli solbrent, pigmentflekker o.l. Men denne skyller man av/fjerner så det går greit. Men hudkremer/serum og andre produkter som ligger på huden (som man ikke skyller av) som inneholder glykolsyre derimot bør man ikke bruke når man er ute i sol.

Den har ingen merkbar lukt, så typen min bruker den også til ansiktet og den fungerer fjell på han også.
Fra nå av kommer eg bare til å bruke denne skrubben, tror ikke eg kommer til å finne en skrubb som er bedre enn denne.

Pris:
Du får denne hos Feelunique til under 200kr ( gratis frakt)
-Du slipper å betale moms/tollgebyr fordi den er under 200kr.
Du får den også hos Prettyskin4less

Konklusjon:
Skrubben over alle skrubber !   Fint kornet skrubb med glykolsyre som også peeler huden.
Om du lar denne virke uten å skrubbe så får du effekt, men enda bedre om du skrubber.
Eg merker stor forskjell på huden, den ser ikke så grå og gusten ut, den gløder og ser frisk ut. Den er mykt og deilig. Alle hudtyper kan bruke denne. Eit ord kan beskrive denne; FANTASTISK.
Obs; Berre ikke få det i munnen, smaker ikke godt :p
Must have produkt (!) 

Karakter:
6 av 6


Eg har i salongstørrelse derfor ser flaska annerledes ut og har pumpe :)


Q: Har du prøvd denne?
-Isåfall hva syns du?Har kjøpt dette produktet selv.

Omtale: EOS Handkrem ( grønn og turkis)

Eg fekk tilsendt desse EOS handkremene for testing og omtale. Eg har testet desse handkremen en lang stund nå. Eg har hatt den ene i veska/jobb og den andre på nattbordet og brukt fleire ganger om dagen.
Eg har gledet meg mye til desse, fordi eg er stor fan av EOS lipbalmene, de er mine favoritt lipbalms!!
Her er omtalen:


EOS Handkrem:
Det første eg la merke til var jo hvordan desse tubene ser ut, runde/flate med ein form som gjør at den passer i handen, lite søkk på midten. Den passer også i lomma, fordi den er så flat.
De ser så søte ut akkuratt som lipbalmene (eggene) deres.
Freshe farger som vekker litt oppmerksomhet når du tar ut en slik handkrem opp fra vesken.

Som sagt fikk eg to stykker, den grønne lukter agurk medan den turkise lukter parfyme ( Miss Dior Cherie syns eg den minnet meg litt om).  Selv likte eg best den grønne (Agurk lukten). Den var mer fresh og "oppkvikkende" duft.
De har ikke så veldig sterk duft, føler den turkise lukter mer enn den grønne.
- Det står at dei er Hypoallergenic..


Konsistensen på desse handkremene er veldig tynn i forskjell til den tykke konsistensen som L'Occitane har.
Den gir fukt, hendene føles myke etterpå. 

Den er 97% naturlig, inneholder ikke noen Parabener eller lanolin . Inneholder Sheasmør som er veldig fuktgivende. Den inneholder også AloeVera og antioksidanter som beroliger huden.
Den inneholder desverre silikon, men EOS gjør uansett huden myk og fuktet/pleiet (ikke tørr).

Ingredienser:
Water (Eau), Glycine Soja (Soybean) Oil, Cocoglycerides, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Fragrance (Parfum), Carbomer, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide.


Pris:
Den er dyr, den inneholder 44ml og koster ca. 80 kr på apotek (Den koster ca. 23 kr i USA).
Men du får den til 73,75kr på Eos sin nettbutikk. 


Konklusjon:
De har eit kult utseende som skaper oppmerksomhet. De tester ikke på dyr!!
Den gir fukt, trekker seg inn i huden. Etterlater ikke handen fet og grisete (Inni handflaten kan den bli litt fet/grisete, men tørk det av, oppå handbanken/handen trekker iallefall produktet seg inn og er ikke grisete/fet).
De lukter godt, den grønne er min favoritt som lukter fresht.
Den er ikke bedre L´Occitane sin handkrem (min favoritt handkrem nr 1),  men Eos er god og ligger på 2.plass hos meg:) 

Eneste minuset må vel være prisen, for 44ml syns eg at 80kr er mye, og at den inneholder silikon.
Men ellers en god handkrem!


Karakter:
4.5 av 6

 


Produktet er sponset

Omtale: Decleor Aroma Cleanse Cleansing Milk & Tonifying Lotion Special Edition Duo

Denne duoen har eg hørt mye bra om. Det er en cleanser og en toner som ikke er for røff mot huden, den passer alle hudtyper. Nå kommer omtalen min på desse 2 produktene:

Decleor Aroma Cleanse Cleansing Milk & Tonifying Lotion Special Edition Duo 2 x 400ml

Decleor Aroma Cleanse Cleansing Milk & Tonifying Lotion.
Denne serien(duoen) passer til alle hudtyper, den er mild og god.
Den renser og huden føles fresh og god etterpå.

Decleor Cleansing Milk ( Cleanseren):
Dette er en myk god milk/lotion som du påfører og masserer rundt også tørker du bare vekk produktet, denne skal faktisk ikke skylles av ( slik som med Decleor Cleansing Gel). Så denne er super om du har dårlig tid. Eg bruker denne når eg fjerner sminken om kvelden før eg legger meg. For i dusjen bruker eg Gel. Men av og til bruker eg denne morning OG kveld. Denne er ikke uttørkende slik som Gel, så det er godt å bytte ut Gel med denne i blandt. Av og til bruker eg kanskje Gel bare 1 gang i uka og bruker desse resten. Det varierer.
(Eit innlegg om min fulle hudrutine o.l. kommer)

Huden føles myk, fresh og ren etter denne. Denne skal løyse opp sminke så dette er perfekt for kvelden syns eg.
Den lukter litt blomst men fresht.
Eit produkt eg og huden min liker kjempegodt!


Decleor Tonifying Lotion ( toneren):
Dette er toneren, den inneholder ikke alkohol slik som Clinique sin toner har.
Så denne svir ikke på huden eller tørker ikke ut huden.
Mild og god toner som  fresher opp huden, "preppe" den for videre hudpleie som  serum, fuktighetskrem o.l.
Eg liker denne toneren knall godt den er så mild og god for huden.


Pris:
Du får desse to i ein duo hvor det er 400ml i kvar flaske + en liten prøve på Decleor Hydra Floral Flower Nectar Moisturising Cream til ca. 340kr hos Feelunique  ( gratis frakt og de refunderer/betaler tilbake toll/moms)
Du kan også kjøpe de hver for seg i mindre flasker ( 250ml).

Konklusjon:
Eg elsker denne duoen, billig (dyrt i Norge) og bra hudpleie.
Det er eit trygt merke som hudpleierene bruker og anbefaler.
Eg har ikke mye peiling på hud, men eg tester mye o.l og denne duoen/merke liker huden min ekstremt godt!
Har ingenting negativt å si om desse to produktene,  det eneste må vær blomsterduften men da er eg bare pirkete for den duften forsvinner fort. Noen blomsterdufter er gode ( parfymer o.l) men ren blomsterduft liker eg ikke så godt.  Men huden føles fresh, ren, myk. Den fjerner sminken og alle hudtyper kan bruke denne.
Anbefales!

Karakter:
Cleanseren 6 av 6
Toneren 6 av 6

 

Q: Har du noen favoritt hudpleie produkter som du vil anbefale meg??
-Ha ein flott dag videre jenter <3

 

Omtale: Decleor Cleansing Gel (for fet hud)

Eg fikk anbefalt dette produktet når eg var på jakt etter ny cleanser for min kombinert/fete hud.
Eg har fet hud i t-sonen og normal hud i kinnene. Da var det noen som anbefalte denne og ikke bruke den hele tiden. Så eg bruker den de dagene eg føler at eg trenger det i dusjen. Her er omtalen på dette produktet:

Decleor Cleasing Gel ( fet hud ).
Dette er en cleansing gel for de med kombinert/fet hud.
Som med andre Decleor produkter eg har prøvd har denne en litt blomsterduft i seg. Er egentlig ikke stor fan av veldig ren blomsterduft i produkter, men det går greit. Det henger liksom ikke igjen i huden etterpå.

Denne kan virke litt utørkende derfor skal dere med fet hud bruke denne. Den kan være litt røff for dere med kombinert hud har eg lest, men selv har eg kombinert hud og det har gått fint for meg. 
Eg bruker denne bare om morningen i dusjen (sammen med Clarisonicen min), altså bare 1 gang om dagen.
Om kvelden bruker eg Cleansing Milk som er for alle hudtyper og ikke så uttørkende. Kommer omtale av den også.

Men av og til bytter eg ut Cleansing Gel og bruker Cleasning Milk både morgen og kveld. Det gjør eg viss eg føler huden ikke trenger Cleansing gel den dagen.

Ansiktet føles rent, eg har ikke hatt blank hud de dagene eg har brukt denne.
Eg har aldri hatt eit stort problem med kviser, bare viss det er noen produkter som eg tester som tetter porene mine og som huden min ikke liker, og noen perioder kan det dukke opp noen urenheter. Men med bruk av denne de periodene eg kan få utbrydd eller etter testing av produkter som forårsaker urenhud så går det fint, huden blir helt ren og reduserer utbruddene. Som sagt så bytter eg av og til ut denne med cleansing milk fordi eg føler eg ikke trenger å bruke den hele tiden.

Den lover at porene forminsker, noe eg ikke har merket desverre.
Den reduserer urenheter som kviser o.l. Dette er eit trygt merke som hudpleierene bruker og anbefaler.
Så sliter du veldig med fet/blank hud med masse kviser o.l er denne  helt super for deg!

Pris:
400ml for ca. 170kr hos feelunique
250ml  for ca. 160kr hos feelunique

Konklusjon:
Eit bra produkt for de med fet hud til veldig fet hud. De med kombinert hud kan også bruke den, men ikke hele tiden. Den er uttørkende så vær forsiktig om du føler huden ikke trenger det. Da kan huden føles litt stram/stiv etter bruk, men da pøser du på med en fuktmaske og bytt cleanseren med en litt "mildere"/mindre uttørkende.
Man føler seg ren og fresh. Den reduserer kviser og andre urenheter.
Det står at porene blir mindre, noe eg ikke har lagt noe merke til så desverre det funket ikke på meg. 
Alt i alt eit bra produkt for de med fet hud!

Karakter:
4.9 av 6

Q: Har du testet dette produktet eller andre produkter fra Decleor?
-Hva syns du om merket?

 

Omtale: Clarisonic MIA ( Hudpleie)

Denne dingsen som noen kaller " en elektrisk tannbørste for huden/ansiktet" har eg lenge hatt lyst på.
Men har ikke klart å bestemme meg for om eg skulle kjøpe MIA  eller PRO - Forskjellen på de to er at pro kan også brukes til kroppen  og har fleire trinn/speed og velge mellom ( men det trenger eg ikke  - har gode kroppsscrubber). Takket være Shamini klarte eg å bestemme meg å for en MIA  -  Og det angrer eg ikkje på! :D

Clarisonic MIA
Denne elektriske "tannbørsten for huden" skal rengjøre huden 6 ganger mer enn det bare sminkefjerner/ansiktsrens skal klare.
Eg valgte såklart rosa siden det er min favorittfarge og at litt av summen går til brystkreftforeninga
(Støtter en god sak).
Clarisonic MIA kan brukes i dusjen/badekaret uten at den blir ødlagt ( tåler vann).

Hvordan:
Skyll ansiktet ditt med lunkent vann.
Påfør ansiktsrensen din på børstehode.
Eg har brukt Decleor Cleansing Gel.
Ta litt vann på børstehode/rensen også skrur du Clarisonicen på.

Clarisonicen stopper automatisk etter 1 minutt og da skal du vær ferdig med rensingen.
Du bruker 20sekunder i pannen. 10sekunder på kvart kinn og 20sekunder på nese/hage partiet.
Avslutt med å skylle ansiktsrensen av med vann også påfør toner, (serum) og en fuktighetskrem.

Du kan bruke Clarisonic kvar dag. Men de dagene du har planlagt en scrub/ansiktsmaske kan du la vær å bruke Clarisonicen den dagen.

Clarisonic skal fjerne skitt og sminkerester fra porene mer enn det en vanlig sminkefjerner/ansiktsrens klarer. Den skal forminske porene. Gjøre huden jevn og nuppefri

Gjør den alt dette?
Ja, den fjerner sminke og skitt fra ansikt/porer. Nupper forsvinner og huden får meir glød og føles babymyk og fresh. Men forminsket porene gjor den ikke, men den får ut skitten fra porne og gjør de mindre synlige(!)
Huden føles deilig etter denne duppeditten, men har du sensitiv hud bør du vær litt forsiktig. Sensitiv hud har ikke godt av for mye skrubbing, da kan huden bli irritert.
Tørr-normal og fet hud kan derimot bruke denne.

Det finnes forskjellige børstehoder (Normal, Sensitive, delicate og body).
Etter en stund må du bytte ut børstehode, da kjøper du bare nytt børste hode på feelunique eller Ebay.
Les meir om børstehoder HER.

Clarisonicen skal holde opp til 20min, og siden man bruker kun 1 min når man først bruker den, kan du altså bruke maskinen ca.20ganger før du må lade den igjen.

Kan den brukes i Norge?
Ja, nå har Clarisonic  fått International Voltage Charger - den kan brukes i hele verden.
Mia har en magnet lader, stikkontakten er US men kjøper du en "US to EU"adapter  utenfom får du norsk/EU stikkontakt.   Kjøp HER (6 kr - gratis frakt)
Berre sørg for at det står International (plink) adapter på Clarisonicen der du har tenkt å kjøpe den.


Pris:
149 dollar hos Sephora ( bruk MyUS for å få den tilsendt til Norge - Les om MyUS her).
Eller du kan finne den på Ebay, men vær obs på hvilken selger du kjøper hos.
Clarisonic pro/Pluss får du hos Feeluniqe ( den kan brukes på kroppen også), Feelunique refunderer/betaler tilbake det du må betale i toll/moms og de har gratis frakt!


Konklusjon:
Heilt fantastisk. Eg angrer ikkje eit sekund på at eg kjøpte denne. Det er slik at eg gleder meg kvar dag til å bruke denne. Det er faktisk kjekt! Huden blir så glatt og myk etter bruk. Skitt og sminkerester fra porene forsvinne. Porene blir mindre synlig, men de forsminsker ikke.  Du kan bruke denne med din favoritt ansiktsrens. Bruk en ansikstrens tilpasset din hudtype og tøm noen dråper på børstehode og skru på og kos deg!
Den er kansje hypet på YouTube og blandt bloggere og eg skjønner godt hypen.
Elsker Clarisonic MIA<3

Karaker:
6 av 6


Bilder:
Q: Har du prøvd Clarisonic??
-Hva syns du om Clarisonic, vil du ha en kanskje?


Ha ein strålande flott fredagskveld og god helg jenter<3

Omtale: LUSH Yummy Yummy Yummy ( Dusjsåpe)

LUSH Yummy Yummy Yummy ( Yummyx3).
Eg har helt glemt ut å skrive omtale på denne såpen. Denne såpa kjøpte eg fordi mange sa mykje bra om den.
Selv har eg litt blandede følelser for dette produktet.

Eg kan ikkje fordra lukten, den har en kvalmende falsk lukt som skal forestille jordbær.
Viss ekte jordbær hadde lukta sånn så hadde ein ikkje følt seg så god i magen etterpå for å si det slikt (råtne jordbær).

Konsistensen er veldig merkelig, litt uvant.  Den har en flytende, klumpete smoothie lignende konsistens.
Første eg tenkte var, er denne blitt dårlig eller??
Men tydligvis skal den være slik.

Den skummer ikke så mye som en vanlig dusjsåpe gjør.  Noenlunde uvant..

Selvom eg ikke liker lukten på dette produktet, så føler man seg ren og huden blir myk og deilig. Godt produkt om man ser bort fra lukta.
Og så er såpa rosa. :D

Pris:
100g kr 43,-
250g kr 87,-
500g kr 153,-
-Hos LushNorge


Konklusjon:
Ekkel falsk lukt som ikke lukter som jordbær en gang. Merkelig klumpete konsistens.
Man føler seg ren og huden blir myk og deilig.
Ikkje en såpe eg kommer til å kjøpe igjen, men Lush har mange andre deilige produkter ein kan velge mellom.
Liker godt lush, men dette produktet var bare ikke en hit hos meg desverre:)

Karakter:
2.5 av 5


 Q: Har du prøvd dette produktet?
-Hva syns du om det?

 

Omtale: Md Formulations moisture defense antioxidant moisturizer spf 20


MD Formulations Moisture Defense antioxidant moisturizer spf 20

Dette er en dagkrem som inneholder solfaktor 20.
Perfekt til bruk hele året, også om sommeren..
Eg har skrivet omtale på solkremen fra MD formulations ( trykk her for å lese den omtalen) , men den er tykkere konsistens og kan bli litt blank av den...
..Har du samme problemet med den anbefaler eg denne dagkremen.

Den er lettere konsistens. Jeg blir ikke blank av denne og den inneholder solfaktor som er utrolig viktig.
Den har ingen spesiel lukt, gir ansiktet god fuktighet..

Det står at alle hudtyper kan bruke denne, selv har eg fet/kombo hud og kan bruke denne uten å få noe utbrudd!

Absolutt min favoritt dagkrem og kommer garantert til å kjøpe igjen når eg blir tom..


Pris:
Dyr i Norge, men fant den billig hos PrettySkin4less.com ($36)

Konklusjon:
Lett dagkrem med solfaktor i. Gir huden fuktighet, får ikkje noe utbrudd.
Luktfri. Ingenting negativt å si om denne kremen..

Karakter:
6 av 6

Eg tester: St.Tropez selftan bronzing mousse ( selvbruning) Step 3.

Nå er det endelig omtale på siste steget, step 3 - Selvbruningen!
For å lese omtale på step 1 - Body polisher  - trykk her.
For å lese omtale på step 2 - Body moisturiser - Trykk her.
St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240ml

Dette er en mousse som er mye enklere å bruke enn vanlig gels/lotions o.l.
Den har fått utrolig mye skryt på YouTube, det er vanskelig å få skjolder og ujevnheter med denne for den skal være så enkel å påføre.

Som sagt så er dette ein luftig ( wipped) mousse som er brun i fargen, den ser litt skummel ut med tanke på brunfargen på moussen. Men det er faktisk eit + at det er farge på moussen for da ser du hvor du har påført og ikke.
Den vil gi den brunfarge med en gang.
Den smitter litt om du ikkje har dusjet av deg det overflødige.

How-to: Smør denne jevnt over hele kroppen.
Så kan du gå med denne fargen en dag/natt ( minst 4 timer). Så dusjer du vekk der overflødige og under kommer det fram en nydelig naturlig brunfarge.
Du kan få dypere brunfarge ved å gjøre dette flere ganger.

 Det som er kjekt med denne er at den gir deg farge med en gang, men den fargen skal du skylle av etter noen timer, og da vil det ligge en farge der fast.
Med vanlige selvbrunere påfører du selvbruninga og etter en dag kommer fargen, men som sagt denne gir deg på en måte en midlertidig farge til huden som ligger under det overflødige har blitt brunere.

LUKT: Eg hater selvbruner lukt, på meg lukter alltid selvbrunere piss, uansett hvor mye eg dusjer så syns eg lukten fortsatt er der, det er flaut! MEN med denne selvbruneren er faktisk den einaste selvbruneren som ikke har luktet sterkt pisselukt på meg - Du kjenner såklart litt, men veldig lite. Og den forsvinner etter 1-2 vask i dusjen.

Ble den oransj på huden??
Det er også nåke eg syns er viktig med selvbrunere, at det blir naturlig og ikkje oransj aktig.
Styggeste eg ser er folk som har tatt selvbruning og kjøpt ein dårlig ein, så er dem oransje! Det er så unaturlig og mindre pent.  Med St.Tropez fikk eg ikkje ein oransj farge, men en gylden dyp brunfarge.

TID: Den tørker utrolig fort så få det blendet jevnt i huden før det tørker. Det som er posivit med at den tørker fort er at du slipper å stå i "zombie" stillingen lenge å vente på at det tørker. Denne kan du smøre på også er den tørr etter 60sek.

Påførings tips:
Første gangen brukte eg hendene mine til å påføre og vasket det ofte, så prøvde eg latex hansker. Men til slutt kjøpte eg slik vott som både St.Tropez  og  xen-tan har, og påførte med den, ingen brun hud inni hendene og jevn påføring på 1-2-3!Pris:
25 pund hos feelunique, dei har en mindre flaske som er billigere også.  (Gratis frakt!!)

Konklusjon:
Genialt at den gir deg en midlertidig farge med en gang, mens  du venter på at huden under skal bli brun av selbruneren. Den har en parfymert lukt og det har ikkje så mye selvbruner lukt i seg.
Moussen er deilig å påfører, eg fikk ikkje skjoldete hud, men en jevn og fin brunfarge. UTROLIG enkel å påføre + for at den er farget så du ser hvor du påfører. Kan brukes i ansiktet også, men anbefales ikke for brunfargen kan sette seg i porene og du vil få bittesmå brune prikker i ansiktet.
Grei pris syns eg siden den fungerer så bra som den gjør.
Litt vanskelig å få det jevnt over handen. Men etter litt øving og bruk av selvbruning så får du det til..
Favoritt selvbruner til nå!

Karakter:
5 av 6!

Se påførings video HER


Bilde:
(Her ser du skillet, men dette er med 1 påføring, fargen vil bli mørkere ved flere påføringer)
Husk:

1. Skrubb huden din!
2. Gi huden din fuktighet, spesielt de tørreste områdene som alboger/knær o.l
3. Smør på selvbruneren.

Eg tester: St.Tropez Body Moisturiser with L-Tyrosinel ( Step 2)

Som sagt i step 1 innlegget så tester eg ut denne St.Tropez selvbruningsmetoden/produktene.
Og nå kommer omtale på en annen viktig ting man må gjøre før selvbruning - Gi huden fuktighet!!

St.Tropez Body Moisturiser with L-Tyrosinel 240ml

Step 2 i denne selvbruningsmetoden er bodylotion, gi huden fukt.
Spesielt alboger,knær og andre plasser på kroppen som er veldig tørt, for der som det er tørt vil selvbruneren trekke seg inn fort og du vil få mørkere områder her/skjolder ujevnhet..

Denne bodylotion er veldig tynn syns eg. Og hadde mine tvil at denne ville gi god fukt.
Den har samme lukten som bodyscrubben, ikkje så sterk duft - men du kjenner litt god duft (som eg ikkje klarer å beskrive).

Denne bodylotionen er egnet til selvbruning så eg føler meg trygg ved å bruke denne. Trygg som at eg ikke er redd for at huden skal bli fet slik at selvbruningen vil bli ujevnt o.l.

Den gir god fukt, men eg har ekstremt tørre alboger og til mine ekstreme tørre alboger må det meir til enn bare denne bodylotion - den klarte iallefall ikkje å "redde" mine alboger.

Den inneholder LTyrosinel som skal aktivere melanolin'en i huden slik at du vil beholde brunfargen lengre og framheve den meir ( brukes daglig).
Du kan bruke denne til selvbruning og soling  for å få en lengre og flott brunfarge.
Men til soling må du såklart bruke solfaktor også ha denne bodylotionen på når du IKKE soler deg..

Huden ble silkemyk, så eg likte veldig godt denne lotionen...

Pris:
Eg kjøpte min for 7pund + 2 pund i frakt på Selvbrunersalgen hos Cheapsmells.

Konklusjon:
God bodylotion, denne + skrubben sammen fungerer utmerket, huden blir myk og deilig og klar for soling/selvbruning.
Den hjelper huden til å bli brunere, den aktiverer melonalinen i huden. Den gir fukt. Lukter ikke fælt, men har heller ikke en sterk parfymert duft.
Kan bli litt dyr om du skal bruke denne kvar dag, i såfall handle litt ekstra av denne om du bestiller fra utlandet for shippingen tar lang tid!
Trekker den litt for at den ikke ga nok fukt til albogene mine og at den var litt for tynn konsistens.


Karakter:
4 av 6


For å lese om step 1 - skrubben KLIKK HER..
For å lese om step 3 - selvbruneren - KLIKK HER..


Q: Har du testet st.tropez produkter før?
-Hva er din favoritt selvbruner?

Eg tester: St.Tropez body polisher ( Bodyscrub) Step 1. ( selvbruning)

Eg har kjøpt inn litt produkter fra St.Tropez for å teste til dere. St.Tropez har fått mye skryt rundtom i verden.
Så nå tenkte eg å gi dere min meining - norsk hud . Om den er så bra eller ei.
Først begynner vi med produktet til step 1 - bodyscrub!
St.Tropez Body Polisher ( STEP1)
 240ml

Som dere sikkert veit så er det viktig å skrubbe huden fri for dødehudceller, da vil man få en jevnere brunfarge og ikkje så veldig skjoldete/flekkete hud av selvbruning, så skrubbing for en vellykket selvbruning er nr 1 på MUST-gjøre lista.

St.Tropez har en step1 bodyscrub, step1 for at det er det første du skal gjøre.
Den er en blå gel med fine fine korn som skrubber huden. Den har ikke noe spesiel sterk duft i seg, men har en svak god lukt som eg ikkje klare å beskrive.

Skrubben er veldig effektiv, du får fort en myk og deilig hud etterpå. Den er bedre enn de fleste skrubber eg har testet.

Men viktigeste er at den skrubber  vekk dødehudceller og lar huden bli silkemyk - og det gjør denne.

Den tørker ikke ut huden.
Denne er laget for selvbruning og vil være bedre til den slags bruk enn noen andre bodyskrubber som oftes blir litt oljete hud av. Så eg kommer til å bruke denne kun ved selvbruning og ha en annen bodyskrubb til annet bruk.

Pris:
Eg kjøpte min på selvbruningssalg hos cheapsmells for 8pund + 2pund i frakt.

Konklusjon:
God bodyscrub, masse fine små korn som skrubber huden effektivt og etterlader huden silkemyk.
Fjerner nupper og den slags på armer. Den har en mild lukt, ikkje veit eg kva den skal lukte.
Får ikke fet hud eller tørr hud av denne.
Minus er at konsistensne kunne vert litt tykkere..

Karakter:
5 av 6


For å lese om step 2 - body lotionen - klikk her
For å lese om step 3 - Selvbruneren - klikk her
Q: Har du prøvd St.Tropez før??

Omtale: MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Gel

MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Hydrating Gel

Dette er en fuktighetskrem for fet til veldig fet acne prone hud.
Den har en VELDIG lett og flytende konsistens, syns nesten det ikke var noe gel konsistens i det hele, skikkelig flytende(!).

Denne gir fukt til fet/veldig fet problem hud uten at det skal bli urenheter.

Selv syns eg den var litt for tynn, og ikkje minst klissete.
Når man påførte denne i ansiktet ble man utrolig stiv ( ikke pga fuktfattighet) men produktet var klissete.
SÅ DU MÅ ha en annen dagkrem med spf ovet etterpå så forsvinner stivheten ( dette står også i bruksanvisningen)  

Så denne + MD Formulations Moisture Defense Antioxidant moisturizer SPF 20 eller MD Formulations Total Protector SPF 15/30 = goood!

Den inneholder ikke oljer som gjør huden fet, huden holder seg matt og fin hele dagen..
Den inneholder antioxidanter (inkl. grønn te ++)  som er bra for huden , det bidrar til å beskytte mot frie radikaler .

Pris:
Dyr i Norge, men du får den billig hos PrettySkin4Less

Konklusjon:
Den passer til Fet/acneprone hud. Den gir fukt uten å gi urenheter, inneholder ikke oljer.
Inneholder bra ingredienser som f.eks antioxidanter.
Den inneholder IKKE spf så det er lurt å bruke en dagkrem med solfaktor i eller en solfaktor over.
Den holder huden matt hele dagen.
Konsistensen er veldig tynn og flytende, litt sølete.
Den er veldig klissete og man vert veldig stiv i ansiktet (pga. klisset) viss man ikke bruker en solfaktor over!
Den har ingen lukt så både menn og kvinner kan bruke denne.
Eg fikk ikke fuktfattig hud ved bruk av denne + MD Formulations Moisture Defense Antioxidant moisturizer SPF 20 ...
Eg likte den ikke så godt i begynnelsen, men den ble berre bedre likt ette kvart!

- Eneste minuset må vær at du ikke kan bruke denne alene, da blir ansiktet stivt/klissete..


Karakter:

5 av 6

Omtale: MD formulations Total protector spf 15 ( solkrem)

MD Formulations Total Protector spf 15:

Dette er en solkrem i solfaktor 15, du kan også få dem i solfaktor 30.
Du får denne "serien" eller hva eg nå skal kalle det for i forskjellige farger også, altså som en farget solkrem. Eg valgte helt vanlig uten farge..

Den er litt tykk i konsistens, og litt seig på en måte når du skal blande denne ut i ansiktet. Den er litt fet så man kan fort få blank hud ved bruk av denne. Eg som har fet/kombo hud kunne fint bruke denne uten å få utbrudd av kviser o.l. Dette er eit trygt merke som ikke tetter porer og herjer med huden. MEN som sagt man kan bli blank om du bruker denne som en dagkrem. Derfor anbefaler eg heller å bruke denne til soling.
Når du ligg å soler deg på stranden o.l. Ikke bruk denne som en dagkrem, for du blir blank.


Som sagt er den veldig tykk konsistens og når man påfører denne vert man helt hvit i ansiktet om man ikke blander den godt nok inn, så husk på det viss du ska bruke den som dagkrem..

Det står også at den er: "Very water resistant" ( vannfast!)
Den har heller ingen lukt.
PS; den er til ansikt! Kan jo bli litt dyrt om du skal bruke denne på hele kroppen. Så bruk denne på ansiktet,halsen og brystkassa..


Pris:
Den er dyr i Norge, men du får den billigt hos PrettySkin4less.


Konklusjon:
Den beskytter bra! Den beskytter mot UVA og UVB..
Du får den i 15 og 30. Dei har også noen som er farget.
Den er "vannfast". Tykk konsistens så husk å blende godt inn i huden.. Man kan bli blank av denne utover dagen så den er best å bruke til soling og ikke dagkrem..
Alle hudtyper kan bruke denne, dette er eit trygt merke.

Karakter:
5 av 6TIPS: For en dagkrem med solfaktor i har MD formulations en annet produkt;
MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Moisturizer SPF 20
-Omtale kommer;)

Omtale: Decleor Hydra Floral Masken

Eg har slitt lenge med en stram følelse i ansiktet etter dusj, og lest på fleire plasser ( forum,blogger osv) at denne masken  skal vær god til det..
... Nå kommer min meining om denne fuktmasken.


Decleor Hydra Floral mask

Denne masken fra Decleor har eg og typen testa litt.
Eg får ofta litt "stram" følelse i huden etter eg har dusja, og lest fleire plasser at denne er perfekt å bruke.

Typen har også det slik og han har lov å teste den han også..

Man påfører eit tykt lag med denne i ansiktet og venter 10min og da har den trekt inn i huden.

Den kan brukes av alle hudtyper som treng fukt ( ikke fett).

Eg merka at den stramme følelsen forsvant. Det var deilig å ha denne masken på. Luktet var heilt grei faktisk, bedre enn andre Decleor produkter eg har prøvd..

Man skal bruke denne 1-2 ganger i uken. Smøre eit tykt lag i ansiktet/halsen og la det virke i 10-15min, da har den trekt inn i huden og det som er igjen kan du fjerne med en bomulspads med litt toner på, kan også brukes som kur over natten.

Man føler seg fresh og den gir god fukt - akkurat det eg trenger etter en dusj.
Eg liker konseptet og kommer nok til å kjøpe den og ha liggende klar til eg blir stram i maska etter en dusj igjen..

Pris:
150kr hos Cheapsmells for 50ml.

Konklusjon:
Eg likte den, eg sliter litt med stram hud etter en dusj, selv om eg har kombo/fet hud, så er den litt fuktfattig.
Den fungerte godt på meg og eg likte den veldig! Tror eg skal fortsette å bruke denne =)
Typen likte det også godt på "stramheten" i ansiktet etter dusjen..
*thumbs up for denne*

Karakter
6 av 6


Q: Har du testet denne masken før???
(syns?)

Omtale: LUSH Ocean salt body-/face scrub


LUSH Ocean Salt Facial scrub ( body scrub).

Dette er en scrub så man kan bruke i ansiktet (ifølge boksen) men også kroppen..

Helt øverst ligger det store blå saltkorn, man skal blande desse med resten av produktet ...

Eg føler at desse store saltkorna egner seg ikke til bruk i ansikt. Det blir litt for hardt..
Men til kroppen derimot er den super god!

Lukt:
Den lukter litt sitron/sitrusfrukt aktig, frisk og god.
Eg liker lukten..
I følge nettsiden skal den lukte;
Sitron,grapefrukt og lime.. Stemmer det.

Den inneholder også bl.a mykgjørende avokado-olje, kokos, vodka, fiolblader og såklart havsalt.

Den fjerner døde hudceller og huden min vart myk og deilig etter bruk..
Husk å avslutt med en god fuktgivende bodylotion, krem til ansiktet når du har brukt denne..

Selv anbefaler eg at; skal du bruke denne i ansiktet vær forsiktig, for de store korna blir litt for grove/hardt for ansiktet.
Masser det forsiktig inn, eller prøv å ta en plass fra krukken hvor det ikke er så mye av de store saltkornene..

Har du fet hud kan du bruke denne kvar dag, men tør hud derimot er det anbefalt å bruke den 1-2 ganger i uken..

Pris:

120g kr 105,-
250g kr 192,-

Konklusjon:
Eg likte denne best som bodyscrub, følte den ble litt for hard for ansiktet.
Dessutan har eg en god ansiktsscrub til ansikt, så eg kommer kun til å bruke denne til kropp, den var kanon god til det.. Den lukter friskt og godt. Man får myk og deilig hud, fjerner døde hudceller..
Man får ein deilig ren følelse etter man har brukt dette produktet..
Den er god, men vær forsiktig om du skal bruke denne i ansiktet....


Karakter:
4 av 6

Omtale: LUSH lipscrub i bubblegum

LUSH bubblegum Lipscrub

Dette er en lipscrub som lukter godteri.
Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hvilken godteri den lukter som,  men noe lignende slike sure flasker som er blå og rosa-->
EDIT: Det lukter julebrus! (rød brus).


Det er skrubb som er laget av sukker, så det er ikke farlig å få det i munnen, svelge det. Det smaker litt merkelig, så ikke bli lurt av lukten;)

Det står at den skal smake tyggegummi..
... jeg klarer iallefall ikke å beskrive smaken.

Du skrubber denne lipscrubben forsiktig på leppene for å fjerne alle døde hudceller og slikt og man får faktisk myke deilige lepper av det..


Du kan fint lage en slik skrubb selv ved hjelp av 1 ss sukker og 1/2ts olivenolje..
Men det smaker ikke så godt da (gjør samme nytten, men smaker fyyyphææ).

Du får denne i en søt liten krukke, flott å ha med seg over alt.
Den inneholder 25g og koster 74kr ( + frakt).

Avslutt med en god lipbalm ( Eos, Korres +++).
Og lippene dine vil faktisk være mykere og glatte...

Pris:
74kr hos LUSH..
Lush har butikk i Trondheim og Oslo, men du kan også handle på nettbutikken ..


Konklusjon:
Den lukter kjempegodt, godteri!
Smaker ikke så godt som den lukter, men heller ikke så veldig ille.
Bedre enn olivenolje smak iallefall;)
Krukken holder lenge for det om den ser liten ut. Man trenger ikke så mye for å skrubbe.
Det fungerer, man får myke/glatte lepper.
Eneste minusen er at de kunne gjort smaken litt bedre, for den var eg ikkje helt imponert av..


Karakter:
5 av 6

   

( her er lipscrubben på leppene, næææsteeeh)


Q: Har du prøvd noen leppeskrubber før??

Omtale: Biotherm Biopur Pore reducer


Biotherme Biopure Pore Reducer..

Dette er en krem/"serum" som man skal ha på etter du har renset den, men FØR dagkremen/nattkremen din..
Du kan påføre den dag eller natt...

Den har en veldig tynn,flytende konsistens (serum), veldig kald og "oppkvikkende".
Den lukter ikke så mye, litt parfymert..

Den skal redusere/minske porene. Selv har eg store porer på siden av nesen

Så, hjalp virkelig Biotherm for store porer?
Vel, eg merka ikkje nåke sånn dramatisk stor forskjell.
Eg hadde jo håpet på eit bedre resultat.
Porene er blitt litt mindre synlige men ikke mye..

Så snart eg er tom med dette serumet så skal eg på jakt etter eit nytt produkt og håpa på at det fungerer bedre..Pris:

Har sjekket litt på nett for dere og dere får den hos Strawberrynet for 205,-
Eller 169,- hos Shopping4net..

Konklusjon:
Porene vart litt mindre synlige, men ikke så mye som eg hadde håpet..
Den er frisk og avkjølende. Den holder huden matt ut dagen..
Men eg kommer nok ikkje til å kjøpe dette produktet igjen om eg finner eit bedre eit ( forslag?)..

Karakter:
319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318319920512571675830623199205125716758306231992051257167583062

Omtale: Benefit Eyecon brightening cream ( øyen-krem)

Benefit Eyecon - Brightening eyecream:

Nå har eg fått testet dette produktet i noen uker for å se om den virkeligen visker ut de mørke ringene under øynene..

Det står: Fades dark circles and smooths fine lines..

Vel, eg synes ikkje dette produktet fungerte nåke særlig.
Jeg har like mye synlige mørke ringer under øynene.
Blodårene/det mørke er ikke blitt noe lysere.
Du skal påføre denne morgen eller kveld

Den gir fuktighet, så det er vel bra?
NEI... Kremen er altfor fet, syns eg.
Jeg fikk Milia seeds(som det heter på engelsk - norskt navn??)
som er små hvite/gule nupper/klumper som oftest er harde, dei inneholder oljer som kommer av f.eks fete øyenkremer.
eller fet øyensminke/sminkefjerner o.l.Pris:
ca. 14 pund hos Cheapsmells da får du 0.50 oz/14gm

Konklusjon:
Fikk nupper/milier rundt øyet ( slik som hu/han på bildet).
Den lysna ikke mine mørkeringer.
Fuktigivende fet krem.
Merkelig konsistens på den..
Jeg anbefaler den virkelig ikke..

Karakter:
lips3199205125716758306231992051257167583062319920512571675830623199205125716758306231992051257167583062

(Bilde: google - Milia seeds)

Gjesteomtale: Lancõme Nutrix Royale Body lotion - dry skin!


Lancôme Nutrix Royale Bodylotion:
Tanta mi prøvde dette produktet for hun hadde så tørr hud. Vet ikke om man får tørr hud av cellegift og slike kreftmedisiner, men hun slet litt med tørr hud iallefall...
Og hun anbefalte denne bodylotionen virkelig mye.

Dette produktet er for tørr til veldig tørr hud.
Så sliter du med tørr hud og treng eit godt produkt for å gi fuktigheten tilbake - Prøv denne body lotionen!

Flott gave er det også til noen som treng ein god bodylotion - Til mor, mormor o.l...
Jeg prøvde den litt på handen og ein kjendte at denne jobbet seg inn i huden og gjor den myk og fin..

Nå i desse kalde vinterdager har også huden lett for å bli litt tørr, så ein god bodylotion på badehylla hadde ikke skadet...

Selv har eg ikke prøvd produktet annet enn på handbanken. Men i følge tante så var dette eit knall produkt!

Så her var eit lite tips til dere med tørr hud altså!

Omtale: Seaweed rens og toner ( The Body Shop )

Tidligere hadde eg eit innlegg om Seaweed dagkremen, nå har eg gått tilbake til Cliniquen min, etter at eg prøvde resten av seaweeden fant eg ut at dette ikke var noe for meg..
lgseaweedstarterkitrpk

The Body Shop - Seaweed serien:

Nå har eg fått testet ut resten av serien til TBSs Seaweed serie. Og eg må si eg er ikke imponert.
Dagkremen likte eg godt, men etter å ha prøvd resten av "prøve-settet" som eg fikk med hjem skjønnte eg raskt at dette måtte kastes.

I reisesettet fikk ein med:

 • 2.0 fl oz Seaweed Deep Cleansing Facial Wash
 • 2.0 fl oz Seaweed Clarifying Toner
 • .51 oz Seaweed Mattifying Day Cream
 • .51 fl oz Seaweed Clarifying Night Treatment

 • Det tok ikke mange dager før eg fikk utbrudd i ansiktet. hele pannen og ene kinnet er fullt av små nupper og kviser.  Og dette settet skulle vær for kombinert hud??
  Iallefall så må eg ha reagert på rensen og toneren. For dagkremen som eg brukte lenge før eg testa rensen og toneren tålte eg jo.
  Men uansett, så fikk eg stygge utbrydd og fet hud av desse produktene.

  Den skal få "cred" for at den lukter godt og friskt.
  Men ellers har eg ikke noe positivt å si om desse produktene.
  Eneste dagkremen som eg tålte.
  Rensen og toneren og det dere svei i ansiktet, følstes ut som om eg vaska meg med rein sprit, spylerveske, syre eller noe i den duren..
  Eg er glad eg ikkje kjøpte fullsize av rensen og toneren.

  Pris:
  198,- for reisesettet

  konklusjon:
  Eg kommer ikke til å kjøpe dette settet igjen. Det svei, fikk utbrudd og fet hud.
  Eneste positive var at den luktet godt og at dagkremen tålte jeg.


  Karakter:
  319920512571670833183199205125716708331831992051257167583062319920512571675830623199205125716758306231992051257167583062


  Q: Har du prøvd denne serien fra TBS - Hva syns du??

  Omtale: The Body Shop Seaweed Mattifying dagkrem!

                                                                  The Body Shop Seaweed mattifying dagkrem.

  Denne dagkremen er god. Eg har alltid hatt min tvil på bodyshop produkter, eg veit ikkje koffor - men alltid trudd at dem ikke har noe særlig bra produkter for huden.
  Men denne Seaweed dagkremen syns eg er god ( for fet/kombinasjonshud).
  Den skal ikke inneholder  oljer som gjør huden fet, den har en mattende effekt som matter ned blanke partier i ansiktet.
  Den gir fuktighet hele dagen.
  Den inneholder antioxidanter og vitamin E som hindrer huden i tidlig aldring.

  Selv har eg kombinerthud (normal/fet). Og var ute etter en god dagkrem som gav fuktighet men ikke fekk huden til å bryte ut i acner o.l.
  Da anbefalte dama i butikken denne, og eg fikk med meg hjem både dag og natt krem (full size). I tillegg fikk eg med meg reise sett som inneholder rens,toner, dag- og nattkrem.  (denne skal eg prøve senere).

  I tillegg så lukter denne kremen godt. Den er lite parfymert, men likevell syns eg den lukter helt fantastisk! Frisk ren lukt. Og du føler deg frisk og ren ikkje minst våken når du tar på deg denne kremen. Konsistensen er ikke tykk, litt gel aktig, litt flytende. Den virker også litt kjølende på huden når du tar den på, noe som virker oppkvikkende.
  The Body Shop er imot dyretesting.


  Pris:
  139,-


  Konklusjon:
  Eg syns dette produktet var bra, den fukter huden min, er oppkvikkende, lukter godt.
  Den er ikke dyretestet, lite parfymert. Passe for kombinert hud. Matter ned blanke partier!
  Du får også kjøpt reisepakke for 198kr, da får du med rens,toner,dag og nattkrem.

  Karakter:
  4

  Omtale: Sexy hair - Aero tan

   Sexy sympol - Aero tan
  Dette er en selvbruningsspray, men som forsvinner etter en dusj.
  Du blir brun med engang, du slipper å vente 1 dag for å bli brun! Du sprayer rett og slett på deg brunfargen.
  Den går ikke inn i huden og sitter der som andre selvbruningsprayer/gel osv..
  Så det som er bra med denne er at gjør du en feil så er det bare te å vaske det av med såpe. Men ta det med ro, den forsvinner ikke om du er ute og det regner altså. Den sitter bedre enn det.

  Den er passelig brun, du blir ikke gul/oransj slik som ein lett kan bli av de fleste selvbrunere.  Man kan bygge seg opp til eit ønsket resultat ( hvor mørk man vil ha det).
  Den lukter knall godt. Om du har vert i syden og ligget på stranden så kjenner du noen som tar på eg en solkrem som lukter kokos . Den lukter nett likt som den solkremen.
  Det er min favoritt solkrem ( som desverre ikke kan kjøpes i norge, men i syden)
  Nivea ( brun flaske) tropical spf.. Lukter syden= kokos
  Og denne sprayen lukter nett likt, gjett om eg ble i ekstase da!
  Så den får masse pluss for god lukt! OG den lukter ikke piss etter en stund, slik som andre selvbrunere gjør.. Og dette mener jeg altså: ALLE selvbrunere jeg har prøvd, og folk sier at "denne lukter ikke så tiss etter en stund" alle dei har faktisk lukta piss, men denne sprayen gjør ikke det altså! Fordi dette er bare en spray som ligger utpå huden og ikke trekker inn og gjør noe med pigmentene i huden ( det er dem som lukter piss).

  Eneste minuset med denne sprayen er at det er litt glitter i den. Eg er ikkje så glad i glitter og liker matte produkter. Men er du glad i glitter så er denne perfekt for deg. Men obs; det er ikke altfor masse glitter,  er bare eg som er kresen.
  Men skal du ut på byen og være litt brun og fresh bruk denne!

  Du sprayer og smører med hendene rundt på kroppen, husk å vask hendene etterpå da.
  Du kan også bruke den i ansiktet, men ikke spray den direkte på ansiktet. spray den i hendene og smør med hendene produktet i ansiktet.
  Husk vask hendene!


  Pris:

  Jeg kjøpte denne i salong på Kvadrat for ca. 280kr. Men du får den billigare på nett!
  Lookfantastic har den bl.a

  Konklusjon:
  Jeg liker denne, til fest bruk. Trenger eg litt farge på kroppen sprayer eg bare denne på kroppen og smører ut.
  Det er enkelt å vaske av om du vil ha det vekk eller har tatt litt for mye.
  Det er litt glitter, men det er jo bare flott til fest/utgang på byen uansett så.
  Men se vekk i fra glitteret så anbefaler eg dette produktet på det sterkeste. + Den lukter syden!

  Karakter:
  319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181  Trenger du selvbruningstips: Det finner du HER!
        bloglovin

  Søk i bloggen:


  Nettsider jeg anbefaler:


  hits