Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Omtale - negler

Omtale: Yves Rocher Couleurs Nature Hurtigtørkende Top CoatSom dere sikkert vet elsker jeg Seche Vite sin top coat fordi den tørker så fort. Nå har jeg testet en ny top coat fra Yves Rocher som er fra Couleurs Nature kolleksjonen som også skal gjør at neglelakken tørker raskere.

Den kan faktisk minne meg litt om Opi Drip Dry, den er like flytende og fungerer på samme måte. Du drypper altså en dråpe over neglene med neglelakk på, og den vil da gjøre at lakken tørker raskere og gir en flott glans til neglene.Noe jeg syns var litt negativt med dette produktet er jo at du skal dryppe en dråpe over neglene - Så hvorfor kommer den da med en pensel? Det kan vær litt misvisende, ikke alle leser bruksanvisningen og tror man skal lakke over neglene som man gjør med en vanlig overlakk.

Hadde Yves Rocher brukt en dråpeteller istedenfor så hadde det vert mye bedre. Det er også litt slit å hente opp dråper med en pensel - Med en dråpeteller har du mangen dråper som du kan klemme ut, men med pensel må du oppi og hente ny dråpe for hver negl. Ellers så gjør denne hurtigtørkende overlakken jobben sin - Den får neglelakken til å tørke fortere, den gir en flott glans til neglene og neglelakken sitter lengre på enn hva den ville gjort om du ikke brukte overlakk (top coat).
Vil si neglelakken sitter i 2 dager, noen ganger 3, før lakken begynner å flasse.

Det med dråpeteller og pensel er bare en pirkesak, men det ville gjort produktet mye mer brukervennlig. 
Ellers har jeg ingenting annet å klage på...

Vil si den er en god dupe til Opi Drip Dry, jeg har begge og syns det er så og si samme produkt bare i forskjellige flasker. 

Pris:
55,- hos Yves Rocher

Karakter:
5 av 6 Produktet er sponset. 

Omtale: Yves Rocher Couleurs Nature Neglelakk


Dette er en "glødgivende" neglelakk fra Yves Rocher. Den er fra kolleksjonen Couleurs Nature.

Jeg har testet fargene "Klarrød" og "Aubergine" som er to flotte høstfarger for neglene. 

Begge neglelakkene trenger kun 2 lag, Klarrød kan man faktisk klare med bare 1 strøk også.  Begge har sterke farger som dekker neglene. De er enkle å påføre, men jeg syns Klarrød var lettere å få et jevnt resultat med enn Aubergine. Men jeg liker fargen til Aubergine bedre enn Klarrød ( jeg passer ikke røde negler).


Aubergine er en nydelig dyp lilla farge, flott nå om høsten. Den har en flott blank/glossy finish, ingen glitter. Jeg følte jeg fikk best resultat når jeg la 2 strøk med denne. Konsistensen på denne neglelakken er litt tykkere enn Klarrød, og er derfor litt vanskligere å få jevnt resultat. Men dette er min favoritt blant de to lakkene.Klarrød er en rød farge med glossy finish, ikke glitter. Denne var som sagt veldig enkel å påføre og allerede med første strøk så syns jeg det ble et jevnt og flott resultat. Noen av neglene trengte jeg ikke det andre strøket en gang.
Konsistensen er noe lettere enn Aubergine og legger seg jevnere på. Denne fargen passet jeg ikke helt, så den var ikke en favoritt. Men holdbarhet og hvordan den går på osv er super. 


Begge varer lenge, men dette har litt med base og topcoaten man bruker, jeg brukte Opi Ridge filler som base coat og Yves Roches sin fast drying top coat over, og da varte neglene i 2 dager (uten flassing av lakk). Hvis jeg brukte Seche Vite top Coat varte lakken 3 dager.


Pris:
59,- hos Yves Rocher

Karakter:
Klarrød -  Fargen får 3/6 og konsistens får 6/6.
Aubergine - Fargen får 6/6 og konsistens får 4/6. 
Produktet er sponset. 

MakeupStore 3D/Holografiske neglelakker - Trenger man Aqua Fix??

Fikk spørsmål om jeg kunne vise de 3D neglelakkene til MakeupStore med og uten Aqua Fix. Har selv lurt på hva den Aqua Fixen gjør - For i følge de på MUS måtte me ha det som underlag for å få den 3D effekten.

Så jeg klasken på litt neglelakk fort for å finne ut ( litt slurvent ). Og her kan dere selv se resultatet:


Den øverste ( chippet) naglen er med Aqua Fix, den nederste er uten.

Jeg følte det var enklere å påføre 3D lakkene over der hvor AquaFix var. Muligens det bare er meg som tuller her nå. Men jeg syns lakken la seg finere og mer glatt over naglen - Du får en mer glatt overflate ( det er jo en base). Jeg syns egentlig at du får 3D finishen både med og uten. Men du får ett litt mer sterkere farger når du bruker Aqua Fix.

Så du kan altså bruke 3D lakkene uten, men du vil mest sannsynlig få ett jevnere og mer intense farger med Aqua Fix. 


 

2 pakker i posten: Dior leppestift og sminkebørster

I dag fikk jeg endelig Real Techniques børstene som jeg har ventet lenge på. Dei har ligget i tollen siden slutten av juni. Dette er altså børstene til Sam fra Pixiwoo som dere sikkert har hørt om fra YouTube. Jeg elsker Pixiwoo sine sminkevideoer og da jeg hørte at børstene hennes fikk gode omtaler på Youtube, til og med fra den ærligeste YT guruen som finnes, Goss. Så måtte jeg bare ha børstene - Omtale kommer !


Powder Brush // Lash-brow grromer // Foundation brush


Øyenbørster (starter set)Ansiktsbørster ( Core collection)Dior Addict #530 Bobo ( som er nr 1 av 2 backuper som nylig er kjøpt). Får vel en pakke i morgen med den andre leppestiften (samme farge). Måtte ha 2 backuper av denne leppestiften fordi jeg elsker den - Les omtale på den her.


Nå skal vi grille og kose oss, muligens det kommer en EOTD (dagens sminke) hvis jeg sminker meg for i kveld.
Ha en flott kveld jenter<3

 

Omtale: OPI Nail Envy ( Nail Strengthener)OPI har mangen forskjellige Nail Envys, denne jeg skriver omtale på i dag er "Original" versjonen.
Nail Envy skal styrke neglene dine med hveteproteiner og kalsium.

Som dere kanskje vet elsker jeg Seche Rebuild, men fant nylig ut fra en leser at den inneholdt kreftfremkallende stoffer: This product contains a chemical known to the state of California to cause Cancer. Merkelig at den selges i Norge viss den er farlig.  Men det gav meg en god grunn til å finne nye favoritter og har da testet Opi nail Envy sin, men er den like god??

Nei, Seche Rebuild er mye bedre.  Nail Envy gjorde neglene litt sterkere enn det dei er naturlig, men ikke like sterke som S.Rebuild gjor dem. Det er fortsatt stor fare for at jeg få rift i siden av naglen/at den knekker. Men er bedre med Nail Envy enn ingenting på neglene. 

Nail Envy gir ikke samme fine finishen som S.Rebuild - Jeg føler at med OPI Nail Envy ser neglene gule ut, mens med Seche Rebuild ser neglene nystelt ut, litt fransk manikyr finish. Altså den gjør ikke neglene gule, men ca. 1 dag etter påføring ser lakken gul ut.

Produktet tørker fort på neglene, noe som er supert. Du kan også bruke Nail Envy som Base Coat.Hvordan bruker man Nail Envy:
Man starter med 2 lag med Nail Envy, på hver negl, så påfører man 1 lag med Nail Envy annen hver dag i en uke.
Så skal du fjerne den med en acetonfri neglelakkfjerner. Så gjør du det slik i noen uker.
Du kan slutte her, men for å få ekstra "behandling" kan du fortsette med Opi Nail Envy Maintenance.
(Omtale på den kommer også, så får vi se om de to tilsammen er bede enn bare Nail Envy alene) 


Pris:
18,55 pund hos Lookfantastic.

Oppsummering:
Helt ok produkt, den gjør neglene litt sterkere, men fortsatt er dei litt myke/bøyelige slik at dem knekker lett. Kan brukes som base coat, neglene ser litt gule ut hvis man ikke har noe neglelakk over. Den har en glossy finish.
Igjen, helt ok produkt, men Seche Rebuild er 10 ganger bedre. Har du ikke prøvd Seche Rebuild er nok dette produktet supert for deg ! :)

Karakter:
4 av 6 


-  Har du tips til en nail strengthener jeg kan teste ut? =) 

Omtale: Seche Rebuild ( Nail Strengthener )Sliter du med negler som er myke/bøyer seg evt. "flasser" ??
Det gjør jeg og! Og derfor har eg testet ett produkt som skal styrke neglene slik at dette ikke skjer. 

Det denne lakken gjør er at: for kvar påføring så styrker den neglene dine. Den inneholder proteiner som skal styrke neglene og gjør dem tykkere.

Jeg har prøvd å spare negler, men når de har blitt lange har de blitt myke slik at jeg får en rift i naglen og må klippe den - Veldig irriterende!  Men så prøvde eg Seche Rebuild og har merket at neglene er blitt hardere og ikke brekker så lett. Dette produktet funker faktisk !

Neglene virker "hardere"/sterkere. De har ikke flasset eller fått rift i seg. Og dette har resultert i at eg nå har lange negler som tåler "en støyt".

Dette produktet er fint alene på neglene, du får blank overflate og merklig nok ser neglene renere ut. Det ser ut som de har fått seg en fransk manekyr. Den gir en fin shine !

Jeg har også brukt denne som en slags underlakk, påfører denne også en farget lakk over + topcoat.
Fungerer greit det også. Jeg liker dette produktet veldig godt, det har gjort en forskjell på mine negler.

Pris:
4,70 dollar hos TransDesign.com

Konklusjon:
Digger dette produktet, det er en fin glansfull lakk med en fin shine i seg slik at det ser ut så du har pynta neglene ikke bare hatt på en behandling. Den styrker neglene ved hjelp av proteiner som denne lakken inneholder. Neglene mine har blitt lange og sterkere.  Jeg har litt "arbeids hender" og jobber litt med forskjellige ting og klarer å knekke neglene lett, men eg har som sagt ikke knekt en eneste negl etter jeg begynta å bruke denne. For all del det kan vær endringer i kostholdet (?), men eg tror det er denne som har gjort det :)
Anbefales å prøve !

Karakter:
6 av 6  OBS: This product contains a chemical known to the state of California to cause Cancer.

Omtale: Seche Vite Fast Dry Top Coat ( overlakk til negler )

Seche Vite Fast Dry Top Coat
Dette er en overlakk som du legger over en f.eks farget neglelakk for at neglelakken skal tørke fortere, gi en beskyttende hinne slik at neglelakken ikke chipser seg ( flaker av), og du får en blank og jevn overflate.

Eg nylig har begynta å bry meg om neglene mine og begynta å lakke de og dulle litt me de. Så eg har ikke prøvd så mange overlakker. Har prøvd en del klarlakker, men det er ikke helt det samme som denne.

Denne gjør faktisk slik at den neglelakken du har på tørker fortere.
Og at neglelakken holder i flere dager uten at den flaker/flasser av og  får hakk o.l.

Eit super produkt som eg anbefaler på det sterkeste.
Den holder det den lover og eg har ingenting negativt å si om det.

Pris:
 ca. 70kr hos Feelunique ( Gratis frakt)

Konklusjon:
Overlakk som holder fargen/lakken på neglene lenger, gjør slik at neglelakken tørker fortere, gir neglelakken en blank og jevn overflate. Fungerer knall og man får ein flott finish på neglelakken.
Hater du å vente på neglelakken din skal tørke, eller hater at neglelakken din sitter på i 1-2 dager så begynner den å flake/flasse av?? Prøv Seche Vite sin top coat (overlakk) den funker!

Karakter:
6 av 6

NB
: Den har muligens skiftet navn til bare Vite, står Vite på feelunique nå. Men er akkuratt det samme produktet.

                                         Q: Har du prøvd denne??
                              Eller har du en annen topcoat favoritt???

      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits