Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Omtale - hårprodukter

Shu Uemura Moisture Velvet Shampoo & Balsam


Som dere sikker vet er jeg helt vill etter Shusu Sleek hårpleieserien til Shu Uemura ? Det er uten tvil den beste hårpleieserien dersom du har frizzy, flokete og slitt hår. Og siden jeg er så glad i Shu Uemura sine hårpleie produkter valgte jeg å teste ut fuktserien deres også ? Moisture Velvet. 

Jeg kan bare starte med å si at jeg ikke kommer til å kjøpe Moisture Velvet produktene igjen ? ikke fordi produktene er dårlige, men fordi de gav ikke den «wow-følelsen» som Shusu Sleek gir.

Moisture Velvet er (............)

>utvid tekst

#sminke #skjønnhet #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #sminkerom #oppbevaring #kosmetikk #mamma #interiør #fashion #mote #makeupartist #mua #topp #mandag #vinter #hudpleie #hårpleie #frisør #hår #hud #beauty #mac #maccosmetics #macbook #apple #sminkefjerner #bioderma #tips #sminketips 

Omtale: Color Wow Root Cover Up - Platinum (nødløsning for etterveksten din)Om du har farget, bleket eller stripet hår så kjenner du nok til min værste fiende, nemlig etterveksten. Å du verden hvor jeg hater ettervekst. Og nå har jeg hatt et lite «eksperiment», latt etterveksten min gro ut, for jeg skal teste ett produkt. 

Color Wow Root Cover Up er, som du sikkert skjønner nå, en nødløsning for deg som får ettervekst. Dette er et produkt du kan bruke til å skjule etterveksten din og fåes i flere forskjellige farger. Jeg har testet den som heter «Platinum» som er for lyst blondt hår.

Jeg var veldig spent på dette produktet for jeg har et hår som vokser ganske fort og når jeg var brunette måtte jeg faktisk farge etterveksten 2 ganger i måneden for det (.........)

>Les mer

 

 

 

#parfyme #han #henne #julegaver #julegavetips #tips #sminke #skjønnhet #kosmetikk #hverdag#mamma #høst #jul #vinter #interiør #blogg #mac #maccosmetics #urbandecay #hugoboss #chanel#duft #herre #mann #elsker #fashion #glad #sexy #makeup #beauty #sminkeblogg

Fjerne gulskjær i håret med "Wella Color Fresh Silver 8/81"

Denne lille saken her er din bestevenn dersom du har lyst, bleket eller stripet hår. Har du veldig varme toner i håret, som gult eller oransje nyanser, vil denne fjerne det.
Jeg har nettopp skrevet omtale på denne med før og etter bildet av hvordan mitt hår ble etter jeg hadde brukt den en gang - og det var stor forskjell..

Se bilder og omtale her. 


Omtale: The Marilyn Teasing Brush - Verdens beste tupperingsbørste!


Har du typisk nordisk hår som er mykt og glatt som ikke lar seg så lett holde på volumet etter du har tuppert håret? Da bør du prøve denne børsten fra Marilyn - Den er nemlig fantastisk og tupperer håret på 1-2-3 !

Du kan fint bruke en vanlig/tupperingskam til å tuppere hår med, men det er ikke alltid det fungerer for alle. Selv har jeg normalt til tykt hår, men veldig mykt og glatt så det holder ikke på volumet etter jeg har tuppert. Jeg må i såfall tuppere mye med kammen og spraye mye med hårspray noe som ikke er så veldig bra for håret.

Les også: Superkul´s Tupperingsbørste.
Les også: Bruk rett verktøy til håret.
Les også: How-to: Rengjøre hårbørsten
 

Denne børsten fra Marilyn er noe helt annet enn en kam - Den består nemlig av 100% naturlig villsvinhår (Boar Bristles). Jeg har vert på jakt etter en slik børste lenge, når jeg spørte etter en slik børste når jeg var innom en frisørsalong i Sverige sa de at dette var noe de sku se om de fikk inn fordi det hørtes ut som noe de kunne bruke + selge (Dei likte altså ideen med en tupperingsbørste laget av naturhår).Å tuppere hår med en vanlig børste med naturbust er ikke noe nytt, men det er ikke alltid så enkelt fordi børsten er kanskje litt for stor. Denne tupperingsbørsten er formet som en slags kam, men laget av naturhår - Og derfor perfekt til tuppering !

Det som mangen gjør når de tupperer er å dra kammen/børsten, eller hva de bruker, opp og ned i håret. Det er skadelig og ikke så bra. Me denne børsten drar man bare børsten ned, slipper håret og drar ned en gang til og fortsetter slik til man har fått ønsket volum. Det er mye mer skånsomt mot håret enn å dra børsten opp og ned..Busten er tett så den tupperer godt, den har både korte og lange hår i busten - på sidene er busten kort, mens i midten er den litt lengre. Dette er fordi da gir den ekstra tekstur til håret og lar deg lage volum raskt og enkelt uten å skade håret så mye.

Håndtaket er laget av tre, men den er veldig lett og er formet slik at man får et godt og behagelig grep om børsten. På enden av håndtaket så går den ut i en spiss slik at du kan plukke ut passéer som du skal tuppere ("Rat tail" kalles denne spissen).

Nå føler jeg at jeg endelig har alle hårbørstene jeg trenger, som sagt jeg har vert på jakt etter en slik tupperingsbørste lenge og nå er den endelig min og jeg elsker den! 

Pris:
108kr hos BeautyBay.

Karakter:
6 av 6  


VIDEO: The Marilyn Brush har også vert hos Rachel Ray show og der får du se bl.a denne tupperingsbørsten i action - Se hvor enkelt man tupperer ( spol til 1:16 der snakker de om tupperingsbørsten og viser hvordan man skal bruke den)

Ukens favoritt: Sebastian Light Shampoo


Som noen av dere alt vet digger jeg Sebastian sine hårprodukter, og for litt siden kom dette produktet i posten. Light er en av mange serier som Sebastian har og skal vær en rensende serie som gir glans, liv og volum. 

Denne shampooen liker jeg veldig godt, den er min nye favoritt innen rensende shampoo sammen med Redken sin. Tidligere brukte jeg bare Redken Cleansing Cream Shampoo når jeg skulle rense håret fra stylingrester o.l., men nå bruker jeg også denne fra Sebastian. Jeg føler at denne fra Sebastian er mye mildere enn den fra Redken, og er en av grunnene til at jeg liker den så godt. Men når jeg bruker Dust it pulveret og andre heavy stylingprodukter må jeg bruke Redken Cleansing Cream, fordi det er den eneste shampooen som kan fjerne det fra håret, mens Sebastian er god på å fjerne lettere stylingrester og fett/olje o.l. Så begge shampoene er til å anbefale, den ene mildere enn den andre.

Noe annet jeg liker veldig godt med denne shampooen er at den lukter fantastisk godt - de fleste Sebastian produktene lukter godt og fruktig, mens Light lukter rent og friskt. 

Rett etter shamponering føles håret litt trått og ekkelt noe som er normalt med rensende shampooer, men etter balsam så blir håret normalt igjen. Jeg bruker denne når jeg føler håret trenger det, altså jeg bruker den ikke hver gang jeg vasker håret. Jeg bruker den når jeg føler håret har mye stylingrester eller når det føles seigt og fettete. Jeg har ikke balsamen fra samme serie, men bruker Wella SP Color Safe sin balsam - Det går fint å bruke forskjellige merker sammen med denne shampooen.Denne shampooen gir ikke noe pleie, bare renser og vasker håret. Håret får en flott glans og føles mykt og glatt etter vask. Den er også colorsafe, noe jeg setter veldig pris på ettersom jeg har farget hår og ikke vil det skal falme i vask. 

Absolutt en shampoo å anbefale dersom du ønsker en mild rensende shampoo som ikke falmer hårfargen ! 

Pris:
159,- hos BeautyKick, som har 20% på Sebastian produkter i påska.
Ellers får du den hos diverse frisørsalonger og andre nettbutikker..

Produktet er sponset

Omtale: Redken All Soft Argan-6 Oil (hårolje)


Jeg elsker håroljer og til nå har jeg testet en del - I det siste har jeg testet Redken sin nye hårolje fra All Soft Serien. En hårolje som har samme effekt og brukes til det samme som den populære håroljen, MorrocanOil. 

Denne olja inneholder i følge Redken; Argan-6 som er rik på E-vitaminer som visstnok skal vær bra for hår og hodebunn. Den inneholder også Omega-6 som skal fornye hårets lipider og gjøre det mykt.

Igjen, denne hårolja inneholder silikoner - Noe som egentlig tar vekk poenget med argan olje. Argan olje skal virke svært pleiende til både hud og hår. Men når merker som Redken, Shu Uemura, MorrocanOil, Orofluido o.l. putter massevis av silikoner så forsvinner effekten.  

Silikon, som dere sikkert vet, gir en flott glans til håret og gjør det mykt. Men silikon "forsegler" hårstrået slik at pleieingrediensene ikke får trukket skikkelig inn i håret - Derfor sier jeg at slike oljer er mer for styling enn for pleie. Det finnes rene Argan oljer uten silikon som er mer pleiende enn desse med silikon.Men dette visste jeg før jeg kjøpte denne fra Feelunique - Selvom desse oljene inneholder silikon og ikke er så pleiende som merkene skal ha det til så digger jeg oljene. De gir glans, hjelper på floker, fjerner frizz, gjør håret mykt og samler splittede tupper og gjør slik at tørre tupper ikke ser så tørre ut lenger. 

I tillegg til alt dette så lukter denne olja kjempegodt - I motsetning til Macadamia olja og Alexander Sprekhus som lukter mann, så lukter denne litt likt som min all time favorite hårolje, Orofluido. Altså litt søtt, vanilje-ish, men også litt frisk blomsterlig duft.

Selve olja kan også minne litt om Orofluido, bare den er ikke så tykk i konsistens. Den er drøy i bruk og bare 2-3 pump holder for mitt lange hår. Den gjør ikke håret tungt og fett, med mindre du påfører i hodebunnen og bruker mye.Flaska som produktet kommer i ser fin og elegant ut - I stedenfor glassflaske som MorrocanOil og Orofluido kommer i så kommer altså Redken Argan-6 olja i en plastflaske i stedet. Det gjør den lettere å ha med seg i veska eller på reis. I tillegg har denne en pumpe, noe jeg blant annet savner veldig hos Orofluido sin olje.

Jeg vet at mangen av desse håroljene har en skremmende høy pris, men denne fra Redken har faktisk ikke så høy pris. Den koster under litt 200kr hos diverse nettbutikker, men er nok litt dyrere i norske frisørsalonger. 

Enda en hårolje som jeg liker kjempegodt - Den gjør håret mykt, glansfult og fjerner frizz. Desverre inneholder den silikon så den er ikke så veldig pleiende. Den lukter godt og har en god pris - Anbefales !

Pris:
£21,75 hos Feelunique.
...Bruk kodeord MALLO2012 for å få 5% rabatt. 

Karakter:
5 av 6 

Jeg vurderer å lage et samleinnlegg på alle de oljene jeg har testet til nå og sammenligne dem og gi de vurderinger og sånt - Hvis det er ønskelig skrik ut !

Omtale: Wella SP Color Save - Shampoo, balsam og hårkur


Har du fargebehandlet hår bør du bruke produkter tilegnet farget hår - De fleste merker fører en egen serie for farget hår og jeg har nå testet Wella SP sin serie for farget hår, Color Save serien.

Uansett hvilken farge du har farget håret ditt med - brunt, sort, rødt eller lignende, bør du bruke produkter som bevarer fargen lengst mulig. Produkter som ikke falmer og "stjeler" fargen fra håret, men som bevarer den lengst mulig og som ikke gjør håret matt og trist er gode produkter. Samtidig til alt dette skal også produktene gi fukt og massevis av glans - og dette gjør Wella SP Color Save.


Shampoo - Denne vasker håret rent på en skånsom måte uten at den falmer og gjør håret matt. Håret bevarer sin farge og glans lengre når jeg bruker denne shampooen enn for eksempel en shampoo som skal gjennoppbygge håret. Har du farget hår er det mer enn å bare gjennoppbygge håret man må tenke på. Så jeg bytter litt på å bruke en gjennoppbyggende shampoo og en fargeshampoo, altså denne fra Wella.


Hårkur - Denne hårkuren beskytter mot falming og fargeendringer. Den "låser" fargen slik at den holder seg lengre. Den gjør også håret veldig mykt og glansfult etter bruk. Den skal også gi fuktighet til håret, men jeg skulle ønske den gav litt mer fuktighet selvom den gjør en god jobb - Men litt ekstra hadde ikke skadet.Balsam -
 Denne lukker skjellaget etter shamponering og hårkur. Den gir et glansfult  og flokefritt resultat. Kan kombineres med andre hårserier (f.eks en gjennoppbyggende kur og denne balsamen for farget hår). 

Edit: Jeg nevner det igjen, rekkefølgen er: Shampoo > hårkur > balsam
(Tallene på flaskene kan vær litt misvisende). 

Merk at produktene ikke inneholder fargepigmenter så den vil ikke gi deg fargen tilbake dersom du alt har falmet hårfarge. Er du på jakt etter produkter som inneholder fargepigmenter har Revlon slike produkter.

Denne serien lukter himmelsk - friskt og litt søtt og fruktig. Jeg føler meg vel når jeg bruker desse produktene.
Dette er absolutt en god fargeserie blant flere gode fargebevarende serier. Jeg syns ikke den skiller seg så veldig fra de jeg har prøvd fra andre merker, utenom at denne lukter himmelsk!

.... Anbefales!

Pris:
Shampoo ca. 100kr hos Feelunqie.
Hårkur ca. 160kr hos Feelunique.
Balsam ca. 120kr hos Feelunique.

Hele serien i et gaveset ca. 270kr hos Feelunique.

Karakter:
Shampoo: 6 av 6
Hårkur: 5 av 6
Balsam: 6 av 6  

Omtale: John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser

 


Produktet med det lange navnet skal i følge merket selv gi en sunn hodebunn og sunt hår - stimulerer blodsirkulasjonen slik at håret vokser raskere, balanserer talgproduksjonen og gir volum.

Jeg har testet denne "vidundersprayen" fra JMO en periode nå og syns faktisk at denne sprayen er... fantastisk !
Produktet er laget av organiske urter og oljer - inneholder ingen fæle ingredienser som silikon og sulfater. Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr og produktet er trygg for fargebehandlet hår.

Jeg føler at håret ser mer luftig og mindre fett ut ved hodebunnen. Det kan gå flere dager uten at jeg føler jeg trenger å vaske håret fordi det ser ikke flatt ut. Håret får også en flott glans og volum.
Litt tidlig å si om jeg har merket noe forskjell på lengdene - Om håret vokser raskere ved bruk at dette produktet, men det kan jeg oppdatere dere om senere. 

Noe jeg også syns denne er bra for er sårhet i hodebunnen, etter jeg har farget ettervekst kan hodebunnen føles litt sår. Og da føler jeg at denne sprayen "kjøler" ned hodebunnen og virker helende. Så sliter du med sår og/eller kløende hodebunn til vanlig eller etter en kjemisk behandling kan du gi denne en sjans å se om du også merker forskjell. 

Hvordan bruker man produktet?

Håndkletørk håret etter du har dusjet og vasket det. Så sprayer man denne sprayen i hodebunnen - Del håret inn i passe store passéer og spray på hodebunnen. Masser produktet godt inn etterpå. Skal ikke skylles ut.
Denne kan brukes etter hver gang du har vasket håret.

Det jeg syns er litt minus er at produktet er litt dyrt og inneholder kun 59ml. Produktet er ikke særlig drøy i bruk, så det kan bli dyrt i lengden dersom man skal bruke den over lengre periode - man må kjøpe en del flasker. 

....Men utenom det så syns jeg dette produktet er fantastisk og kommer til å kjøpe flere flasker ved neste lønning slik at jeg har backup når jeg går tom. Denne er en must-have og ny all time favoritt hos meg:)

Pris:
£21 hos Feelunique 

Karakter:
5 av 6

 

Omtale: Wella Professionals Enrich Self-Warming HårkurJeg fikk teste denne for en stund siden i en frisørsalong og syns hele konseptet var spennende og litt annerledes. Jeg likte også resultatet den gav og kjøpte derfor fullsize av denne hårkuren etter jeg hadde prøvd den. Nå har jeg prøvd den litt flere ganger og kan dele med dere hva jeg syns.

Dette er en hårkur som faktisk blir varm, veldig varm, når du påfører denne i håret. Den skal bare virke i et halvt minutt før du skyller den ut. Den skal i følge Wella gi fukt, reparere og beskytte tørt og skadet hår. Håret skal bli glansfult og mykt etter bruk.

Denne hårkuren inneholder ingredienser som skal vær bra for tørt og skadet hår. Som aprikos olje, sheasmør og silke ekstrakt. Den lukter helt greit, men jeg må si jeg ble veldig skuffet da jeg fant ut at den ikke luktet aprikos. Jeg trodde denne skulle lukte aprikos fordi den hadde aprikosolje i seg, men det gjor den altså ikke. Den har en duft jeg ikke klarer å beskrive, men den luker helt greit - Sånn typisk Wella produktlukt.

Man bruker denne etter man har skylt ut shampooen enten som en kur eller som en balsam (Edit: Ja, denne kan brukes som en balsam i følge frisøren min). Ha tørre hender og handkletørt hår når du påfører fordi da vil du få best effekt. Påfør i lengdene og la det virke i 30sekunder før du skyller det ut. Du kan avslutte med en vanlig balsam dersom du ønsker det, jeg varierer litt på det.Håret blir glansfult og mykt, jeg syns den gav godt med fuktighet og håret ble mindre brusete og vilt. Håret ble mye enklere å kamme og børste etter bruk. Jeg bruker den som en fuktgivende balsam/kur etter jeg har brukt Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor hårkuren - Og sammen blir håret helt fantastisk.

En kjempegod hårkur, men syns de kunne jobbet litt med å fått en bedre duft på den - Den har en litt kjedelig duft.
Anbefaler denne som fuktkur eller som en avsluttende balsam dersom du bruker proteinkurer, som f.eks Joico K-Pak. Men den kan fint brukes som kur / balsam dersom du ikke bruker proteinkurer óg.


Pris:

£9,85 hos Feelunique (gratis frakt)

Karakter:
5 av 6 
 

Omtale: Joico K-Pak Reconstruct - Shampoo, balsam og hårkur


Har du slitt og ødelagt hår så er det ingen produkter som vil gjøre håret 100% friskt - Slitte tupper må klippes bort. Men det finnes produkter som kan forbedre og forhindre at håret blir værre. Og det gjør K-PAK Reconstruct serien fra Joico.

I det siste har håret mitt vært vanskelig pga. kjemiske behandlingen som jeg har hatt der hvor det rosa feltet i håret er. Der hvor det rosa feltet er har jeg fått masse splittede tupper og resten av håret har mye hårstrå knekt og vært litt "skjørt" nå i desse kalde vintersdager. Jeg skal snart få klippet bort slitte tupper hos frisøren, men i mellomtiden vil jeg pleie håret med gode produkter fra Joico.

Denne serien er en proteinserie som pleier slitt og skadet hår og gjør håret sterkere. Har du hår som er slitt, brekker og føles tynt og skjørt bør du absolutt gi denne serien en sjanse. Etter jeg har brukt denne en stund så føler jeg at håret virker sterkere og hårstråene virker ikke så "tyggis-aktig". Håret er blitt mykt og ser sunt og glansfult ut - Selvom tuppene ikke er 100% bra, så ser og føles håret mye bedre nå enn tidligere. Denne serien lukter ikke like godt som K-PAK Sun Therapy - Hårkuren lukter litt mer banan, noe jeg ikke er så veldig glad i, mens shampooen og balsamen lukter litt frukt. Men så lenge den pleier og reparerer håret så får de bare lukte som de lukter. 

Hvordan og hva jeg bruker:

Først så vasker jeg håret to ganger med shampooen. Så går jeg ut av dusjen og håndkletørker håret - Når håret ikke lenger er dryppende vått så påfører jeg hårkuren og lar den virke i 5-10 minutter ( noen ganger pakker jeg håret inn i håndkle mens jeg lar hårkuren virke). Når det er gått 5-10 minutter skyller jeg ut hårkuren og påfører enten Wella Enrich Self-Warming hårkur som gir fuktighet og bruker den som en slags balsam siden skal bare skal virke i 30 sekunder, ellers bruker jeg balsamen som tilhører denne serien.

Igjen, jeg syns denne produktserien har fungert veldig bra - Håret er blitt sterkere og det krusete, tørre håret er nå borte. Eneste som gjenstår nå er å få klippet bort de slitte tuppene, så er alt som det skal være.

Joico K-PAK Reconstruct serien anbefales !

Pris:
Shampoo - 117,- hos Feelunique
Balsam - 125,- hos Feelunique
Hårkur - 117,- hos Feelunique


Karakter:
6 av 6  

Omtale: Sexy Hair Chalk matte powder (hårpudder)


Om dere er kjent med produktet Osis+ Dust it, så er dette hårpudderet fra Sexy Hair akkurat det samme. Jeg elsker mitt Osis+ Dust it og bruker det ofte for å få volum - Nå har jeg testet Sexy Hair sitt og har sammenlignet det litt med Dust it.

Det jeg likte godt med dette produktet er at man får ikke så veldig mye av den ekle teksturen i håret som Dust it gir. Den er også mye enklere å fjerne når man vasker håret. "Konsekvensene" for dette er at den har litt mindre hold enn Dust it. Chalk Matte er merket med holdnivå 3 som er middels, den fungerer som bare det.

Jeg har prøvd den "What a Tease - Backcomb in a bottle" fra Sexy hair, som er så og si samme konsept bare i spray-form. Den likte jeg ikke så godt pga. teksturen den gav håret ( ble flokete å sånt), mens hårpudderet digger jeg!

Det er et hvit pudder, så har du mørkebrunt hår som meg kan det vær lurte å "massere" produktet godt inn og børste lett over etterpå med en børste. Håper noen merker lager ett brunt hårpudder en gang, noe som hadde vert mye enklere for oss brunetter å bruke.

Chalk Matte pudderet gir håret en matt finish og drøssevis av volum - Produktet kan brukes i kort til halvlangt hår. Den egner seg såklart best dersom du har en frisyre med oppklipte lengder (eller etasjer som noen sier). Har du langt og tungt hår vil nok ikke dette hårpudderet være noe for deg.

Ønsker du volum, eller en litt rocka/rufsete frisyre, men du vil ikke ha den ekle teksturen og du ønsker at den skal vær lett å fjerne i vask, så kan du prøve denne fra Sexy Hair.

Supert produkt, men skulle ønske de fantes en variant for oss brunetter også og kanskje litt mere hold ;)

Pris:

129 hos BeautyKick / frisørsalonger.

Karakter:
5,5 av 6 

Produktet er har jeg fått, gratis.

Omtale: GHD Style Heat Protectant Spray ( Varmebeskyttende )


Det finnes mangen forskjellige typer varmebeskyttende produkter - Spray, krem, oljer og lignende. Jeg har prøvd litt av hvert og har mine favoritter, men jeg liker å bytte litt. Nå har jeg prøvd en spray fra GHD som jeg liker veldig godt!

En stund brukte jeg kun Kerastase sine varmebeskyttende kremer, det er fordi dei har også en pleiende effekt. Favorittene er Kerastase Ciment- og Nectar Thermique som begge beskytter mot varme, men som også pleier slitt, skadet og tørt hår. En spray som lenge har vert en favoritt er KMS sin Flat Out Spray, men som sagt jeg liker å prøve nye ting så nå har jeg prøvd ghd sin...

.. Den må vel være bra siden de lager verdens beste rettetenger, les GHD rettetang? Og ja, dette produktet er supert, du kan bruke det med hvilken som helst varmeverktøy - Hårføner, rettetang, bølgetang eller krølltang. Det jeg liker godt med dette produktet er at man føler ikke at man har produkt i håret, slik som Redken Spray Starch som gjør håret stivt. Man kan børste håret uten floker eller tegn på at det er klissete produkter i håret. I tillegg har den en god duft som jeg ikke klarer å beskrive - Lukter kanskje litt likt som Lacoste Pour Femme (?)

Den kommer i pumpespray, ikke gasspray, så du får den tilsendt til Norge fra de billige engelske butikkene. Den kan brukes i vått og tørt hår, noe jeg synes er supert fordi det er ikke alltid jeg starter med vått hår når jeg styler håret, så da kan jeg bruke den i tørt hår også.Jeg har ikke så mye annet å si enn at den gjør jobben sin, den lukter godt og den er billig. Absolutt en god varmebeskyttende spray som passer til alle typer hår og varmeverktøy. Nå som de ikke selger Flat Out Spray (eller de har byttet design og jeg finner den ikke) så er jeg glad for at jeg har funnet en ny spray favoritt :)

Pris:
77,- hos Feelunique (gratis frakt)

Karakter:
6 av 6


- Har du noen favoritt varmebeskyttende produkter??
Ha en flott dag videre jenter <3

Omtale: Batiste Dry Shampoo Medium & BrunetteJeg elsker de andre Batiste tørrshampooene, spesielt Tropical, men de har hvitt pulver som synes i mitt mørkebrune hår. Batiste har komt ut med tørrshampoo for oss brunetter som har et brunt pulver i seg istedet, denne har jeg testet nå.

Jeg vet i UK så finnes det en for mørkbrunt hår også, det er den jeg egentlig skulle ha hatt, men på Vita fant jeg bare denne lysebrune. Men den fungerer bra denne óg.

Den absorbere fett og olje i hår og hodebunn slik at håret ser fresht og matt ut. Jeg har prøvd tørrshampoo fra Tigi, Sexy Hair og det er Batiste som er og forblir favoritten - Jeg går iallefall alltid tilbake til Batiste.  

Om du har prøvd de andre tørrsjampooene fra dette merke så er denne for brunetter helt lik. Den fungerer like bra, men som sagt fargen på pulveret blender seg bedre inn i mørke hårfarger - Selvom det er lysebrunt og jeg har mørkebrunt hår.


Før // Etter

Ikke bare absorbere den fett/olje, men den gir en slags tekstur i håret som skaper løft og volum. 
Jeg har en slik flaske på badet og i veska, greit å ha med seg dersom du føler du trenger litt volum eller du føler hodebunnen og håret ser fett ut. 


Slik ser fargen ut.

Jeg anbefaler virkelig Batiste sine tørrshampoer, de er billige og gode. Perfekt for jenter på farten, festivaler eller etter trening. Men jeg skulle ønske at de hadde den mørkeste tørrshampooen på Vita, kanskje de har den men ikke der jeg var.  Noen som vet ?


Pris:
80,- hos Vita

Karakter:
6 av 6 

Omtale: Macadamia Rejuvenating Shampoo og Moisturizing Rinse BalsamJeg har jo testet produktene fra Macadamia en stund nå, og sålangt er det bare 2 produkter som har falt i smak hos meg, les om de her og her. Ellers har jeg ikke vert så begeistrert....

... Jeg kan ikke si jeg er så mye mer fan av desse produktene jeg skriver omtale på i dag heller, iallefall ikke shampoen.


Rejuvenating Shampoo:
Denne shampooen gjor håret litt sqeeky clean og ekkelt. Jeg følte også at jeg måtte bruke en del for å få vaske hele håret.
 
Den har en skikkelig deilig lukt, litt fruktduft. Den gjor håret rent, men som sagt litt sqeeky clean.
Den skal i følge Macadamia vær colosafe, og jeg har ikke merket at den stjeler farge, så det stemmer nok.

Jeg fikk desverre mangen floker ved å bruke denne shampooen og jeg følte ikke håret ble noe bra etter bruk. Dette er ikke en shampoo jeg kommer til å kjøpe igjen...
- Den er sulfat- og parabenfri. 

Moisturizing Rinse Balsam:
Denne fjernet følelsen av trått- og sqeeky clean hår. Men jeg skulle ønske den hjalp mer på flokene som shampooen lagde til.  Man trenger ikke bruke så mye av produktet ettersom den er litt drøy i bruk.
Håret blir glansfult og mykt, den har også en god duft, litt fruktduft. 

Dette er en god balsam, men jeg skulle ønske den hjalp litt mer på floker. Jeg kunne kjøpt denne igjen, men ettersom jeg har prøvd bedre balsamer så tror jeg at jeg ikke kommer til å kjøpe denne igjen :)
- Denne er også colorsafe, sulfat- og parabenfri!

Pris:
Shampoo - 12,65 pund hos Feelunique
Balsam - 15,30 pund hos Feelunique
Macadamia kit - 21,91 pund hos BeautyBay

Karakter:
Shampoo: 3 av 6 
Balsam: 4 av 6 Omtale: Redken Style Connection Wool Shake 08 Gel-Slush Texturizer


Liker du rufsete frisyrer, eller har du så glatt hår slik at krøller og bølger ikke holder? Da bør du prøve en saltvansspray/teksturspray for å få litt grov tekstur i håret, da er det lettere å få hold på krøllene eller til å rufse frisyren litt.


Dette er en slags saltvannsspray som skal skape tekstur, volum og rufs i håret ditt. Jeg digger duften på dette produktet, jeg klarer ikke å beskrive duften, men den lukter hærlig. Konsistensen oppi flaska er litt flytende gel-aktig, men når du sprayer så er den mer våt konsistens og ikke tykk. Den gir en semi-matt finish på håret.

Man får ikke så veldig stivt hår med denne sprayen, den har ikke så veldig godt hold, men den gir den crunchy følelsen som man får av saltvannsprayer (Men sprayer du mye i vil du få litt stivt hår).
Jeg liker at produktet kan børstes ut og etterlater ikke håret klissete, men sku likevel ønsket litt mer hold.Jeg pleier å spraye denne både i vått og tørt hår og klemmer fram fall/krøller eller rufser frisyren godt til. Har du oppklipte lengder eller kort hår vil denne funke supert for deg. Har du langt hår, uten "etasjer"/oppklippte lengder, vil den ikke gi noe særlig volum, men du kan få fram fall og bølger. 

Den har som sagt ikke veldig godt hold, syns jeg, så jeg pleier å spraye med Redken Quick Dry hårspray over for ekstra godt hold. Den lukter også helt fantastisk btw! 

Absolutt et produkt jeg anbefaler...
Den gir godt med volum, og sammen med en hårspray vil volumet vare kvelden ut.

Pris:
ca. 110kr hos Feelunique ( gratis frakt )

Karakter:
5 av 6  

Omtale: Macadamia Deep Repair Masque ( Hårkur! )


Jeg har testet Macadamia produktene en stund, og jeg har liksom ikke blitt helt overbevist over produktene. Kammen elsker jeg jo.... Og denne hårkuren !

Jeg hadde ikke noe tro på at denne hårkuren skulle vær god siden resten av produktene ( utenom kammen ) har vist seg å vær dårlige. Men der tok jeg feil, denne hårkuren er fantastisk !

Produktet inneholder Macadamia olje, Argan olje, tea tree olje, Chamomile olje, aloe vera og algae ekstrakt som har en gjennoppbyggende effekt og som gir fukt....Jeg bare elsker duften på denne hårkuren !  Hvis dere har vert borti "Garnier Fruktis" shampooen som lukter frukt/eple så dufter den akkurat det samme. Det er slike dufter jeg savner etter å sluttet å bruke butikkprodukter til håret. Jeg har enda ikke kommet borti et frisørprodukt som lukter eple enda, men ikke misforstå, frisørprodukter lukter supert de også.

Jeg skulle egentlig vente med å skrive omtale på dette produktet til jeg fikk full size av denne kuren i posten, for jeg har bestilt fullsize. Men jeg måtte bare poste innlegget nå med bilde av prøven istedenfor. Denne prøven holdt til 3 ganger..Det er først nå jeg skjønner hypen over dette merket, for som sagt jeg syns ikke noe om shampoo/balsam og leave in kuren som jeg har prøvd til nå.  

Denne kuren etterlater håret glansfult, mykt, den fjerner floker og frizz. Den falmer ikke hårfargen ( om du har farget hår), er UV-beskyttende. Den gjør ikke håret tungt eller fett.  Produktet passer til tørt og slitt hår, og er super til høsten/vinteren når kulden kommer.

Pris:
250ml til 178,- hos Feelunique  (gratis frakt)
500ml til 276,- hos Feelunique  (gratis frakt)
-Du kan få kjøpt ett kit med kam + travelsize på alle Macadamia produktene til 198,- hos Beautybay

Karakter:
6 av 6 

Omtale: Kérastase Nutritive Oléo-Relax Nuit Treatment


Kérastase har sluttet å produsere min favoritt natthårkur, Kérastase Serum Nuit, som man logisk nok har i håret over natten. Men så fant jeg en annen nattkur fra samme merket og har testet den en stund. Men er den like god??

Nå som høsten er her og vi nærmer oss kaldere tider har håret en tendens til å bli litt tørt og frizzy. Da er det viktig å pleie håret ekstra mye med produkter som har en gjennoppbyggende effekt på tørt og frizzy hår.  Denne fra Kerastase har akkurat den pleien og lover å holde styr på frizzen opp til 3 døgn, den gir også fuktigheten som håret trenger.

Du kan bruke denne i tørt hår, men jeg foretrekker den faktisk i handkletørket hår. I tørt hår så blir håret litt merkelig etterpå, nesten som om du har litt gele i håret og det har blitt stivt. Dette skjer ikke dersom jeg påfører det i håndkletørt hår. Lukten på dette produktet er helt fantastisk! De første gangene jeg hadde brukt denne kuren så satt jeg bare å sniffet på håret dagen etter.

Man påfører denne i håret før man legger seg, enten tørt eller vått, og lar kuren virke hele natten mens du sover og drømmer søtt. Den skal ikke skylles ut, leave-in kur.  Mitt tips er å ikke bruke balsam etter du har shamponert håret - Tørk håret etter du har brukt shampoo og så påfør denne kuren, da virker den litt bedre.

Jeg føler håret blir mykt og glansfult, den fjerner frizz. Den gjør verken håret fett eller tungt.  Den lukter utrolig godt og håret mitt elsker denne. Den er desverre ikke like bra som Serum Nuit, men en god erstatter. 

Pris:
Ca. 190,- hos Feelunique.

Karakter:
5 av 6 

Omtale: Macadamia Healing Oil Infused Comb


Det var virkelig på tide å bytte ut kurkammen min til noe nytt. Jeg har hatt en gammel vid-tannet kam som jeg fikk da jeg var medlem i Penny-Klubben, med den pennyhest logoen på. Yeah jeg er kul! *kremt*

Dette ser ut som en helt normal vidtannet kam, eller kur-kam som jeg kaller det. Den brukes i håret når håret er vått. Husk aldri bruk børste i vått hår, bruk kam!  Jeg bruker slike kammer til å gre gjennom håret når jeg står i dusjen å har påført hårkuren/balsamen. Men også etterpå for å unngå floker eller for å gre gjennom håret etter olje/leave-in kuren er påført.

Det som denne kammen har, som ikke penny-klubb kammen min hadde (haha!)  er oljen. Jepp, denne skal visst inneholde Healing oil ( samme oljen som du kan lese omtale på her) som tilføres i håret hver gang du grer håret. Den skal etterlate håret glansfult og flokefritt, den fjerner også krusete hår (anti-frizz).Noe som er viktig å se etter på slike kammer er at de ikke har slike skarpe kanter mellom tennene, det sliter fælt på håret. Med skarpe kanter så mener jeg der hvor den er lappet/sveiset sammen pleier det være kanter, men det ser man mest på billige kammer. Og det må du unngå! Det sliter og skjærer i håret - Denne kammen har heldigvis ikke slike sveisepunk/overlappinger, så kammen er trygg å bruke.

Igjen du kan finne mangen gode kammer, man trenger jo ikke en kam som tilfører håret olje. Jeg syns ikke den var så spesiel fra andre kammer, men den er god og koster ikke mye. Du kan kjøpe den alene eller få den i et flott kit med travelsize (som er ganske generøse mengder i) shampoo, balsam, leave-in, hårkur og olje.Jeg har ikke noe negativt å si - Anbefales!

Pris:
Bare kammen - 6,40 pund hos Feelunique.
Macadamia Kitet - 21,91 pund hos BeautyBay.

Karakter:
6 av 6
 

Omtale: Kent Large Porcupine Hair Brush


Det er viktig å ha gode redskaper til håret - Ikke bare gode hårkurer og pleieprodukter, men gode børster/kammer viktig også. Jeg har testet en børste fra merket Kent som også leverer hårbørster til kongehuset i England (!) Hoho..

Som dere sikkert vet skal man bruke vidtannet kam når håret er vått, men når det er tørt kan man bruke børste. Børster laget av naturhår er det beste og minst skadelig for håret. Kent lager forskjellige børster bl.a med knotter/tagger og med naturhår.

Denne børsten som jeg har testet har en blanding av nylon tagger og naturhår. Nylon taggene er for å kunne børste gjennom tykt hår, medan de naturhårene er for å "rengjøre", fjerne frizz og gi glans til håret:


Jeg syns denne børsten er kjempegod. Mye bedre enn de standard børstene med bare knotter/tagger. Den er mer skånsom mot håret og perfekt til oss med langt hår. Jeg syns den gjør en bedre jobb med å fjerne floker. Er du litt hårsår, slik som meg, så er denne børsten perfekt fordi den lugger ikke!

Godt håndtak som har noen gummideler slik at du får ett godt grep på børsten. Selve trematerialet er laget av bøk.

Jeg har ingenting negativt å si om denne børsten. Den er billig og gjør en god jobb, så uten tvil får den toppkarakter fra meg:)

Pris:
Ca. 70,- hos Feelunique

Karakter:
6 av 6 Omtale: Directions Haircolors (rosa hårfarge)


Til nå har jeg brukt Fudge sine paint boxer når jeg har hatt effekter i håret ( som det røde feltet). Jeg brukte fargen Hot Chili. Men i følge frisøren min er Directions mye bedre og holder seg lengre i. Så jeg har kjøpt inn to farger for å teste dem, her er omtalen.


Jeg kjøpte en sjokk rosa (Flamingo Pink) og en blå farge (Neon Blue), da kan jeg mikse dem og få en nydelig lilla farge eller jeg kan bruke de hver for seg (enten rosa eller blå). Det som er så bra med rosa/blå/lilla hår er at når det falmer så blir det bare nyanser lysere men i samme farge. Mens med rødt blir det enten oransj eller brunt ( spørs ka fargen under er).Directions kommer i små krukker som rommer 88ml. For å få best og mer intens farge er det lurt å bleke håret først. Et bleket hår er mer porøst/tørt og vil derfor trekke til seg mer farge, men du kan farge et ubleket hår også (men ikke forlang at fargen skal bli like intens).

Directions hårfarger er ikke testet på dyr. Den består av naturlige ingredienser, og ingen skadelige kjemikalier.
Directions fargene trekker seg ikke inn i hårstrået men legger seg rundt, derfor vil fargene med tiden falme/forsvinne i vask. Men de holder opp til flere vasker og fargen forsvinner ikke helt, du får en lysere nyans.Kvaliteten liker jeg kjempegodt, og jeg må faktisk si jeg liker den bedre enn Paintboxene til Fudge ( som har vert min favoritt). De er også billigere og sitter bedre i. De har stort utvalg av farger og du kan mikse din egen farge ved å blande sammen 2 eller flere farger. 

Ett tips for å bevare hårfargen lenger er å kjøpe inn shampoo og kurer til farget hår, ikke minst tørrshampoo. Unngå å vask håret så ofte og bruk tørrshampoo i stedet. Da vil hårfargen vare lenger :)

Directions er absolutt å anbefale dersom du liker å farge håret ditt i sprekere farger, enten hele eller bare effekter/striper o.l.

Pris:
4 pund hos Beeunique
79,- hos Dragenshule


Karakter:
6 av 6


- Har laget en How-to: Lage fargeeffekter i håret hvor jeg viser steg for steg hvordan man lager effekter og sånt i håret. 

Omtale: Macadamia Nourishing Leave-In Cream


Leave in hårkurer er knall!  Noen foretrekker å skylle ut hårkurene pga. dei føler den tynger på håret. Mens noen syns Leave-in gir mer pleie og flottere resultat. Nå kommer omtale på Macadamia sin Leave-in Cream!
 
Dette er en flytende, litt tykk, krem som skal gi godt med fukt og pleie til tørt og skadet hår. Den skal i følge Macadamia fjerne frizz og floker, gi håret en glans og mykhet uten å gjør håret fett og tynge det

Den har ikke den fæle musky-duften som Healing Oil, fra samme merke har, men mer frukt/eple-duft. Jeg liker denne duften kjempegodt! 

Desverre så føler jeg at den føles litt tung og fet i mitt hår, enda jeg kun påførte i tuppene og lengdene (ikke i hodebunnen). Jeg følte at håret aldri tørket skikkelig og la seg i klaser og såg litt fett ut. Jeg prøvde både med og uten Healing Oil blandet inn.  Jeg syns heller ikke den gav så mye fukt og pleie som jeg skulle ønsket. Men bare det at den gjor håret så tungt og ekkelt, ødela mye. Jeg kommer ikke til å kjøpe dette produktet igjen, men jeg har en annen favoritt Leave-in kur som jeg heller vil anbefale - Les omtalen på den her.

Jeg vet det er en del som liker denne kuren, men desverre var den ikke noe god i mitt hår. Jeg syns Leave-in kurer ikke skal etterlate håret tungt og fettete - Man skal se nyvasket ut!  

Det står at du kan bruke den hver dag, i vått eller tørt hår  - Med eller uten Healing Oil. 

Pris:
15,95 pund hos Feeluniuqe
Du kan også få den i travelsize med andre produkter fra Macadamia hos BeautyBay.
 
Karakter:
1 av 6 

Omtale: Macadamia Healing Oil Treatment


Jeg elsker oljer til håret, til nå har jeg skrivet omtaler på  Shu Uemura, MoroccanOil, Orofluido og Biosilk. Idag kommer omtale på en billigere variant fra Macadamia. Denne er snakket mye om på YouTube, både positivt og negativt.

Jeg kan starte med det som jeg liker minst, lukta. Den har en skikkelig sterk musky lukt - Det luktet litt herreparfyme av denne olja. Men heldigvis blir ikke lukta sittende i hele dagen, men den sitter i håret en liten stund før den forsvinner helt - Så vær obs på om du ikke liker musk/sterk parfymert duft, så er muligens ikke denne olja noe for deg.

Man bruker denne oljen akkurat slik som de andre oljene jeg har nevnt. Forskjellen er at denne inneholder macadamia olje i tillegg til litt argan olje. Den (desverre) inneholder også silikon som fjerner litt av nytten på desse oljene. Men den gjør håret mykt og glatt, lett å børste gjennom dersom du sliter med floker til vanlig. Gir deg en flott glans.

Den er UV beskyttende, den skal i følge feelunique redusere at hårfargen falmer, anti frizz og fjerner som sagt floker.   
Når den rosa effekten i håret mitt begynner  å falme, så pleier jeg alltid å påføre litt ekstra olje der pga. då får jeg glansen tilbake. Håret har en tendens til å bli litt matt når fargen falmer, men slike oljer gir glansen tilbake - Og det gjør denne fra Macadamia også.

Den kan brukes av alle hårtilstander, men spesielt for de med tørt hår.
Du kan bruke det i håndkletørt hår eller i tørt hår, men bruk det mest i tuppene/lengdene og ikke i hodebunnen da dette kan gjøre håret ditt fett.Du kan bruke den alene, blande den med andre oljer, du kan blande den inn i hårkuren eller leave-in kurer for ekstra glans. 

Den fåes i forskjellige størrelser, med pumpe eller spray .

Jeg syns at den ikke er fult så god som MoroccanOil og Orofluido - Jeg liker bedre finishen og resultatet som dei gir mer enn Macadamia oljen. Jeg føler at håret føles oljete lenge etter påføring når jeg har brukt dette produktet - Noe jeg ikke har problem med de andre oljene.  Så den får litt minus på akkurat det og på grunn av lukten.

Pris:

125ml - 25,45 pund hos Feelunique
30 ml -  11,50 pund hos Feelunique
-Du kan bruke kodeord MALLO88 for å få rabatt, dersom du vil det.

Karakter:
3 av 6

Omtale: Orofluido Beauty Elixir - hårolje


Denne olja har én av leserene mine anbefalt meg lenge, takk til deg Palma! Da jeg var i Sverige såg jeg etter et produkt som var snill med tuppene mine og frisøren tok fram denne til meg med en gang. Hun sa den var bedre enn MoroccanOil som de også hadde inne - Billigere var den også!

Orofluido består av tre forskjellige naturlige oljer - Argan olje, linfrø olje, Cyperus olje (?)

Dette er den olja som har best lukt ut i fra alle oljene som jeg har prøvd. Denne har en søt vanilje lukt blandet med litt blomsterlig duft. Den er ikke kvalmende vanilje lukt, men har en hint av vanilje. 

Igjen, den har samme funksjon som de andre oljene ( moroccanoil, shu uemura +++), den gir mye glans, samler splitte tupper å gjør slik at dem ser mindre skadet ut. Gir pleie/fukt til tørre og porøse tupper, fjerner krusete hår og floker.
Men som de andre oljene inneholder denne også silikon, men alikevel så er produktet helt supert ! 

Selvom den ikke har den pleiende effekten som vi vil få fra f.eks en ren argan olje (uten silikon) så er dette produktet helt supert - Jeg pleier å bruke den i vått hår, jeg mikser den gjerne med andre oljer dersom jeg føler for det. Jeg er avhengig av slike oljer !Du kan ha den i vått hår eller i tørt. Den passer til alle hårtilstander, spesielt de med tørt hår. Du kan bruke den alene, eller som sagt med andre oljer, blande den inn i hårkurer eller leave-in kurer for ekstra glans og fukt.

Den er UV-beskyttende, varmebeskyttende, hurtigtørkende (får vått hår til å tørke fortere).
Den kommer i en flott glassflaske, etterlater ikke håret fett (med mindre du påfører i røttene såklart).

Forskjellen på denne og MoroccanOil er at denne har mye bedre lukt og er tynnere i konsistens. Jeg føler denne tørker fortere inn både om du får den på huden eller i håret. MoroccanOil har tykkere og seigere konsistens derav har den litt lengre tørketid - Men ellers er begge like gode og gjør det samme.
Anbefales!

Pris:
100ml olje + 250ml kur ( Limited Edition Special Duo) 20,99 pund hos Feelunique
100ml olje - 20,99 pund ( på salg til 18,99 pund) hos Feelunique
-Dere kan bruke MALLO88 som rabatt om dere vil. 

Karakter:
6 av 6 

Omtale: Goldwell DualSenses Sun Reflects Leave-In Protect SprayFrisøren anbefalte meg denne da jeg var i Sverige og handlet bl.a hårprodukter. Jeg var egentlig ute etter min favoritt Joico K-Pak Sun Therapy, som de ikke hadde, og da ble det denne istedet. Nå har jeg testet den i løpet av sommeren og er klar for en omtale
.

Dette er en leave-in spray som beskytter håret og hodebunnen mot solen, UV og falming. Den har et UV-filter og Passion Fruit Oil som beskytter og behandler.

Min hårrutine i sommer har bestått av mange produkter som beskytter hår og hodebunn mot klor,saltvann og sol. Ettersom jeg har farget hår så må jeg faktisk tenke litt på hva jeg putter i håret for å unngå at fargen falmer. Og med dette produktet har jeg følt meg ganske trygg i solen.  Produktene jeg har brukt er shampoo og hårkur fra Joico K-Pak Sun Therapy serien + denne sprayen - Og sammen har de passet godt på håret mitt.Denne sprayen etterlater ikke håret eller hodebunnen fet, du får en flott glans i håret + den lukter ganske godt. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk ettersom det er en olje + det ser ut som det er solkrem på toppen - Man skal riste flaska godt slik at det blander seg for å så spraye i hele håret. Men heldigvis ble ikke håret fett og ekkelt.

Jeg har ikke merket falming på håret, men det røde feltet som ikke er permanent hårfarge forsvinner jo lett i vask. Så jeg tar ikke det med i vurderingen, men resten av håret som er permanent hårfarge har holdt seg mørkebrunt hele sommeren. Så jeg er fornøyd med produktet og kan trygt anbefale det til folk med farget hår eller til folk som bare vil beskytte håret og hodebunnen i solen - Det er ikke ett produkt kun for farget hår altså.

Bra produkt til billig peng, iallefall på nettet ( i frisørsalong var det litt dyrere).Pris:
Ca.68,- hos Feelunique ( gratis frakt)

Karakter:
6 av 6

Omtale: L`Oreal Absolut Repair Leave-in hårkurDette er en leave-in-kur som skal reparere slitt og skadet hår. Jeg digger L`Oreal Absolutt Repair serien, mest pga. lukten, men også slik den etterlater håret etter vask - Nå kommer omtale på leave in kuren som jeg har testet i sommer.

Som vi vet kan ikke en kur reparere håret 100% - Slitt og skadet hår må klippes vekk for at håret skal bli 100% friskt. Men en kur kan forbedre tilstanden og forhindre at det blir verre og det er akkurat det denne leave in kuren gjør!

I sommer slet jeg voldsomt med at en del av underhåret var veldig flokete, jeg har aldri opplevd det før i mitt hår. Grunnen var luftfuktighet og at håret var litt sprøtt/tørt,  slitt og da floket det seg. Da jeg begynta å bruke denne forsvant dette problemet sakte men sikkert.  Og hvis jeg stoppet å bruke produktet så kom det tilbake. Problemet forsvant helt da jeg klippet meg, så dette produktet hjalp håret til å holde seg fint til jeg kom meg til frisøren. 

Jeg sier det igjen, dette produktet lukter så godt ! Da jeg fant ut at Ralph Lauren Cool parfymen luktet likt, kjøpte jeg to stk. av den parfymen så jeg kunne lukte likt så denne serien ellers på kroppen også ( Usikker på om den parfymen selges enda - Det er lenge siden jeg kjøpte de parfymene).

Jeg syns dette produktet fungerer bra, den etterlater håret flokefritt, glansfult, håret ser sunt og vakkert ut. Tuppene samler seg og ser ikke så tørre og slitte ut, selv om man må klippe de for å få de 100% friske.
Anbefaler å prøve denne leave-in kuren.Påføring:

Vask håret som vanlig med en shampoo, men ikke bruk balsam. Når du har vasket håret med shampoo tørker du det med handkle så det ikke er dryppendes vått. Gre gjennom håret med en vidtannet kam, så pumper du 2-3 ganger med produkt i handflaten og masserer produktet godt inn i tuppene, jobb deg oppover i lengdene (men ikke i hodebunnen). Style som vanlig etterpå - Skal ikke skylles ut !

Pris:
Fåes hos diverse frisørsalonger som fører merket L'Oreal til ca. 170,-.
De har den også hos Strawberrynet til ca.100 ,-

Karakter:
6 av 6 

Omtale: OBH Nordica Artist Creative Curls (Krølltang)


Jeg elsker bølgetangen fra OBH, samt volummasteren. Nå ville jeg teste ut "sylen" til OBH, ettersom jeg har hørt så mangen bra ting om slike typer krølltenger. Det finnes mange slike krølltenger fra forskjellige merker og OBH er en av de billigere alternativene på markedet.

Som dere ser er den litt annerledes enn de "vanlige" krølltengene. Denne går ut i en spiss (kjegleformet) og mangler klypen som holder håret fast. Men man får med 2 halve hansker som beskytter fingrene dine mot varmen som du skal ha på deg når du bruker denne krølltangen. Istedenfor den klypen så er fingrene dine klypen.

"Grunnen til at den går ut i en spiss er at du kan da variere størrelsen/formen på krøllene...."

Krølltangen blir maks 185*C, som er normalt for en krølltang - Husk å bruk varmebeskyttende produkter i håret før du krøller!  (Tips: ghd Style Heat Protectant Spray eller KMS CurlUp Spray )

Den blir fort varm, men hvor lang tid det tar har jeg ikke målt. Men man slipper å vente flere minutter.  Den har en keramisk overflate som er mer skånsomt mot håret, gir glans og mindre friksjon.

Den lager flotte krøller på kort tid - Man slipper å stå med tangen i håret lenge ( noe som er bra for håret sin del og som sparer tid). Størrelsen velger du som sagt etter hvor langt oppe eller nede på tangen du krøller.
Med gode produkter i både før og etter vil du få krøller som varer lenge. Du kan velge om du vil ha skarpe krøller ved å ikke børste gjennom de etterpå eller mer naturlige krøller ved å børste lett gjennom de etterpå.

Det eneste jeg ikke liker er lukten på tangen, men nå er jeg bare pirkete her. Lukten setter seg ikke i håret, men ville bare si i fra at selve tangen (som ny) lukter litt fishy! Men som jeg har erfart med tidligere OBH produkter så forsvinner lukten ved bruk/tid.

Jeg anbefaler virkelig denne krølltangen !
- Hvis dere vil at jeg skal skrive et eget innlegg på hvordan du kan få krøllene til å vare lengst mulig så si ifra.

Pris:
399,- hos Elkjøp
-Fåes også hos andre elkjeder samt Ica Maxi..

Karakter:
6 av 6

Bilder:
Mitt hår er naturlig stritt. Se hvor godt denne krøller !

FørEtter


Omtale: Tigi Catwalk Your Highness Root Boost Spray


Da jeg var i Sverige i en frisørsalong spurte jeg etter ett produkt som skulle gi masse med volum og hold. Jeg avbrøt henne da jeg såg hun skulle plukke opp Osis Dust it, og fortalte at dust it fungerer ikke på mitt hår da jeg hadde langt hår og ikke oppklippet(etasjer) lengder slik som nå. Da fant hun en litt med heavy duty sak og lovet at denne var mye betre.


Jeg er helt enig. Denne er så mye bedre enn Dust it. Dust it er bra, på oppklipte lengder eller kort hår slik jeg har nå. Men om du har tungt og langt hår så vil ikke dust it gi så mye volum eller hold. Men det gjør dette produktet.

Det er en spraymousse som du sprayer ved røttene i håndkletørt hår og føner. Du kan føne med rundbørste eller bøye deg ned og føne med hode opp ned. Du får mye volum som holder (!) Selvom du har langt og tungt hår som vanligvis aldri holder på volumet.Jeg digger dette produktet, både nå som jeg har oppklipte lengder og når jeg hadde langt hår. Den fungerer virkelig og er mye mer heavy enn Dust it, men lettere å vaske ut. Håret blir ikke klissete eller stivt, den lukter godt og er lett å gre ut.

Et produkt jeg anbefaler til alle som sliter med å få volum! Kjøp deg en god rundbørste og føn så vil du få godt med løft / volum!

Pris:
De har den på Feelunique, men sendes ikke utenfor UK ( grunnet spray).
Men de har i frisørsalonger og på diverse norske nettsider til rundt 150,-

Karakter:
6 av 6

Omtale: Moroccan OilMoroccanoil er kjendisenes store favoritt for tiden. Kjendiser som Katy Perry og Taylor Swift sverger til denne oljen. Den er også positivt omtalt på Youtube og hos diverse bloggere. Det sies at denne oljen er kjendisfrisørenes hemmlige våpen - Men er denne olja egentlig så fantastisk??

Det denne olja skal gjøre er å tilføre håret fuktighet, temme frizz og gi godt med glans uten å tynge på håret. Du kan også bruke den på huden om du har tørre partier. 

Oljen består av Arganolje som sies at den skal kunne fornye strukturen i hårcellene og få tilbake glansen.
Den inneholder også UV-beskyttelse, masse antioksidanter og vitaminer som gir ekstra pleie.

Du kan bruke oljen som en slags leave-in kur i håndkletørt hår, du kan bruke den i tørt hår for å få glansen i håret, du kan ha den i tuppene på håret for å samle tuppene og skjule synligheten av tørre og slitte tupper. Du kan bruke den før og/eller etter du har krøllet/rettet håret. Bruk en liten mengde, ca. en størrelse på en 5 kroning,  gni hendene sammen og fordel det jevnt i håret. Unngå å få så mye av oljen i hodebunnen, da dette kan seendes fett/oljete ut.  Ha det i lengdene og mest i tuppene hvor håret er mest skadet/tørt.

Er håret ditt slitt og skadet så kan ingen produkter fikse det 100%. Man må klippe håret for å få det 100% friskt. Men vi kan forbedre håret og/eller la det se sunt og vakker ut med forskjellige produkter - Og det er det Moroccanoil gjør. Den etterlater håret glansfult, mykt, lett håndterlig og sprøe tupper reduseres. 

Jeg elsker slike oljer til håret mitt - Shu Uemura, Moroccanoil, Orofluido og Kerastase sine oljer funker knallbra på mitt hår. Håret ser vakkert og sunt ut. Og noen av oljene lukter faktisk kjempegodt!
Men de reparerer ikke så mye som jeg skulle ønsket.

Jeg syns faktisk Moroccanoil er litt oppskrytt, med tanke på den delen hvor den reparerer. Den inneholder silikon som fjerner litt av poenget med Arganoil. Silikon legger seg som en hinne rundt hårstrået, noe som gjør at håret ser sunt og vakkert ut, men selve arganoljen som har en reparerende effekt får ikke trukket skikkelig inn i hårstrået.

Men alikevell så ser håret fint og vakkert ut, det blir mykt og flokene forsvinner, så selv om den inneholder silikon så har den gode egenskaper óg! Jeg elsker slike oljer i hvertfall. Jeg bruker mine oljer hele tiden, ofte mikser jeg to forskjellige oljer også.

- Vil du ha en olje uten silikon kan du prøve å finne en ren Arganolje.

Pris:
100ml - 30,45 pund hos HQhair
25ml -   12,85 pund hos HQhair  
100ml Light versjonen - 30,45 pund hos HQHair

Karakter:
5 av 6 


Før - Tørre og slitte tupper.


Etter - Mindre synlig at jeg har tørre og slitte tupper.
 

Omtale: Joico K-Pak Intense Hydrator Treatment (Hårkur)


Dette er "søsterkuren" til Joicos bestselgende hårkur , Joico K-Pak Deep Penetrating Deep Penetrating Reconstructor Treatment, som er en proteinkur for slitt og ødlagt hår ( som også er kåret til den beste hårkuren i 10 år). Denne som eg har skrivet omtale på i dag er en fuktgivendekur for tørt og skadet hår.

Håret blir mykt og glansfult. Kuren lukter godt, litt søtt.
Fungerer godt på tørt hår, men merket ikke noe stor forskjell de første gangene eg brukte den. Den gjor håret mykt der og da, men det føltes fortsatt litt tørt i tuppene.
Men etter en stund så vart håret betre.

Jeg bruker mye når jeg først bruker denne kuren, mest i tuppene også jobber jeg meg oppover ( ikke ha kuren helt i røttene, den kan tynge litt på håret / gjøre det flatt og fett). 

Siden dette er en fuktighetskur kan du fint ha den i lengre enn anvist på pakken. Jeg pleier la denne sitte lenge i før jeg skylle den ut.

Pris:
Ca. 120kr hos Feelunqiue ( Gratis frakt)
-Bruk MALLO88 for å få 2,5% avslag 

Konklusjon:
En helt OK hårkur, fin for dei med tørt hår.
Håret ble ikke bra med en gang eg brukte denne, det tok eit par kurer før jeg vart fornøyd. 
Man kan ha denne i en stund, lengre enn anvist på pakken.
Den gir fukt og gjør håret mykt og lukter godt!

Karakter:
4 av 6

Omtale: Redken Cleansing Cream ( renseshampoo)

Dette produktet har eg hatt en stund, og måtte nylig kjøpe enda en flaske.
Eg har lenge tenkt å skrive omtale på dette produktet, men har gått rett i glemmeboka.
Her er omtalen


Redken Cleansing Cream 
Dette er en renseshampoo, en shampoo du bruker 1 gang i uken for å fjerne stylingrester, oljer og andre ting som en vanlig sjampoo ikke helt klarer å fjerne.
Denne shampooen lukter deilig sitrus/sitron.

Denne rensesjampooen fungerer!
Er du fast bruker av f.eks Dust It så vet du at den er vanskelig å vaske ut av håret, vel denne shampooen fjerne den enkelt. Håret føles litt merkelig etter shampooen fordi den fjerner alt oljer,styling, silikon o.l. Men bruk en god hårkur/balsam så blir håret normalt igjen.

 

Eg pleier å bruke denne 1 gang i uka, også bruker eg en god hårkur etterpå. De andre gangene eg vasker håret bruker eg en vanlig shampoo for farget hår ( for tiden sebastian color ignite).

Dette produktet kan brukes av både kvinner og menn. Den har en nøytral sitrus duft som ikke sitter i håret etter vask, og du kan fint bruke denne først så en vanlig shampoo så hårkur/balsam etterpå om du vil det. Perfekt for menn som bruker mye voks/gele +++

Pris:
90kr hos Feelunique ( gratis frakt).
-Bruker du koden MALLO88 får du 5% av, eller SAVETWO får du 2pund av.


Konklusjon:
Eg har ikkje noe negativt å si. Eg var litt skeptisk for at denne skulle stjele hårfargen, noe som renseshampooer kan gjøre, men det gjor ikke denne. Den fjerner stylingrester, som f.eks dust it som er vanskelig å få ut.
Den har ingen sterk duft, men lukter litt sitrus - både kvinner og menn kan bruke denne.
Den gjør jobben og holder det den lover.

Karakter:
6 av 6

Omtale: Kérastase Resistance Bain Volumactive Reinforcing Shampoo Limited Edition 500ml

Kérastase Resistance Bain Volumactive Reinforcing Shampoo
Som sagt er denne shampooen en volumshampoo som skal gi pleie til svekket hår. Den luktet kjempegodt i starten, men ble fort lei lukta.

Håret mitt ble veldig glansfult ved bruk av denne shampooen, men den gav ikke noe særlig volum, men en shampoo alene kan ikke gi volum. Du må nesten følge opp med de andre produktene + styling og føning.

Shampoen gjor håret rent, glansfult og mykt. Noe annet gjor den ikke..

Pris:
For 500ml kostet det litt under 200kr, gratis frakt - Hos Feelunique!
Dei 500ml er limited edition så de har ikke mange igjen, skal du ha må du handle fort.
De har andre kerastase shampoer også ? anbefaler heller den som heter Kérastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo .

Karakter:
3 av 6


(Denne shampooen er sponset)

Omtale: LUSH Snow Fairy showergel

Denne har eg hørt myke bra om, og etter skuffelsen Lush Yummi Yummi Yummi Showergel måtte eg bare prøve noe nytt fra Lush. Denne falt mer i smak kan du sei;)
Lush Snow Fairy Showergel
Denne lukter godt, ingen ekkel syntetisk fruktduft som Yummyx3. Denne lukter godteri - Hvis du har prøvd Lush Lipscrub i Bubblegum lukter denne showergelen nett likt. Den er rosa (<3) og har blått shimmer i seg - Skikkelig girly dusjssåpe! Eg var litt nysgjerrig om dette blåe shimmeret som man ser i flasken ville sette seg fast på kroppen eller ei.

Den føles digg på kroppen, myk og god. Man føler seg ren og man lukter godt. Glitteret satt seg heldigvis ikke fast på kroppen. Huden føles ikke tørr som noen kroppsåper kan gjøre. Men må likevel smøre meg inn med en fuktgivende bodylotion.

Det står at du også kan bruke denne i håret, men siden glitter o.l. sitter seg mer fast i hår enn på kroppen har eg ikke brukt denne til det, eg holder meg til mine gode frisørprodukter :)

Dette er eit juleprodukt, så du får kun Snow Fairy rundt juletidene.

Ingredienser:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Propylene Glycol, Lauryl  Betaine, Perfume, Lactic Acid, Synthetic Musk (Ethylene Brassylate), Titanium Dioxide, Iridescent Glitter (Polyethylene terephthalate and Acrylates copolymer), Benzyl Benzoate, Colour 18050, Methylparaben.

Vegan


Pris:
Du får den hos LushNorge til forskjellige størrelser/pris:
100g kr 48,-
250g kr 99,-
500g kr 169,-

Konklusjon:
Eg liker denne godt, den lukter sukkerspinn eller noe annet godteri. Den er rosa med blått glitter ( der glitteret heldigvis ikke setter seg på kroppen, vil ikke se ut som en diskokule heller). Man føler seg ren og den er drøy i bruk. Den tørker ikke ut huden, men den gir ikke så mye fukt som en kunne ønske heller - men det er bare til å bruke en bodylotion etter.
Minuset er vel at den ikke er tilgjengelig året rundt, bare rundt jul. 

Karakter:
5.9 av 6

 

 

 

Q: Har du prøvd denne dusjsåpa??
-Hva syns du?

 

 


 

Omtale: Shu Uemura Shusu Sleek ( shampoo uten silikon og parabener)

Det at en shampoo ikke inneholder silikon er berre helt supert, silikon legger seg rundt hårstråa som eit lag/hinne og tetter hodebunnen o.l. Silikon (som blir brukt i hårprodukter) blir brukt som eit slags fyllemiddel slik at det skal bli mer i flaskene. Silikon i primere (makeup) derimot blir brukt for å jevne ut huden/fylle inn linjer/porer/sprekker.
Men når det ligger eit lag/hinne rundt hårstrået/hodebunnen trekker ikke håret skikkelig til seg pleiestoffer fra f.eks hårkurer o.l. Eneste positive silikon gjør er at  håret blankt, men det finnes silikonfrie shampooer som man får blankt hår av også. Butikkshampooer er proppet full av silikon, det finnes såklart noen uten også.  Mange frisørshampooer inneholder også silikon men ikke så stor mengde, men denne fra Shu Uemura inneholder IKKE silikon så eg har vert nysgjerrig på hvordan håret blir med denne. Her er min omtale:
Shu Uemura Art of Hair Shusu Sleek Smoothing Shampoo 300ml
Shu Uemura Shusu Sleek Shampoo
Dette er som sagt en shampoo uten paraben og silikon.
Den har en enkel og elegant flaske. Den ser veldig luxeriøs ut, og det føles den som også.

Lukten denne shampooen har er veldig behagelig, eg klarer ikke å beskrive den. Men minner meg om ei lilla Palmolive Aroma ( avslappende) dusj gel som eg vet fantes før i tiden, usikker på om de har slikt enda. Veldig orientalsk urte duft som er avslappende. I følge feelunique lukter denne:  Gardenia Green Leaves, Jasmine & Peach Blossom.

Håret føles mykt, blir ikke fettete. Eg kan gå fleire dager uten å vaske håret.  Eg har alltid vaska håret 2 ganger i uken, men ofte måtte bruke tørrshampoo, dette trenger eg ikke nå. Eg kan sikkert gå en uke uten å vaske håret også, men det vil eg ikke - hehe.
Håret blir altså ikke fett. Håret føles mykt og deilig.

Den gir fukt og næring, den gir håret glans og mykhet. Den bekjemper frizzyhair.
Eg er veldig fornøyd med denne shampooen, men eg tror Shu Uemura tester på dyr. Så jakten fortsetter etter ny favoritt shampoo, denne er på topp hos meg nå.

Den inneholder Black Cuming oil, noe Espen såklaaaart måtte kommentere.
Du kan nå tenke deg o_0  legge til en ekstra "m" så har du ein fin setning ja.
Black Cuming oil er en mirakel olje, den inneholder Omega 3, 6 og 9 fettsyrer.
Det er fettsyrer som er bra for hud og hår. De går dypt inn i håret og temmer det og gir næring og fuktighet.

Igjen denne inneholder ikke silikon så den er fantastisk å bruke om du har slitt hår som trenger mye pleie for den "prepper" håret for hårkuren du skal ha etterpå. Siden denne ikke har silikon så legger det seg ikke noe hinne rundt håret som hindrer at hårkuren trekker godt nok inn.
Så neste gang du handler shampoo prøv en uten silikon så kan du se at hårkuren fungerer enda bedre.
Denne + Kerastase hårkuren min har vert helt fantastisk.


Pris:
Shu Uemura hårprodukter er dyre verden over.
Eg tør ikkje gjette hvor mye de koster i Norge, men eg kjøpte min hos Feelunique  til 200kr ( gratis frakt).

Konklusjon:
Dette ble en lang info/omtale, men syns eg måtte plukke frem viktige tråder med denne shampooen.
Den inneholder ikke silikon som legge seg som hinne rundt håret/hindrer pleien håret trenger.
Håret blir glansfult og mykt med denne shampooen.  Den har gode fettsyrer og oljer som pleier.
Håret blir ikkje fett, eg kan gå ei uke uten shampooen viss eg vil, men det vil eg ikke, hehe..
Eg har funnet en ny favoritt shampoo, men må desverre fortsette jakten på en annen, ikke dyretestet shampoo.

Karakter:
6 av 6 !Q: Har du prøvd noen Shu Uemura hårpleie?

-Hvilken shampoo/balsam/hårpleie vil du eg skal teste neste gang??Omtale: NICKY CLARKE STRAIGHTENER (Mini rettetang perfekt til veska)

 

NICKY CLARKE COMPACT TRAVEL STRAIGHTENER
Dette er en kjempekjekk mini rettetang som du kan ha med deg i veska eller på tur.
Eg har jo GHD, men er veldig redd for min og har derfor kjøpt meg denne lille minirettetangen som eg kan ha med meg i veska eller på tur.

Den varmes opp til 200grader på ca.30sek, den har keramiske plater som sliter mindre på håret.
Ledningen er 360* roterbar så du kan lage krøller med denne og snu rettetangen rundt uten at ledningene krøller seg.
Krøllene man lager med denne rettetangen blir mer definerte og mindre fordi selve rettetangen er smalere og mindre enn en GHD. Så liker du små korketrekkere så gjør denne rettetangen det veeeeldig bra!

Den har også en slik cap som du tar utpå når du er ferdig og kan kaste denne rett oppi veska, den beskytter mot varmen.
Den retter ganske bra, for å vær så billig så rettet den ganske bra. Eg har ikke lagt merke til noe lugging i tuppene enda, men har du veldig slitt hår kan du merke til litt lugging. Den har ikke slike floatingplates som GHD har som skal unngå at den lugger om du har slitte tupper. Men dette er en veske/minirettetang til noen få hundrelapper, man kan ikke forlange like bra kvalitet som ghd.

Er du en travel jente som er ofte ute å reiser, eller er ute på fest og trenger å touche up håret ditt er denne rettetangen kanon for deg. Selv liker eg den godt til å ha meg med i nød, men hjemme sverger eg til GHD.
Den retter ganske bra og fort, har du veldig tykt hår kan det ta litt lengre tid.

Pris:
299,- ( jeg kjøpte den for 149,-) hos Blivakker.no

Konklusjon:
Skikkelig handy sak å ha med seg på fest,tur eller på jobb i veska. Den varmes fort opp. Du kan krølle med denne, men krøllene blir mindre/skrarpere fordi rettetangen er mindre/smalere enn en GHD.
Den har keramiske plater så den sliter ikke så mye på håret.
Den er billig, liten og snål.
Anbefales til travlejenter som må ha med seg rettetang!

Karakter:
5.5 av 6

Bilde ( Størrelse/forskjell på GHD og Nicky Clark):Q: Hvilken rettetang har du??

 

Omtale: Batiste Dry shampoo ( tørrshampoo )

Eg har fått utrolig mange spørsmål om eg kunne teste Batiste sin tørrshampoo.
Så her kommer endelig omtalen....

Batiste Dry Shampoo Tropical og Diva
Denne tørrshampooen er faktisk god!
Den inneholder ikke hårspray i den slik at håret ikke får en ekkel tekstur. Håret blir heller ikke stivt og klissete.

Med denne tørrshampoen føles håret rent. Når man sprayer denne på armen eller korken kommer det kun pudder ut så man kan blåse vekk.
Ikke noe ekstra hårspray for volum o.l. som noen andre tørrshampoer eg har prøvd inneholder.

Den absorberer overflødig fett og man kan faktisk gre gjennom håret etterpå, håret får ingen floker!

Stort pluss for at desse lukter godt også.
Iallefall Tropical som er min store favoritt blandt desse. Den lukter kokos, og eg elsker kokoslukt, minner meg om syden ( solkremene i syden).  Kokoslukten henger i håret hele dagen. Da eg kom hjem fra jobb en dag så sier Espen "hmm du lokta kokos i håret"  og det var 7 timer etter eg hadde påført.

Den andre Divaen lukter noe blomster lignende duft, den lukter godt den altså men likte Tropical bedre. De fungerer like godt. Forskjellen er bare duften.

Det som er kjekt med Batiste er at du får den i reisestørrelse, flott å ha med seg i veska.

Dette er en av de bedre tørrshampooene eg har prøvd, men vær obs ikke ta for mye i for eg glemte å gre igjennom og rufse litt i håret så eg hadde grå sideskille i håret en liten stundt før eg merket det *FLAUT*  Så ruft, gre og blend det godt inn i håret før du går noen plass.

Den gir ikke noe volum/løft i håret, men den gjør det viktigeste - Nemlig å fjerne fett hår!

Pris:
ca. 79kr hos Vita (for store)
ca. 49kr hos Vita (for reisestørrelser)

Konklusjon:
En av de bedre tørrshampooene eg har prøvd.
Likte best Tropical pga lukten, men ellers er alle like.
Suger til seg fett så fettete hår forsvinn.. Den er veldig billig.
Den gjør ikke håret flokete, håret ser rent ut uten styling produkter.

Litt synd at den ikke gir ikke volum/løft i hodebunnen.

Karakter:
5 av 6


Omtale: Shu Uemura Absolue Essence ( Hår olje )

Dette produktet var forje ukes "Ukens favoritt", eg har brukt den mye i det siste og det er tide på en full omtale.
Du kan lese mini omtalen på Ukens favoritt innlegget mitt HER

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective oil.
Eg fikk øye på dette produktet da Lollipop26 og TheCurrentCustom på YouTube snakket om dette. Eg som er så nysgjerrig måtte jo bare prøve dette produktet som skulle vær bedre enn Morrocan oil.

Denne hårolje skal gi næring og fuktighet til håret, så har du slitte tupper så er dette eit flott produkt å bruke. Den "skjuler" de slitte tuppene, gir dem næring og holder dem samlet slik at dem ikke ser så slitte ut og unngår at de blir meir slitte. Har du slitte tupper må du klippe dem av for å få "friskemeldt" håret heilt 100%, men det finnes produkter som unngår at det blir værre og kan gjøre de litt bedre. Slik som denne oljen.

Eg brukte den kvar dag, kvar gong eg dusjet, kvar gong eg rettet håret. 
Håret såg friskt og fint ut, nå har eg endelig fått klippet håret så produktet blir ikke brukt såå mye nå. Bare etter dusj for å få flott glans og næring og etter retting.

Håret blir ikke fett av dette produktet, det tynger heller ikke på håret slik at du får flatt og ekkelt hår.  Knall produkt å ta i tuppene når du har rettet håre for å få vekk den matte looken som oftest kjem når man retter håret.

Denne lukter faktisk godt også,  biosilk sin olje lukter jo litt ekkelt syns eg. Iallefall i forskjell til denne!  Biosilk har meir blomstrende duft.  Denne klarer eg ikke å beskrive lukten på, litt blomstrende duft denne også, men ikke så sterk som Biosilk sin.  

Jeg liker også denne bedre enn biosilk. Føler denne "reparerer" håret meir.
Du kan med denne som med Biosilk bruke i håret og på huden.

Den beskytter mot UV og unngår at håret blir Frizzy. Den gir som sagt næring og fuktighet til håret. Unngår at håret tørker ut.

How to use (Shu Uemura):
For daglig bruk, bruke én pumpe i handflaten og bruk fingertuppene til å massere det inn hvor håret er tørt og der håret er skadet før eller etter stylingen.
Som en pre-shampoo behandling, fire pumper på tørt hår og gre gjennom og masser FØR sjamponering.
For en intens behandling, ta eit par pumper og fordel det godt igjennom håret, gre og masser det godt inn og la det virke over natten.

Pris:
Litt over 300kr  hos feelunique (gratis frakt)

Konklusjon:
Fantastisk produkt som eg ikke klarte meg uten før eg klippet meg. Den brukes enda men ikke så ofte.
Bruker den etter eg har rettet håret og etter dusj for å tilføre næring og glans.
Lukter godt og tynger ikke på håret. Man får ikke fett hår av denne. Lett å vaske ut av håret.

Det store minuset med dette produktet er at det er altfor dyrt.
Shu Uemura hårprodukter er ganske dyre. Men produktet varer lenge da.
Men likevell altfor dyrt. Aner ikke hvor mye denne koster i Norge, men i England er prisen dyr.
Da kan dere berre tenke dere hvor dyr denne er i Norge:/

Karakter:
5 av 6

Omtale: Big Sexy Hair Spray & Play Harder Firm Volumizing Hairspray

Big Sexy Hair Spray & Play Harder Firm Volumizing Hairspray
Dette er en hårspray som har godt hold.
Denne tørker fort og hårsprayen gjør ikke håret blir så stivt.
Selv trenger eg faktisk ikke mye av denne sprayen, den er drøy i bruk. Men når eg tar for mye i håret får eg slike typiske hårspray floker ( stivt hår).

Når du får denne på huden virker den veldig klissete, men den blir faktisk ikkje klissete og ekkel i håret.

Denne har også den ekle tannkrem lignende lukten som f.eks tørrshampoen fra samme serien. Men ikkje så sterk duft som tørrshampooen.

Denne skal visst motvirke fuktighet så denne er flott å bruke etter krølling og retting når du vil ha lengst mulig holdt på frisyren. Fuktighet ødelegger jo for den rette frisyren, kommer det fuktighet i håret får du frizzy og bølgete hår igjen.
Så flott å bruke etter varmeverktøy.

I følge nettsiden skal den også inneholde ekstra mye hveteproteiner som skaper ekstra volum og fylde.  Du får ikke fyldigere tykkere hår, men det ser ut så du har fått det ( lurer øyet).
Du får også ein flott glans ved bruk av denne sprayen, ingen matt look altså.

Denne passer alle hårtyper, kort og langt hår. Men for best volum og resultat syns eg den funker best til kort - halvlangt hår, ikke tungt langt hår.

Pris:
99,- hos blivakker.no

Konklusjon:
God hårpspray, med godt hold.
Inneholder hveteproteiner som ska gi volum og fylde.
Ein får flott glans. Den tørker fort, ikke klissete.
Man kan faktisk gre håret etterpå, håret blir ikke så stivt.

Minus med denne er  den ekkle duften.


Karakter:
5 av 6.


OBS: Har du sensitiv hodebunn bør du vær litt forsiktig med denne, denne kan svi litt. Det gjor den i allefall i typen min sin hodebunn.

Omtale: Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo (Tørrshampoo)

Denne tørrshampooen fra Big Sexy Hair har eg hørt mykje bra om.  Og nå har eg testet den eit par
uker og det er tid for en liten omtale.

Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo
Dette er en tørrshampoo som skal absorbere overflødig fett i håret, slik at du slipper å vaske håret så ofte. Den skal også gi deg eit løft/volum i hodebunnen.

Eg likte ikke denne så veldig godt.
Man kjente liksom veldig godt at man har produkt i håret ved bruk av denne. Håret blir litt ekkelt å ta i..

En tørrshampoo syns eg skal kunne børstes gjennom, ikke få masse floker,  det skal se rent ut ikke full av hårspray/styling produkter i.

Denne absorberer fett, men syns eg har fått bedre resultat med andre tørrshampooer.

Tupperer du litt og sprayer denne i får du flott volum, men  hårsprayen virke litt tung for håret om du ikke har oppklippte lengder/ etasjer i håret.
Altså du kan bruke denne som en slags hårspray.
Nå som eg har klippet meg i oppklippte lender fungerer denne flott som hårspray for den gir volum ( tunger ikke pga. korte hår).

Du får ganske matt hår av denne, så ønsker du shine i håret sprayer du lett over med en shinespray.
( dette gjelder de fleste tørrshampoer)

Da anbefaler eg heller Tigi Rockoholic eller KMS makeover spray.

Pris:
149,- hos Blivakker.no

Konklusjon:
Håret føles ekkelt ved bruk av denne.
Den absorberer overflødig fett.
Man kan bruke den som en hårspray/volumspray
Den lukter rart, klarer ikke å beskrive lukten - Litt blanding av tannkrem og noe greier.
Grei hårspray til kort - halvlangt hår.
God tørrshampoo, men har prøvd bedre. Likte ikke at man kan kjenne pulveret i håret og håret føles ekkelt:S

Karakter:
3.5 av 6

Omtale: Kerastase Bain Satin 2 og Masquintense epais thick 3 ( Shampoo og hårkur)

Kerastase Bain Satin 2 og Masquintense
Epais Thick 3  - shampoo og hårkur ( Duo)

Denne serien er for tørt og slitt hår. Den skal gi tilbake fukten, næringen og styrke tuppene.
Eg farger håret mitt ofte og bruker fargeserier som bevarer fargen, men som oftest ikkje behandler håret ( tørt/slitt).
Så å bruke en shampoo/kur for tørt/slitt hår i blandt er viktig det også.

Denne serien lukter godt, den har ikke en kvalmende søt lukt som f.eks Tigi ofte har.
Den lukter litt såpe/hudpleie.  Ikke vondt lukt, men ren såpelukt.
Lavendel/blomster lignende duft:)

Shampoo:
Denne shampooen vasker rent håret, den er mild for hodebunnen.
Får ikke noe flass eller fet hodebunn av denne shampooen. Eg testet hvor lenge eg kunne gå uten å vaske håret
og eg vasket håret mandagen og kunne gå med rent ( ikke fett hår) helt til torsdagen. Vanligvis må eg vaske håret annen hver dag. Så hurrayyy for denne.

Hårkur:
Denne gir god pleie. Og gir godt med næring til tørre tupper.
Håret blit silkemykt og glansfullt. Den har en veldig tykk konsistens, man trenger ikke mye for å pleie håret.
Hårkuren skal sitte i 15minutter. Håret blir helt fantastisk.
(se bilder)

Denne serien gjør mirakler for mitt hår som har fått litt tørre og slitte tupper. Eg har egentlig veldig sunt hår,  men nå har eg ikke klippet tuppene på en god stund, så da må eg jukse litt og bruke en serie som kan gi fukt og næring til tuppene slik at de ikke ser så sprøe/porøse ut.
Men håret mitt trenger en klippings for det;)

Pris;
Eg kjøpte min på hos Feelunique på eit salg der eg fekk shampoo og kur til 20pund.
Men de har ikke den der lenger. Men du kan kjøpe shampoo og hårkur hver for seg.
Shampoo -  Feelunique
Hårkur - Feelunique

Konklusjon:
Knall serie for dere med tørt og porøst hår.
Man får glansfult og silkemykt hår. Håret føles friskt og de porøse tuppene forsvinner.
Lukten er helt grei, ikke søt godteri duft - men skikkelig frisørlukt. Blomster / lavendelsåpe lukt.
Viss du sliter med floker vil denne serien hjelpe litt på.

Karakter:
6 av 6.

Bilder:
(før og etter)
 
Her ser du håret er porøst og crispy, medan det andre bilde ser det meir silkemykt og "sunnere" ut.
Takk og lov eg skal klippe tuppene snart, det trengs ;)


NB: Denne serien tilhører også Kerastase Nectar Thermique som har vert min favoritt varmebeskyttende krem.
Anbefales å prøve den om du føner og retter håret mye.

Omtale: Sexy hair - Silky Sexy Hair shampoo og balsam

Denne serien har eg testet ut før for tynt hår, men siden jeg har tykt hår har eg nylig kjøpt inn denne og testet den. Her kommer omtalen:Silky Sexy hair Shampoo og Balsam:
Denne serien er knakande god! Har du porøst hår/tupper bør du gi denne en sjans.
Den er pleiende, gir glansfult og glatt hår. Lukter godt.

Shampoo:
Denne lukter kjempe godt, frukt/snop ( Eple/pære/vannmelon).
Den rengjør håret, den gir pleie (proteiner) til håret.
Man får eit glatt,glansfult og silkemykt hår.


Balsam:
Lukter ikke så godt, kvalmedne snopelukt ( banan).
Gir mye pleie, beskytter og styrker håret. Du får eit glansfult og silkemykt hår. Den gir mye fuktighet til tørt hår.

Eg har ikkje klippet tuppene på en stund og de er litt porøse/tørre, med denne serien så er tuppene sunne og glatte/fine. De er ikke så porøse lenger.
Den bevarer fargen slik at hårfargen ikke falmer.
Denne serien er perfekt til extensions!!

Du får denne serien for tynt hår og til tykt hår ( 2 forskjellige shampoo/balsamer, tror det står LITE på den som er for tynt hår)

Pris:
Shampooen koster 9,35pund (ca.95kr)
Balsamen koster 10,20pund (ca 100kr)
-Fåes kjøpt hos Feelunique ( Gratis frakt) mye billigere der enn i frisørsalong.

Konklusjon:
Eg likte godt denne serien, de porøse/tørre tuppene mine har fått nok fuktighet og pleie, og nå er de bedre enn de har vert. Håret ser sunt og glansfult ut.
Håret blir også silkemykt og lett å gre.
Denne serien inneholder/gir styrkende silke og hvete/soya proteiner, fuktighetsgivende advocado og jojoba oljer.

Karakter:
5.9 av 6 ( trekk litt for banan lukten :/)


Q: Har du noen favoritt produkter til håret?
-Hvilken anbefaler du?

Omtale: Fudge Ceramic round brush 5,3cm ( rund fønbørste!)

Eg har hatt mangen runde fønbørster, alt fra frisørsalonger til nille/dagligvare butikker.
Nå kommer omtalen på Fudge sin rundbørste ( frisørmerke!)


Fudge Ceramic Round Brush 5,3cm
Dette er en rund fønbørste med keramisk overflate. Det som er så genialt med denne er at den keramiske overflaten blir varm når du føner på den/bruker den sammen med føner slik at du vil få varme fra føner og kosten. Du føner håret fortere og får eit blankt og flott resultat.  Når eg bruker denne + føner + Kerastase Ciment Thermique ( varmebeskyttende krem) så får eg rett og glansfullt hår - Eg slipper faktisk å bruke rettetang etterpå!

Keramisk overflate sliter også mindre  på håret. Og at eg slipper å bruke rettetang etterpå så slipper eg ekstra slitasjen som en rettetang gir også..

Det som er så flott med denne rundbørsten er at eg kan rulle håret rundt den og dra den ut uten at håret floker seg inn i kosten og at kosten sitter fast i håret. Det har eg opplevd et par ganger og er ekstremt frustrerende!
Så denne glir gjennom håret etter du har tvinnet håret rundt og bruker den fønmetoden..

Eg ELSKER denne fønbørsten, og må si med hånden på hjertet at denne er den beste fønbørsten eg har hatt noen gang!!

Du får Fudge sine fønbørster i forskjellige størrelser (4,3cm, 3,3cm, 2,5cm  osv). og eg skal garantert til å kjøpe meg en mindre versjon ( 3,3cm) så eg kan bruke på underhåret/luggen og slike plasser.

Fudge tester ikke på dyr!!

Pris:
Dyr i frisørsalong, men fikk min billigt hos Feelunique ( gratis frakt) for 120kr!

Konklusjon:
Verdens beste fønbørste i mine øyner. Eg kan bruke fønemetoden eg liker best uten at håret floker seg fast i børsten.
Den har keramisk overflate så sliter mindre på håret. Eg slipper å bruke rettetang etterpå fordi håret blir så rett med rett produkt og fønmetode. Den er ikke så dyr - Feelunique.
Den reduserer statisk/frizzy hair også!!
Meget fornøyd!!

Karakter:
6 av 6Her er føne metoden eg snakker om, ruller håret rundt og drar børsten rett ut og gjentar ( uten at det floker seg fast):

Q: Hvilken kost bruker du??
-Prøvd noen hårprodukter fra Fudge før?

Omtale: Joico K-pak Sun Therapy ( shampoo,kur og solbeskyttende spray)

Joico K-Pak Sun Therapy serien:
Denne har vert min favoritt i sommer!
Eg kjøpte en liten reisestørrelse pakke som eg hadde med til Danmark, og ble fort eit favoritt produkt.
Alle produktene i denne serien lukter tropisk,kokos lukt. Og eg elsker alt som lukter litt syden;)

Shampoo:
Deilig shampoo som rengjor håret mitt, den luktet ekstremt godt.
Den var enkel å fordele inn i håret og gjor håret mykt og deilig.
Den bevarer fargen på håret, så hårfargen falmer ikke.
Den reparerer solskadet hår og forsterker håret.

Hårmasken/Hårkuren:
Denne her er helt super!  Den gjor håret silkemykt,glansfult og ikke krøllete (?).
Håret mitt var helt stritt hele Danmarksturen, den skal ikke gjøre håret stritt eller noe men den gjor mitt det.
Håret føltes og såg helt nydelig ut, det var merkbart at det var noe med denne kuren som håret mitt likte.
Denne reparerer solskadet hår og beskytter mot salt/klor- og solskader. ( UV-beskyttelse)
Den gir mye fuktighet til håret.

Beskyttende solsprayen:
Denne gjor ikke håret fett eller tungt. Du kan bruke denne i vått eller tørt hår.
Denne har UV-beskyttelse og lukker og forsegler håret mot solskader.
Eit knall produkt om sommeren.


Pris:
Travelsettet kostet ca 100kr, men finner det ikke igjen.
Du får fullsize av shampoo, hårmaske og beskyttende sprayen på FeelUnique ( gratis frakt)

Konklusjon:
Desse 3 produktene sammen er eit must for håret. Mitt hår elsket desse produktene og det merket eg godt. De lukter godt, sommer/syden lukt. Ikke sterk kokos, men hint av kokos.
Håret ble ikke fett, beskyttet godt mot solen. Beholder hårfargen .

Karakter:
6 av 6 (uten tvil)Q: Har du noen favoritt hårprodukter i sommer??
-Legg meg til som venn:)
 

Eg tester: Redken Color Extend Sun Solar Screen SPF10 ( solbeskyttelse for hår og hodebunn)

Nå har eg fått testet denne flotte sprayen fra redken og her er min meining om produktet!

Redken Color Extend Sun Solar Screen SPF10 150mlRedken Color Extend Sun Solar Screen SPF10
Dette er en spray med solfaktor 10 som beskytter håret og hodebunnen din mot sol.
Solfaktor 10 er ikke mye, men bedre enn ingenting. For det er ikke så mangen solfaktorprodukter for hodebunn.

Denne kan brukes av ubehandlet og behandlet hår ( farget eller ikkje).
Du kan bruke den i vått eller tørt hår før soling!  For å beskytte hodebunnen gnir du dette produktet godt inn i hodebunnen.. Så kan du bruke vanlig styling etterpå ( gele, wax o.l).

Eg fikk ikkje fett hår av denne og eg kunne spraye igjen i løpet av dagen når eg følte eg trengte meir beskyttelse og håret var like fresht.

Lukt: Eg syns den har en slik sterk alkohol lukt, men etter en stund minner lukta veldig om Lacoste Touch of pink parfymen:) Alkohol lukta forsvinner etter noen få sekunder altså.

Produktet fungerer godt, det er viktig å beskytte håret og hodebunnen mot sol og dette er eit flott produkt til den jobben!

Pris:
130kr hos  FeelUnique   ( gratis frakt)

Konklusjon:
Likte den godt, luktet litt alkohol men så kom det en god parfymeduft.
Den beskytter uten å gi fett hår eller å tynge håret.
Alt i alt eit bra produkt.
Bedre viss du bruker fleire produkter fra samme serie:)

Karakter:
5 av 6Q: Har du prøvd denne før??
-Syns?


Husk å delta i konkurransen og vinn sminkebok fra bobbibrown, sminke fra MAC, too faced osv
-Trykk på banneren under for å komme til konkurransen ( lykke til! )

Omtale: Fudge Hair Shaper lite ( E L E N D I G ? ? ? )

Da eg klippet meg bob for noen år tilbake så tipset sjefen i salongen meg om dette produktet, det skulle visst være så fantastisk , men var det fantastisk??

Fudge Hair shaper Lite

Dette er en paste/moulding creme som man bruker til å forme hårfrisyren med.
Den skal visst ha hold 5..

Eg syns detta produktet var heilt ubrukelig!
Eg kunne lika så godt tatt nugatti i håret, eg vil faktisk tru nugatti fungera bedre, hehe!

Det er jo ikkje hold i det hele, og shape/forme gjor den ikke. Den gjor håret litt fettete, såg iallefall fett ut. 

Man skal bare bruke litt og varme der opp mellom hendene og forme frisyre, men det gikk jo ikke..

EINASTE positive eg kan si var at den lukter ekstremt godt! Den lukter bringebær, og da ekte bringebærlukt ikkje sånn ekkel falsk lukt..

Men å kjøpe eit produkt pga lukt er jo lite vits, like godt kjøpt eit glass bringebærsyltetøy og klæsja oppi.

Tenkte  at håret mitt var kanskje for tykkt/tungt for denne og ville prøve den på kjæresten min, ikke engang kort hår fungerte den på.

Idag får dere faktisk 2 karakterer, en fra meg og en fra Espen, han fikk testet den han også..

Pris:
160kr i salong.


Konklusjon:

Eit ord kan beskrive denne; ELENDIG!
Ikkje kjøp denne!

Karakter:
Malin: 2  av 6  ( den får + pga lukt)
Espen: 1 av 6  ( heilt elendig!)

Full omtale: Osis+ Shine duster ( Dust it - bare den gir shine) Nyhet!

Nå kommer den fulle omtalen på Shine Duster som eg nevnte i eit tidligere innlegg, hvor eg bare skreiv om nyheten og kva den er for. Nå kommer min meining om produktet:

Osis+  Shine Duster:

Dette er eit pulver som blir til krem når du gnir på det.
Veldig kult syns eg, og satt sikkert å brukte opp halve boksen bare for å leke meg med "pulver-til-krem" saken.

Men eg har nå endelig fått testet den i håret nå da og ikkje bare lekt med den i henda mine;P

Denne skal gi deg shine og tekstur i håret.
Dust it skal gi deg matt look samt volum.

Du tømmer bare litt pulver i henda dine og gnir hendene dine mot kvarandre og du vil få en krem sak som du tar i håret. Den har litt glitter/shimmer i seg for å gi håret shine.
-Husk ikkje påfør dette for nære røttene for da vil håret se fett ut.

Den fungerer og gir deg shine. Selv liker eg å bruke den etter eg har rettet håret, for å få litt shine i håret..

Du kan bruke den i både vått og tørt hår. Tar du det i vått hår og føner vil det gi deg en flott glans og silkemykt hår.

Minus med denne er at du må bruke en del om du har langt hår, og det er jo ikke så mye i en slik boks.
Den er ikke så drøy i bruk som Dust-it i hvertfall.

Pris:
Ca. 90kr  hos FeelUnique ( Gratis frakt!!)

Konklusjon:
Likte konseptet pudder-til-krem - det var gøy å leke med.
Den fungerer, gir deg tekstur, shine og silkemykt hår.
Litt lite produkt om du har langt hår..
Greit produkt men ikkje noe veldig imponert..


Karakter:
4 av 6

Omtale: OBH Björn Axén Volummaster ( volum-tang!)

OBH Nordica Björn Axén Volummaster:

Dette er en slags kreppetang, berre den lager bittesmå krepp.

Man bruker denne for å skape volum i håret.
Og den faktisk funker..
Sliter du med glatt/tynt hår som ikke vil løfte seg så kan du prøve denne.

How-to: Du fjerner der overste laget med hår og legger det til side. Så tar du en ny hårlokk  sprayer litt hårspray ( Bed head hard head) med røttene også klemmer du denne tangen ved røttene.
Da vil den "floke/  lage krepp innerst og det vil løfte håret fra hodebunnen. Så grer du med en børste lett over også legger du til håret som du la til side over for å skjule kreppen:)

( Kan lage en how-to på video viss dere ønsker det?)

Som sagt fungerer denne utmerket.
Du kan bruke den til å lage volum men også for å lage krepp effekter i håret som er litt kult faktisk:) En lokke med litt krepp..

Den varmer seg fort opp, det tar ikke lange stunden for å lage en krepp, man trenger bare klemme den i håret noen få sekunder.

Pris:
390,- hos ICA MAXI,
før pris 590,-

Konklusjon:
Lager godt med volum, varmer seg opp raskt.
Tar kort tid å få volum i hele håret. Fungerer godt.
Er liten og lett, perfekt å ha med seg på reiser/i vesken.
Prisen er helt ok.

Karakter:
6 av 6

Omtale: Superkul's Tupperingsbørste

Rosa tupperingsbørste, jippi ! Men desverre var det ingenting å juble over, for denne børsten var elendig ! Jeg har vert på jakt etter den perfekte tupperingsbørste for nordisk fint hår, og denne var ikke én av de... 

Grunnen til at denne børsten ikke er noe å skryte over er at den har for store mellomrom mellom taggene. Den tupperer nesten ikke håret i det hele tatt. Man må ta børsten opp og ned veldig fort og mye, noe som ikke er bra på håret.  

En god tupperingsbørste skal du bare dra børsten ned mot hodebunnen ett par ganger og få ønsket resultat. Ikke opp og ned med børsten som skader håret..

I tillegg til mye mellomrom mellom taggene så er taggene harde og vonde mot håret/hodebunnen. De er av metall og bøyer seg ikke når den møter motstand, så forvent at du kan stikke deg ett par ganger dersom du blir for ivrig med denne børsten..

Det eneste positive med denne børsten er at den er rosa, men det er ingenting å skryte over når selve børsten suger. Mitt tips er ikke kjøp denne! Kjøp heller en vanlig kam og tuppér med den - Du vil iallefall merke noe forskjell med en vanlig kam.

Pris:
59,- hos  Superkul.

Karakter:
1 av 6

Omtale: Kerastase Ciment Thermique ( varmebeskyttende krem)


Kerastase Ciment Thermique:

Dette er en hårkur/krem som du påfører i håndkletørt hår, fordel den i tuppene/lengdene og de områdene du trenger ekstra beskyttelse mot varme, så "masserer" du den inn i håret, etterpå så grer du med en kam og så føner du håret med en rundbørste. Om nødvendig så kan du bruke rettetangen etterpå. 
Den skal IKKJE skylles ut!

Den har ein deilig duft, sitrus/lime lignende duft. Faktisk vanskelig å beskrive...

Man får ikke fett hår av å bruke denne og man trenger ikke mye heller, en hasselnøtt størrelse er nok. Har du tykt og langt hår må du selfølgelig bruke litt meir.

Med noen varmebeskyttende produkter blir håret litt stivt og det er litt ubehagelig å rette håret med rettetang pga det er så stivt.
Med denne kremen blir håret mykt og glansfult, og det er ikke ubehagelig i det hele å rette håret med rettetang.
Rettetangen glir lekende lett gjennom håret uten å lugge eller slite i håret.

Eg må si eg er imponert over denne, og denne er blitt en av mine topp produkter til hår sammen med kerastase sin Nectar Thermique ( som eg har omtale på her ).

Anbefales til dere rettetangbrukere..
Denne + GHD rettetang= vakkert rett hår!

Den beskytter som sagt mot varmeverktøy, beskytter håret fra rot til tupp, OG den gir pleie - den forsterker hårfibrene innenfra.
Du kan bare bruke denne varmebeskyttende kremen/hårkuren eller du kan kjøpe heile serien (shampoo osv)..


Pris:
ca.150kr hos feelunique.com ( gratis frakt).
Enda dyrere i norske frisørsalonger.

Konklusjon:
Eg likte denne hårkuren/varmebeskyttende kremen, den beskytter og pleier håret (2in1). Man får mykt og glansfult hår.
Man får veldig rett hår av å bare føne, men om du vil kan du også rette håret med rettetang etterpå.
Håret vart ikkje stiv slik som det oftest blir av de fleste varmebeskyttende produktene.
Anbefales..


Karakter:
6 av 6

(ny favoritt blandt mine hårstæsj)

Omtale: Redken Full Body Shampoo og Balsam ( Volum)

Redken Full Body Shampoo og Balsam

Denne serien lover deg volum og løft og i følge Redken står det:
Fyll håret med 24 timers volum og løft. Avansert volumgivende formel som inneholder den ekslusive Interbond Conditioning System og den forsterkende Nonstop Volume Complex? som gir hvert hårstrå opp til 37% mer volum og fylde og gjør håret glansfullt.

Shampoen;
Første eg tenkte på eg åpnet denne flasken og luktet på den var; fest.
Det luktet vått askebeger/røyk noe i den duren.. Iallefall noe røykelukt.
Da ble eg litt skuffet, hvem vil vel lukte røyk ( sigaretter)??
Spesielt en som ikke røyker! ( slik som meg).

Skeptisk som eg var tok eg litt i handflaten og masserte den inn i håret/hodebunnen, lukten forsvant og ble en mye bedre lukt.
Eg veit ikkje korleis eg skal beskrive lukten,men lukten fra flasken lukta røyk,men så snart den kom ut av flasken i håret/handflaten så luktet den faktisk godt, typisk frisørlukt..
EDIT: Det luktet ikke ren røykelukt, men hint av det. Men som sagt det forsvant når produktet kom ut av flasken..

Den var lett å massere inn i håret, den renset håret fritt fra styling rester og man følte seg ren etter denne..
Man fikk flott glans og faktisk volum!

Balsamen;
Den luktet mye bedre enn shampoen, og luktet ikke en gang røykt ut i fra flasken..
Tilfører lettvektig pleie, håret vert ikke fett og tungt. Flott glans..

Pris:
200kr for begge hos Feelunique,
i salong må du oppi 400kr...

Konklusjon:
Alt i alt syns eg denne serien var god. Eg fikk faktisk løft/volum i håret.
Den gav fylde, glans og volum..
Den luktet godt når du fikk produktet ut av flasken, men oppi flasken luktet det gammel fylle ( røyk)..
Holder det den lover.
Man får ikke fett hår av denne og håret føles rent og lett!

Karakter:
4 av 6

Omtale; Luxushair Human clipon 65cm #2 extensions

Heya!
For en god stund tilbake fikk eg dette extensionet i posten fra Luxushair - her kjem min meining om extensionet..
Eg må også tilføye at dette er en 100% ærlig omtale for det om eg fikk produktet sponset.
EDIT: Beklager at det har tatt lang tid for eg måtte få tak i frisørfarge for å farge extensionet for det var litt lysere enn min hårfarge, men nå er de likt...

Luxsushair Human Clipon 65cm i fargen #2(mørkebrunt).
Eg er kjempe fornøyd med extensionet. Det er sterkt, 100% ekte hår, mykt og laaangt - akkurat slik eg liker det!
Kjempegod kvalitet til veldig rimelig pris!!  Før hadde eg Saras hair som kostet 1700kr ++ i frisørsalong, og eg syns dette er like bra bare rimligere.

Hos luxushair kan man velge hvor langt man vil ha extensionet mellom 50cm eller 65cm, de har også mange forskjellige farger og velge mellom ( se fargekart HER).

Man kan behandle håret nett som ditt eget. Men som med alle extensions bruk frisørprodukter så varer det mye lengre!
Siden dette er 100% ekte menneske hår kan man farge,rette,krølle,vaske nett som ditt eget hår.

PS: Det er noe man ikke kan med syntetisk ( de smelter som oftest av varme) så når du kjøper extensions sørg for å kjøp ekte hår så du ikke går på en smell når du skal rette eller krølle det:)


Hårfestene/clipsene henger godt på, solide...   Luxsushair har eg nå brukt i eit par uker og enda ikke har noen av clipsene løsnet - *thumbs up!*  ( har nemlig opplevd det med andre extensions)
Det er i en brunfarge så dem er ikke synlige innihåret.
Raden hvor clipsene henger på er heller ikke så tykk - slik at det  ikke "buler" ut og man ser at man har clipons i.  Det er kjempebra!

Fargen;
Eg er farge mørkebrun i hårfarge og valgte den mørkeste brune #2 de hadde.
Desverre var den litt for lyst for mitt hår så eg kjøpte meg frisørfarge og farga håret.
Den tålte fargingen og man merker ikke noe forskjell på håret annet enn fargen da såklart, men det ble ikke slitt tyggis opplegg. *thumbs up*Nettsiden;
De har mye annet enn bare clipons, dei har keratin extensions i både russisk- og indiskhår, forskjellige utstyr som f.eks clips (spenner)  Limpistol til påsetting av keratinextensions, frisørprodukter og m.m!

Frakt:
Utrolig rask frakt, 1 dag tok det (!). 

Pris:
Det er tilbud hos Luxsushair  nå, man får 65cm til kun 1329 og de 50cm til kun 580kr.

Konklusjon:
Eg er kjempe fornøyd med extensionet. Eg rett og slett elsker det.
Solid og sterkt hår, knallbra kvalitet. 100% ekte hår så man kan krølle,rette,vaske osv..
Det er det lengste extensionet eg har hatt noen sinne, så eg kan krølle mitt og fortsatt ha langt hår med krøller - YEY!
Clipsene henger godt på, og om man skulle merke de begynne å bli slakke så syr man de bare på igjen, mister man noen så er det ikke dyrt å få tak i nye på samme nettsiden. Raden hvor clipsene henger på er tynn sånn at den ikke er synlig når du har de på deg. Den har samme kvalitet som extensionet som eg kjøpte i frisørsalong berre den er billigere! Eg ga Saras hair 6 for en tid tilbake, og eg gir luxsushair 6 ( de er billigst)
Anbefales!


Karakter:
har ingenting negativt å sei om extensionet den får;
6 av 6


Bilder:

(for meir bilde og info gå på luxushair.com)Besøk nettsiden HER, du vil også alltid kunne finne linken til nettsiden i sidemenyen --->

Omtale: Sexy Hair What a Tease - Back comb in a bottle ( tupperingsspray)

 
Sexy hair - What a tease ( Backcomg in a bottle)

Dette er en spray som tupperer håret ditt, nettsom Osis+ Dust it , bare dust it er i pudderform så er Sexyhair i sprayform.
Hva jeg foretrekker får du vite på slutten av dette innlegget ( liten VS).

Lukt:
Denne sprayen har faktisk en merkelig lukt.
Mint aktig lukt, eg klarer i vertfall ikke å beskrive den, men noe i den duren..
Eg tenkte med en gang munnskyllevann ( Vademecum)..

Man sprayer bare litt  ved hårrøttene og håret vil stå ut i vinkler..
Mitt hår nå er veldig langt og tungt, eg har egentlig oppklippte lengder men de har vekst ut så eg tenkte at denne sprayen ikke ville lage noe særlig volum i mitt hår, men joda det gjor den. Håret stod faktisk ut i vinkler.
Så denne har sterkt hold og fungerer også til de som har litt lengre hår. Noe som Dust it ikke gjør ( dust it passer bedre til kort hår/mellom langt hår og de med oppklippte lengder).

Men uansett så vil eg anbefale å ha litt oppklippte lenger for å få full "virkning".


Spraye lett ved hårrøttende og du vil få eit gigantisk hår..
Håret blir litt stivt syns eg,  så spray bare ved røttene og ikke ut  i lengdene for å unngå at hele håret blir stivt..
Man slipper å avslutte med finishspray på dette produktet, men om du vil så kan du jo selfølgelig det..

Eg spraya litt på handen for å se hvordan produktet ser ut, det er flytende gjennomsiktig, men kommer litt skum/bobbler. Området hvor eg spraya ble veldig klissete, noe som det ikke blir med en vanlig hårspray. Så den har litt annerledes formula/konsistens enn en vanlig hårspray eller saltvannsspray..

Første gang eg såg denne sprayen tenkte eg " oi, hvor liten den er.." Eg  hadde faktisk sett for meg at den var mye større/breiere. Men det er altså en liten flaske som inneholder 150mlADVARSEL:
Bør holdes unna varme, den er ekstremt brannfarlig og kan sprenge..
Ikke rist flasken!

Pris:
Den kan vær litt vanskelig å få tak i fra utenlandske nettsider ettersom dette er en spray, og de shipper ikke spray for de er brannfarlig og kan sprenges ved trykk ( fraktes med fly)
Men du får den nå hos Blivakker -  ( Edit: Ser ut som de er utsolgt, men de får den nok inn igjen)

Konklusjon:
Eg liker faktisk dette produktet kjempegodt! Den gir kjempe volum!
Den lukter litt rart med det første men lukten forsvinner ganske fort.
Håret får den samme crunchie følelsen som ved dust it, men muligens mye mer.
Spray bare ved røttene og ikke ut i lengdene for da vil hele håret ditt bli stivt og det kan tynge litt og volumen vil forsvinne litt..
Den er lett å vaske ut om man har en skikkelig renseshampoo. Du kan bruke vanligshampoo, men renseshampoo anbefales...
Den passer til og med til de med litt lengre hår ( noe som dust it ikke gjør).


Karakter:
5.5 av 6


Sexy Hair VS Osis + Dust it:
Selv liker eg best SexyHair What a Tease best. Den passer til de med litt lengre hår ( såklart med litt oppklippte lengder)
Medan dust it passer best til kort hår eller de med veldig oppklippte lenger..
Man trenger bare en liten dose med Sexyhair til å få mye volum, man "søler" ikke så mye med den og den treffer på de stedene du vil ha volum, medan dust it ( pulveret) er lett å søle med å få over alt..
Men ikke missforstå eg elsker begge og anbefaler de begge, men må eg velge 1 velger eg Sexyhair sin..

Omtale: Osis+ Dust it ( volum-pulver)

Denne lille røde boksen har vert en favoritt hos meg lenge.
Og eg kjøpte nylig min 3 boks med dette pulveret, og noen ville ha en omtale på det..
Når eg tenker meg om har eg egentlig aldri skrivet en skikkelig omtale på dette produktet, bare anbefalt det i forskjellige innlegg..  So here we go...
Schwarzkopf Osis+ Dust it Mattifying Powder

Dette er eit volumpulver som man drysser ned i røttene og "massere" inn for å skape løft ( volum).
Har du oppklippte lenger vil dette pudderet fungere kanon bra! Men har du litt lengde på håret vil håret bli for tungt for at den skal løfte og lage volum..

Så fordelen er å ha litt oppklippte lengder, eller etasje som vi kalla det eller kort hår for at dette produktet skal fungere skikkelig..

Den har greit nok hold.
Men eg pleier å spraye med hårspray for å sikkre at hårfrisyren holder hele dagen.. Har du kort hår derimot, slipper du å spraye med hårspray..

Denne tupperer håret for deg. Så man slipper å stå med kammen å gre håret ned.. Denne "floker" liksom til håret ditt og skaper løft/volum!

Eg syns detta produktet fungerer kjempebra.
Mitt hår kan eg faktisk ikkje tuppere med kam, det er for glatt og "friskt" at tuppering hos meg fungerer ikke, volumet som eg får av å tuppere vil bare kollapse etter noen minutter.. MEN dust it pulveret tuppere det enda mer/sterkere så det holder og faktisk virker på mitt hår, så avslutter eg bare med litt tørr hårspray for å få hold og da holder faktisk frisyren hele dagen..

Noe som kan vær litt "skremmende" eller eit minus er at det kan vær vanskelig å få produktet ut av håret om man ikke har skikkelig shampoo.. Selv så vaska eg håret med en fargeshampoo og håret var fortsatt flokete/tuppert og man kjende den crunchy følelsen i håret.  Men så brukte eg en renseshampoo og all stylingrester forsvant.
Så det er anbefalt å bruke en renseshampoo om man skal bruke dette produktet, men såklart du kan jo bruke vanlig shampoo også men man må då vaske det litt meir ( sløsing med shampoo + det slite litt på håret)..

PS:
"Noen sier at dette produktet kjøpte de hos frisøren når de klippa seg. men etter noen mnd så fungerte det ikke så godt lenger.. Det er nettopp fordi at håret ditt vekser jo;)  Produktet blir kje dårligere, er vel heller det at håret har vekst lengre og blitt tyngre..
 "

Pris:
Du får den billig mange plasser. Første gangen så kjøpte eg min i salong og da kostet den 169,-
men du finner den billigt hos Feelunique, blivakker  osv..

Konklusjon:
Eit volumprodukt som virker..
Selv har eg glatt og friskt hår så vanlig tuppering med kam fungerer ikke på mitt hår, men dust it pulveret fungerer..
Du har produktet lenge, og man trenger ikke så mye for å skape volum. ( drøy i bruk).
Husk å bruk en tørrhårspray som siste finish for hold om du har langt hår, tuppere håret litt først med en kam kan også hjelpe..
Dette produktet passer for korte hårfrisyrer men også lange om de har oppklippte lengder, eller at håret er lett/tynt.
Selv liker eg dette produktet bedre enn vanlig hårspray.. Men bruker hårspray til å holde frisyren hele dagen..

Eneste minuset er at den kan vær vanskelig å få ut av håret i vask om man ikkje har skikkelig shampoo som fjerner stylingrester ( rense shampoo +++)..


Karakter:
5

Omtale: Oriflame Xhair volume shampoo og leave in conditioner

For en stund siden fikk eg tilsendt en pakke fra Oriflame for testing.
Her kommer en 100% ærlig omtale på produktet..


Litt om Oriflames produkter:
Oriflame har mer enn 40 års erfaring med hudpleie og kosmetikk. Det gjør oss i stand til å kombinere det beste fra naturen med det beste fra vitenskapen slik at vi kan levere en stor portefølje av forskjellige merkevare produkter til forbruker.  Produkter til konkurransedyktige priser som:
  • At du får kvalitetsprodukter til en god pris
  • Produkter med rene ingredienser og strenge produksjonskrav
  • Høy etisk standard og produkter som ikke skader miljøet¨

Kilde: Oriflame.no


Så over til min omtale på produktene.
I dag blir det omtale på Xhair Volume boost shampoo og leave in conditioner;
 

Shampoen: 
Første eg tenkte da eg åpnet flasken var " mmm hærlig lukt" for det er en utrolig behaglig duft..
Jeg pleier å vaske håret 2 ganger med shampoo og 1 gang med balsam.. 1 vask med shampoo syns eg den skummet så lite. Men 2 vask så ble det bedre, da vart nok håret litt våtere og styling rester var vasket vekk, da skummet det mye, noe som er bra syns eg..

Shampoen fjerna rester av styling og gjor håret mitt rent. Det er også en volumshampoo, men man får ikke volum uten å føne håret tørt - logisk nok..

Eg vil si at skal du kjøpe denne du også bruke en balsam.  Håret mitt føltes som om skjellagene stod rett ut i vinkler. Men etter balsamen ( leave in conditioner)  lukka dei seg og håret blei utrolig mykt og glansfullt.

Balsamen ( leave in conditioner):
Balsam sprayen likte eg kjempe godt!
Når eg spraya balsamen i forsvant den følelsen av skjellag i vinkler ( nevnt ovanfor) kjappt. Håret ble som sagt utrolig mykt og deilig..
I tillegg lukter denne leave in balsamen også godt..
Man sparer også tid med at man bare trenger å shampoonere og skylle håret så sprayer man bare balsamen i og slipper å skylle ut balsamen.

Håret mitt vart ikke fett som noen kan bli etter en leave in balsam.
Og etter eg hadde fønet det fikk eg god volum og håret såg flott ut  - Så leave in conditioneren tynget ikke på håret..

Pris:
Shampoen koster  98,-   - HER
Leave in conditioner koster 98,-   - HER

Konklusjon:
Bra produkt om du har dårlig tid, slipper å skylle ut balsamen, utan at håret blir fett..
Det er billigt.  Man får volum, den lukter godt.
MEN eg ville kjøpt balsam ( leave in balsamen f.eks)  om du kjøper shampoen, for å lukke skjellagene i håret...( noe man bør bruke uansett hvilken shampoo, syns eg)
Eg likte produktetene, håret mitt føles rent og ser glansfult og flott ut + de tynget ikke håret men gav flott volum!

Eneste minuset at håret fekk sånn merkelig følelse etter shamponeringen. MEN den "merklige" følelsen forsvant etter balsamsprayen.
*Thumbs up* for Balsam sprayen!

EDIT:
Eg liker bare denne shampoen mer og mer.. Den er blitt nå min favoritt renseshampoo for det er den eneste shampoen av alle de eg har som rengjør håret fritt for stylingrester. Den fjerner Dust it (volum pulver) ved første vask!
Så anbefales også som rense-shampoo!


Karakter:
Shampoo: 4.5 av 6

Balsam sprayen: 5 av 6


Så vil eg takke Oriflame som gav meg sjangsen til å prøve desse produktene.
Vil dere prøve Oriflame produkter, Trykk Her , eller trykk på logoen på siden min -->

God helg!!

Omtale: Fudge unleaded rewire ( leave in balsam)

FUDGE Unleaded Rewire ( Fuktspray)

Dette produktet er en fuktighetsspray for alle typer hår.
Den skal også hjelpe deg med flokete hår.

Det første eg merka med dette produktet var lukten.
Den var veldig kjedelig , luktet ikke noe godt slik som frisørprodukter pleie å gjør.
 Det står at den skal lukte rosa grapefrukt, noe eg ikke merka!
Så det skuffa meg. Er trossalt noe man skal spraye i håret og ikkje skylle ut, da bør den ( etter mi meining ) lukte godt!

Fukt gav den, håret mitt ble silke mykt og glansfult, siden eg ikke har floker i mitt hår prøvde eg det på extensionet mitt som har en tendens til å floke seg når den ligger i posen sin.
Spraya denne lett i håret og gredde det med en naturbørste og den hjalp faktisk mye på flokene..

Eg fekk ikke noe fett hår ved bruk at dette produktet, noe man fort kan få av leave-in produkter. Så det er jo bra..
Men om du ikke bruker denne på en stund kan det sprayhullet gå tett så man må jobbe litt får å få den til å funke igjen..
Men da er det snakk om å ikke bruke den på flere måneder altso, så man kan ta det helt med ro om man ikke bruker den kvar dag eller uke:)

Pris:
Når eg kjøpte den kosta den 100kr på en av desse engelske nettsidene. Nå finner eg den ikke der.
Men fant den på Blivakker for 109kr > HER <

Konklusjon:
Luktet var fæl, det trakk mye ned.
Den hjelper faktisk på floker. Så eg bruker denne på extensionet mitt om det skal skape seg for meg..
Den gir fuktighet. Du slipper å skylle den ut. Og den er heller ikke noe særlig dyr..
Eg anbefaler den om du sliter med mye floker og tørt hår:)

Karakter:
3 av 6

Omtale: Redken real control Shampoo & Balsam

Tidligere denne måneden fikk eg Redken Real Control Shampoo og balsam.
Denne har eg nå testet ut og her er omtalen på produktetene.


Redken Real Control serien;

Eg må virkelig si at eg liker denne serien.
Håret mitt ble mykt, glansfult, ikkje frizzy.

2stk sa i kommentarfeltet at dem har fått litt fett hår dagen etter.
Men mitt hår ble ikke fett. Og eg får veldig lett fett hår av produkter som håret mitt ikke liker.
Men alle produkter virker forskjellig på folk.

Denne skummer bra, den lukter heilt fantastisk!
Vanskelig å beskrive lukten, men den lukter GODT!
 
Den er drøy i bruk så man trenger ikke mye shampoo for den skummer så godt og lett å fordele i hele håret.
Balsam som med de fleste balsamer skal du ikke ha så mye i hårbunnen, men konsentrer deg meir om lengdene.
For ja, då kan håret bli fett, men det gjelder de fleste balsamer;)

Denne serien passer for de med tykt, tørt og/eller sensitivt hår/hodebunn..
Den renser skånsomt og etterlater håret skinnende ( står det på redkens side - og eg er enig)..
Selv har eg tykt hår, og det er vanskelig å håndtere noen ganger, men denne fjerna floker.
Så sliter du med masse floker - så er balsamen god på floker.

PRIS;
For begge fikk eg dem for 200kr hos Feelunique.
Bare en Redken shampoo koster 280kr i salong, så her kan du gjøre eit kupp;)


Konklusjon:
Denne serien passer for de med tykt, tørt og/eller sensitiv hodebunn.
Den renser skånsomt og etterlater håret glatt,glansfult og lukter ekstremt godt!
Fikk ikke fett hår av denne serien. Som sagt den er mild og skånsom.
Hjelper å rette ut flokete hår.
Eg har faktisk ingenting negativ ting å sei om denne shampooen, einaste er at den er dyr i frisørsalong, men ka er vitsen å klage når man får den billigt hos feelunique? Så denne får fullpott hos meg:)

Karakter:
6

Sexy Hair Darn Straight ( varmebeskyttende "hårkur") - Konkurranse???

Nå har eg fått testet Sexy Hair Darn straigt som eg fikk i posten for noen uker siden..
Kommer også i slutten av innlegget til å sammenligne den med Kerastase Nectar Thermique ( hvem av dem som er best o.l)...


Dette er en varme beskyttende krem som man skal ha i håndkletørt hår og føne på, viss nødvendig kan man rette håret med rettetang etterpå.

Eg brukte samme teknikken eg bruker på Kerastase Nectar Thermique ( som eg skreiv en omtale på tidligere - ler her -)

Altså rundbørste og hårføner og holdt tuten på hårføneren rett ned mens eg gredde håret med rundbørsten, dette gjør man for å få eit rett struktur på håret. ( slik håret blir viss du retter det med rettetang)

Eg følte håret aldri ble helt tørt, det tok veldig lang tid for å føne håret. Og når det først ble tørt så var det en ekkel følelse i hele håret, taggete hårstrå, håret hang seg fast i  huden om eg gredde igjennom det med fingrene.. Nesten som om hårskjellene stod rett ut, altså litt taggete hårstrå...
Og noe rett var det jo heller ikkje... 

Så da måtte eg jo til med rettetang etter da for å se om det vart noe bedre. ( Noe eg slipper å gjøre med Nectar Thermique).
Da vart resultate mye bedre. Håret vart såklart rett, men følte fortsatt at hårstråene var litt taggete (litt mindre).
Eit pluss var at håret holdt seg rett hele dagen.

Dette produktet skal også vær "anti humidity", altså den holder fukten ut av håret slik at håret holder seg rett hele dagen..
Fordi det er når håret får fukt i seg at det blir krøllete igjen ( etter du har rettet det med rettetang)... Eg pleier å bruke en anti humidity finish spray fra KMS etter eg har rettet håret. Men Darn Straigth hadde altså det i kremen..

Lukten var helt grei, den lukter litt søtt, og sies at den skal lukte Fersken blom/tre.


PRIS:
Usikker på hva den koster i frisørsalong, men du finner den billig på Feelunique (Gratis frakt) for 13.60pund

Konklusjon ( sammenligning med Kerastase Nectar Thermique):
Det tok veldig lang tid å få håret tørt med hårføneren. Håret blei taggete ( litt klissete følelse)..
Håret ble ikke rett bare med å føne den. Det måtte til en rettetang for å få det rett, og då vart håret "darn straight" altså;)
Den holder frisyren hele dagen ( etter bruk av rettetang).
Den lukter godt..
MEN skal eg anbefale en varmebeskyttende hårkur/krem, så anbefaler eg ikke denne, men Kerastase sin Nectar Thermique anbefaler eg på det sterkeste.
Nectar thermique går hårføninga MYE kjappare, håret  blir silkemykt og ikke taggete og ekkelt. Håret vert rett av bare føning. Så har du dårlig tid er thermiquen god for du slepper å bruke rettetang. Har du god tid kan du fint bruke denne for den gjør jo håret rett ( etter bruk av rettetang). 

Karakter:
litt skuffet over dette produktet, men den får en:
3 ( av 6 )KONKURRANSE ?????

Eg kommer nok ikkje til å bruke denne, siden eg liker Nectar Thermique, men viss det er noen rettetang brukere der ute som har lyst på, så kan eg kjøre en konkurranse der vinnaren får denne ?=) Den er bare brukt 2 ganger så er mye produkt igjen.. Så viss noen er interresert i en konkurranse ( enkel en ) så skrik ut:)

Kerastase serum nuit ( natt hårkur)

Sist uke fikk eg denne hårkuren i posten og fikk testet den noen ganger og idag kommer omtalen


   Jeg  lyver ikke når eg sier at eg merka forskjell etter første bruk.
For denne hårkuren gjor håret mitt silkemykt. Og eg trodde eg hadde silkemykt hår etter alle de andre hårkurene og stæsjet mitt, men denne gjor bare håret endo mykere. 

Det er en nattkur, som du kan har i både tørt eller handkletørt hår før du legger deg. ( Tips, ha eit handkle på puten så du ikke får så mye produkt/flekker på putetrekket).

Den lukter kjempegodt! Denne er for tykt hår ( eg har veldig tykt hår så den passer ypperlig for mitt ).
Det finnes en annen nattkur som er for litt finere/tynnere hår fra Kerastase som ser ganske lik ut ( Kerastase voile nuit).

Du skal ha den i tuppene/hårlengden, men unngå å få den i hodebunnen..
Den skal som sagt være i om natten og skal ikke skylles ut..

Hvorfor nattkur??
Om dagen så utsetter du håret for mye, kulde/varme, forurensning og andre ytre påvirkninger.
Men om natten så får håret "kvile" og er da den beste tidspunktet å kure håret ditt på.

I tillegg sparer du mye tid på å kure håret om natten når du såver;)

Denne skal igjenoppbygge hårfibrene også skal den beskytte håret ditt mot de daglige (skadelige) påvirkningene.
Den er tilsatt aktive stoffer som trenger inn i håret og igjennom hele natten gir den håret viktig næring og beskyttelse.


Pris:
Den er dyr i frisørsalonger, men du får den billig hos Feelunqiue ( gratis frakt).
Du får den også hos Lookfantastic ( må betale frakt)

Konklusjon:
Den gjor håret mitt silkemykt og glansfult, den beskytter håret mot skadelige pårvirkninger som kommer i løpet av dagen. Du sparer mye tid. Den lukter utrolig godt. Den etterlater seg ikke noe rester og gjør ikke håret fett.
Perfekt hårkur for travle jenter ( og gutter).
Sliter du med floker når du står opp så får gjør denne hårkuren det mye enklere for deg:)

Karakter:
6

Omtale: Kerastase Nectar Thermique

Dette produktet har eg lenge tenkt å skrive ein omtale på.. Men eg føler eg har sagt mangen ganger nok på bloggen at eg bare elsker dette produktet.. MEN siden eg fortsatt får spørsmål om dette produktet så kan eg nå heller skrive en omtale da vettu;)

Eg tuller ikke når eg sier at dette er faktisk mitt favoritt hårprodukt av alle mine favoritter/hårprodukter..
Eg skjønnar bare ikkje koffor eg ikkje har prøvd denne tidligere.

Eg har naturlig fall(litt bølger) i håret. Og da eg klippte meg kort , bob , ( forskjellige lenger/oppklippt) kom bare krøllene meir fram og håret stod ut i alle vinkler viss det ble vått.. Det var eit ork for meg å vaske håret for da måtte eg føne, rette håret med rettetang og mye mix max for å få frisyren slik den egentlig sku vær...

Senere kjøpte eg denne kremen, og etter første gang vart eg bare hekta!
Og eg håpa for ALL DEL at kerastase aldri fjerner denne fra produksjon.
Da griner eg og håret mitt..
Denne vidunder kremen gjør arbeidet letter og mye myyye raskere. Nå slipper eg å rette med rettetang etter eg har fønet det.. 

Hvordan eg bruker den:
1. Dusjer og vasker håret som normalt, når eg er ferdig håndkletørker eg håret mitt..
2. Så tar eg en god dose med denne i håret mest i tuppene. Unngå å få så mye i hodebunnen.
3. Så bruker eg en rundbørste og føner ( volum i kronen) og holder føneren  slik at tuten( hvor luften kommer ut) peker rett ned.
Så drar eg rundbørsten ned håret og føner oppå samtidig.
Da forsvinner alle krøller og hår som stikker ut ( i vinkler)..
Håret blir UTROLIG mykt glansfullt og deilig. Ikkje minst rett!

Denne kremen er varmebeskyttende så den beskytter mot varme fra hårføner og VISS du vil rette håret med rettetang etterpå kan du det..

Det står for Dry hair, men om du har normalt hår (slik som meg) kan du fint bruke denne. Den unngår at du får tørt hår ved bruk av varme-apparater som hårføner,rettetang o.l..
Den fjerner også frizz viss du har problem med det..

Pris;
Dyr i frisørsalong, men du får den billig på nett hvor dem selger Kerastase.
F.eks Feelunique får du den for 14,99pund ( ca.150kr) og der er det gratis frakt også;)

Konklusjon:
Fantastisk, dette er mitt must-have produkt.. Og eg må bestille meg ny på fredag ettersom eg har halvparten igjen. Men eg må ha en backup slik at eg ikke står uten denne en dag eg har vert i dusjen, da er det krise ;p
Den etterlater håre silkemykt, glansfult. Den lukter kjempegodt!!
Og det er enklere å føne håret, den er varmebeskyttende.
Å style håret har aldri blitt gjort kjappere enn med dette produktet..
Har du f.eks Bob eller sliter med fall i håret bruk denne + føne metoden!
Det er også eit bra anti-frizz produkt..

Karakter:
319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318

Omtale: OBH Nordica bølgetang ( flotte bølger i håret)

Som jeg lovet dere kommer det en omtale på OBH Nordica Artist Wavemaker ( bølgetang)..

Nå har eg testet den denne uken. Og i går så brukte eg den før eg gikk ut.
Den har 5 grader du kan velge i mellom  - 100 -120-140-160- 180grader.
Husk å bruke varmebeskyttelse uansett hva varme du velger!!
Det eg gjorde var å bruke varmebeskyttende krem før eg fønet det.. Så spraya eg saltvannspray i håret og begynta å bølge, jeg trengte bare å ha den på 140grader og fikk flotte markerte bølger.
Jeg holdt den 8-10sekunder i håret og fikk så fine bølger...

Det tok ca 2min for å få den oppvarmet på full varme ( 180grader). Og den har 2,8 m lang ledning.

Å krølle med denne tangen gikk utrolig fort, jeg som har så utrolig tykkt hår brukte bare 10min på å krølle hele håret... Vanligvis bruker eg 30min med en vanlig krølltang!
Det er keramisk så den sliter ikke så mye på håret. Som sagt har du 5 valgmuligheter ( grader).
Jeg har bare positive ting å si om denne tangen, jeg er imponert og evig glad for at eg kjøpte denne..
Hvem trenger en dyr bølgetang til 1000,- ( i frisørsalong) når denne fungerer like godt til bare 349,- på elkjøp sin nettbutikk!

Pris:
349,- hos elkjøp sin nettbutikk, dyrere i butikken.
Viss du kjøper på nettbutikken kan du velge Collect@store når du skal velge sending, collect@store koster 0kr fordi du bestiller den på nett så går du på elkjøp butikken nær deg og henter den der. og betaler NETTBUTIKKPRISEN som er mye billigere enn om du skulle kjøpt den i butikken.

Konklusjon:
Fantastisk, eg er mektig imponert av at en så billig tang kan vær så  bra. Lite vits å betale 1400kr for en tang som gjør AKKURATT det samme, like bra, like skånsomt..
Selv er eg en person som helst anbefaler frisør merker, men akkuratt denne har falt som min favoritt.
ANBEFALES!
Den fikk også 5 av 6 hos Kvinneguidens test!

Karakter:
319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318


How-To:

Omtale: Bed Head Superstar volumizing hairspray


uten navnBed Head -Superstar  Volumizing hairspray

Er en spray som er god å bruke i vått hår og føne på.
Den gir massevis av volum, den lukter utrolig godt ( jordbær lignende).
og den gir flott glans til håret.
Du får ikke slikt stivt hår av den så du kan få med noen fønprodukter.
Det jeg gjør  når eg bruker den er at eg sprayer den ved røttene (håndkletørt hår).
Bruker en rundbørste og føner - da får eg crrazyyyy stort volum i håret og flott shine.

Siden den er veldig rennende og ikke gass som sprayer, men en pumpeflaske ( våtspray) er den best å bruke i vått hår..
I tillegg reduserer den frizz/statisk hår.

Pris:
190,- i frisørsalong men du får den billig hos feelunique (gratisfrakt) for kun 60kr.

Konklusjon:
Eg elsker dette fønproduktet. Den gir masse volum, den lukter utrolig godt , den gir flott glans til håret og den reduserer frizz.
Den har godt hold men ville sprayet litt ekstra med en vanlig tørrere spray etter føningen for å vær på den sikkre siden.
Fantastisk volumprodukt som eg anbefaler til alle fra halvlangt til langt hår.

Karakter:
5

Eg tester: hårsprayer ( 6 forskjellige)

Idag kommer test på 6 forskjellige hårsprayer, både fra frisørsalong og vanlig butikk.
Jeg har så mangen forskjellige hårsprayer hjemme så tenkte eg kunne gi dere en test på dem.
Da tenkte eg skulle gi dere en vurdering på hold som er merket som en stjerne (*)  6 stjerner er veldig bra, 1 er veldig dårlig , 3 er sånn passe.
Også kjem eg til å gi heilhet vurdering det er karakteren på slutten av "innleggene"-


uten navnTigi Catwalk - Work it

Dette er en god spray som gir hold og shine til håret.
Den gir sånn passe med volum, den er kanskje litt vanskelig å gre ut.
Den lukter godt.
Selv syns eg den kan bli litt for våt. Håret ser litt vått ut før det tørker og da kan jo det tynge håret litt og du mister litt av volum effekten.
Du får masse produkt for en billig peng. som sagt den gir shine til håret.
Selv syns eg den passer best til kort-nakkelengde hår med masse oppklippte lenger.

Pris:
Du får den billig på nettstedene, litt usikker på hva den koster i salong, siden eg fikk denne.
Men du får den på Lookfantastic for ca.80kr.

Hold:
***

Karakter:
4
uten navnTIGI Bed head - Hard head


Dette blir nok testvinnaren.
Den har utrolig godt hold, den er ikke for våt, litt meir av den tørre typen spray.
Den er  drøy i bruk og du kan bygge deg opp til eit fantastisk stort hår. den gir så masse volum, den tørker fort.
Den er lett å gre ut. Den ikke gir så masse shine for det kan ofte se litt fett ut. Denne er litt meir matt og tørr..
Den lukter godt, den er lett å vaske ut.
Som sagt den er drøy i bruk så du trenger ikke mye for å få volum. For mye kan gjøre håret tungt. Den passer til kort og langt hår.

Pris:
Den koster rundt 200 kr i salong, men du får den mye billigare på nett.
Lookfantastic for ca 60kr.

Hold:
*****

Karakter:
6

uten navn
SEXY HAIR SPRAY & PLAY VOLUMISING HAIRSPRAY
Denne sprayen er god om du er ute etter litt hold.
Den er ikke så mye hold i denne som i hard head, men kan fint bruker for å spraye vekk flyaways og få håret til å sitte inntil hode når du setter det opp. Den gir ikke mye volum, derfor syns eg ikke denne er så bra som volum spray.
Men finish spray kan den brukes til. Eller du kan bruke den etter du har krøllet håret for å få litt hold uten at krøllen blir helt stiv. Du kan lett gre gjennom denne.
Passer til alle typer hår.

Pris:
Den koster rundt 220kr i salong, men du finner den mye billigere på nett.
Husk at utenlandske nettbutikker shipper som oftest ikke hårsprayer pga gass/trykk i sprayboksen.

Hold:
***

Karakter:
3

uten navn
Got2b Glued
Billig hårspray som du finner i butikken. Den er god hold i, men eg syns den blir litt for våt.
Og som sagt våte sprayer kan lett tynge håret istedenfor å gi deg volum.
Men er ein litt forsiktig og ikker sprayer for mye er denne ganske bra.
Den har godt hold. Den gir litt glans.
Den lukter godt.
Den passer vel best for kort/halvlangt hår.

Pris:
50kr i butikken

Hold:
****

Karakter:
5uten navn

L'Oreal Elnette

Denne hårsprayen får du også i butikk. Den har god hold og gir glans til håret.
Selv syns eg at den blir litt for klissete/klebrig.
Den er enkel å gre ut av håret. Du får ikke mye volum av den da,men passer perfekt som finish spray for å holde vekk flyaways hår eller for å sette opp en frisyre.
Lukten derimot er ikke noe å skryte av, den lukter litt gass/bensin+ babypudder. Litt sånn innestengende kvalme. Så det trekker denne mye ned.
Passer for langt hår og til oppsett av frisyre, eller finishspray for å gi hold til krøller o.l.

Pris:
60kr i butikk

Hold:
**

Karakter:
 3


CATZY HAIRSPRAY

Dette er en hårspray du finner i de fleste butikker.

Den sier den skal holde 24 timer, men nei der må eg skuffe dere. Håret blir flatt etter 1 time. Den gir mye glans. Jeg syns denne kan bli litt for våt at håret blir vått og tungt med andre ord den gir lite volum.
Håret blir stivt, den er litt vanskeligere å gre ut.
Passer best til å fjerne flyaways eller hold til krøller.
Passer alle hårtyper.

Pris:
40-60 kr i butikk

Hold:
**

Karakter:
2


Q; Har du en hårspray som du syns er god/ vil anbefale?

Omtale: Tigi bed head - Cocky ( Thickening paste)

Tigi Bed Head Cocky- Thickening paste
Dette er en krem som man påfører i vått hår og føner på.
Det er en varmebeskyttende krem, samt den skal gi håret volum/fylde slik at det ser tykkere ut.

Men du kan også bruke denne som en rettekrem.
Altså du påfører denne i vått hår og bruker hårføneren og retter håret med. Det fungerte faktisk kjempe bra til det.
Men det blir jo såklart ikke så rett så med en rettetang da.
Men siden dette er en krem ( som passe til vått hår) er det ikke bra å bruke rettetang på den.
Rettetang + vått hår er ikke så bra....

Å påføre denne kremen i tørt hår er eg ikke noe fan av, eg er derimot ikke fan av å bruke noe som helst "varmebeskyttende" kremer i tørt hår, hår har tendens til å bli fett og ekkelt da.
Men du kan altså bruke den i tørt hår også, om du liker det.
Du kan bruke den som en som temmer statisk/flyaway hår.
Du kan bruke dem på håret etter du har rettet det, slik som ein bruker Tigi After Party.
Og du kan bruke den som en slags styling produkt.
Bare pass på å ikke bruke så mye for da blir håret fett.

Du kan også ta denne i vått hår og kneppe fram krøller, eller flette håret etter du har påført denne og når håret er tørt får du fine krøller.
Jeg tok denne i etter eg hadde dusjet (vått hår) og sovnet med det ( ikke oppsatt i hestehale eller noe). Og når eg våkna hadde eg søte krøller..
Så dette er eit multi produkt, rett, krøller styling, varmebeskyttelse u name it!

Den gir også fuktighet til håret og virker som en leave in conditoner. Du får flott glans og sunt hår. Du får faktisk volum(fyldigere hår) om du påfører denne i vått hår og føner på det. Det er godt hold i den også.

Den lukter godt ( "sjokk", da e jo tigi). Den lukter litt tropisk lukt, samme lukten som tigi Moisture maniac shampooen.
Du får 150ml som holder masse en stund fram i tid! Den er drøy i bruk så du trenger bare en liten dæsh med dette produktet.

Pris:
Denne er billig om du kjøper den på desse engelske nettstedene. Du får dem også i salong her i norge.
Men som sagt billigare på nett. Jeg kjøpte min 150ml for 60kr hos Cheapsmells.

Konklusjon:
Den er varmebeskyttende ( krølle,rette,føne). Den gir fuktighet og glans, den beskytter mot sol.
Den lukter godt. Den gir tekstur og volum/fylde.
Den passer til lang og kort hår


Karakter:
319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181

Eg tester: TIGI Catwalk Fast Fixx Conditioner

uten navnTIGI Catwalk Fast Fixx Conditioner:
Det er en leave in balsam, som man enten sprayer i vått eller tørt hår.
Den fjerner frizz (roer ned håret).
Du kan også bruke den som eit alternativ til shampoo, viss du har vert ute dagen før og har produkter i håret som du ville ha vekk, så sprayer du denne i håret og grer gjennom med en god børste.
"Reshape your hairstyle from yesterday!".
Denne skal ikkje skylles ut!
Har du mye floker og slikt etter du har dusjet, kan du bruke denne for å løsne opp flokene ( i våtthår) husk å bruk kam i stedenfor børste da ( når du har vått hår).
Den gir håret ein myk, skinnende følelse og den gir fuktighet til håret!


Den lukter knall godt! ( kom vel ikke så en bombe siden det er tigi)
Men den lukter litt forskjellig frisk frukt. Digger denne lukta!
Pleier å bruke dette på extantionet mitt etter eg har vasket og kuret det.
For da er det enklere å gre håret


Pris:
Den kosta vel rundt 100 kr på nettbutikken eg kjøpte den på. Men du finner den billigare i dei engelske nettbutikkane eg anbefaler dykk hele tiden. Du finner bl.a alle sidene oppsumert på eit eget innlegg på "HÅRTIPS" knappen under headeren. Ellers får du kjøpt denne for litt dyrere pris i forskjellige frisørsalonger rundt om i landet.

Konklusjon:
Den fjerner frizz og flokete hår. Du kan bruke den som "tørrsjampoo" med å "restyle" hårfrisyren som du hadde dagen før. Den lukter kjempegodt. 
Den gir håret eit sunt utseende ved at det ser skinnende og flokeløst ut!

 
Karakter:

319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181

Eg tester: TIGI Catwalk Sexed-up Tonic

uten navnTIGI Catwalk Sexed-up Tonic
Dette produktet har eg hatt en lang stund nå, men glemt å gi dere en omtale.
Denne fikk eg da eg klippa meg i Bob-frisyre. Dette er en teksturspray slags "saltvannsspray" som skal gi deg rufsete look, litt grunge/strandhår - masse volum. Føner du på dette produktet får du enda meir volum.
Eg pleide å spraye denne litt i håret og kneppe fram litt bølger og rufse det litt til. Den hjelper til viss du skal tuppere håret og spraye litt slikt i + hårspray.

Den lukter knall godt, søt men frisk bringebær lukt. mmMMm.. Elsker denne lukten, den minner meg om sommeren *drømme*.

Den kan brukes av alle hårtyper, tykt  - tynt , oppklippte lenger eller ikkje.

Pris:
Siden eg fikk denne i gave så vet eg ikke prisen, men skal garantera deg du finner den billigt på desse engelske sidene eg tipser dere stadig vekk om. Eller du får kjøpt den i frisørsalonger for litt dyrer pris.

Konklusjon:
Ja, den gir volum, strandhår, den lukter knall godt. Håret blir ikke fett og ekkelt.
Men ein må spraye med en hårspray etterpå for at frisyren skal holde lengre.
Ellers digger eg denne sprayen, når eg ska ha beach-hår bruker eg denne!

Karakter:
319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181

Eg tester: KMS past up spray


kms55108350w
Idag kommer det en omtale på eit produkt eg har hatt ganske lenge og som eg har hatet samt elsket noen ganger!

KMS paste up spray:
Det er en slags voks/paste i sprayform som man sprayer ved hårrøttene for å skape volum. Man skal ikke bruke for mye av dette før man ser ut så man har ekstremt fett hår. Så bruk minimalt.
Den er på nivå 5/5 i hold og har nivå 3/% i glans/shine.

Selv synes eg ikke den "holder" så bra, jeg føler at volumet som den lover forsvinner etter en stund.
Men så har eg utrolig tykt og glatt hår så tuppere og bruke denne sprayen hjelper heller ikke så mye.

MEN, her kommer det eit men; viss eg har nett klippet meg og håret er veldig oppklippet i etasjer, da fungere denne sprayen ekstremt godt! Men mitt hår vekse fortare enn normalt så eg må klippe etasje  kvar mnd for å beholde lengren og kunne lage volum med denne sprayen

Men som sagt har du mye etasjer, ikke så tykt hår så er denne sprayen for deg!
Den gir fleksibelt hold, glans og tekstur!

Ikke minst den lukter ekstremt godt!  Elsker lukten på dette produktet, det er liksom ikke slik søt Tigi Bed Head lukt, men typisk frisør salong produkt lukt, vanskelig å forklare men den lukter friskt/rent og lime.

Pris:
Jeg kjøpte denne i salongen for 200 kr for lenge siden, men kjøp den billigare på nett, lookfantastic og slike plasser.
Konklusjon:
Viss du har kort/halvlangt/langt men etasjer/oppklippet er denne eit produkt for deg. Har du lang/halvlangt uten noe oppklippte lengder kan denne bli litt for svak for deg.
Den lukter friskt og rent. Prisen er billigere på nett en i frisørsalonger.
Jeg liker den når jeg er nyklippet. som sagt bra produkt for folk med etasjer/oppklipte lengder.

Karakter:
319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181

Eg tester: Bed head Ego boost split ends

Fikk spørsmål om eg kunne gi en omtale på Ego boosten som eg fikk i posten for en-to uker siden.
Den kommer her nå:


ego boost sml
Siden jeg ikke har splittet tupper/slitte tupper så har eg egentlig ikke brukt for dette produktet.
Jeg er flink å klippe tuppene ofte.
Men eg har det i tuppene for å samle håret ved tuppene før/etter eg har fønet det.  Og som en ekstre beskyttelse i tuppene.
Det er en leave in conditioner og skal ikke skylles ut.

Den reparerer ikke slitte tupper altså, men den legger seg som en slags "regnfrakk" over hårstråene for å ungå at det blir værre og den samler håret så det blir mindre frizz.
Så har du allerede slitte tupper men det er en stund til du skal til frisøren så er dette produktet for deg, den som sagt samler de slitte tuppene og skjuler at du har det og  gjør det slik at du ikke får meir slitte tupper/forværre seg.

Den lukter ekstremt godt, kom vel ikke som en bombe siden det er Tigi produkt, Tigi lukter jo alltid godt!
Konsistensen er VELDIG flytende, lett å søle. Jeg trodde det skulle vær krem/tykkere konsistens,men dette er mer flytende enn en shampoo.

Pris:
Tror eg kjøpte denfor 60-70kr på kapanje hos Cheapsm.  Men den er dyrere i norsk frisørsalong

Konklusjon:

Knall bra produkt for dem som allerede har slitt hår og vil unngå at det blir verre, samt skjule det.
Den gir fuktighet og alt, men den reparerer ikke slitte tupper. Slitte tupper må klippes vekk.
Jeg likte produktet veldig, den lukter ekstremt godt og føles bra å ha i håret.
Anbefales? JA!

Karakter:

319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181

Eg tester: hårkuren "Treat me Right" fra BedheadFor en stund tilbake fikk eg denne hærligheten i posten, nemlig hårkuren "Treat Me Right" fra tigi.
Første eg tenkte når eg åpna pakken var wow den var stor=O  Den inneholde 200ml med hårkur, men hele boksen var så stor. Og det virker som om det var mer enn 200ml, isåfall er den drøy i bruk så ein bruker ikke så mye av den, så denne boksen har du lenge altså!

Åpnet lokket og der kom en god duft svevende, nemlig peppermynte! Denne gledet eg meg virkelig å prøve, for peppermynte roer ned hodebunnen og kjøler.
Så har du sår hodebunn så er denne god for det.

Har du farget håret og du svir/sårhet følelse i hodebunnen kan du bruke denne for den kjøler det ned. Altså ypperlig for sensitiv hodebunn..
Den er ypperlig om det er "dagenderpå" eller om du er syk og føler det helt forfærdelig, da kan du bruke denne og du vil føle deg freshere, våknere og hodebunnen synger av glede!

Om sommeren, ved mye sol og saltvann ( bading) kan denne ver redningen for dere med sensitiv hodebunn, flass.
Denne kuren + Graham Webb Ice Cap shampoo må vær drømmen for dere altså!

Selv har eg ikke problem med sensitiv hodebunn, men om eg farger håret mye, farging av ettervekst, bleking av lugg og farge den rød så blir det mye kjemiske behandlinger for både hår og hodebunn og da hjelper denne!

Pris:
Det varierer på hvor du kjøper den, eg kjøpte 2 stk til under 200lappen på tilbud hos Cheapsm.
Andre plasser du får den kan du sjekke innlegget mitt om netthandel/nettsider for skjønnhetsprodukter ->  HER <-

Anbefaler eg den?
JA! Om du ikke har noe problem i det hele så er denne forfriskende og god til en dag der du føler deg elendig, har du problemer med sensitiv hodebunn eller andre plager kan denne kjøle ned , gi fukt og styrke håret ditt, gir det masse glans og får håret til å bli mykt og deilig!


Karakter:
319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181319920512571670833181uten navn

Omtale/review på GHD rettetangen:

imag0419
Sist lørdag fikk eg jo min elskede ghd rettetang, og var så fornøyd atte! DIGG rosa farge.. Garantert den finaste rettetangen som finnes. Men uansett eg fikk spørsmål om eg kunne gi ein omtale/anbefaling på produktet og det kommer nå...

Idag så tok eg meg tid til å teste ghd min litt meir..
Altså eg ble bare meir forelska idag.  Eg har prøvd MANGE rettetenger  fra frisør rettetenger til elkjøp ala babyliss og anna dritt..

Konklusjon:
Av andre frisør rettetenger til kr 1000kr så er GHD så mye bedre. GHD har "floating plates", bevegelige keramikk plater som tilpasser seg tykkelsen på håret.
Eg har ganske sunt hår og har vert flink med kuring og forberedning på varmeverktøy som varmebeskyttende kremer/sprayer, men uansett hvor mye ein sprayer osv så sliter retting på håret. Viss du drar en rettetang gjennomhåret og kjem til tuppene å kjenner at rettetangen lugger deg i håret og lage lyder ( lyden av når håret sliter)  , det gjor den frisørtanga og andre tenger eg har prøvd, men MERKELIG NOK IKKE GHD!!
Den gled rett gjennom håret uten motstand/sliting på tuppene.   Det er eit pluss og du skulle sett hvor glad eg var når eg testa det ut!

Altså GHD sliter ikke så mye på håret som en vanlig rettetang fra elkjøp eller en annen random frisør tang.

Den varmet seg opp super raskt, det står at den skal være varm etter 30sek, men eg meina nå at det tok mindre tid en 30sek.  Den piper når du slår den på, også piper den noen ekstra ganger når den er klar til bruk.
Den slår seg av av seg selv om du skulle være så uheldig å glemme å slå av rettetangen. GHD slår seg av selv og går i sleepmode:)  Liten sikkerhet altså!
Du får 2års garanti med ghd, så blir den ødlagt får du ny.

Eg trudde faktisk ikke at eg skulle bli så sinnsykt imponert så eg ble i dag. Eg veit jo ghd er bra, eg har jo testet ghd før. Men i dag testa eg den litt meir og ble kjendt med den og eg er kjempe imponert..
Eg har alltid tenkt at ja ghd er bra, men gu' så masse folk skal snakke om den da, det er jo bare en rettetang ffs..
Men eg skjønner det nå. Eg sjølve er imponert, eg er så fornøyd at dette er garantert årets BESTE kjøp!
adbar22
Eg har pretty in pink limited edition IV styler. Der 10pund av prisen går til brystkreft foreninga... Og kjøpte min på feelunique for ca. 1190 kr
Da fikk eg med :
rosa ghd IV
rosa veske
rosa heat resistant bag
2 clips
hårkost


Det finnes 3 størrelser, IV ( normal størrelse), mini  ( liten)  , Salon ( brei stor ). Det finnes ghd i forskjellige mønstre/farger ( såkalt limited editioner)..

kkkkkkkkk
Vil du vite meir om GHD kan du gå innpå GHDs hjemmeside.
På hjemmesiden kan du sjekke hvor du får kjøpt ghd tenger nær deg.
Du kan sjekke om ghd din er ekte, om nettbutikker selger ekte ghd osv..


Karakter:
lipslipslipslipslipslips

Eg tester/anbefaling: Joico colour Endure shampoo/balsam 500ml

For litt siden kjøpte eg Joico Color Endure 2x500ml på Lookfantastic.
Jeg har lovet dere en omtale på produktet og her kommer det..
jcpack1b

Første eg kan si ( som eg vanligvis pleie å si om eit produkt eg ELSKA!) er; OMG - For eit hærligt produkt!
Gløm tigi shampooane med dei freshe luktene, joico er så mye bedre!
For dere med farget hår (slik som meg) kjøp denne saken her!
Eg anbefaler den på det sterkeste..
Den lukter godt, bevarer friskheten i hårfargen, slik at hårfargen ikke falmer, håret ser faktisk nyfarga ut hele tiden.
Og ikke minst du får eit heilt hærligt mykt hår.  

Eg veit eg har anbefalt tigi brunette godness før, men gløm da! Joico er så mye bedre:)
Eg har prøvd mye forskjellige frisørshampooer, men dette er en av mine favoritter altså, denne og Loreal color vitamino.
Den koster kun 14-15 pund ( ca. 140-150kr), da får du 2 svære flasker på 500ml i kvar.
Du finner dem på Lookfantastic, Feeluniqe ,frisørsalonger osv..

Karakter:
lipslipslipslipslipslips

"Løp og Kjøøøp!"

Eg tester: KMS flat out spray ( varmebeskyttende spray)

3501flatouthotpressedspray
Nå har eg fått testet KMS sin varmebeskyttende spray  og skal gi dere en omtale på produktet!
Det jeg har testet er:
*Beskyttelse
*Varighet
*Lukt

Det første eg likte med denne flasken var sprayen! SÅ mye bedre enn slik liten knapp ein må trykke på. Mye meir behaglig å spraye med:)

Lukten va kjempe god! Den lukta frisørlukt, typisk KMS sine produkter! Minner meg litt om syden av en merkelig grunn!
Så lukten var berre ELSK!!!!
Har gitt en omtale/test på 2 varmebeskyttende sprayer tidligere og  vinnaren hadde ingen spesiel god lukt syns eg, men den vant på holdbarheten.
Du kan lese om dei to andre varmebeskyttende sprayene HER!.


Beskyttelsen på produktet var slik ein god varmebeskyttelse SKAL vær! Håret mitt ble ikke tørt eller skadet , når ein drar en rettetang gjennom håret og når du kjem til tuppene så hører ein ofte at det lager en knirkelyd i håret også gjør det sinnsykt vondt! Med denne minska dette problemet litt, men såklart det var der fortsatt, men ikke så mye som med andre produkter.   Nå gleder eg meg til eg får GHD'en min for da forsvinner det problemet der helt!
Den etterlater seg en deilig myk følelse med god lukt og skinnende finish!


Varigheten på dette produktet, altså hvor lenge håret holder seg stritt, det har egentlig mye og si, men du får ikke lang varighet BARE med å bruke en varmebeskyttelse.. Du må såklart spraye med enten en hårspray eller en finish spray som KMS anti humidity spray (holder fuktigheten i lufta vekk fra håret slik at det holder seg stritt hele dagen - ANBEFALES!!)
Altså i KMS flat out sprayen er det bare litt holdbarhet i, så ein må bruke spray i tillegg.

Konklusjon:
Eg likte KMS, designe va tøft. Spraymåten er mye bedre enn en slik knapp. Den lukter kanon godt. Den beskytter håret,gjør det silkemykt og skinnende!  Eg anbefaler absolutt denne sprayen.
Og av alle 3 varmebeskyttende sprayer eg har testet her på bloggen så likte eg KMS sin best!!

Karakter:
lipslipslipslipslips319920512571670833181


KMS flatoutspray + KMS anti humidity spray = Stritt hår hele dagen !!!
Du får kjøpt desse produktene billigt hos Lookfantastic,blivakker,feelunique.
Eller bare kjøpe dem i en frisørsalong hvor dem selger KMS


3501flatouthotpressedspraykmscaliforniaflatoutantihumidityseal150ml


Eg tester: Tørrshampoer fra KMS og TIGI rockaholic

Her er VSen eg lovet for noen dager siden.. Nå har eg testa ut desse 2 tørrshampooene, og sett om dei bl.a fjener fett hår  og kor lenge da vare.
uten navn


Testen ble utført slik:
Jeg tvinget med selv til å gå med midskill ( passer best sideskill, ikke midtskill) 2 dager på jobb og heldigvis har det ikke vert noen andre enn meg på kontoravd. desse dagene;p
Dag nr2 etter hårvask vart det litt fett og da hadde eg KMS makeover spray på eine siden av skillen og Tigi Rockaholic dry shampoo på andre siden.

Da skulle eg se hvem som fikk håret mitt til å se:
*Renest ut/minst fett
*Luktet best
*Varte lengst
*Jeg tok lik mengde på kvar side av midtskillen, så da kan eg teste ut hvem som er drøy i bruk også!

Konklusjon:
Eg likte begge to, begge produktene fungerte, dei fjerna fett i håret, dei eliminerte lukt og gav en frisk frisør lukt.
Nyvaska følte eg meg absolutt ikke, men desse tørrshampoane er en NØDLØSNING! Du skal ikke erstatte dei med å vaske håret skikkelig, men det vet dere vel;)

Eg såg ikke forskjell på høyre og venstre side av midtskillen, begge produktene var lika bra.
Så einaste måten eg må kåra ein vinnar på er vel lukta.  For dei lukta forskjelligt.
Å da må då vær den einaste forskjellen dei to produktene har, og prisen såklart.

Varighet:
Begge produktene varte lika lenge, men da vare ikke for alltid, så du må dusja f.eks på kvelden når du er hjemma fra jobb eller fest. Eg spraya lika mye på kvar side og dei varte lika lenge, så ein må f.eks ikke bruke meir av kms sin for å få den til å fungere, du skal bare spraye bittelitt. For sprayer du mye så har det motsatt effekt - altså då blir håret fett!

Lukt:
Kms sin lukta friskt og godt ( typisk frisørlukt) litt sånn sitrusfrukt.

Rockaholic lukta litt merkelig, eg hata ikkje lukta, men elska den heller ikkje. Lukta er vanskelig å beskriva for eg har aldri kjendt noe lignende, men eg tenkte babypudder med en gang, blanda med blomer- blomsterlukt/toalettspraylukt?

Pris:
Det varierer veldig på hvor du kjøper dem, men eg kjøpte på Lookfantastic( link nederst i dette innlegget)
Og der kosta dei;
KMS ( 13.40 pund for 200 ml)
Rockaholic( 8.50 pund for 300ml)

Så du får meir for billigare peng om du kjøper Rockaholic sin!

Karakter:
KMS:
 lipslipslipslipslipslips

Rockaholic:
 lipslipslipslipslips319920512571670833181


Hvor kan du kjøpe produktene?
Du kan få dem på lookfantastic, feelunique, blivakker osv.
Men billigast i utlandet, så her er linker til hvor jeg kjøpte mine:
KMS

Rockaholic

Så skal du kjøpe deg ein tørrspray anbefaler eg en av desse to! Det er eneste pris og lukt som skiller dem.
Men ellers fungerer dem lika bra!
Perfekt produkt til dere mennesker der ute som har det travelt og har lett for å få fett hår i løpet av dagen og ikke har tilgang til en dusj!

Hvordan bruker ein tørrshampo og hvordan fungerer den?
Du sprayer bare litt i røttene og da vil sprayen "suge til seg" overflødig fett:)

Eg tester: L'Oreal pro. Expert absolut repair ( hårkur/maske)

4490f

Idag tester eg hårkuren L'Oreal professionnel  Serie Expert Absolut Repair.
(Du får også shampoo og balsam + en serum for splitte tuppa  i  denne serien -  dei er til å anbefalast dei også).
5132florealprofessionnelserieexpertabsolutrepair

Denne hårkuren får du kjøpt i de fleste frisørsalonger, men eg kjøper den billigere fra feelunique ( der er det gratis frakt også)
Den koster ca 99kr der ( billigere enn i en frisørsalong).

Denne serien liker eg kjempe godt! Har hatt denne serien før, men har hatt andre hårkurer i mellomtiden, og nå måtte eg bare gå tilbake til denne hårkuren og kjøpe meg en ny, for eg liker den så godt! 
Den lukter så godt! Frisk lukt, ikke sånn søt typisk tigi bedhead lukt.. Håret føles og lukter rent og friskt altså!
Noen bed head produkter har en tendens til å lukte litt innestengt kvalmande sukkertøy lukt som man fort kan bli lei av.
Men sier det igjen, denne hårkuren fra L'oreal lukter friskt og rent og man blir ikke lei av den:)

Eg har friskt og sunt hår ( fordi eg har vore flink med kuring og stussing av tupper) eg farger det mye og bruker mye krølltang/strittetang ( og varmebeskyttende sprayer) men av og til er ikke varmebeskyttendeprodukter nok. Man må også kure håret!!!!
Og da liker eg denne hårkuren godt! Har også brukt L'oreal pro.expert vitamino color ( hårkur/shampoo for farget hår) Den anbefaler eg også. Den lukter litt søt frukt, men den holder på fargen og bevarer friskheten i håret lenge! 
 
Men har du tørt hår eller slitte tupper etter bleking og masse varmeapparater på håret , så er denne kuren noe for deg! Den er intens, og går dypt inn i håret og reparer det og tilfører fuktighet. Såklart har du heilt ødlagt hår så fikser ikke denne det, den kan jo ikke trylle, men stuss tuppene som er slitte og bruk kur fra nå av. Det hjelper;)

Konklusjon:
Denne hårkuren gjør håret bedre, den gir fuktigheten tilbake! Den bygger opp håret igjen:)  Lukter friskt og godt.
Du får mykt og shiny hår. Bruker du mye strittetang/krølltang - kjøp denne!
ANBEFALAST!!!!

Karakter:
lipslipslipslipslipslips


Har du lyst å prøve denne serien, men er usikker på om du skal kjøpe full size av shampoo/balsam/kur?
Da kan du få reisepakke av shampoo,balsam og hårkur for kun 75 kr! ( Gratis frakt hos Feelunique) 
>>>Trykk her<<<

Hvordan du bruker kuren:
*Etter du har brukt shampoo og skylt da ut, hånkletørker du håret.
*Ta en liten mengde med hårkur og påfør det i håret, konsentrer deg mest på dei ødlagte områdene ( tuppene).
*Virketid 2-3 minuetter ( du kan såklart ha det lengre i om du vil)
*Skyll ut.
*Bruk balsam om du vil te slutt, men da er unødvendig i denna kuren.

Eg tester Bed Head after party

bedafter
Denne har eg jo hatt ganske lenge, men glemt å lage omtale på den!

Og eg sier bare OMG, den lukter helt himmelsk! Åsså får du sånn rar følelse i fingrene etter du har brukt den, nemlig silkefølelse, føles ut som du gnir på eit silketørkle. Den får faktisk håret til å føles som silke( og huden).
Den legger ned alle småhår eller flyaways som vi sier.  Den er perfekt å bruke etter du har strittet/krøllet håret!
Men ikke ta for mye, da kan det se fettete ut!
Har du statisk hår er denne for deg!

Eg bruker min etter eg har strittet håret fordi den gir glans, den legger ned småhår og håret blir super mykt etterpå! + den lukter godt!
Flasken er søt, rosa! <3  Men kan lett minne om noe annet *kremt* LOL!!!
Du får kjøpt denne over alt -  nettbutikker eller frisørsalonger!
Har du ikke denne så må du skaffe deg ein altså, den er eit mulitiverktøy. Anbefales!
Karakter:
lipslipslipslipslips319920512571670833181

      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits