Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Parfyme

Bath & Body Works innkjøp - Konkurranse !

Julegavetips til han - Mine favoritt herreparfymer !

For dere som har lest bloggen min noen år husker kanskje jeg skreiv et innlegg om mine favoritt herredufter ? Det innlegget var det mange som satte pris på, og ikke visste jeg at jeg hadde mannlige lesere også som satte pris på det. I dag kommer det et oppdatert innlegg om mine favoritter.

Det er ingen vits å legge skjul på at jeg er meget svak for herreparfymer ? noe min kjære må «lide» for. Parfymesamlinga hans har vokst seg mye større etter (........)

>Les mer

 

#parfyme #han #henne #julegaver #julegavetips #tips #sminke #skjønnhet #kosmetikk #hverdag #mamma #høst #jul #vinter #interiør #blogg #mac #maccosmetics #urbandecay #hugoboss #chanel #duft #herre #mann #elsker #fashion #glad #sexy #makeup #beauty #sminkeblogg 

Ukens favoritt: Lolita Lempicka Parfyme


Liker du søte og varme dufter? Da bør du prøve Lolita Lempickas sensuelle og sukkersøte parfyme. Denne flotte flakongen inneholder deilige noter av Vanilje, musk, anisfrø og mangen andre romantiske og sensuelle noter.

Jeg er ikke så glad i alt for søte parfymer, dei kan bli litt kvalmendes og overvelmende i lengden, men denne fra Lolita Lempicka er akkurat passelig til hverdagsbruk. Den har ikke så sterk duft, den er veldig mild, men den lukter såpass at den også kan brukes til mer spesielle anledninger (fest, date e.l.)

I starten syns jeg at den ikke varte så lenge på huden, men det var muligens bare nesa mi som var litt tett da. For i det siste har jeg kjent lukten av denne parfymen hele dagen, og gjerne dagen etter også. Det er en EDP så den skal jo i grunn vare litt.Flakongen er det ingenting negativt å si om, dette er vel en av de peneste flakongene jeg har i samlinga mi. I stedenfor den vanlige, "kjedelige" sprayknappen som parfymer har, så kommer parfymen ut fra stilken på denne flakongen. Veldig spesiell og vakker !

Dette er en parfyme jeg vil kalle romantisk - Perfekt til dager som valentinsdag eller date. Slik jeg har forstått det så liker gutter og menn ofte søte dufter. Og det kan jeg faktisk bekrefte med at de gangene min kjære har kjøpt parfyme til meg, så er det alltid parfymer som lukter litt godteri, vanilje e.l. andre søte dufter.


Jeg føler Lolita Lempicka er litt mer voksen og sofistikert versjon av Paris Hilton og Escada duftene. Litt tyngre og varmere duft. Lolita Lempicka har noter som: Ivy Leaves, Aniseed, Amarena Heart, Violets, Iris Roots, Vetiver, Tonka Bean, Vanilla, Musk.

 
Pris:
Fra ca.165,- hos Cheapsmells
Fra ca. 265,- hos Feelunique.
- Fåes i forskjellige størrelser, 30ml til 100ml. 


Parfymer til han


Jeg har ofte anbefalt parfymer, men mest parfymer for oss jenter. I dag kommer det et innlegg med anbefalinger til parfymer for menn som jeg vet får mangen av oss jentene til å dåne - Jeg gjør hvertfall ;)

Er det noe jeg syns er tiltrekkende med menn så er det når dem dufter godt! Ikke for mye slik at det stinker 3 timer etter han har forlatt rommet, men slik at du kjenner hint av den gode maskuline duften når han går forbi eller sitter ved siden av deg. 

Dufter som gjør meg mo i bena er lette og sporty, men likevell maskuline dufter. Gjerne med sitrus noter, hvit musk, sjø/vann, woody, cedar osv osv. Og jeg ser mye av de samme notene går igjen når jeg kjøper parfymer til min kjære.
Min all time favoritt parfyme for menn er Chanel Allure Sport, den har jeg tipset dere om flere ganger. 

Liker du noen av de samme notene så bør du sjekke ut desse parfymene:
 

Chanel Allure Homme Sport // Lacoste Red // Gucci Pour Homme // Hugo Boss Soul // Davidoff Cool Water // Hugo Boss Man // Jean Paul Gaultier Le Male // Paco Rabanne 1 Million // YSL L'Homme (som han bare har en prøve på.. Foreløpig)

Det var litt tips til dere som skal kjøpe parfyme til kjæresten deres til jul, eller om det er noen mannlige lesere som ønsker tips til en god parfyme. Jeg lover dere, desse parfymene er fantastiske. Husk det er ikke slik at den lukter like godt på alle, så prøv den ut på parfymeri først og kjøp dem billigere på nett etterpå - Det er slik jeg gjør det :D

 

Ha en flott tirsdagskveld videre!
Kun 2 dager til desember og julekalender på bloggen nå ;) 

 


Topp 5 parfymer


Nå som jeg har fått inn litt nye pafymer har jeg også fått nye favoritter. Derfor lager jeg en oppdatert "Topp 5 parfymer" hvor jeg viser mine 5 favoritter bl.a de parfymene jeg har.

Jeg liker litt søte og friske, noen ganger tunge, parfymer. Jeg er ikke så veldig glad i parfymer som har veldig blomsteraktig duft. Jeg går heller for de som lukter fruktig og fresh. Men noen parfymer som har blomsterlige noter kan jeg bruke dersom de har litt søtere noter i seg også. Her er min topp 5 parfymer for øyeblikket:1. Viktor & Rolf Flowerbomb.

Denne fikk jeg av min kjære før sommeren og har vert med meg i vesken og på reiser siden da. Jeg har hatt en miniatyr parfyme av denne og ble superglad når jeg fikk en stor versjon av typen. Den har en litt tung duft og litt søt. Den er veldig drøy så jeg spayer bare en gang og man vil kjenne lukten hele dagen <3
Notene er tea, bergamot, sambac jasmine, orange tree, catleya orchid, freesia, rose, and amber, musk og patchouli. 
Som dere ser er denne mer blomsterlig, men går mer mot en søt duft så denne går fint og er min absolutte favoritt. 
Fåes hos StrawberryNET2. Chanel Coco Mademoiselle

Også en litt voksen sofistikert duft. Den har også litt blomsterlig duft, men ikke så mye at jeg ikke klarer å bruke den - For denne elsker jeg virkelig. Du får den i glassflakong eller i en praktisk twist and spray hvor du kan kjøpe refills når du er tom. Den er i samme sjanger som Flowerbomb.
Notene er orange, bergamot, mandarin, rose, jasmine, patchouli, vanilje og musk.
Igjen en parfyme som er litt blomsterlig, men går mer mot en søt duft .
Fåes hos  StrawberryNET3. Laura Biagiotti
Denne har vert en favoritt siden ungdomsskolen. Jeg har brukt opp mangen slike flasker, men er det så rart da?
Denne parfymen er jo helt fantastisk.  Den er så frisk og god, man føler seg nydusjet og ren når man bruker denne. Den har en lett duft som man ikke får vondt i hode av. Jeg kjenner fort når noen har denne på fordi den er så spesiell. Notene er  lemon, orange blossom, bergamot, jasmine, rose, freesia,vetiver, cedar og moss.
Veldig frisk og har en blanding av frukt og blomsterlig duft.
Fåes hos Cheapsmells4. DKNY Be Delicious Fresh Blossom
Den heter kansje fresh blossom, men jeg syns den lukter mer friske frukter. Dette er en deilig frisk og lett parfyme som jeg brukte mye i vår og sommer. Men den kan brukes året rundt. Den er perfekte dagparfyme fordi den er som sagt lett og ikke så sterk som de 2 øverste parfymene.
Notene er Grapefruit, Cassis, Apricot, Muguet, Rose, Jasmine, Apple, Blond Woods, Smooth Skin Accord.
Fåes hos Cheapsmells5. Lacoste Joy of Pink.
Det var litt vanskelig å velge den siste fordi jeg liker Marc Jacobs Daisy og Escada Taj Sunset like godt. Men jeg må nesten velge Joy Of Pink fordi den bruker jeg veldig ofte, når jeg skal ta på parfyme så tar jeg automatisk den uten å tenke over det. Dette er en frisk parfyme som lukter grapefrukt/sitrusfrukter. Denne er helt super som dagparfyme fordi den ikke er så sterk og dominerende.
Notene er bl.a grapefruit, blue curaçao, peony, cedar og musk.
Fåes hos Feelunique 


Jeg bytter ofte på favorittene mine innen parfymer, og desse var mine favoritter ATM.
Q: Har du noen favoritt parfymer?? 

Gave fra kjæresten: Parfymen Victor & Rolf - Flowerbomb !I dag fikk eg en overraskelsepresang av Espen :D
Han har kjøpt en av mine favoritt parfymer som jeg kun har en miniatyr versjon av - Liten flaske.
Jeg ble så glad da jeg fikk denne, endelig kan eg bruke Flowerbomb mye uten å bli redd for å gå tom :D 


Victor & Rolf - Flowerbomb <3  
 

Chanel Mademoiselle perfume


Jeg er forelsket i en parfyme, av alle ting. I dag sniffet jeg på Chanel Mademoiselle parfymen på Parfymelle og gikk hele dagen å tenkte på den parfymen. Så gikk jeg tilbake og sprayet litt på meg og hørte på priser. Nå sitter jeg hjemme i sofaen og sniffer på handleddet hvor jeg har parfymen, den lukter så godt!

Jeg har alltid syns at Chanel parfymene ( unntatt Chance´ene ) lukter "gammel-dame-parfyme" på meg. Men Mademoiselle lukter fantastisk. Den minner meg litt om en annen parfyme, Miss Dior Cherie, bare 100 ganger bedre. Denne parfymen skal jeg ønske meg til bursdagen, viss jeg klarer å holde ut så lenge da :D

De hadde én i glass flakong (30ml) og én i sånn plastikk flaske med 2 refiller ( 60ml tilsammen).
Jeg er litt usikker på hvilken av dem eg skal ha, de lukter likt bare forskjellige flasker. En er fin å se på, den andre er fin å ha i veska. Prisen på glassflaska 30ml var 553,- og Plastikkflaska+2 refill (60ml) var 850,- .

  


Q: Liker du noen av Chanel sine dufter??Omtale: Escada Taj Sunset Parfyme (Årets sommerduft fra Escada)Taj Sunset er årets sommerduft fra Escada. Dette er den 19´ende sommerduften fra Escada.
Og i år er den inspirert av India, både lukten og utseende på flaska.
Denne skal ha noter som mango,nektarin,blodappelsin,kokoskrem,sandalwood og musk
Liker du de andre Escada sommerparfymene ( Marine Groove, Ocean Lounge osv), kommer du nok til å like denne også. For duften er ganske lik de andre parfymene - Frisk, søt og fruktig, men alikevell litt annerledes (mango,blodappelsin og sandalwood kjenner eg mest av dei notene som er nevnt ovanfor).  
Dette er en veldig varm, tropisk duft.Flaska har en fin oransj  farge med eit fint motiv på, inspirert av India. Tenker litt solnedgang og sene sommerkvelder når eg ser på flaska. Savner sommeren nå!
Dette er en typisk sommerduft fordi den er så frisk. Parfymen passer både til dag og kveldsbruk ( hverdag/fest). Passer kanskje best de yngre, men kan fint brukes av litt eldre damer også ;) 

Du får parfymen i forskjellige størrelser, det er en EDT ( Eau De Toilette) som er litt lettere parfyme enn EDP. Men for å være en EDT så sitter den lenge på, vanligvis forsvinner duften på huden fort når det er en EDT, men ikke denne..
Eg har fått mange komplimenter at jeg lukter så friskt og godt denne siste uken når eg har brukt denne.
Og kjæresten min elsker denne duften på meg.
 

Pris:
Fra 335,- for 30ml hos diverse parfymerier i Norge.
Men du får den også til 260,- ( 50ml) hos Feelunique ( gratis frakt)

Konklusjon:
Eg har alltid likt Escada sine sommerdufter, og Taj Sunset er ingen unntak.
Den er lik de andre duftene - Søt, frisk og fruktig. Men alikevell er den litt annerledes. Kan brukes på jobb og til fest. Den sitter lenge på til å være en EDT.
Liker du de siste Escada sommerduftene som har blitt gitt ut, kommer du nok til å like denne også.
Must have denne sommeren!

Karakter:
6 av 6  

tajutvalgt

Vårparfymer; Mine favoritter og anbefalinger.

Når det er vår/sommer velger folk flest lettere/friskere parfymer, mens når høsten/vinteren kommer velger folk tyngre/varmere parfymer.

I dag tenkte eg å dele noen anbefalinger til vår/sommer parfymer som passer perfekt til denne årstiden.
Jeg vil også legge med link til hvor du kan få den billigest mulig, og vet dere om noen billigere plasser så si gjerne ifra.

Først kan eg si at det er billigere å handle parfymer på nett, så mitt tips er å gå i en parfymebutikk, prøve en del parfymer. Spør gjerne etter små prøver/testere som du kan ta med hjem. Finn en eller flere du liker også går du på nettet og finner dem billigere der. Du kan spare enormt med penger på å gjøre det..

Mine anbefalinger til friske og lette parfymer til våren/sommeren er;


Bea By Chastum // Marc Jacobs Splash // Laura Biagiotti // DNKY Be delicious // Lacoste Joy Of Pink // Escada Taj Sunset // D&G L´Imperatrice // Chanel Chance // Miss Dior Cherie //

Det er så mangen flere å velge mellom i parfymeverden, men desse er dei jeg kommer på i farta som er vår/sommer parfymer. Har du noen parfyme anbefalinger?

Omtale/Ukens favoritt: Lacoste Joy of pink (parfymen)

Denne gangen slår eg sammen ukens favoritt og omtale i en for denne parfymen er A M A Z I N G!
Eg har brukt den kvar dag siden eg fikk den, så dette er ukens favoritt, men eg vil skrive en anbefaling/omtale også - 2 in 1 ;

Lacoste Joy Of Pink EDT  90ml
I fjor sommer kjøpte eg Pink Grapefruit settet til The body shop ( bodybutter,skrubb og showegel) eg elska jo den lukten og sa at; hadde det vert en parfyme med denne lukten i den "Pink Grapefruit"-serien hadde eg kjøpt den også, men dei hadde ikke noe parfyme i den serien. 
Nå har eg funnet en som lukter likt, bare litt bedre.

Eg skulle egentlig kjøpe en annan parfyme, men ombestemte meg med engang da eg luktet på denne. Uten noe tvil kjøpte eg denne og det er eg utrolig glad for.

Denne har en sitrusduft, eg og Idun tenkte litt fanta i starten (fanta citrus), litt appelsin og lignende. Men hovud-/topnoten i parfymen er grapefrukt.  Det er en frisk, fresh syrlig duft som passer perfekt til sommeren.

Den er helt annerledes enn Touch of pink fra samme merket som er mer tyngre, søtere duft.
Eg ditcher lett mine Escada sommerdufter for denne herlige nye duften fra Lacoste.

Den sitter på lenge til å være en EDT, for det om du ikkje kjenner lukta kjenner de andre den.

Pris:
680kr hos Parfymelle for 90ml.
Men du får den mye billigere hos Feelunique til 300-400kr ( 50ml - 90ml), Gratis frakt + de refunderer moms/tollgebyr!


Konklusjon:
Min nye sommerduft, eg har tyvstartet og bruker den nå. Men dette er desidert årets sommerduft, tror ikke Escada sin nye sommerduft kan slå denne. Den sitter lenge på, lukter friskt og litt søt/syrlig.
Beste av Lacoste parfymene i mine øyner. Og hvis dette er en parfyme som de slutter å selge i slutten av året kommer eg garantert til å kjøpe backups så eg har en god tid framover. Sykt, men så mye liker eg den ;)
Anbefales på det sterkeste om du liker litt søt/syrlige friske dufter.

Karakter:
6 av 6

- Perfekt Valentinesgave til dama di !

Parfyme nyhet; Escada Taj Sunset - Årets sommerparfyme ?

Her er årets sommerduft fra Escada - Taj Sunset. Den er inspirert at indiske Goa.
Med dufter av bl.a mango,nektarin,blodappelsin,kokos,sandalwood og musk.
Gleder meg veldig til eg får tak i denne tropisk/exotiske duften fra Escada, håper denne skiller seg litt ut i fra de andre Escada duftene som er litt like på hverandre ( Marine groove, ocaen lounge o.l.)


Q: Skal du skaffe deg denne parfymen??
- Hvilken av Escada parfymene er din favoritt??

Parfyme Anbefaling: Victor & Rolf Flowerbomb parfymen!


Victor & Rolf - Flowerbomb:

Eg har spørt mange ganger om dere har parfymetips/anbefalinger til meg.
Flere ganger har dere nevnt denne parfymen. Eg har jo lest mye om den og fleire på YT skryter denne opp i skyene.

Men den er veldig dyr, og vi har ikke denne på parfymeriene på Stord (ikke så eg har sett iallefall), og eg har berre ikke tatt sjansen på å kjøpe den også hater eg den.  Eg har vert innom Esthetiqu på Kvadrat og luktet på den men ikke sprayet den på meg, og dufter forandrer seg litt på huden. Berre lukta på papirlapp men ikkje på huden altså.

Men så fann eg en nettside på Amazon.com som solgte slik miniatyr versjon av parfymen - Med andre ord eg kan teste denne på meg selv i fleire dager før eg bestemmer meg å kjøpe fullsize.

Og (beklager fjortiss utrykke) OMG, så godt denne lukter. Den har en veldig søt duft, jeg klarer liksom ikkje å beskrive den helt. Men den har iallefall en søt unik duft.  Men av og til så har det kommet en litt "manneduft" innimellom.
Enten er det nesa mi som er helt tullete eller så kommer det faktisk av og til eit hint av litt sterkere parfyme som kan minne litt av manneparfyme ( en note som ofte er i mannedufter ).
Ikkje misforstå, du lukter ikke som en mann, men du får eit hint av en meir krydderduft ( som ofte er i manneparfymen) blandt den søte duften.

Denne skal lukte:
Top notes: Tea and bergamot.
Middle notes: Sambac jasmine, orchid, freesia, rose.
Base note: Patchouli

Eg anbefaler den til alle som liker litt tunge og søte dufter, denne er ikke frisk og lett.
Meir høst- og  vinterparfyme fordi den er litt tung. Det er en helt annen sjanger enn de
parfymene eg liker - altså friske og lette parfymer..

Pris:
Den er utrolig dyr i Norge, litt overpriced etter min meining.
EDP er dyrere enn EDT.  EDP varer lengre og har sterkere duft.
30ml EDP - 535kr hos Esthetique
50ml EDP - 740kr hos Esthetique
50ml EDT - 625 kr hos Esthetique.
-------------------------------------------------
Billigere norsk nettbutikk, slipper tenke på moms og gratis frakt - Chastum:
50ml EDP - 599kr  Chastum
100ml EDP - 774,- Chastum.
(Insane billig! Nesten samme prisen for en 100ml hos chastum som for en 50ml hos Esthetique)

Utenlandsk (Engelsk)  nettbutikk - Cheapsmells:
50ml EDT - 450kr 
100ml EDP - 730kr hos Cheapsmells

Se så søt miniatyr flasken er da:

  


Q: Har du denne parfymen?
-Andre parfyme anbefalingere dere vil dele med meg??

Dagens tips: Hvordan oppbevare parfymer for at dem skal holde lengre.Plasserer du parfymene dine i vinduet? På badet? Eller på andre varme og solfylte plasser?
Da oppbevarer du parfymene dine feil.

De skal ha minst mulig sollys/lys og varme. Lys og varme kan ødelegge og forandre duften.
Det beste er å oppbevare dem mørkt på en kjølig eller normal romtemperatur.
Du bør ikke bruke duften hvis den er blitt misfarget, hvis konsistensen blir tykkere eller klissete, eller hvis duften har endret seg.

I skuffe/skap på soverommet er en grei plass å oppbevare parfymer. Der lufter man som oftest rommet og vil være litt kjøligere enn på bade hvor det er varm damp og oftest varme ( i golv o.l).

Tomme parfymeflasker kan du legge i undertøy-/sokkeskuffen,
da vil de lukte litt godt (ikkje gjør dette med andre klær).
- Hvis du bryr deg om sånt ;)

Ha ein flott søndag jenter!
<3


Q: Hvordan oppbevarer du parfymene dine??

Omtale: Versace Crystal Noir (nyhet - parfyme)

For ikkje så lenge siden skreiv eg litt om denne parfymen som eg luktet på eit parfymeri og syns ikke noe om den, men etter en stund den hadde smeltet inn i huden så luktet den kjempegodt! Jeg kjøpte jo denne parfymen og her kommer omtalen...


Versace Crystal Noir.

De fleste blir " nææ, den er for tung parfyme"  det tenkte eg også da eg testspraya den på en lapp/armen min.
Men den blir bedre når den har fått smeltet inn i huden og når den nyspraya parfymelukten forsvinner litt:)
Denne ble beskrivet som en sommerduft i det parfymeriet jeg var hos, og sommerduft for meg er friske dufter.
Denne er ikke frisk, men heller ikke tung..  Den har en slags kokos lukt i seg noe som jeg forbinder veldig med sommer. - Solkremer som dufter kokos er jo skikkelig syden/sommerduft!

Men ren kokos duft har den ikke, for det kan fort bli kvalmende.. Men akkuratt passe balansert, ikke for mye men du kjenner hint av kokos = perfekt!
Den skal også lukte litt blomsteraktig/orientalsk, men eg syns den er litt meir tropisk/blomsteraktig som blir friskere med tiden:)

Ikke min type parfyme i det hele, for jeg liker friske rene parfymer. Men denne liker eg!!

-Den lukter nett likt som Joico K-Pac Sun Therapy serien..


Pris:
600kr for 50ml i butikk, men finner den til 300kr hos Cheapsmells.
Jeg kjøpte 30ml for under 200kr hos Cheapsmells - og slapp moms!


Konklusjon:
Kan virke litt tung og sterk i starten men når den smelter inn i huden blir den bare friskere.
Den har en slags blomster/tropisk/kokos lukt - sommerduft!!!
Passer best til kveldstid.
Den er meir voksenparfyme, passer best til  25 +++

Karakter:
4.5 av 6Q: Har du prøvd denne før??
-Hva er din favoritt parfyme foresten?

Parfyme omtale: D&G L'IMPERATRICE (#3) <3<3

Dolce & Gabbana - L'IMPÉRATRICE

Dette er en av mine favoritter nå i sommer.
Nylig kjøpte eg denne parfymen og eg har ikke gått en dag uten å spraye denne på meg.

Den er veldig frisk, ikke søt men frisk og ren.
Den har en lukt av kiwi og vannmelon, litt agurk-aktig duft også, veldig frisk og god iallefall.

Dette er ein perfekt sommerduft, passer unge og voksne, den er IKKE tung, men lukter friskt og fruktig.
Eg har ingen parfymer eg kan sammenligne denne parfymen med, den er unik!

Eneste minuset er at duften varer ikke lenge på deg, siden dette er en EDT ( Eau de Toilette) så må du spraye meir parfyme på deg etter 3-4timer senere..

Eg kjøpte min på Esthetique på Kvadrat ( Sandnes) men du får den billig hos Cheapsmells ( for tiden utsolgt) Chastum  eller StrawberryNET.com.

Anbefales på det sterkeste!!!

Karakter:
6 av 6


Q: Har du prøvd denne parfymen??
-Hva syns du om den?

Updated: Mine topp 5 parfymer!!!

Hei!
Har fått en del nye parfymer i det siste og noen i topp5 listen har blitt bytta ut.
Og her er det  ikke slikt at 1plass er bra og 5 plass er dårlig.. Dette er mine TOPP 5 av de ca.40parfymene eg har..1.
Versace Bright Crystal:
Denne har ligget på første plass siden eg fekk den, eg får faktisk så mye komplimenter med denne parfymen både fra gutter og jenter, va ei som kom inn på jobben også spørte hun "åååh, kva parfyme er det du har?"  Så svarte eg Bright Crystal og hun skreiv den ned med en gang for den SKU hu ha.
Og gutter lener seg over for å ta en sniff, den er kanon god asso;)
Frisk og litt syrlig..

Fåes hos Cheapsmells , Chastum og  parfymerier..


2.
Bea By Chastum.
Dette er en nykommer, da eg fikk prøven på parfymen fant eg fort ut at dette er en eg vil ha. Men var litt usikker på om eg sku skaffe meg en eller ei siden eg har som sagt mange parfymer og den minner meg litt om Escada, men eg klarte kje holde meg igjen, eg fekk skaffet meg en og eg er uber glad for det for den er ikke helt lik escada, den skiller seg litt ut fra de søte parfyme duftene, det er en slags blanding av Escada, Ralph Lauren (den blå runde),første parfymen til Paris Hilton, og Ed hardy..
Søt, fruktig og frisk duft!
Knall god sommerparfyme!!

Bare synd at du får den på noen få parfymerier.. Du får den også på nettsiden  Chastum.no, Eg syns fleire parfymerier som Esthetique/Parfymelle osv. burde fått inn denne for da er den lettere å få tak i + man får prøvd den i parfymeriene..
Er jo ikke alle som kan handle på nett eller har tilgang på nett.
Så tips til dere parfymerier der ute, få inn denne!
Ny favoritt for meg med andre ord!  *sniiiiiiffe*

LES MIN OMTALE PÅ BEA PARFYMEN HER

3.
D&G Rose The one
Dette er også en knakende god parfyme, litt meir voksen parfyme. Sofistikert og litt friskere duft enn den vanlige The One. Den er litt dyr, men pyttsan!
Denne er sterk lukt på så man skal ikke spraye mye med denne. Pluss den holder hele dagen..
Dette er en litt vår duft for den er litt tyngre enn f.eks Bea som er meir sommerduft..
Søt blomsterduft, litt tung, men friskere enn "the one".

Denne får du hos Cheapsmells eller parfymerier

LES OMTALEN PÅ D&G ROSE THE ONE HER

4.
Burberry Sheer Woman:
Også en nykommer, denne  lukter så rent og friskt, litt såpe lukt. Den minner meg veldig om lukten som Define hårproduktene har ( gelen f.eks) og den lukter utrolig godt!  Frisk og sporty lukt som passer alle!
Også en nykommer på listen..
Frisk ren duft.

Denne får du hos Cheapsmells og div. parfymerier..


5.
Chanel Chance Eau Tendre ( summer 2010)
Dette er min nyeste parfyme, det er en blanding av Versace Bright Crystal og Marc Jacobs Daisy.
Den er litt søtere enn Versace som er meir syrlig, og den er ikke fult så blomstrende lukt som Daisy.
Flott sommer parfyme, den lukter utrolig godt, og liker du Versace Bright Crystal liker du også denne..
Søt, frisk, blomsterduft.

Denne får du hos Parfymelle og andre plasser hvor de selger Chanel.
Mine topp 5 parfymer for våren/sommeren 2010 altså..


Nettsider nevnt i teksten:
-Cheapsmells (engelsk side, må tenke på tollgrensa)
-Chastum   ( Norsk side, slipper å tenke på tollgrensa) =D


Q: Har du noen favoritter for tiden, noen du vil anbefale meg?


Omtale: Aquolina - Pink Sugar ( Parfyme!)

Dette er en mindre kjendt parfyme i Norge, men i USA er denne en populær parfyme.
Blair aka Juicystar07 på YouTuba har denne som en av hennes parfyme favoritter, og var der fra eg fikk tips om denne parfymen. Litt merkelig at denne ikke er så kjendt i Norge, eg hadde iallefall aldri hørt om den før, men den er faktisk god og her kjem min omtale på parfymen


AQUOLINA - PINK SUGAR

Dette er en EDT ( Eau de Toilet) parfyme, med andre ord den har ikke så sterk lukt som en EDP ( Eau de Perfum).

Den er veldig flytende, slik at man føler seg våt der man har sprayet ( det renner og sånt)  Det er noe eg ikke liker, at eg må tørke parfymen med eit papir for å unngå at den skal renne på kroppen.. ( pirk pirk )

Ganske søt og girly flaske, lukten minner meg veldig mye om Paris Hiltons Can Can parfyme, altså snop, marshmellows, sukkerspinn,kaker og alt godteri og kaker som smaker godt!
Det er en veldig jentete parfyme, selv syns eg den muligens passer best til de på 13 - 20 åra, pga den søte godteri lukten.

Men det betyr kje at du som er over 20 ikke kan bruke den ( hallo, jeg gjør jo).
Men eg tenker mer fjortiss når eg lukter på lukta. Litt meir ung parfyme enn en voksen parfyme som f.eks D&G The One ( litt meir voksen parfyme). 

Den er ikke sånn kvalmende søt lukt, akkurat passe og lukta forsvinner jo litt etterkvart.
Den er frisk og er flott til sommerduft, eg garanterer du vil få komplementer og at folk bare vil spise deg for du lukter sukkerspinn:)

Pris:
180kr hos Cheapsmells


Konklusjon:
Typisk ungdomsparfyme, søt og frisk.
Ikke sånn sterk lukt som varer lenge, i og med dette er en EDT så forsvinner lukten utover dagen, men forsvinner ikke like fort som andre EDT *thumbs up*.
Likte ikkje at den var så flytende at den rant nedover på huden når man spraya på seg.
Men ellers er dette en god parfyme eg anbefaler de unge ( også de eldre om de liker søte parfymer som lukter sukkerspinn).


Karakter:
4 av 6


Q: Har du prøvd denne parfymen???

Omtale: Bea (by Chastum) parfymen!

   
Bea By Chastum Parfyme:

Dette er faktisk den første norske parfymen på 15 år (!).
Chastum.no kan du få prøve på parfymen før du evt. bestemmer deg for å kjøpe den.

Det gjor eg og fikk prøve i posten.
Og eg vart utrolig imponert over hvor deilig denne duftet.
Den minner meg litt om en parfyme eg allerede har, men klarer ikke å finne den.
EDIT; Escada, ed hardy , første til paris hilton noe i  den duren..

Den er veldig fruktig,  søt og frisk! Typisk sommer parfyme!
Minner litt om Escadas sommerparfymer..

Så dette er absolutt eit alternativ  til en søt frisk sommerduft som eg veit mangen vil elske!

Det står på siden at den skal lukte:
Frisk, søt og litt sensuell. Duften er bygget opp av villjordbær, rød rose og musk. Parfymen henter inspirasjon fra norsk natur og den er designet i Norge

Fordi eg som sagt allerede har en duft som lukter likt har eg ikkje kjøpt denne, enda..
Men ut i fra lukten på prøven eg fikk, er dette en parfyme eg liker!


Pris:
399,- hos Chastum.no


Konklusjon:
Eg liker lukten, søt og frisk.
Eg misunner Bea ( på en god måte) , hun er heldig som har en så god duft oppkalt etter seg/hennes parfyme. Gratulerer til Bea og Chastum som har laget en så god duft, eg er fan!
Anbefales om du vil ha en frisk god sommerduft..

Karakter:
6

Parfymer vår/sommar 2010 Dame- og herreparfymer..

Nå har eg skrivet innlegg om hår og makeupen som er in vår/sommar 2010, no kjem tips til parfymer du kan velge deg..
For å lese om sminketrenden trykk her
For å lese om hårtrenden og hvordan du lager dei trykk her..Dame parfymar:
Friske, lette og søte dufter er det du må satse på nå i sommar, tyngre parfymer er litt for høst/vinter..
Kvart år kjem Escada ut med en parfyme som passar vår/sommar godt.
I år er det Marine Groove som er sommarduften deres..

Andre lette sommardufter er
Chanel  Chance Eau Tendre
Burberry Sheer Woman
Laura Biagotti Laura
DKNY fresh blossom
Ed hardy for woman ( fjorårets mest populære, men også god i år også)  
Davidoff Cool Water
Elizabeth Arden Sun Flower
Bea by Chastum  (fåes hos Chastum.no)

Herre parfymar:
I år så er friske aqua, hav og sjø og  sitrus lukter in.
Legg vekk krydder,tunge parfymer..

Tommy Hilfiger er blitt anbefalt,
Chanel Allure Sport
Versace Pour Homme..

Du finner de billigt hos Cheapsmells  (ca 2-4 pund i frakt) , Chastum.no 
eller hos ditt nærmeste parfymeri...


Q: Har du en favoritt sommer parfyme å anbefale??


Dagens tips; Billig versjon av Miss Dior Cherie parfymen!

Hei hei!
Såg eit  tips på youtube ( lollipop26) om denne parfymen og at den lukter helt likt som en annen parfyme som er veldig populær!  En liten Dyr VS Billig!
Har du lyst på parfymen Miss dior cherie men syns den er litt dyr ??
Så er Katie Price ( aka Jordan) - Stunning parfymen identisk på lukt!
Denne koster bare 150 kr for 30ml og litt under 200kr for 50ml  medan en Miss Dior cherie koster 600kr++  i butikk..
Så vil du ha en billig versjon som lukter likt prøv Katie Price -Stunning!
Du får parfymen billig   - HER -

Lite tips bare ..

Parfyme-omtale: Britney Spears Fantasy Circus

Britney Spears Circus 30ml

Dette er faktisk en god parfyme fra Britneys Spears.. Den er søt, tung , men man får ikke så vondt i hode av den som man kan få av de andre parfymene hennes..

Har du noen gang luktet på Cacharell Amor amor  parfymen så lukter den ganske likt så denne..
Amor amor har vert min favoritt vinterparfyme siden ungdomsskolen.. Så nå er Circus en av mine nye favoritter innen vinter parfyme..Selv ville eg ikke brukt denne om sommeren, kun høst/vinter.
Du kan fint bruke denne på dagtid og til fest..

Liker du amor amor så elsker du denne.
Anbefales til de som liker litt søte, tyngre parfymer..
Er du en av de som like friske, sportslige parfymer er denne ikke noe for deg..

Den skal lukte:
Sukker-belagt bringebær og aprikos blomstre, minner om godteri, blå peony og vanilje.

Du får den for litt under 200lappen  for 30ml hos Cheapsmells.
Men vil du ha eit billigare alternativ så koster Amor Amor (30ml - 130kr på cheapsmells)

Mine topp 5 parfymer ( Oppdatert liste)

Som lovet har eg nå skrivet ny toppliste på de 5 mest brukte parfymene.
Altså mine topp 5 favoritt parfymer.
Eg samler jo på parfymer så samlingen blir jo større og nye parfymer blir oppdaget.
Og då forandrer  favoritt-parfyme-lista mi seg veldig:

MIN TOPP 5 FAVORITT PARFYMER:

1.plass: ( DELT )
Dette er en ny parfyme og har ikkje ligget på min toppliste før nå.
Det er en hærlig frisk duft, og man skulle tro det var noe muffins i denne parfymen - for ALLE, ja då meiner eg ALLE
guttene som eg har vert i nerheten av når eg har brukt denne parfymen har kommentert hvor godt jeg luktet.
Kjæresten min liker også denne parfymen og når eg ber han velge en parfyme eg skal ha den dagen velger han alltid denne. Desverre syns eg lukten forsvinner ganske fort ( fordi det er en EDT) så må eg ofte spraya litt meir parfyme senere...
Men 1plassen går alikavell til:
Versace - Bright Crystal (EDT)

men den får ikke første plassen åleina, den må nemlig dele plassen med min mest brukte parfyme i år sikkert. Og da er den herlige parfymen:
Ralph Lauren - Cool ( EDT)
Dette er en ren, frisk  og lett parfyme, passer godt til sommeren. Den varer veldig lenge.
Eg bare elsker denne lukten og den minner meg veldig om hårserien til L'Oreal ( Absolut repair)


2.plass:
Dette er også en ny parfyme, som eg fikk til jul i år.
Den er utrolig frisk men samtidig litt tung alikevel. Den har en sterk god lukt som varer lenge.
Denne har eg også fått mange kommentarer på at den lukter godt.
2plassen går til:
Hugo Boss - Femme (EDP)3. plass:
Dette er en ganske så kjendt parfyme, eg føler egentlig at nesten alle har den.
Litt kjedelig egentlig for da kan du liksom ikke bruke den som din signatur lukt siden alle har den, men uansett så er den helt hærlig!
Den er tung og lukter litt søtt.
Passer ganske godt nå i desse vinter/juletidene. Lukten varer lenge.
Eneste som kan vær negativt med denne er at den er litt dyr.
3.plassen går til:
D&G - The one ( EDP)4. plass:
Dette er en gangke så søt og romantisk duft.
Den er litt sommar lukt fordi den er så frisk og lett.
Eg har ikke fått brukt den så masse, siden det er ikke så lenge siden eg fekk den.
Men eg veit at dette er en av mine nye vår/sommar dufter. Og eg gleder meg utrolig mye til å bruke den.
4.plassen går til:
Marc Jacobs - Daisy (EDT)
(Søt flaske)

5.plass:
Dette og føler eg er en parfyme som nesten alle har , og viss ikkje så skaff deg.
Denne hærlige parfymen lukter lenge. Den har litt blomsterduft( egentlig liker eg ikke blomsterduftende parfymer) men denne liker eg faktisk godt! Den lukter kanskje litt voksen sofistikert, men perfekt middags parfyme eller tilbruk til en anledning hvor du vil lukte litt sofistikert og sexy...
5.plassen går til
Dior- Miss Dior Cherie ( EDP)Dette er min topp5 liste av alle de 40+/- parfymene eg har nå :)


Q: Har du noen parfymer du likter ekstra godt? En topp3-5 du vil dele??

Parfyme anbefaling: (NEW!)

I går fikk eg en knall god parfyme av min kjære, han treffer alltid godt på valg av parfymer til meg!
Han kjøper alltid en parfyme eg elsker, når eg ikke engang har visst om parfymen også.

Som sagt i en av gavene eg fikk av min kjære i går var eit parfyme sett - eg har aldri sett denne parfymen før men mmmmmmmmm... så god den er.
Det er en Hugo Boss - Femme  parfyme som kom i en kul boks i "krokodille skinn".

Eg satt lenge å lurte på hvilken parfyme denne minner meg litt om, og kom frem til at den var en blanding av Lacoste (touch of pink) og Hugo boss ( sport ).
Dette er en herlig parfyme som eg anbefaler på det sterkeste og den passer til alle jenter.

I følge en nettside skal denne lukte:
Boss Femme er en parfyme av lyse blomsternoter i en blanding av solbær, jasmin, aprikose, lilje, rose, rav og musk. En romantisk og sensuell duft for den moderne kvinnen. Passer til bruk hele dagen.

Q: Fekk du noen gode parfymer til jul??

Trur det er på tide med en oppdatert "topp 5 parfymer" for lista mi har skiftet mye i det siste! ;)

Min parfyme samling!!

Har fått litt spørsmål om hvor mange parfymer eg har osv. med tanke på at eg bestiller så mange..
Jeg er blitt parfymejunkie og jeg samler på parfymer, så samlingen vokser =)
Og istedenfor å bruke opp 1 parfyme på noen få måneder så bruker eg istedenfor forskjellige parfymer hver dag slik at eg ikke bruker opp 1 så fort.

Har fått forespørsmål om eg kan vise alle parfymene mine -  Greit, her har dere den.
(FYI; Nei dette er ikke "se hvor mange parfymer jeg har"innlegg - dette er faktisk blitt spørt om)Q: Hva samler du på??


Viss du har en parfyme som du vil anbefale, så tar eg gjerne i mot tips!
(Beskriv den gjerne om den er veldig tung eller frisk/lett parfyme)

Ny favoritt parfymer! ( Mine topp 5 parfymer)

imag0438
Ja, nå har mine favoritter innen parfyme forandret seg ganske mye siden sist.
Og her kjem min topp 5 parfymer:


ralph20lauren20cool20w
1.  Ralph Lauren - Cool.   ( nykommar på lista)
Den lukter så friskt og godt! Minner meg om helgen i stavanger for noen uker tilbake, da lånte eg veninna mi sin og bestemte meg raskt for å kjøpe min egen. Desverre TRUR eg den er discontinued ( fjerna fra markedet nylig) Og da er jo typisk da - siden eg likte den må dei jo  fjerne den! Heldigvis fikk eg grabba ein før dei slutta å selga, eg har iallefall ikke sett den i det siste ( i butikker og slikt)
Den lukter litt som Absolut repair hårkuren ( fra loreal pro.ex.series - frisørkur)


edhardywomen
3.Ed hardy .
Denne låg på 1plass sist topp5 parfymer eg hadde sist gang. Dette er en frisk,fruktig/sporty sommarparfyme med fresht utseende.
DIGG<302597330506
3.Ralph by Ralph Lauren.
Denne låg også på lista mi fra sist gang, denne er fresh sporty lukt!
Denne har vert favoritten min så lenge eg kan huske ( da den kom ut).
lamb
4. Gwen Stephani - L.A.M.B ( nykommar på lista)
Dette er en gammal parfyme eg har hatt en stund, men vert tom! Nå fikk eg ny og eg elske den igjen!
Frisk og god lukt, litt sommar/haust lukt.

491303fpx
5. Escada - Ocean Lounge. ( Nykommar på lista)
Frisk/søt sommarlukt.. Lukter snop/bringebær
Vet mangen liker denne lukten, og jeg liker den nå men får se hvor lenge det varer for eg merkar at så søt lukt som denne har kan man fort bli litt lei!


Dette var mine topp 5 favoritt parfymer nå for tiden. Vi får se hvor lenge dette varer med tanke på at eg venter 5 nye parfymer i posten nå - som eg aldri har lukta på før! =D

Q: Hva er dine favoritter for tiden??

Eg tester; Parfyme refilleren!

For noen innlegg siden så skreiv jeg om at jeg hadde mottat Parfyme refillaren, og hva den skal brukes til.
Parfyme refilleren er en liten flaske som man fyller på den parfymen man vil og har den i f.eks lomma, veska osv. Så slipper man å ha med seg hele den store parfyme flaska. Man kan fylle på refilleren så mange ganger man vil:
Den finnes i forskjellige farger, men såklart valgte jeg rosa:)
Her kjem en liten demo på hvordan man fyller parfyme i flaska.

1. Finn deg en parfyme du vil ha oppi refilleren. Her har jeg valgt Ed hardy parfymen, flaska er så stor ( 100ml) at jeg orker ikke å ha den med meg i veska, pluss jeg er redd for å miste den, så da putter jeg den oppi refilleren.
imag0352

2. ta av sprayknappen på parfymen ( du får den på igjen altså, så ta det med ro, den blir ikke ødlagt)
imag0353imag0354

3. under refilleren ser du eit hull lignende ting, den skal settes oppå den kvite pinnen på parfymeflasken .
Slik:
imag0357

4. så pumper du, altså trykker refilleren ned på flaska, og pumper nett så du skal trykke på knappen for å spraye med parfymen. Da sprayer parfymen oppi refilleren, pump til det er fult, det ser du i vinduet på refilleren:) Så setter du tilbake den knappen til parfymeflasken ( den som vi tok av i begynnelsen).
Og så er du ferdig! Voila, du har en liten reiseparfyme som du kan ha med deg i lomma om du vil, den er så liten:)
imag0359

Konklusjon:
Dette er en genial ting! Eg har en tendens til å kjøpe full size parfymer og dermed litt mye å ha med seg i veska osv.
Da er denne little dingsen her perfekt!
Den koster 9 pund på Cheapsmells.com -  7 dager i frakt!

Karakter:
 lipslipslipslipslipslips

Dette er eit must for folk som farter mye!

Ny parfyme i hyllene 31 aug!

Er du Avril Lavigne fan, eller bare elsker parfymer?
Da kan du glede deg til 31 august!
Da kommer nemlig Avril Lavigne ut med en dame parfyme med navnet Black Star!

Den skal lukte:
Grønn pære, mango, solbær, hibiskus, vanilje og sjokolade..

Pris: 50ml kr 340
obj
Mmm... Syns det hørtes litt god ut eg! Kanskje eg skal ta meg en tur til eit parfymeri og lukte på den evt. kjøpe meg en slik, når den kommer ut i butikkhyllene såklart! ;)

Q: Syns du den hørtes deilig ut?

Topp 5 parfymer( sommeren 2009)

juicycouture
1.plass

Juicy Couture - Den er så god, men litt dyr.. Vanskelig å finne i norge - få butikker som har den.
Den er veldig søt ( kanskje litt tung, men fortsatt frisk) fruktig sukkerspinn/vanilje lukt.
Flasken er jo bare helt hæærlig - elsker slik den ser ut.
Tror du kan finne den på TaxFree, men har enda ikke sett den i vanlige parfymerier som Parfymelle osv.
Du finner dem bl.a på nettsider som Strawberrynet, lookfantastic osv...
Liker også lukta på Viva la juicy som er en av dei nyaste til Juicy Couture ( Den skal eg kjøpe når eg finner den i Norge)

edhardywomen
2.plass
Ed Hardy - Sommerlukta mi i år. Stussa ikkje eit sekund da eg lukta på den, kjøpte den med en gang.
Kanon tøffe flaske, rosa med  typisk Edhardy design på. Frisk fruktig søt lukt og desidert sommerlukt 2009!

untitled
3.plass

DNKY Be delicous (rosa= Fresh blossom) - Kjøpte denne for denne var litt lett og frisk. Men stoppa å bruke den etter eg skaffet meg Ed Hardy uken etter eg kjøpte denne. Men så starta eg å bruke den igjen nå  nylig og ble forelsket i lukten på nytt.
Frisk lukt fruktig lukt!


cw080zi
4.plass
Ralph Lauren ( blå)  Altså denne har vert min all time favoritt, siden første gang eg luktet den ( 2004 elns).
Gaaaaaaaaaaaaaahh, den er så hærlig, frisk lett lukt. Lukter så rent !  Denne er elsk asso!

custom  cancan
5.plass
Laura  OG Paris Hilton Can Can.  Laura er en frisk lett parfyme, lukter rent.
Mens Paris can can er litt tyngre søt sukkerspinn lukt, men fungerer som sommerlukt for det;)

Har så mangen andre parfymer som også er favoritt, men eg måtte holde meg til 5 stk..
Dette er kun sommerlukt da - altså dem lettere parfymene. Vinterparfymer for meg er tunge parfymer som AmorAmor ( den røde), Lolite lempicka ( lilla), Lacoste touch of pink osv..

Men det eg liker aller best av parfyme er jo mannalukt, spesielt dei eg gav til typen min Chanel ( sølv flaske) og Jean Paul ( blågrønn mannekropp) Slluuuuuurpe gode lukter!

allure20sport20cologne20for20men20by20chanjeanpaulgaultierlemaleedtspray125ml2792jp

Q: HVA ER DIN FAVORITT PARFYME? HAR DU NOEN "TOPP 5 PARFYMER" ??      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits