Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

SIGMA MAKEUP

Nytt: Sigma Power Duo - Sminkebørster !


I går lanserte Sigma Beauty noen nye sminkebørster for bryn og øyevipper - Jeg mottok samme dag desse børstene av Sigma, og skal fortelle litt om de og hva de kan brukes til. Dette er ikke noe omtale, det kommer senere når jeg har fått testet børstene litt mer.

Desse børstene kjøpes hver for seg, men jeg fikk dem i et duo kit. Det er uklart om Sigma skal selge de i et Duo kit eller bare separat.


Den ene børsten er E80 som er en mascarabørste som du kan bruke til å gre gjennom vippene eller bryn. Jeg elsker slike børster og har til nå brukt slike engangs mascarabørster til å gre gjennom brynene med. Nå kan jeg endelig spare desse engangs mascarabørstene og bruke E80 i stedet. Prisen på denne børsten er $9.00

 

 


Den andre børsten E75 som er til å påføre farge på bryna, f.eks brynpudder/øyenskygge e.l. Du kan også bruke den til å legge eyeliner med. En tynn, men alikevell kompakt børste som jeg tror vil fungere supert til påføring av øyenskygger på bryn. Jeg gleder meg mye til å prøve denne børsten. Prisen på denne børsten er $11.00

Begge sminkebørstene fåes hos her - Sigma Beauty.
Ved bruk av kodeord APRIL2012 får du 10% rabatt på bestillingen din. 


Omtale: Sigma Extravaganza 29 Brushes Complete Kit 18k Gold - Sminkebørster


For ca. 3  måneder siden kom Sigma ut med Extravaganza kitene hvor sminkebørstene deres inneholder 18 karat gull i den metalldelen (ferrules) mellom bust og skaft. Jeg fikk tilsendt dette fantastiske kitet og har brukt det mye den siste tiden.


Jeg må innrømme at jeg var veldig redd for å bruke desse børstene i starten pga. gullet. Jeg var redd for at når jeg måtte vaske børstene så kunne såpa sette flekker på det. Men det gjor det heldigvis ikke !

Dette kitet inneholder 29 av Sigmas bestselgende sminkebørster, til både ansikt, øyner og lepper - Jeg har alle desse børstene fra før bare uten gull og de er like gode. Det er akkurat den samme børsten bare litt med sofistikert med gull og shiny håndtak istedenfor matt håndtak og vanlige ferrules.

Børstene dette kitet inneholder er:

F55 // F50 // F15 // F35 // F30 // F20 // F25 // F10 // F05 // E50 // F40 // F60.


F65 // E60 // E55 // E30 // E70 // F75 // F70 // E40 // E25 // E35 // E45 // E20 // E15 // E65 // E10 // E05 // L05 

Jeg elsker desse børstene, akkurat like mye som jeg elsker de originale/gamle børstene. Og jeg har jo skrevet omtale på alle desse før, så jeg føler dette innlegget blir litt repitisjon av dei gamle omtalene - For det er jo trossalt de samme børstene bare m/ gull. Derfor skriver jeg ikke så utfyllende omtale av selve børstene denne gang.

Desse børstene er fantastiske og jeg kommer til å kvitte meg med noen av de gamle Sigma børstene mine fordi jeg trenger ikke to av hver børste - mulig det blir en Sigma konkurranse hvor jeg setter sammen små kit av børstene og deler ut på bloggen, dersom det er ønskelig (?)Desse børstene kommer med en flott "perm" som du oppbevarer børstene i. Denne permen er solid og tykk og har plass til 29 børster. Jeg liker denne permen mye bedre enn slike brushrolls fordi den er mer solid og beskytter børstene enda bedre. Det som er så fint er at nå får du denne permen i andre børstekit også, altså ikke bare til desse børstene med gull - Håper Sigma kommer til å selge permen separat, slik som dei gjorde etterhvert med desse børsteholderene.

Skal du ha sminkebørster anbefaler jeg sterkt Sigma sine børster, men ikke desse i gull. De er like gode og fantastiske som de originale ( det er samme børsten), men man trenger ikke gull for å lage flotte og profesjonelle sminkelooks - dette med gull er mest for spesielt interesserte eller for folk som har masse penger de vil sløse.

Kjøp heller de originale uten gull, de er like gode !

Pris:
$510 for Extravaganza gold hos SigmaBeauty (med gull)
$89 for Essential kit hos SigmaBeauty (uten gull) 
$149 for Premium kit hos SigmaBeauty  (uten gull)

Karakter:
6 av 6 


Produktet er sponset

Nytt - Sigma Beauty Performance Eyes Kit ( Sminkebørster )


I dag kommer Sigma ut med et nytt sminkebørste kit for presis påføring av forskjellige produkter rundt øynene. Dette børstekitet kom postmannen på døra med i dag tidlig - en gave fra Sigma som jeg gleder meg veldig til å prøve.

Dette kitet inneholder 8 helt nye sminkebørster som kan brukes til både våte og tørre produkter rundt øynene. Desse børstene er for presis påføring - og en av børstene jeg gleder meg veldig til å prøve er "Eye Liner - E11", skal se om den kan måle seg med min favoritt eyelinerbørste MAC 210.

Børstene i kitet heter:
Eye Liner - E11
Tightline Liner - E16
Waterline Liner - E17
Smudge - E21
Blending - E36
Shader * Inner Corner - E46
Shader * Crease - E47
Shader * Lid - E56 


Fåes hos Sigma til $55

Stay tuned for omtale, jenter!
Og ha en flott mandag videre


 

Nytt: Sigma Beauty - Spa Solutions


Jeg har fått en del ønsker fra dere om jeg kan skrive omtale på Sigma Cleansing & Polishing Tool, evt. sammenligne den med min Clarisonic MIA - Jeg har ikke hatt den fra Sigma, men i dag kom det en overraskelse på døren fra Sigma.

Dei har sendt meg en Cleansing & Polishing tool for testing siden Sigma nå har kommet ut med nye hoder til denne maskinen. Jeg gleder meg veldig til å prøve maskinen og de nye hodene.Massasjehode // Rensehode for sensitiv hud // Exforlierende hode.

Det nye børstekitet til denne maskinen heter Spa Solutions og inneholder 3 børstehoder  - En som masserer, en som renser huden for ekstra sensetiv hud og en som eksfolierer.

Jeg har jo hørt at dei originale børstene kan være litt røffe for sensitiv hud, så nå har Sigma laget et nytt børstehode for sensitiv hud med silikontagger istedet - Håper den fungerer bedre for de med sensitiv hud.

Det nye Spa Solutions børstekitet til Sigmas Cleansing & Polishing Tool koster $29 og selve maskinen koster $39. Men du kan få de sammen i et kit til $59, da får du de tre originalbørstene, maskinen og de tre nye spabørstene.

 

- Alt fåes hos SigmaBeauty 
Ha en flott dag videre jenter ! 

 
Omtale: Sigma Make Me Blush Travel Kit - Sminkebørster


For litt siden kom Sigma ut med mangen reisestørrelser kit - The Cities er en av dem, men de er bare for en liten periode. Desse "Make Me ..." kitene derimot kommer til å være permanent. De fåes også i fullsize, men dette innlegget er omtale på reisestørrelse kitet.

Merk deg at ikke alle de forskjellige travel kitene til Sigma inneholder de samme børstene. The Cities kitet inneholder andre børster enn "Make Me.." kitene, mens Bunny har samme børstene som "Make Me.." bare alle er syntetiske.

"Make Me.." kommer i forskjellige 4 farger -  Rosa (Make Me Blush), Sort (Make Me Classy), Lilla (Make Me Crazy) og Turkis (Make Me Cool). Alle desse inneholder de samme børstene.

Les også: Omtale - SigmaBeauty Mrs.Bunny Travel brushes
Les også: Omtale - SigmaBeauty The Cities Travel brushes

"Make Me.." er det rette kitet å velge dersom du ønsker de helt basic børstene med på reise. Her får du 7 børster som egentlig er nok til å sminke hele ansiktet med. Børstene er:


Pencil - E30:
God til presis påføring av øyenskygger, f.eks i globalen eller ved nedre vippekant. Kan også brukes til å smudge eyeliner med.


Tapered Blending - E40: Perfekt til å blende øyenskygger, men kan også brukes til å påføre en lett concealer evt. pudder over concealeren.


Eye Shading - E55: God til å legge øyenskygger med, både på øyenlokk og highlighter under bryn. Kan også brukes til å legge contour ved nesen.


Small Angle - E65: Denne er såpass tynn at den faktisk kan brukes til å legge eyeliner med, både på øyenlokk og nedre vippekant. I Bunny kitet så var denne litt for tykk, men i dette kitet er denne perfekt.


Large Powder - F30: Flott til å påføre setting pudder og lignende pudder med. Kan også brukes til blush og solpudder påføring.


Large Angled Contour - F40:
Perfekt til å legge blush og kontur med.


Foundation - F60: En helt basic foundation børste, men kan også brukes til å legge highlight og concealer med.

... Det som er så fint med Sigma sine reisestørrelse kit er at du fint kan bruke de til hverdags også. Jeg har laget ett par sminkelooker med desse børstene uten å ha problemer med at børstene var for små og lignende - Se bl.a en sminkevideo med desse børstene i bruk her.

Selvom håndtaket er kortet ned er selve busten på øyenbørstene og mesteparten av ansiktsbørstene like store som de i fullsize. Eneste ansiktsbørsten som har mindre bust enn fullsize er den store pudderbørsten - Men dette er av praktiske årsaker. Hadde busten til pudderbørsten vert like stor som den i fullsize kitet hadde den ikke fått plass oppi reisebeholderen.Make Me børstene kommer i en handy sylinderformet beholder som kan bli til to kopper som du kan oppbevare sminkebørstene ståendes i. Jeg får ofte spørsmål om denne oppbevaringsboksen for travelsize børstene kan også oppbevare fullsize børstene? Og det kan den desverre ikke.

Vasketesten

Det var to børster som røytet en del de første vaskene, den store pudderbørsten og blendebørsten. Men etter 2-3 vasker så slutta dei å røyte, noe som er helt normalt. De børstene med sort bust farget også litt av i vask de første vaskene, noe som også er helt normalt. Så de har bestått vasketesten.

Av alle de travelkitene jeg har testet de tre siste månedene er det Make Me Blush kitet som får full score. Jeg har rett og slett ingenting negativt å si om desse børstene. 


Pris:

$59 hos SigmaBeauty (fåes i flere farger og i fullsize

Karakter:
6 av 6 

Produktet er sponset.

Omtale: Sigma Mrs. Bunny Blue Travel Kit - Sminkebørster


Jeg elsker de syntetiske Sigma sminkebørstene, SIGMAX og Precision. Og da jeg hørte at Sigma skulle komme ut med flere børster med syntetisk bust ble jeg superglad! Nå har jeg testet desse og er klar for å dele mine meninger.

Jeg har dem i travelsize, men desse børstene kommer i fullsize også. Det som skiller travelsize og fullsize kitet er størrelsen på håndtaket og at travelsize inneholder 7 børster, mens fullsize inneholder 12 børster. De inneholder de samme børstene, men travelsize mangler de 5 ekstra børstene som fullsize har. 

Les også: Omtale: Sigma The Cities Collection Brushes


Fullsize kitet har samme børstene som "Complete kit" har bare alle er syntetiske, mens i Complete kit er det en blanding av syntetiske- og naturhårbørster. 

Her er hva Travelsize kitet inneholder og hva dem er gode til: 


E30 Pencil
- God til presis påføring av øyenskygge, f.eks under øyet eller i globalen.


E40 Tapered Blending
- God til å påføre concealer og blende ut øyenskygger med.


E55 Eye Shading
- God til å påføre øyenskygge med


E65 Small Angle - God til å legge øyenskygge under nedre vippekant og smudge eyeliner med. 


F30 Large Powder
- God til å påføre pudder og bronzer med.


F40 Large Angled Contour
- God til å påføre blush og legge kontur med.


F60 Foundation - God til å legge krem- og flytende foundation med.

Som sagt elsker jeg de syntetiske børstene, de er så gode til krem- og andre våtprodukter. De er også veldig myke og gode mot huden. Men bruker du mye pudderprodukter syns jeg faktisk at naturhår børster er bedre enn syntetisk - Men det smak og behag. Du kan fint bruke syntetiske børster til pudderprodukter også.

Børstene er kompakte og motstandsdyktige, de blender lett inn foundation og andre produkter.
Det jeg var mest spent på var hvordan "Tapered Blending børsten" var i bruk - Om de blender like godt som de andre Sigma blendebørstene i naturhår.  Og jeg må faktisk si jeg ble imponert, selvom det er syntetisk bust så gjor den en god jobb. Jeg har laget to sminkelooker med desse børstene som dere kan se selv hvordan blending og resultatet ble - Buckwheat Rule og Cut Crease.Handtaket er ikke altfor kort, så de kan fint brukes til hverdags, ikke bare på reiser. Børstene kommer i en handy sylinderformet boks. Denne boksen kan du bruke som brush-holder, siden du får to kopper som du kan ha børstene ståendes oppi på sminkebordet ditt.

Vasketest 

Børstene verken røyter eller farger av i vask. De fleste børster pleier å røyte litt, spesielt noen av de større pudderbørstene til Sigma - Men ingen av desse i røytet verken før, under eller etter vask. Så de bestod vasketesten.

Det eneste jeg syns dette kitet mangler er en skikkelig eyeliner børste. Small Angelet blir litt for tykk til eyeliner bruk, men den er god til å smudge eyeliner og legge øyenskygger med. Så en eyeliner børste hadde gjort seg, ellers er det ingenting negativt å si på dette kitet.

Pris:
Travel - $59 hos SigmaBeauty (fåes også i svart til samme pris) 
Fullsize - $109 hos SigmaBeauty (fåes også i svart til samme pris) 

- Ps: bruker du koden 0112XJML får du 10% på hele bestillinga (gyldig til 31.01.12) 

Karakter:
5.5 av 6 


Produktet er sponset 

Omtale: Sigma The Cities Collection - sminkebørster.

For litt siden kom Sigma ut med et nytt børstesett i reisestørrelser, kalt The Cities. The Cities skal "representere" 4 forskjellige hovedstader/byer i verden - New york, London, Paris og Tokyo. Nå har jeg testet desse børstene en periode og er klar for å dele mine meninger.

Børstene New York er "Classy and always Stylish", London er "Poise & Elegance", Tokyo er "Metropolis Trendsetter" og Paris er "The Romance Capital of the World". Børstene fåes kun en liten periode (Limited Edition).

Alle børstesettene inneholder 7 børster og oppbevaringsboks. De inneholder de samme børstene, men fargen på settene skiller dem - New York er sort, London er brun og har 18k gull i seg, Tokyo er rosa, mens Paris er rød. Kitene består av:


♥ Eye Liner - E05
 


♥ Tapered Blending - E35 


♥ Small Tapered Blending - E45


♥ Large Shader - E60 


♥ Small Contour - F05


♥ Duo Fibre Powder/Blush - F15


♥ Large Powder - E30


Alle børstene har kortere håndtak enn de i fullsize, og selve busten på sminkebørstene har noen av sminkebørstene samme størrelse som de originale/full size børstene - Den store pudderbørsten og contourbørste er litt mindre enn full size børstene, men det er ikke store forskjell.Det er vanskelig å velge hva jeg liker best av mapper og sylinderformet oppbevaringsboks til reising, siden jeg ikke har vert ute å reist med desse nye børstene, men til bruk hjemme så sier jeg glatt at den sylinderforma oppbevaringboksen er best - Fordi man får to kopper som vi kan ha børstene ståendes oppi. Da er det mye enklere å få tak i børstene og det ser mye finere ut på sminkebordet.

 

Vasketesten:

Noen av børstene røytet de første gangene jeg vasket de, men dette stoppet etter hvert. Den store pudderbørsten og contourbørsten farget også litt av den første vasken, men har ikke gjort dette etterpå. Både røyting og farge av er normalt de første gangene man vasker børstene - Så vil si de bestod vasketesten.


.... The Cities // Nice In Pink

Børstene har lengre håndtak enn travelsize børstene som kom i Nice In Pink og Naughty in Black, som dere kan se bilde av over - Jeg syns det er bra dei har forlenget håndtakene litt, fordi da kan dei også brukes til hverdags og ikke bare på reise.

Jeg har desse børstene i fullsize også, så jeg ble ikke overrasket over at børstene er gode - For det er dem. Dei er like gode som full size bare kortere håndtak. To av børstene har som sagt litt mindre bust, og det får dei litt trekk for.

Pris:
$59 - $89 hos SigmaBeauty 
(Ved bruk av koden: 0112XJM får du 10% rabatt på bestillinga)

Karakter:
5 av 6  


Produktet er sponset 

NYHET: Nye SigmaBeauty børster - Nye sminkebørster og kit i gull!

         

Hurray, enda mer Sigma produkter kommer. I slutten av November og i Desember kommer det nye kits og nye børster + børster med 18 karat gull ferrules. Kommer garantert til å blakke meg før jul jeg nå !

Her kommer litt bilder og info om når produktene selges, jeg er så spent. Det er så mye fint som kommer. Jeg elsker jo de syntetiske SIGMAX børstene, så Bunny kolleksjonen er absolutt noe for meg. Jeg er ikke så interessert i reisestørrelse kitene, for det har jeg nok av fra Sigma. Men Bunny kitet og Extravaganza face kit er noe jeg må ha :)


The Cities Collection - Limited edition
Kommer 21. November 2011 .
Kitet består av 7 børster i reisestørrelser - E05 Eyeliner, E35 Tapered Blending, E45 Small Tapered Blending, E60 Large Shader, F05 Small Contour, F15 Duo Fibre, and F30 Large Powder.
Du får de i 4 forskjellige farger - Brun, Rød, Rosa og svart.Make Me Up Collection - Travel Edition
Kommer 28.November 2011 .
Kitet består av 7 børster - E30 Pencil, E40 Tapered Blending, E55 Eye Shading, E65 Small Angle, F30 Large Powder, F40 Large angled Contour, and F60 Foundation.
Du får de i 4 forskjellige farger - Svart, lyse blå, Korall og lilla.

 


The Bunny Collection
Kommer 5.Desember 2011 . 
Desse børstene får du i  store-  og i reistestørrelser. Alle børstene er syntetiske, slik som Sigmax og Precision børstene. Børstekitet med de store børstene inneholder 12 børster, mens reisestørrelsekitet består av 7 børster. The Extravaganza Face Kit
Kommer 12.desember 2011 . 
Dette er et kit med sminkebørster, også for ansiktet, men dei har 18 karat gull i der hvor den "metalldelen" holder busten og handtaket sammen. Du får også med en flott veske til å oppbevare børstene i - Perfekt for reise eller oppbevaring.The Extravaganza Complete Kit
Kommer 19.desember 2011 .
Her får du flere forskjellige set, tilsammen 29 børster, med 18 karat gull i seg. Det er de samme gode børstene, bare med de flotte 18K gullbelagte "metalldelene", som jeg kaller dem. Kitet består av en blanding av Syntetiske og naturhår.


Alt dette fåes hos SigmaBeauty, snart!
-Skal du handle noe av det nye?

Omtale: Sigma Synthetic Essential Kit (Nye sminkebørster)


Sigma kom ut med et nytt sett med børster 10.oktober. Nå har jeg vasket dem og brukt dem et par ganger og er klar for en omtale. Du får kjøpt desse børstene separat eller i kit med flere børster.

Børstene er syntetiske og supermyke. I og med at dem er syntetiske kan du vaske de med sterkere saker enn shampoo, som f.eks Zalo.

Jeg har tatt vasketesten både med zalo og med shampoo for å se om børstene røyter og mister form, men det gjor dem altså ikke. De verken røyter eller mister formen sin - Så de bestod vasketesten med glans. Men dette kan variere - Får du en børste som røyter mye, så ta kontakt med Sigma og spør etter ny.Noe jeg la merke med desse børstene er at Sigma graverer nå Sigma logoen sin i metalldelen som holder busten og handtaket sammen. Fin liten detalj på børstene.


Store børster..


Små børster...

Det er altså 8 børster i dette kittet, 5 av dem er helt nye. Det er 4 store børster og 4 miniversjoner av de store børstene. Nå kommer litt mer hva jeg syns om de nye børstene og ikke de gamle ettersom jeg alt har skrivet omtale på de 3 gamle børstene som er  F80, F82 og F84 og du kan lese omtale på herF86 - Tapered Kabuki:

Dette er den nye børsten som hører til de store børstene, den er formet som et egg og passer perfekt til å legge kontur eller blush med. Du kan bruke den til foundation eller highlight dersom du liker å påføre det med en børste med spiss tupp. Selv syns jeg denne var best til kontur og blush. Jeg liker bedre F80 og F82 til foundation, og mindre børster til highlight.


P80 - Precision Flat:
Dette er miniversjonen av F80. Den er helt flat på toppen så du kan bruke denne til å påføre concealer på urenheter eller andre små områder i ansiktet. Eller du kan bruke den til å påføre highlight med.  God børste, men jeg bruker den ikke så mye desverre.


P82 - Precision Round:
Dette er miniversjonen av F82. Den har en mer rund tupp og kan også brukes til påføring av concealer, kontur eller highlight. Jeg liker denne bedre til å påføre concealer med enn P80. Du kan også bruke denne til å blende ut øyenskygger, noe jeg syns den var super til. Det står at den er god til å påføre eyeshadow primer, men det har jeg ikke prøvd enda. 


P84 - Precision Angled:
Dette er miniversjonen av F84. Den har en skrå tupp og er perfekt til å legge kontur med, enten på nesa eller under kinnbena. Den er også god til å legge highlight med i ansiktet eller under øyenbryna. Jeg bruker denne til å påføre kontur med, så tar jeg F82 til å blende det ut - Resultatet blir perfekt!P86  - Precision Tapered:
Dette er miniversjonen til F86, den nye store børsten i kitet. Den er eggeformet og perfekt til å legge concealer under øynene. Det er det jeg bruker denne børsten til og ikke noe annet, men det står at den også kan brukes til highlight eller å legge concealer rundt munnen eller til blending av farger. Men som sagt jeg liker den best til å påføre under eye concealer.

Alle børstene er så myke og gode, de har en kompakt bust så det er godt med motstand i dem, så de blender ut foundation og andre våte og tørre produkter godt. De har en god kvalitet og de er billige. Liker du Sigmax kitet så liker du desse børstene også:)

Alt i alt så liker jeg dette kitet veldig godt, favoritt børstene er F80, F82, F86 og P86. De andre er gode de også, men de nevnte er de jeg bruker mest og liker best!  

Pris:
$99 for Sigma Synthetic Essential Kit ( 8 børster ).
Men du kan kjøpe de separat eller i mindre kit dersom du ønsker det. 


Karakter:

6 av 6 

Bilder:

F86 // P86


F84 // P84


F80 // P80


F82 // P82


 

Nye sminkebørster fra Sigma i morgen, 10 oktober !
Som jeg alt har utlyst på Facebook, kommer det nye børster i morgen, 10.oktober. 4 av dem er Sigma Precision kit som inneholder børster som ligner på de fra SIGMAX kitet, altså de er syntetiske.  

Det er mindre bust på dem så du kan bruke dem til påføring av concealer, highlight og lignende.  Børstene heter: Precision Angled, -Flat, -Tapered og -Round. 

Det kommer også en ny børste til SIGMAX kitet, dette er en stor børste som er lik resten av børstene i SIGMAX kitet, bare mer eggeformet.

Du vil kunne kjøpe alle 8 børstene i ett kit som heter Synthetic Essential Kit eller hver for seg i morgen! Jeg gleder meg veldig og kommer sikkert til å skaffe meg dem :) <3

***

Andre Sigma nyheter er at jeg er blitt Sigmas "Ambassadør" i Norge, det vil si at dere kan kontakte meg dersom dere lurer på noe, men om kjøp og sånt må dere selvsagt kontakte Sigma. Men om dere har spørsmål om børstene, affiliate osv. kan dere bruke meg.  Det vil også bli Sigma konkurranser og how-to´s.  

Ellers ønsker jeg dere alle en flott søndag videre! <3

 

Nyhet: Sigma brushholder !!

             

Husker dere da jeg skreiv om "Sigma Make Me Up" børstene som kom i en kjekk børsteholder. Jeg ønsket at de engang skulle selge børsteholderen separat siden jeg har børstene som følger med det kitet fra før.


Vel, i dag kom gladmeldingen om at de nå selges separat. Du kan nå velge om du bare vil ha børsteholderen eller om du vil ha med børstene.  Perfekt måte å oppbevare sminkebørstene på - Både på reise og på sminkebordet da dette blir 2 "kopper" som du kan ha børstene i.  Jeg vurderer sterkt om å kjøpe en slik en nå !

♥ MakeMeUp kit ( børsteholder og børster i valgfri farge) -  543kr  fåes her.
♥ Bare børsteholder -  109 kr   fåes her 

Nyhet: Sigma Cleansing & Polishing Tool ( Clarisonic lookalike)Til dere som har drømt om en Clarisonic, men syns det er litt i det dyreste laget. Nå har Sigma laget en billigere variant av Clarisonic. Den er til og med rosa! Jeg syns den er veldig billig, den koster kun 39 dollar - Jeg trur jeg betalte 149 dollar for min Clarisonic.


Som sagt har jeg en Clarisonic MIA og kan ikke leve uten. Den gjør hudpleierutinen min mye kjekkere og huden føles så fresh og ren etter bruk.  En slik børste vil rense ansiktet ditt 6x mer enn bare vanlig ansiktsrens.
Det frister veldig å kjøpe en slik fra Sigma, siden den var så billig, bare for å teste den og lage en omtale på den. Muligens bruke den på reiser fordi jeg er så redd for å miste min kjære Clarisonic.


Trykk her for å komme direkte til produktet 


Nyhet: Sigma Dry & Shape (Sminkebørste tørker) + Give away !


Endelig har det kommet ut noe smart som gjør at sminkebørstene tørker fortere og holder formen samtidig. Sigma har nå laget ein mappe, ligner brushrollen deres, som du setter dine nyvaska børster oppi og så tørker de (4-6 timer).Helt genialt!  Meen jeg ville hengt på en krok slik at man kan henge den opp på f.eks veggen slik at børstene tørker opp ned, da slipper man at vannet renner inn i skaftet på børsten og løsner limet som holder den tilsammen.
Så viss jeg skal kjøpe denne kommer jeg nok til å klipse på en slik krok sånn at jeg kan henge den opp ned på veggen :) Denne Sigma Dry & Shape skal jeg se om jeg får skaffet meg når lønningen kjem, denne må prøves !!!

Til nå bruker jeg MakeupMekka sine brushguard og har børstene opp ned i eit glass når jeg tørker børstene mine, se video min her.  Og det funker knallbra det også, men jeg må bare prøve Sigma sin også !  MakeupMekka sine er billigere, så om du ikke har råd til Sigma, eller ikke tør å handle utendlands er Brush Guard fra MakeupMekka eit godt og billigere alternativ - de holder formen og du kan tørke børstene dine opp ned i eit glass. Fungerer kjempebra!


PSST:
Jeg gir vekk eit gavekort på 10 dollar, som du kan bruke hos Sigma, på facebooken gruppa mi.
Lik statusen og en av dere får det i kveld kl.23.30.

Nyhet fra Sigma Beauty: " MAKE ME UP - BØRSTEKITT"


Igjen har Sigma kommet ut med noe nytt. Eller børstene er ikke nye da, men kittet er. Man får de 12 bestselgende børstene til Sigma i 4 forskjellige farger ( svart, lilla,rosa og turkis). I tillegg til de 12 børstene får du en multifunksjonal oppbevaringsboks. I denne boksen kan du ha børstene dine med på reise, slik at de er beskyttet eller du kan bruke den til å ha børstene stående oppi ( som en børsteholder) - Du får 2 børste holdere ut fra den ene oppbevaringsboksen ( se bilder ).

Off, merker at lommeboka mi ikke har godt av all denne nylanseringene til Sigma. De kommer jo ut med så masse flott og eg må jo såklart ha alt siden eg elsker børstene deres.  Men siden eg alt har alle desse 12 børstene så er det bare oppbevaringsboksen eg er interessert i. 


Trykk på bildene for å få dem større


TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SIGMAS HJEMMESIDE /  NETTBUTIKK
Du vil finne omtale på alle sigmabørstene på bloggen min, bare trykk på kategorien SIGMA  MAKEUP og du vil finne alle omtalene på Sigma produktene.

Ha ein flott dag videre jenter!
<3

 


Bilder: SigmaBeauty

 

Sigma Makeup: Ute med ny sminkebørste igjen! (B05 Body Brush )


Sigma har nylig gitt ut en ny børste i sminkebørste samlinga si, denne gangen en børste for kroppen.
Sigma B05 Body Brush er en stor kabuki lignende børste som er perfekt til å legge pudder/shimmer produkter på kroppen.  Sigma la også nylig ut en video på hvordan man kan legge selvbruning med en Sigma Kabukibørste.
Og man kan gjøre det med denne børsten også ( berre synd den har hvite hår).

Uansett en børste som er flott til å legge solpudder på halsen, skuldrene og brystpartiet
for å få en flott glød f.eks om sommeren, julebord o.l.

Fåes hos Sigma til 42dollar

 
(trykk på bildene for å få dem større)

 

Q: Liker du Sigma sine sminkebørster??
-I do!


I morgen (fredag 26.nov) - Gratis frakt hos Sigma!! (mine favoritt sminkebørster)Ville bare tipse om ein god nyhet!!!
Eg fikk mail fra Sigma hvor det stod at på fredag ( i morgen ) 26.11.10 har de gratis frakt over hele
verden! (Black Friday Special)
Så har du tenkt å bestille noe fra Sigma så gjør det i morgen så slipper du frakt kostnadene.
Selv har eg aldri behøvd å spørre om de kan skrive lav verdi på pakken
( da slipper man moms/toll) for det gjør dem automatisk.

Tenkte dette var en kjekk nyhet for dere sminkeglade jenter som ønsker dere noen nye gode sminkebørster.
Også perfekt plass å handle julegaver, eg hadde blitt strålande glad hadde eg fått Sigma sminkebørster i julegaver. Eg kommer nok til å handle litt i morgen eg også!
Eg elsker sigma - Trykk her for å lese omtale på alle sminkebørstene deres  -


Sigma sin nettbutikk finner du HER.
Ha ein strålende flott dag videre jenter <3Omtale: Sigmas HD sminkebørster; SIGMAXNå har eg testet desse sminkebørstene og eg har tatt mange vasketester på de og de er klare for en omtale.

SIGMAX Brush kit:
Du får 3 syntetiske sminkebørster i dette kittet, og dem er F80 ( som er gammel) F82 og F84 (som begge er nye børster i Sigma kolleksjonen).   De har korte men kompakte hår så sminkebørstene er veldig gode til tykke/tunge produkter fordi busten er så motstandsdyktig.

F80:
Denne har eg en omtale på fra før som dere kan lese HER.
Men eg elsker denne børsten til foundation, kremblusher o.l.
F82:
Dette er en ganske lik børste som F80, men i stedenfor å ha en helt flat topp har denne en mer rund topp og kortere hår. Det at den har kortere hår gjer den mer fast og motstandsdyktig. Den er ikke lett bøyelig!
Det er perfekt til mineral foundation, pudder, krem og flytende foundationer. Samt perfekt til blush i forskjellige formulaer ( tørr,vått,krem o.l).
Litt røyting i første vasketesten, men den har ikke røytet (røyting) noen hår etter det. Den farget ikke av i vaskingen, skummet var helt hvitt. Så denne bestod vaske testen.
Fantastisk børste til produkter som er litt seigere/tyngre som kremprodukter og andre mer våte/flytende produkter.
Men kan også brukes til pudder o.l.  En børste du kan bruke til alt.
Busten er ganske tett og motstandsdyktig.  
F84:
Dette er en skrå sminkebørste. Og skal være perfekt til å legge kontur og blush.
Men eg liker også å legge kontur med F82 fordi den har sånn liten rund tupp.
Men uansett denne er god til å legge foundation rundt nesa, legge kontour, blush o.l.
Ingen røyting i vasketesten og den farget ikke av.  Så denne bestod vaske testen.
Du kan ikke bruke denne til alt (slik som F82), men bruk fantasien din så finner du raskt ut hva denne børsten er god for.  Den er god til å blende ut kontur fordi den har litt bredere overflate på busten.
Det eg gjør er å påføre kontur med F82, så blander eg det ut med F84 - Det blir perfekt!
Kan også brukes på tykkere/seigere produkter for denne er også ganske tett pakket med hår så busten er veldig motstandsdyktig.


Pris:
42dollar + frakt (9 dollar) hos Sigma BeautyKonklusjon:
Eg elsker alle Sigma sine sminkebørster.
Desse SIGMAX børstene til Sigma er ingen unntak, eg elsker desse børstene også. 
God kvalitet, ingen røyting. God tett bust så de kan brukes til tykke seige produkter,
men også løse lette pudder produkter. Myke og gode, de er helt herlige på huden.
Favoritten min ut av alle 3 må bli F82, fordi den kan brukes til alt.
Før var favoritten min F80, men nå er det F82 som er favoritt børsten min.
Anbefales på det sterkeste!!

EDIT: F80 er perfekt til flytende foundation ( stippeling metoden), medan F82 er perfekt til swirle metoden (flytende foundation og pudder).

Karakter:
6 av 6

Bilder:

(F80, F84, F82)


(F82, F84, F80)

Nyheter fra Sigma ( Igjen!!) Min favorittbørste har fått seg søsken!;p


Sigma har kommet ut med 2 nye børster som ligner Flat Top Synthetic Kabuki - F80 børsten ( som er min favorittbørste fra Sigma).
De 2 nye børstene heter Round Top Synthetic Kabuki - F82  og Angled Top Synthetic Kabuki - F84 .
Du kan kjøpe de hver for seg eller i eit kit hvor du får de tre "søskenbørstene" for 42 dollar

Les meir om børstene på SigmaBeauty!

Omtale: Sigmas nye travel kit! ( Makeupbrushes)

I går kom Sigma ut med de nye børstene på nettbutikken deres.
Eg har fått vert så heldig å testet desse ut nå i noen uker, så her kommer omtalen;
(Børstene er sponset men som alltid skriver eg en ærlig omtale)


SIGMA Premium Travel kit
Dette reise settet inneholder 7 av de beste børstene fra Premium kitet i travel size..
Du får dette settet i forskjellige farger (svart, grå, lyse rosa og mørke rosa ) eg valgte lyse rosa, siden det andre reisekitet mitt er i den fargen.

  
Som vanlig får du pakkene fra sigma i en søt netting pose med sløyfe på, du får brosjyrer og viss du handler for over 30dollar så får du med en gratis reisestørrelse utgave av SS217, eller E25  som den heter nå.

Brush holderen som børstene kommer i er laget av noe syntetisk lignende lær. Og istedenfor å ha Sigma logoen printet ned i stoffet har de nå fått en logo på en plate. Ellers er brushholderene like.
( Gammel Brush-holder og ny brush-holder)
 

Som sagt får du 7 børster, børstene er:
- Duo Fibre Powder/Blush - F15
- Tapered face -F25
- Large Fluff - E50
- Large Concealer - F65
- Short Shader - E20
- Small Eye Liner - E10 
- Small Tapered Blending - E45


Desse børstene er myke og gode, slik som alle sigma sine børster er.
Eg tok vasketesten, som består av å vaske kostene og se om de røyter eller farger av.
Det var litt grå farge i såpeskummet den første vasken ( som er normalt) men de andre gangene eg vasket børstene var skummet hvitt. De røytet ikke så mye , 2-3 hårstrå de første gangene eg  vasket dem. De røyter ikke lenger nå. Så den bestod vasketesten.


(her ser du forskjellen på travelsize og fullsize)

Eg har desse børstene i stor størrelse også og de er like gode å bruke.
Flott kit du kan ha med deg på reiser.
Siden eg har begge settene kommer eg til å velge 7 børster  av begge settene og plassere de i en børsteholder-mappe og ta med meg på tur - Kjekt å ha noen å velge mellom og variere litt:)


(Premium Travel kit  og Travel kit Nice in Pink)

De er håndlagde og kvalitets børster. Som eg har sagt før så er de like gode så MAC og noen er faktisk bedre enn MAC. Om du velger å kjøpe reisestørrelser eller fullsize er opp til deg, eg syns dem er like gode uansett hvilken størrelse du kjøper, berre husk at håndtaket er kortere og størrelsen på de store ansiktsbørstene er litt mindre - men det endrer ikke påføringen og hvor gode de faktisk er.
De har akkuratt passe motstand, gode å holde i ( handtaket) og påfører produkter proffesjonelt.

Hva børstene er gode til:
F25 er en god børste til blush og bronzer påføring.
F15 er en god til blush og highlighting i ansiktet.
F26 er en concealer børste som er god til å påføre concealer (under øyet, nese og andre plasser i ansiktet).
E50 er god til å påføre øyenskygger/highlight ved øyenbrynet. Også god til å blande ut øyenskygger.
E45 er en litt spiss børste og er god til å påføre øyenskygge i globalen.
E20 er en liten børste som er god til å smugde eyeliner .
E10 er god til å påføre eyeliner.


Pris:
59 dollar ( 353kr) hos Sigmabeauty
- Sigma skriver lavere verdi på pakken så man slipper å tenke på moms ( toll)Konklusjon:
Sigma har de mykeste børstene eg har prøvd noen gang, det har eg alltid sagt.
De er gode og billige, du får mye for pengene. Det er kvalitetsbørster laget for hånd.
I kitet får du de børstene du trenger og viss du har det andre travel kitet kan du jo mikse litt og bytte om på børstene og lage ditt eget kit når du skal ut på reise.
Anbefaler Sigma sine børster, om du kjøper de store eller de små ( travelsize) børstene:)
Eg har alle børstene til sigma og eg liker dem alle sammen :)


Karakter:
6 av 6


-Sigma skriver ned verdien på pakkene så du slipper å tenke på moms (toll).


For å lese de andre omtalene mine på Sigma sine børster TRYKK HER

 

NYHET!! Nytt sigma travel kit (sminkebørster) Og jeg har dem, og slik ser de ut..

Husker dere den "mystiske pakken" eg ikkje kunne si hva var. Det var nemlig det nye travelsize kitet til Sigma!!


De har kommet ut med nytt travel kit med de 7 beste kostene fra premium kitet bare i trazel size, og i forskjellige farger. Du får fargene; Svart, grå, lyse rosa og mørke rosa..


Eg valgte lyse rosa siden det andre travel kitet mitt er lyse rosa..
Slik ser de ut, og som eg har sagt før om Sigma sine børster: De er så myke og gode <3
 

Nå kan du også få dem HER for ca 354kr ..!!
Omtale kommer i morgen ;)Samtidig kan eg nevna at de fått nye speil, utrolig søte speil med forskjellige farger og mønster.
De er kjekke å ha i vesken   - Fåes HER til ca. 162kr.

Omtale: SIGMA øyenskygge i Indian Girl

Denne omtalen har ligget lenge i utkast-mappa. Har helt glemt å poste den.

SIGMA øyenskygger  ( i Indian Girl)
Jeg hadde ingen store forventninger på denne øyenskyggen, jeg har sett mye vurderinger om sigma sin sminke på nettet og noen sier det er bra og andre hater dem. Heldigvis har jeg sett mest av det positivet ;)

Selv så syns jeg denne øyenskyggen er helt super! Det er ikke en øyenskygge jeg bruker ofte, men til fest og smokey eyes er denne helt superb..!

Indian Girl er en grå/brun farge (taupe farge),  men har lilla shine i seg!
Når jeg tar mye på er den grå/brun, men når man blender ut fargen kommer det litt lilla farge frem.

Konsistensen på denne øyenskyggen er pudder, men den er ikke altfor tørr. Den har en myk litt litt "våtere" konsistens. Og da mener jeg ikke at dette er ein krem øyenskygge. Den er en pudder øyenskygge, men ikke altfor tørr.
Den henger godt på og er lett å blende ut..Pris:

Nå fikk jeg denne gratis fordi jeg kjøpte brush-set av Sigma.
Men du får 4 øyenskygger + palette og mini 217børste  til $27  hos Sigma

Eller du kan kjøpe 1 og 1 øyenskygge for $7,99 hos ACW
-Der har de også Indian Girl


Konklusjon:
God øyenskygge, jeg liker den!
Den er grå/brun med hint av lilla i seg ( lilla shine).
Den er lett å blende ut, henger godt på lokket.


Karakter:
6 av 6

Swatches:


Uten blitz


Med blitz:


Ute i dagslys:
Q: Har du prøvd Sigma sin sminke før?
-Kva syns du om den?

Omtale/review: Sigma Premium Professional Kit

For en stund tilbake fikk eg dette flotte settet i posten.
Nå har eg leket så masse med dem at eg er klar for en omtale..Settet kom som alltid i en søt nettingpose med sløyfe. Det låg noen brosjyrer på hva børstene er til og hva dem heter  + tips til hvordan man vasker dem + så fikk eg med en mini ss217 børste som eg nå har 3stk av =P
Alle børstene var godt beskyttet, ansiktsbørstene hadde brush-guard på seg medan de andre hadde plastikk rundt seg.Eg kjøpte SIGMA Premium Professional kit som kom ut i slutten av Februar i år.
Settet inneholder 15børster + brushroll.
Du får med 7 ansiktbørster, 7øynebørster og 1 leppebørste.

Rekkefølge etter bilde:
SS227 Large Fluff Brush
SS192 Large Concealer Brush
SS131 Duo Fibre Powder Brush
SS165 Tapered Highlighter Brush
SS129 Powder/Blush Brush
SS138 Tapered Face Brush
SS134 Large Powder Brush
SS222 Tapered Blending Brush
SS226 Small Tapered Blending Brush
SS217 Blending Brush
SS195 Concealer Brush
SS212 Flat Definer Brush
SS214 Short Shader Brush
SS316 Lip Brush
SS210 Small Eye Liner Brush

Om børstene:
Som alltid tar eg vasketesteten før eg bruker dem. Den går ut på å sjekka at dem ikke røyter/hårer og farge av..
Dem farget ikke så mye av, skummet på såpen hadde en snev av gråfarge ,  så det farget ikke mye av, MEN noen av børstene syns eg håret, det var 3 børster som håra, det var børstene SS138, SS165 og SS134.
Men etter bruk og etter 2 vask så håra dem ikke lenger.. ( takk og lov for det!)

Som alle andre Sigma børster er desse myke og gode, som eg har sagt det før og sier det igjen; Sigma er dei mykeste børstene eg eier!


MAC 131 vs SS131

(SS131 til venstre og MAC131 til høyre)
Desse er faktisk ganske like, eg kjenner faktisk ikke forskjell når det gjelder motstand. De ser like ut og påfører produkter like bra!

MAC 226 vs SS226

( MAC 226 til venstre og SS226 til høyre)
MAC 226 har mindre og spissere bust, medan ss226 har ikke fullt så spiss tupp, den ligner meir på MAC217.
Men fungerer kjempebra som blendekost
  

Her er bilde av MAC217, SS226 og MAC226 for å vise dere hva jeg mener om at ss226
ligner meir på mac217 enn mac226


MAC217 vs SS217

( MAC217 til venstre og SS217 til høyre)

Desse er nesten like. Ss217 har lengre og litt større bust enn MAC 217. MAC sin har meir motstand og vil blende bedre enn ss217. Men ellers liker eg ss217 veldig som blendekost
 
                                                                   ****

Alle børstene er ikke helt identisk med MAC, men kva gjør nå det? De er jo gode børster og man kan bruke de til samme tingen for det om busten på ene sigma børsten kanskje er 1-2mm lengre enn en MAC børste.

Alle børstene er fantastisk gode å påføre med, dei er som sagt myke, men har litt motstand i seg så du får det rette "trykket" når man skal blende/påføre produkter.
Godt håndtak, gode å holde i, passe langt håndtak, virker solide..

Eg må si eg er imponert og elsker desse børstene, eg elsker alle børstene fra Sigma så langt og anbefaler virkelig å teste noen av de om du ikke allerede har skaffet det noen.

Og noen mener at dette er dyrt, vel skal du ha gode sminkekoster må du punge ut med noe cash.. Dessuten så koster MAC børstene enda mer. Og Sigma er ganske like så MAC ( kvalitet og til bruk )
noen av børstene til Sigma vil eg faktisk påstå  er bedre enn MAC..


Om brushrollen:
Brushrollen som børstene kommer i kjennes ut som lær/skinn, men det er syntetisk.
Den er ganske praktisk og god å ha når du skal frakte børstene dine. Man trenger ikke vær redd for å få sminkerester på denne brushrollen. Den kan fint vaskes med olivenolje på eit papir(kleenex, kjøkkenpapir)..
Den har en magnetisk lukke/åpne"knapp" også er "Sigma makeup" logoen printet ned i stoffet..
Selv liker eg denne brushrollen og kommer til å bruke denne når eg skal frakte børstene mine..


Shipping;
Utrolig rask shipping, eg valge det billigeste shipping alternativet som skal ta ( 3-5 uker) men det tok faktisk bare 1 uke.


PRIS: 
børstene kostet 149 dollar
+ Shipping 18 dollar
Totalt betalte eg 1004 norske kroner ( børstene + frakt ).


Konklusjon:
Eg elsker dette settet, man får med så mange kjekke og nyttige børster. Spesielt til øynene!
De er super myke, billige  og gode alternativ til MAC børster..
Kvaliteten er fantastisk, håndlaget. 
Einaste  3 av 15  børster håret ved første vask ellers var det ikke noe å "klage" på.
Anbefalest virkelig...
*** Men er du nybegynner eller ikke har det andre settet til sigma så anbefaler eg å kjøpe det andre først ( Sigma Professional complete kit ) - der får du meir øyenbørster og ansiktsbørster som man trenger i eit "start-kit"..
Pluss det kitet er billigere ( 69 dollar )


Karakter:
6 av 6   ( Fantastisk!)Andre sigma omtaler:
*Sigma 109 omtale
*Sigma 197 omtale
*Sigma professional complete kit omtale

Omtale: Sigma 197 ( sminkekost)

Hey hey!

Nå kommer omtalen på den  nye kosten til Sigma nemlig SS197.
Den kan ligne litt på ein 187 kost på bilde, men når eg fikk den var den absolutt ikke lik!
Men denne kosten ELSKER eg altså.
Den ser jo litt rar og klumpete ut, men den er så god.Den er kompakt, mye hår, det er en slags kabuki kost. Den er MYE mostand i og passer perfekt for våtprodukter ( foundation, våt blush o.l.).
Du kan også bruke denne på mineral sminke, presset eller løst..
Håra på den er korte så du har mye kontroll med denne kosten og du kommer til kroker i ansiktet ( nesen o.l.)
med kanten på denne kosten..
Og ikkje minst myk, dette er den mykeste kosten Sigma har laget noen sinne. Dette er kose-kost!

Den er rund og flat på toppen. Du får dekket større område med denne kosten med tanke på at hele overflaten på kosten treffer huden ( fordi den er flat) koster som er spissere treffer jo spissen huden ( logisk nok).
Så for rask påføring av pudder eller foudation f.eks er denne god!

Eg bruker den mest for å legge cremeblushen fra MAC på kinnbena mine med og blender den i huden.
Den er kjempegod til å blende med fordi den akkurat har så mye motstand.

Vasketesten håra den kanskje 3 hår, og etter det har den ikke håret.
Den farget ikke av og den hårer heller ikke når man bruker den i ansiktet.
Så den bestod vasketesten..

Pris:
Den koster 16 dollar (ca.90kr).
Ganske billig for en så god kost!

 

 
(Trykk på bildene for å få dem større)


Konklusjon:
Fantastisk kost. Den er motstand i som gjør at du  kan bruke den på tørr og våt produkter. Du kan buffe/blende produkter lett inn i huden. Den hårer ikke. Den er billig.
Eg kjem garantert til å bestille ein ekstra kost som eg kan bruke på tørre produkter, så bruker eg denne som eg har nå på våte produkter.


Karakter:
319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318


Kjøp kosten -HER-

Omtale: Sigma 109 ( kosten )

Hey hey søte små!
Nå har eg fått testet Sigma 109 kosten min litt, og kommet fram til en meining om kosten..
Det kommer til å bli litt sammenligning med MAC sin 109 kost ( som er en av mine favoritter til MAC).


SS109 og MAC 109 er ganske like i utseende..
Begge er flate på toppen, har en rund liten form.
Men sigma har litt lengre bust/hår enn MAC 109.
Sigma sin kost er det litt mindre motstand i.
 MAC sin er meir kompakt/"hard" bust, bøyer seg ikke så lett, altså er meir motstand i busten enn Sigma 109.
Men det er ikke mye forskjell på motstanden i kostene, berre MAC har litt meir einaste.
(Nå er eg veldig pirkete altså..)

Sigma sine koster er utrolig myke og gode, og denne kosten er mykere enn MAC109.
Den har nett lik størrelse på formen så den passer også godt å contoure med ( legge skygge i ansiktet,fremheve kinnbena). Den blender fargen flott inn i huden, men MAC sin blender litt bedre/raskere med tanke på at den er litt meir motstand i..

Vasketesten bestod den, eg vaska kosten før eg brukte den (Alltid gjør det!).
Den farga ikkje av, eller håret.
Den håret heller ikke når eg brukte den i ansiktet - Noe som kan vær sinnsykt irriterende når du f.eks legge våt foundation og det ligger igjen svarte hår etter kosten i ansiktet ditt, klistret på foundationen du nettopp la. Så denne kosten slipper du det.

Prisen er jo mye billigere, no huska eg ikkje helt kva eg betalte for min MAC109 men 305,- om eg ikkje tek heilt feil, så kosta iallefall Sigma sin bare 14 dollar ( ca.79kr).

(Trykk på bildene for å få dem større)
(til venstre:Sigma, th: MAC) 

Konklusjon:
Den ser lik ut, samme form størrelse. ( på selve busten, håndtaket er sigma sin litt tykkere og bedre å holde i faktisk)
Håra på SS109 er litt lengre enn MAC109 , og MAC har meir motstand i sin kost som gjør det raskere/lettere å blende fargen inn i huden.
Den bestod vasketesten.
Eg kan egentlig bare si at det er en god kost, flott til å legge blush med og kontoure ansiktet, bare kan ta litt meir tid for å blende det godt inn i huden.
Du kan bruke denne til våt produkter også, som f.eks flytende foundation, men selv liker eg denne best til pudder/tørre produkter..

Så for 79kr ( + frakt da), så får du en god "dupe"/etterligning av en MAC 109 kost altså..


Karakter:
319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318319920512571670833183199205125716708331831992051257167083318

Kjøp kosten -HER-

Omtale: Sigma Complete Kit

                  sigma

Sigma makeup
er eit kjent merke innen makeup nå for tiden, dei begynner å bli store i USA!  Dei blir ofta sammenlignast med MAC sine koster nettopp fordi noen av dei er ganske like i utseende og til bruk.  Kvaliteten på desse kostane er helt fantastisk.

Eg har prøvd dem en uke nå og er forelska i dem!!  Eg kjøper ikke sminke/sminkeverktøy pga merket, eg kjøper dei pga kvalitet og korleis dei fungerer ( på meg). Da er det viktigaste!!! Ta f.eks ELF billig merke men fader kor god den eine kosten dei har er! ( Øyenskyggekosten, anbefalast)


Første inntrykket var veldig bra, dei hadde pakka inn kostane FLOTT! Med brush guard og søt nettingpose med sløyfe. Fekk med en gratis øyenskygge fra ELF også...

innpak
( google)

Første eg gjor når eg fikk dem var  å vaske dem ( Det skal du ALLTID gjøre når du kjøper nye koster).
Og i vaskinga såg eg etter shedding ( altså om kosten håra) og om den farga av..
Og utrolig nok den håra faktisk ikkje!! da va kanskje 3 hårstrå i vasken men da va alt, og da va kun fra kosten ss150.
Eg har opplevd at noen av mine MAC koster har håra... Men altså Sigma sine håra knapt. kanskje eg va heldig eller er dei bare så gode.  Skummet av såpen var grå/kvit første gangen eg vaska dem, altså dei farga BITTELITT av. Men etter andre vask var såpen/vannet helt hvit/blankt, altså ingen farge. Det er bra!!
Koster hårer og farger ofta litt av første vaskene - noen meir enn andre.
Eg tok en deep cleansing av kostene ( altså brukte shampoo og ikkje mac cleanseren).

completekit2

I settet får du 12 koster til ansikt og øyner og du kan velge om du vil ha ein "brush-roll" eller ikkje.
Prisene ligger på $64 uten brushrollen og  $79 med B.R.

Kostene du får med i settet er ; 
Til ansiktet:

 • ss150
 • ss190
 • ss187
 • ss168
 • ss194

Til øynene: 

 • ss275
 • ss266
 • ss252
 • ss219
 • ss224
 • ss209
 • ss239

             
Dagen etter eg vaska dem måtte eg såklart prøve dem. Og eg seie bare OMG, mykere koster skal du lete lenge etter! Eg love deg dei var helt fantastisk myke, mykere enn MAC sine!

Ja, som sagt eg har prøvd slike flate foundation koster fra forskjellige merker og ikke likt nåken, enten bøyer dei seg for mye ,eller er dei for harde og ikke bøyer seg i det hele tatt. MAC sin derimot er akkurat slik ein flat foundation kost skal være, og eg må si at Sigma SS190 er en ny favoritt innen slik kost!
fe1a7sigmabrushesss190
( bilde fra google)


Stippelinkosten 187/188 fra MAC kan man finne i mangen forskjellige merker, Coastal Scents har en bl.a. Men ss187 er fantastisk, stippleling metonden med den gjør foundationen fantastisk, selv liker eg å bruke den lille versjonen av den altså MAC 188 eller ss188:)

Sigma ss224 var ikke så veldig lik som MAC 224 -  MAC sin blending har lengre "hår" enn sigma sin, busten på MAC224 er litt større enn sigma sin ss224, ss224 ligna litt meir på MAC217 syns eg.
(bilde: google..)


Einaste eg ikke var så fornøyd med i settet fra sigma var ss219, den var litt for spiss, såklart eg likte den - men sammenlignes med mac så var den litt dårlig! Kan vær eg har fått en dårlig en! Og da er vel bare til å stusse den litt. 
Men eg vil og putta inn at Sigma brushes har aldri vert meiningo med å kopiere MAC for å lure noen (altså å lage kopier og slikt og la deg tru det er MAC). Dei har laget like men puttet "SS" forran alle nummerene - det er lov..

Kostene er håndlagde og tilpasset slik at dem skal passe ansiktet ditt perfekt!
Noe som også var litt pluss var at ein fekk med "brush guard" med kostane! Brushguard beskytte kostane og holde formen for dem!

Eg har hatt 2 koster fra Sigma  før eg fekk dette settet og det er; ss 239 ( den får du i kittet) og kabukien ss182.  Kabukien er kjeeempe god til å påføre pudder/solpudder/mineralpudder med! Den er så myk og god.
God kabukikost for $19!!  Da eg kjente kor god kabukien var bestemte eg meg raskt for å kjøpe hele settet! =) SÅåÅ godt likte eg SIGMA brushes!

Konklusjon:
Alt i alt vil eg si;  Er du ute etter gode koster, men kanskje ikke har råd til alle MAC sine - Du vil kanskje ha noen som er gode og bra kvalitet slik som mac sine bare billigare?? Er du nybegynnar eller proff -  Ja då kjøre du på med ein pakke fra SIGMA! Desse kostane passer ALLE! Både kresne ( som meg) og dei som ikke bryr seg så veldig...
Eg anbefaler desse på det sterkere og kan ikkje gi dei anna enn.....

Karakter:
lipslipslipslipslipslips


 

      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits