Kategorier...Arkiv...
Statistikk...

bloglovin


Norske blogger

Ukens favoritt

Topp 3 - Highlightere (sminke)

På tide å oppdatere mine topp 3 innlegg da jeg har fått nye favoritter som topper listene. Først ut er highlightere og her har jeg mange favoritter, så det var litt vanskelig å kun velge tre.

Det som er litt spesielt er at jeg egentlig liker flytende- og krem highlightere best, men nå er det altså kun pudder highlightere jeg nevner i dette blogginnlegget. Jeg syns highlightere i pudder er blitt bedre de siste årene og de ser ikke så veldig puddrete ut på huden, i hvertfall gjør ikke (......)

> Les mer ...

 

#sminke #skjønnhet #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #kosmetikk #makeup #cosmetic #hudpleie #parfyme#favoritt #månedens #Månedensfavoritter #favoritter #beauty #bieber #rabatt #konkurranse #lipgloss #mascara#lancome #clarins #origins #becca #decleor #hverdag #highlightere #topp #3 #topp3  #blogg #nars #mac #urbandecay #anastasia#anastasiabeverlyhills #kontur #contour #palette #gerardcosmetics

Ukens favoritt: MAC Brow Finisher


Dette er en stift laget av voks som man påfører når man er ferdig å fylle og forme bryna - Den skal holde bryna på plass og gi dem en "polished og conditioned-looking finish". Et produkt jeg har brukt mye denne siste uken og som jeg virkelig digger !

Før har jeg brukt MAC sin brow gel, en slags gele som du påfører med en mascarabørste. Jeg har syns den har hatt en OK hold på bryna, men denne voksen/stiften fra sammme merket er så mye bedre på hold. Den får til og med de vanskelige hårene som står rett opp til å ligge inntil huden.

Den jeg har gir ingen farge, derav navnet clear. Men såvidt jeg vet har MAC hatt slike brow finisher med farge også, men ikke nå lenger. Jeg bruker heller MAC Lingering Eye Brows til å fylle inn bryna med og avslutter med denne over for å "låse" inn produktet og for å få hårene til å ligge slik jeg vil ha det. Så tar jeg en ren mascarabørste og børster gjennom.

(Slik ser den ut i forhold til MAC eye brows, en del tykkere)

Fantatsisk produkt jeg kommer til å kjøpe flere av før jeg går tom, for denne er jeg nå blitt avhenig av. Denne og MAC Lingering er perfekte sammen - Anbefales !

Pris:
Usikker hva den koster i Norge, men i USA koster den $15.
 

Ukens favoritt: Make Up Store High Tech Lighters - Primer ?


Det var en periode hvor jeg kjøpte mangen High Tech Lightere hos MakeupStore for å bruke dem som highlighter i ansiktet. Men jeg likte dem ikke så godt til det og begynta å bruke dem som base i stedet, så slutta jeg å bruke dem helt og de låg å støvet ned i skuffa mi lenge...


... Nå har jeg tatt dem frem igjen og har begynta å bruke dem som base og skjønner ikke hvorfor jeg slutta å bruke de den gangen. Dette er en av de beste basene du kan bruke dersom du ønsker intense farger på øyenskyggene.

Makeup Artistene på Makeup Store anbefalte å bruke High Tech Lighter som base under øyenskygger da jeg kjøpte dei, så det er av MakeupStore artistene jeg har lært dette. Men nå ser jeg at flere og flere bloggere (bl.a Hiilen) bruker HTL som base og det minnet meg på at jeg har jo slike liggende som må brukes opp. Så da gav jeg HTL en ny sjanse - Og jeg angrer ikke på at jeg gjor det for å si det slik.

Ved å bruke HTL (High Tech Lighter) som base vil øyenskyggene bli veldig intense/sterke farger. Den kan brukes til både lite- og sterke pigmenterte øyenskygger og basene fåes i forskjellige farger. Du kan bruke de som øyenskygge alene, men de creaser lett uten noe pudder over.

Dei er en del tykkere i konsistens og mye mer klissete enn vanlige primere, så øyenskygger setter seg godt og du kan pakke på så mye øyenskygge over slik at til og med lite pigmenterte øyenskygger blir skikkelig intense. Noe som er litt vanskeligere med HTL som base er å blende øyenskyggene, men med en god blendebørste så går det fint det også.
 
Det tok litt tid før jeg ble vant med å bruke HTL som base og det er sikkert en av grunnene til jeg slutta å bruke de til base for litt siden. Men med øving og testing så får man det til - Jeg måtte finne riktig mengde jeg skulle bruke på lokket, fordi for mye HTL under øyenskyggene kan det bli kakete og crease litt. Man må huske å pakke på øyenskygger i stedenfor å dra dem over for å unngå at det blir flekkete osv.


... Her har jeg vist hvor intens øyenskyggen "Ruby" blir me HTL som base i forhold til UDPP og Painterly.

Dette er uten tvil ukens favoritt produkt - Og neste gang jeg er innom Makeup Store i Stavanger skal jeg kjøpe flere, blant annet den sorte ( Space ).

Har du slike i liggende hjemme, ta de frem og gi de en ny sjans!
Anbefales! 

Pris:
155,- hos MakeupStore

Ukens favoritt: MAC Mega Metal Eyeshadow - Unflappable


Liker du Satin Taupe eller lignende taupe farger så er "Unflappable" en øyenskygge du bør prøve. Den er dog en del mørkere enn Satin Taupe, noe som gjør denne øyenskyggen perfekt til bruk i globalen..

Jeg digger øyenskygger som er slike taupe farger, Satin Taupe er en av mine Must-Haves øyenskygger fra MAC. Taupe er en så enkel farge å bruke, man trenger bare å påføre den på øyenlokket og blende ut overgangene og da har man en flott fest- og hverdagslook på 1-2-3.

Mega Metal øyenskyggene til MAC er større enn de vanlige MAC øyenskyggene - Denne inneholder 3.4g, mens en vanlig øyenskygge fra MAC inneholder 1.5g.

Øyenskyggen har en metallisk finish, derav navnet Mega Metal. Konsistensen er pudder, men er litt mer kremaktig - Den sitter godt på huden uten å vær altfor tørr. Den er medium til godt pigmentert, enkel å blende/duse ut og sitter godt på huden uten å fade iløpet av dagen.Unflappable ser ut som en mørk taupe/grå farge, men har undertoner av lilla/plomme i seg. Den er som sagt i samme "familie" som Satin Taupe og Sigma Indian Girl - De er ikke helt like, men alle tre er taupe farger i forskjellige nyanser (Se swatches lenger nede).

Pris:
$19,99 hos ACW


 

Ha en flott søndagskveld videre!
- Hvilken øyenskygge er din favoritt for øyeblikket? 


Ukens favoritt: Estee Lauder Lipstick i #737 "Electrified"


Denne leppestiften fikk jeg en gang i julegave, men den har aldri blitt brukt pga. det ikke er en farge jeg vanligvis bruker. Men når jeg fikk leppestift holderene mine så fant jeg igjen denne leppestiften og har brukt den mye siden.

Den har en mørk burgunder farge med hint av gull shimmer i seg.  Leppestiften er ganske pigmentert og glossy, du får den fargen du ser i hylseret på leppene. Jeg tar å dabber litt av leppestiften på leppene for å få en litt mindre farge og går over med fingeren å blender den på leppene, istedenfor å male det på rett fra tuben eller med pensel.Noen ganger bruker jeg Yves Rocher Klarrød leppestift på leppene som en base og så "dabber" jeg denne over for å mikse fargene litt, det ble også en fin kombinasjon.

Den har en deilig duft, mye bedre enn MAC sine leppestift-dufter. Jeg klarer ikke å beskrive lukten, men den lukter litt roser, muligens litt sjokolade (?) Iallefall ikke en overvelmende og kvalmende duft.Leppestiften føles kremete og god på leppene, den sitter godt på og jeg slipper å påføre ofte. Den tørker ikke ut leppene, men den gir heller ikke noe fukt - En helt vanlig leppestift.

Pris:
Usikker.

 

Ukens favoritt: Butter London neglelakk - Henley Regatta


I sommer kjøpte jeg noen Butter London neglelakker, bl.a Henley Regatta, men har ikke brukt denne så mye før nå. Deborah Lippmann har mangen flotte glitterlakker, men det har jammen meg Butter London også !

Henley Regatta er en nydelig teal blue glitterlakk. Den legger seg jevnt og fint på neglene, så den er absolutt ikke vanskelig å påføre. Jeg digger påføringsbørsten så denne lakken kommer med - Den er verken for liten eller for stor.

Men etter ett par måneder så blir lakken litt tykk og kan vær litt vanskelig å påføre. Heldigvis finnes det diverse metoder for å tynne ut neglelakkene også. Man trenger bare 2 strøk med neglelakken og da vil du få et lignende resultat som bildet under...


(Redigert litt rundt neglebåndet på lillefingen - Tørr etter julevasken idag..)

Med en god underlakk og toplakk så sitter neglelakken uten at den flasser av  i ca.2 dager. Jeg bruker CND Toughen up som baselakk og Seche Vite som toplakk. 

Den er ikke så vanskelig å fjerne heller, selvom det er en glitterlakk, noe som i mine øyner er veldig positivt.  Jeg misliker sterkt neglelakkrester som aldri forsvinner.

Les om: Chanel Orange Fizz VS Butter London Jaffa.


Merket Butter London liker jeg veldig godt, og kommer nok til å kjøpe flere lakker fra det merke. En annen favoritt fra Butter London,som jeg har skrevet om tidligere, er Jaffa! Den er en god dupe for Chanel Orange Fizz.

Pris:
£10 - £12 hos HQHair
(utsolgt for Henley R. men de har andre farger)Ukens favoritt: MAC Chamomille Eyeshadow


Denne øyenskyggen kom vel ut i Warm and Cozy kolleksjonen til MAC som kom ut for noen år siden. Jeg har ikke hørt så mangen snakke om denne øyenskyggen, iallefall så var den ukjent for meg - Men den er iallefall ukas favoritt...


... Muligens en all-time favoritt også, for jeg har bytta litt på å bruke denne og Brule som highlighter og jeg liker den like godt som Brule. Den har en gul undertone og er lys nok til å brukes som en highlighter. Jeg kommer til å vise hvordan den ser ut i forhold til Brule og Vanilla, begge fra MAC.Finishen er Satin - Så den er ikke helt matt samt ikke shimmrende heller. Den gir en slags shine, noe som gjør denne til en flott highlighter. Den virker medium pigmentert når du swatcher den, men når du påfører den med børste under øyenbrynet er den godt pigmentert og vises godt.

Selvom denne muligens er litt vanskelig å få tak i nå, så anbefaler jeg likevell å kjøpe den dersom du finner den.
Ny favoritt i samlingen min!

Pris:
160,- i Norge, men langt billigere i USA  Chamomille // Brule // Vanilla 

 
Her er Chamomille sammen med de andre highlight fargene i MAC Highlight paletten min.


Ukens favoritt: MAC Quite Natural Paint pot og MAC Brun eyeshadow


Jeg fant en ny kombo til øyenbryna mine som jeg syns fungerer veldig bra. Jeg digger fortsatt MAC Lingering eyebrow, men litt kjekt å prøve nye metoder/produkter også..Og de produktene er da denne ukens favoritter.

MAC Quite Natural Paintpot er egentlig en kremøyenskygge, men hvem har sagt at den ikke kan brukes på øyenbryna? Jeg føler jeg har lest om noen som brukte den på øyenbryna tidligere, men husker ikke hvem - Men jeg kan ikke bruke den alene, jeg må kombinere den med en øyenskygge i pudderform fra MAC som heter Brun. Jeg påfører desse to produktene med en skrå sminkebørste f.eks Sigma E65 eller MAC #266.Jeg brukte denne komboen bl.a i denne sminkelooken, og likte veldig godt resultatet. 

Begge produktene kan du finne i MAC butikker rundtom i landet, eller spar en del kroner på å kjøpe de i diverse nettbutikker istedenfor. MAC i Norge blir jo bare dyrere og dyrere...


Q: Hva bruker du på øyenbryna dine??
Ha en superflott torsdag jenter <3
 

Ukens favoritt: L´Oreal Super Liner EyelinerDersom du liker Lancôme Art Liner bør du sjekke ut denne diplineren fra L´Oreal med felt-tip applikator. Jeg har har begge to og liker de like godt, men prisen til L´Oreal versjonen er mer tiltrekkende!

Er du på jakt etter en eyeliner som er lett å lage cateyes eller smoothe linjer og vinger med, da bør du se etter eyeliner med veldig bøyelig tupp. Denne er fantastisk å bruke på øyenlokket, men anbefaler ikke å bruke den på våtkanten (!).  

Du får denne eyelineren i forskjellige farger, jeg kjøpte den som heter "Noir / Black" ettersom jeg liker best svart eyeliner på øyenlokket.  Du finner også eyelineren i farger som "Carbon Gloss Black" og "Black Crystal" som er mer glossy/shimmrende enn "Noir/Black" som er mer glossy når den er våt, men tørker til en matt svart farge.

Alle fargene til L´Oreal sitter godt på, men er ikke vannfaste så skulle du få vann på, gråte eller svette så kan den forsvinne litt evt. smitte litt av. Men du kan legge en Mixing Liquid over ( fra f.eks MakeupStore) for å få produktet til å være vannfast.


Øverst er tuppen til Lancome Art Liner // Nederst er tuppen til L´Oreal Super Liner

Kvaliteten på påføringstuppen er like god som Lancome, samme gjelder selve produktet. Det er så og si det samme produktet bare prisen som skiller de. Jeg anbefaler begge to, men L´Oreal er bedre for lommeboka !


L´Oreal Super Liner // Lancome Art Liner.

Pris:
Ca. 60,- hos Feelunique  ( gratis frakt ).
- Fåes også i diverse butikker i Norge som fører L´Oreal til en dyrere pris.

Ukens favoritt: Redken Quick Dry 18 (Hårspray)


Jeg er veldig glad i hårsprayer som er litt tørre, hvor det kommer omtrent mer luft/gass ut enn vått og klissete spray. Denne er en av de tørreste hårsprayene jeg har prøvd og ble derfor en favoritt fort.

Da jeg var i stavanger hadde Idunbestis denne stående på badet, jeg tyvlånte den litt før vi gikk ut på byen og fant fort ut at denne må jeg skaffe meg. Dagen etter på shoppingrunden vår fikk jeg tak i denne hårsprayen, den er litt dyr men absolutt verdt prisen...

Flaska er stor og rommer 400ml, så du har denne en stund. Den kan brukes i kort og langt hår. Den har god hold, Kontrollnivå 18, og den tørker superraskt!  Sliter du med hår som ikke holder på volumet eller frisyren så prøv denne.Du får litt sånn crunchy hår når du har denne i. Men den er lett å børste og vaske ut. Stort pluss for at man ikke får klissete og stivt hår ved bruk av denne hårsprayen. Ett ekstra pluss er at denne lukter helt himmelsk, den har litt alkoholduft med det første, men når den forsvinner så lukter den frisør og blomster - Yummi duft!

Den kan brukes til oppsetting av hår eller for å fullføre en frisyre. Gir litt glans.

Til nå har Bed Head Hard Head hårsprayen vert min favoritt, fordi den er som lim i mitt hår. Den holder det tunge håret mitt oppe hele kvelden, men den er litt mer våt. Denne fra Redken har derimot ikke fult så bra hold som Bed Head, men ikke langt unna. Men den tørker fortere og er litt tørrere. Så nå har jeg 2 favoritter innen hårspray!

Pris:
280,- hos frisørsalonger.
Du får den billigere på nett.

Ukens Favoritt: Real Techniques Powder Brush (Stor pudderbørste)


Jeg har lenge vert på jakt etter en stor pudderbørste som jeg kan bruke til setting-/finish pudder. Men alle jeg har prøvd har røytet litt eller blitt glemt og brukt til andre produkter (solpudder).
Min favoritt pudderbørste til nå har vert Sigma sin, den er helt fantastisk. Men nå har jeg funnet en som er hakket bedre !

Real Tecniques er Samantha Chapman sine børster. Hvis du liker å se på Youtube sminkevideoer så vet du nok hvem denne dama er - Det er én av søstrene i Pixiwoo. Hun er makeupartist og vet nok hva som er gode og dårlige børster og derfor tok jeg sjangsen på å prøve hennes børster. Jeg tenkte at hun neppe ville hatt sitt navn på noen dårlige børster.... 

Jeg har testet mangen av børstene hennes, omtale kommer, og sannelig så fant jeg meg en pudderbørste som skal bli fast pudderbørste så lenge jeg har denne børsten. Den skal ikke brukes til solpudder eller noe annet enn å påføre setting/finish pudder, for denne børsten er helt super til det.Den har en stor bust, trur det er den største jeg har i samlinga mi. Syntetisk hår så børsten er veldig myk og god. Den er også litt fluffy samt litt kompakt så den er perfekt til å påføre pudder og børste vekk det overflødige. Den røyter heller ikke (!)Den har et godt handtak som er flat på enden, slik at børsten kan stå på bordet istedenfor å ligge.
Børsten er også veldig billig - Jeg ble faktisk overrasket da jeg såg prisene på børstene. For jeg har jo sett at slike YouTube guruer som har startet sminkemerke/-børster tar mye betalt for produktene de selger. Men prisen på RT er faktisk ganske bra.

Denne uken og resten av året, livet, whatever så kjem denne børsten til å vær en favoritt til å påføre pudder med. Jeg er superfornøyd og kan trygt anbefale denne videre.

Pris:

10,99 pund

Fåes hos:
Love-Makeup
 

(Pudderet jeg bruker + børsten = fantastisk )
 

Ukens favoritt: Dior Addict Vibrant color spectacular shine lipstick #530 Bobo.Jeg har funnet årets fineste leppestift. Jeg har ikke en eneste leppestift i samlinga mi som er så nydelig som denne, ikke en gang Mac Shy Girl slår denne (og det sier litt).

Dette er Diors nye lipstickformula, Dior Addict Vibrant color spectacular shine, den har 25% mindre voks i seg enn det en normal leppestift vanligvis inneholder. Denne er mer gel-konsistens som er mer behagelig å ha på leppene, den gir mye shine som gir en illusjon av større lepper. De har kommet ut med 44 farger, noen mer pigmenterte enn andre.

#530 Bobo er en korall fersken farget leppestift med masse shimmer, skikkelig sommerfarge. Fargen er medium pigmentert og vil muligens ikke vises så godt på leppene om du har veldig mørke lepper. Men har du ikke så mørke lepper vil denne vises godt på leppene dine. På meg vises den godt og jeg ble forelska allerede i butikken da jeg prøvde den på handen. Da jeg kom ut i bilen og tok den på leppene så kunne jeg ikke stoppe å se på fargen i speilet etterpå. Den var bare så nydelig.

Dette er den ultimate sommerfargen på leppene. Den passer til oss med lys til medium hudtone veldig godt. Og har du blå øyner så vil denne få det blå i øynene dine til å skinne ( kontrast farger vettu, det fremhever!).

Den tørker ikke ut leppene dine, de føles fuktet og myke både når du har den på og etterpå. Bruk gjerne en leppepensel for å få en jevn påføring.

Av alle de 44 fargene så var det Bobo som fanget min oppmerksomhet mest, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Jeg kommer garantert til å kjøpe flere.

EDIT:
 Jeg er så forelska i den at jeg faktisk kjøpte 2 backup av den nå nettopp.

Pris:
265,- Esthetique- Litt ujevn påføring. Husk å skrubbe leppene for best resultat uansett leppestift !

Ukens favoritt: Chanel Coco Mademoiselle Perfume
Dette er min nye love! Jeg har alltid hatt lyst å virkelig like en Chanel parfyme, men mangen av de synes jeg er litt for "voksent" eller lukter fælt på meg ( ikke rett for meg). Jeg har en Chanel Chance Eau tendre parfyme som jeg liker godt, men blir desverre ikke brukt så mye lenger. Så en dag fant jeg denne hærlige skatten - Chanel Coco Mademoiselle EDP. Siden den gang jeg luktet på denne parfymen har jeg ikke fått den ut av hode mitt. Jeg måtte til slutt kjøpe den og har brukt den så og si hver dag siden jeg fikk den.

Den har duftnoter av bl.a jasmin, appelsinblomst, vanilje, bergamott med hint av varm musk. 
Den starter som en frisk duft,  men så blir den en varm vanilje musky lukt.
Passer fint for de yngre, men også for eldre kvinner.   Dette er en EDP ( Eau de parfum) som betyr at den er litt sterkere og varer lengre.
Du får EDP i vanlig glassflakong og i en slik Twist and Spray ( purse spray).  Det er fordeler med begge; Glassflakongen ser fin og elegant ut, fin å ha som pynt óg.  Medan Twist and Spray kan du kjøpe refill når du er tom, så det blir ikke så dyrt i lengden + dei kan du ha i veska uten å vær redd for at den skal knuses. Du får dem begge i EDT óg.

I Mademoiselle serien finner du en rekke andre produkter, og et anna produkt som fanget min oppmerksomhet var en hudolje som du smører på huden etter dusj (Chanel Mademoiselle Velvet Body Oil). Huden blir ikke fet, fordi olja trekker fort inn i huden, huden blir myk og den lukter himmelsk. Dette er eit produkt du kan smøre på armer og legger for litt ekstra luksus.  Den olja trur jeg skal kjøpe meg når jeg får feriepenger! Men nå sporer jeg veldig av her...

Chanel Coco Mademoiselle er iallefall ukens favoritt produkt !

Pris:
Chanel Mademoiselle EDP Twist and spray 855,- hos Parfymelle.  
(da får du med sprayflaska + 3x20ml refils) 

 

Ukens favoritt: Blå eyeliner fra MakeupMekka


De siste ukene har jeg brukt mye blå eyeliner. I fjor gikk det mye i turkis på våtkanten, men nå er det altså mørke blå som er tingen. Jeg har brukt mye MAC Indigo eyekohl som er en marineblå farge. Men så fikk jeg en Cream Eyeliner fra MakeupMekka i Midnight som er en blå eyeliner bare i kremform, jeg foretrekker jo kremeyelinere nå som jeg har fått dreisen på det.

Midnight er mørke blå kremeyeliner med litt blått shimmer i seg (tross shimmeret kan den brukes på våtkanten - I følge MakeupMekka).  Blå gjør jo ting hvitere, så å ha en blå eyeliner på våtkanten/tightlining, vil gjøre det hvite i øynene dine enda hvitere. Øynene dine ser klare og våkne ut. Pluss litt blått vil freshe opp alle "kjedlige" hverdagslooker. Du kan også bruke denne eyelineren som base for å få fram fargen øyenskygger.
Denne eyelineren har jeg brukt hver dag på jobb -  Det jeg bruker er litt mascara og denne cream eyelineren på våtkanten eller under våtkanten/vipperoten, så har jeg litt concealer under øynene og jeg ser mye mer våken ut. Rask og enkel hverdagsmakeup.Tar man litt for mye kremeyeliner på kan den smuldre litt når den blir tørr.  Den kan også føles litt stivt da. Så ha ett tynt lag med eyelineren for å unngå smuldring (spesielt viktig på våtkanten). Men ellers sitter den godt på huden. Den er godt pigmentert, så du trenger ikke så mye om gangen heller. På våtkanten vil den forsvinne med tiden, slik som de fleste eyelinere. Så da må du påføre mer. Eit tips er jo å sette eyelineren med ein øyenskygge i tilsvarende farge ( uten glitter). Men det kan føles veldig ekkelt om du ikke er vant med det. Denne eyelineren tørker fort noe som er bra for da smitter den ikke av.
En børste jeg vil anbefale til kremlinere er MAC 210 eller CoastalScents sin bøyde eyeliner.
Men skal du tightline anbefaler jeg en tynn rett børste som f.eks Sigma E15 eller MakeupMekkas Pro Flat Liner Brush.

MakeupMekka har flere farger enn blå, så ta deg ein tur innom å se om du finner noen flotte farger.
Har du nok svarte eyelinere anbefaler jeg heller å kjøpe en blå eller annen sprekere farge for å piffe opp makeupen litt.  NB: Husk å skru lokket godt igjen og oppbevar dem på hode, da slipper du at produktet tørker ut.

Pris:
99,- hos MakeupMekka
Tilbud nå 69,50,- !!Her kan du se eyelineren på huden og våtkanten:Samarbeid med MakeupMekka.

Ukens favoritt: Chanel Orange Fizz neglelakk
Dette er en nydelig vår-/sommer neglelakk.
Frisk fersken/oransj farge som er in i år. Den inneholder ingen shimmer/glitter, men har en blank finish. Likevell syns jeg fargen blir finere med en blank overlakk over.

Jeg likte ikke børsten som denne neglelakken har, da liker jeg bedre OPI/ChinaGlaze sine børster/pensler.
Følte denne var så tynn at man måtte påføre fleire ganger for å dekke neglen, så det ble lett ett ujevnt resultat.

Man trenger minst 2-3 strøk for å få en jevn fin farge. Den sitter lenge på, det tok 3 dager før den begynta å chippe/løsne på meg, om det er underlakken og overlakken som har holdt denne godt eller om den holder seg så godt uten vet jeg ikke - Men med en kombinasjon av Seche Rebuild (underlakk) og Seche Vite ( overlakk) holdt altså denne i 3 dager uten flassing.

God neglelakk, fin farge. Ikke fornøyd med børsten men det kan fikses/byttes.
Men ellers en neglelakkfarge jeg anbefaler varmt til sommeren. 
210,- hos parfymeri i Norge. Chanel Orange Fizz med en sommerfuglmotiv på, som jeg laget med Konadplate/stempel.Ukens favoritt: Marc Jacobs Daisy (Parfyme)
Denne parfymen er så frisk og goood - Typisk vårparfyme!
Den har en deilig duft av blomster, ikke tung men frisk og lett.
Både denne uken og sist uke har eg brukt denne parfymen så og si hver dag.
Det er en fin dag-/jobb parfyme fordi den er ikke så tung. Du dreper ikke andre i rommet når du har denne på.

Note: Strawberry, Violet Leaves, Ruby Red Grapefruit, Gardenia, Violet Petals, Jasmine Petals, Musk, Vanilla, White Woods.

Jeg liker egnetlig ikke så veldig godt parfymer med blomsterduft, men denne er ikke så galen, kanskje nettopp fordi den har fruktige noter i seg også;) 
Vil du lukte litt sofistikert, frisk, vårlig og ung da bør du skaffe deg Marc Jacobs Daisy.

Psst; Det har kommet en lettere versjon av denne (Originalen), den heter Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Nå har du sjansen å vinne Escada Taj Sunset parfymen!!

Blogg.no skal dele ut 50 Escada Taj Sunset parfymer.
Dette er årets nye sommerduft fra Escada, den skal dufte mango,nektarin,
blodappelsin,kokos,sandalwood og musk.

Delta du også! 
Ha en strålende god helg jenter!
<3 

tajsample

Ukens favoritt: MAC Ripe Peach Blush Ombre ( sminke )


På tide å ta fram vårfargene!  Og jeg har tatt fram Ripe peach, som er en typisk vår/sommer farge, og brukt den mye denne uken. Den har blitt en favoritt og eg kommer til å bruke den mye fremover mot sommeren og ikkje minst i sommertiden, viss det er mer igjen da ;)


Nydelig fersken farget blush som starter lyst og gradvis går mot en mørkere fersken farge.
Du kan velge hvilken farge på blushen du skal ha, enten en lys eller mørk, eller du kan swirle sminkebørsten over hele og få en litt blandet farge.  Den inneholder litt shimmer, men ikke mye. Det synes iallefall ikke så mye glitter på huden så som i boksen.Den er bare så fin å se på, men den er også fin på huden.  Det var denne blushen eg brukte da eg hadde den "Tropiske/Sunset"sminken i helga, trykk her for å se bilde.

Den er godt pigmentert så du trenger ikke mye på børsten. Påfører du for mye kan du se litt solbrent ut.
Denne vil passe best til de med varm undertone.
MAC hadde en lik blush med kalde rosa/lilla toner som vil passe betre til kalde undertoner.

Iallefall så har eg brukt denne mye, og det er deilig og finne igjen gamle favoritter og bli forelsket på nytt. Denne skal jeg ikke glemme i år, denne skal brukes!

Pris:
Desverre så fåes denne ikke i butikk lenger:
Eg kjøpte min da den kom ut, men du finner kanskje på ebay.com

Swatches:


Den lyse delen - Den mørke delen - Blandet over hele blushen

Ukens favoritt: GloMinerals Undereye concealerUkens favoritt: GloMinerals Undereye concealer:
Denne har jeg laget en omtale på tidligere, og da gav jeg den en karakter 4. Jeg syns den var god, men dekket ikke de mørke ringene mine så godt. I det siste har jeg kun brukt den, og jeg har til og med nådd bunnen i produktet etter 2 ukers bruk. Den har blitt brukt så mye de siste ukene, og jeg har rett og slett fått min elsk for dette produktet.

Nå skjønner jeg all hypen rundt dette produktet. Den har vert mitt must-have de 2 siste ukene.

Et produkt jeg faktisk må gi ny karakter til. Jeg har ikke reagert negativt på dette produktet.
Jeg bruker den også rundt nesen og på urenheter/arr. Jeg bruker fingrene når jeg påfører, også børster jeg Benefit Powderflage lett over slik at concealeren ikke legger seg i fine linjer under øynene + den sitter lengre og benefit lysner området enda mer.

Jeg vet ikke hvorfor jeg har forandret mening, det må være pga. de mørke ringene har blitt lysere eller noe.  Men uansett, eit superb produkt som jeg anbefaler. Det er også et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen når jeg går tom.

Pris:
Jeg kjøpte min hos PrettySkin4less.com for 31 dollar.
-Vet du om en billigere plass så gi meg gjerne eit tips!?


Uten..Med + powderflage...

Ukens favoritt: Make Up Store eyeshadow i VELVET
Ukens Favoritt MakeUpStore e/s VELVET
MUS Velvet er en fantastisk flott farge. Den er en slags gråbrun med litt sølv shine i seg. Det er faktisk vanskelig å beskrive denne fargen. Den ligger i samme familie som Satin Taupe fra MAC, bare Satin Taupe har mer varm undertone i seg ( mer rød/brunt) enn Velvet som er mer kald ( grå).

Eg begynner å like MUS sine øyenskygger ( microshadows) mer og mer, og eg begynner også å bli mer og mer forelska i selve merket. Har til og med tipset sjefen min ( på AMFI)  om at MakeupStore på Stord hadde gjort seg ;)

Denne øyenskyggen er flott til både en nøytral dagmakeup men også til en sexy kveldsmakeup.
Du kan bruke den på selve øyenlokket uten noe mer, eller du kan ha en ekstra øyenskygge i globalen, men velvet er også fin som globalfarge ( viss du har en lysere farge på selve øyenlokket).
Jeg bare elsker denne øyenskyggen.

MUS sine øyenskygger er godt pigmentert, du får mye produkt i en microshadow ( 3,5g) og prisen er ikke så gale heller. Minuset med MUS er at de har ikke en nettbutikk, så du må gå i en MUS butikk eller Kicks.
Sku ønske MUS hadde nettbutikk slik at vi som ikke har en butikk nær oss kan bestille på nett, samtidig så eg er litt glad for dem ikke har nettbutikk for då slipper eg å bli fattig :p

Uansett denne øyenskyggen har eg brukt mye sist uke og denne uken. 
Og eg kommer nok til å bruke den mye resten av uka også.

Pris:
140,- hos MakeupStore ( MUS)

Swatches:

MUS Velvet (3,5 g 140kr)  vs MAC Satin Taupe ( 1,5g 100kr refill / 140kr boks)MUS Velvet  og  MAC Satin Taupe


MUS Velvet og MAC Satin Taupe

Ukens favoritt: MAC Cosmetics Vintage Selection Paint Pot.

MAC Paint Pot Vintage Selection
Denne uken har eg brukt dette produktet hver dag for en easy men kjapp hverdagslook.
Eg har brukt denne som en base og har hatt MAC Grand Entrance eyeshadow  over. 
MAC paintpots har eg nevnt mange ganger før. Det er en type kremøyenskygge som er perfekt til base under pudderøyenskygger. Du kan bruke de alene også, men husk primer for de kan crease litt.
Du kan også bruke paint pots til highlight i ansiktet, blende de inn på leppene ( over en lipgloss o.l.).
Det er eit produkt du kan bruke til så mangt, men mest brukt til base.

Vintage Selection kom ut i Cham Pale kolleksjonen, og er en champagne/rosa farge med masse shimmer i.
Helt nydelig farge som kan brukes til dag-og kveldsmakeup. Som sagt har eg bare klasket på denne og hatt en øyenskygge over. Litt mascara evt. eyeliner, om du vil ha det, og you are good to go.  Fantastisk produkt som varer lenge og som sitter godt/lenge på.
Fargen er fabulous!

Pris:
MAC Paintpots koster ca. 170kr i MAC butikken.


Swatches:

MAC Grand Entrance eyeshadow       -       MAC Vintage Selection paint potMAC Vintage Selection - MAC Grand Entrance  - Mac vintage s. med Grand Entrance over
Ukens favoritt: Bobbi brown Shimmerbrick Apricot ( sminke/highlighter)


Bobbi Brown Shimmerbrick Apricot
Dette er eit highlighter pudder, med mye shimmer i forskjellige farger.
Det som er så kjekt med dette er at du får de forskjellige fargene som du enten kan swirle børsten over hele, eller du kan konsentrere deg med å bruke noen av fargene. Det er eit veldig versatile produkt for du kan bruke det som highlighter men også til f.eks øyenskygger.
Eg brukte denne mye i helga til highlighter på kinnbena, øyenkroken og under øyenbrynet.
Den gav en så fin varm glød, fordi eg brukte ikke bare den hvite men dei flotte fargene nederst i "paletten".

Shimmerbrick får du i forskjellige farge kombinasjoner, selv har eg "Pink" og "Apricot" og favoritten blant desse to er Apricot siden den har mer fersken/varme farger.  
Eit super produkt til sommeren! Du kan bruke den om dagen også for å ikke ha det helt matte ansiktet. Men ikke bruk for mye. Man vil ikke se ut som en diskokule på jobben liksom;)

Dette produktet er også supert til å legge på kroppen( om man vil ha glød på skuldrene,armene ved kragebenet er det fint med litt glød).

Eg har ikke fått noen urenheter. Produktet varer lenge fordi den er så drøy i bruk.
Anbefales om du er ute etter eit flott highlighter produkt.

OBS; Har man store porer unngå å legge highlighteren der, for den kan fremheve porene.
Så for min del kan eg ikke ha dette pudderet nær nesen.

Pris:
Eg kjøpte min for ca. 40dollar hos ACW.
Dem er utsolgt for Apricot, men har fortsatt Pink m/ brush på lager.

 

Bilder / Swatches:

Apricot og Pink


Apricot


Pink


Apricot
( Samme rekkefølge som i paletten)

 


Apricot 


Pink


Q: Har du BB Shimmerbrick?
-Hvilken er din favoritt ( fargekombo)?

Ukens favoritt: MAC Lingering ( øyenbrynsblyant/farge)

Siden jeg fikk denne har eg brukt den hver gang jeg har sminket meg, men også når jeg ikke har sminket meg og skal på jobb. Jeg elsker denne eyebrow blyanten. Før brukte jeg en fra ArtDeco (nr3 ash) eller en tilsvarende øyenskygge fra MAC (det bruker eg av og til å sette øyenbryna med nå og innerst ved nesen slik at det ikke blir så mørkt/hardt ved nese området/midtden der øyenbryna starter).
Men nå hørte jeg så mye bra om desse fra MAC og berre måtte prøve den, og den falt i smak med en gang.Ukens favoritt: MAC Lingering eyebrow pencil 
Denne har jeg som sagt brukt hver dag siden jeg fikk den. Til og med dager der jeg ikke har brukt sminke ( på jobb) så har jeg bare tatt denne på øyenbryna slik at de ser mer fyldigere og pleiet ut. 
Du får MAC sine eyebrow pencils i forskjellige farger, men fant ut at denne Lingering passet best til blond/brown hair.
Siden jeg egentlig er en blondine, men har farget håret brunt vil denne se finest og ikke så hard ut for mitt ansikt/hår. Og jeg synes den passer perfekt.
Jeg liker at denne kommer i en slik skru sak som man slipper å kvesse/spisse med blyantkvesser. Man bare skrur og da kommer det en stift med farge på ut. Det er en veldig tynn stift så man påfører lite om gangen og har mer kontroll. Man kan lage slike liksom hår med den tynne stiften som den har.

Minuset kan jo være at stiften får en rund tupp etter bruk og den ikke kan kvesses til en spiss tupp. Men trikset da er å prøve å bruke kantene på den og bytte litt plass/vri den litt da spisser du den mens du bruker den. Vanskelig å forklare så håper dere skjønner hva jeg mener. 

Absolutt eit favoritt produkt som jeg kommer til å fortsette å kjøpe når jeg blir tom:) 
Anbefales på det sterkeste!Pris:
Eg kjøpte min hos ACW for 12,99 dollar 


Bilder:

Uten.


Med.
(Her har eg bare påført for å vise forskjellen, har ikke blendet og brukt tid på å få det pent)
*Sminkefri dag i dag*

 

Q: Hvilken øyenbrynsblyant er din favoritt? 
-Har du prøvd MAC sin?Ukens favoritt: MakeUpStore Microshadow Choco D´or

Etter at eg begynta å bruke denne har eg bare fått lyst på fleire MUS produkter. Denne øyenskyggen er nydelig og eg tror ikke eg har noe lignende i MAC øyenskygger.

CHOCO D'ORMake Up Store Microshadow Choco D´or
En nydelig brun øyenskygge med gull glitter i.
Eg er glad eg valgte gull siden eg er varm person og bruker mer gull en sølv.
Denne er kanon fin med andre gull øyenskygger, pga det gull shimmeret som er i den. Den er godt pigmentert, den er enkel å blende ut.  Kan få litt fallouts når man påfører, så bruk eit papir under øyet når du påfører / blender.

Helt nydelig farge, den kan brukes til fest og hverdags. Dus den ekstra mye ut til hverdags og ha heller litt mørkere smokylook til fest. Til hverdags vil man bruke matte farger, men litt av denne øyenskyggen er ikke farlig.
Eg brukte denne i FOTD på lørdag, så HER kan dere se hvordan den ser ut på øynene mine.

Anbefales virkelig, og eg skjønner godt hvorfor denne var favoritt øyenskyggen til hun som jobba på MUS, for dette er jammen meg min favoritt innen MUS øyenskygger også!

Øyenskyggen er stor ( microshadow), så du får mye for pengene.

Pris:
140,-  hos Makeupstore

 

Bilder / Swatches:


(Trykk på bildene før å få dem større)Ukens favoritt: God vinterparfyme ( anbefaling )

Denne uka har eg også gravd frem en gammel favoritt. Denne får fram mange gode minner ettersom dette var en parfyme eg brukte den vinteren eg ble sammen med Espen for 6 år siden. Eg har kjøpt denne parfymen en del ganger siden den gang.  Og det er en typisk vinterduft fordi den er litt tyngre enn de andre parfymene man pleier å bruke om våren/sommeren. Denne ukens favoritt er vinter- og kjærleiksparfymen fra Cacharel Amor Amor!Cacharel Amor Amor
Dette er en blomsterlig/fruktig, litt tyngre duft.
Den er litt mystisk sexy parfyme.
Den har noter som; mandarin, jasmine and vanilla.

Du kan bruke denne både om dagen og om kvelden.
Den sitter lenge, og du kan spraye en dag og kjenne duften dagen etter. Den er drøy så man har en slik flaske lenge.

Typisk vinterparfyme som passer de eldre og de yngre.
Anbefales å stikke innom eit parfymeri og teste denne om du er på jakt etter en ny vinterparfyme.

Du finner den billig på nett;
-Cheapsmells - 30ml til 170kr
-Chastum - 50ml til 379kr

Q: Har du prøvd denne herlige parfymen??

Ukens favoritt: L'Occitane Shea Butter Hand Cream (perfekt for vintertørre hender)

L'Occitane Shea Butter Hand Cream 150ml

Denne handkremen fra L'Occtiane har vert min favoritt lenge. Men i det siste har det vert fryktelig kaldt på Stord.
En dag eg kom inn fra kulden hadde huden rundt naglen min sprukket så det var blod over alt og blod under neglen som eg ikke fikk vekk med det første. Huden på hendene var knusktørre og rett og slett ubehagelig.
Da gravde eg fram denne handkremen igjen og har brukt den heftig denne uken.

Hendene mine føles myke , de er ikke så tørre lenger.
Da Espen kom hjem fra Offshore hadde han også tørre hender. Da gav eg han denne handkremen og hans hender ble også myke og gode igjen. Trur han likte den litt ;)

Den lukter godt, er tykk og god. Shea smøret gir godt med fukt og gjør hendene myke.
Anbefaler på det sterkeste om du sliter med det samme :)
Dette er min favoritt handkrem om vinteren.


Fåes her i 30ml til ca. 70kr  ( gratis frakt)
Fåes her i 150ml til ca.170kr   (gratis frakt)

 

Q: Har du prøvd denne gode handkremen??
-Sliter du med tørre hender nå om vinteren??

Eg tar gjerne mot tips om fleire gode handkremer, alltid kjekt å prøve ut nye for det om eg
alltid har vendt tilbake til denne. Men har du tips så skrik ut!

Ukens favoritt: Stila Topaz kajal eyeliner ( sminke )

Denne eyelineren har eg hatt lenge, og eg huske eg kjøpte den fordi Heidi Larsen anbefalte den for lenge siden:) Eg brukte den en del før, men så har eg stoppet opp litt fordi eg brukte ikke noe sminke kvar dag. Men nå har eg begynta å sminke meg litt igjen da - mascara, concealer og denne eyelineren.


Ukens favoritt: Stila Topaz

Dette er en hudfarget eyeliner. Som dere sikkert vet så gjør  lyse eyelinere som hvit og hudfarget o.l øynene mer våkne og åpne. De skjuler røde øyner ( våtkanter) og man ser friskere/kvikkere ut.
 Men en hvit eyeliner kan alikevel bli litt hardt og det vil se litt sminket/fake ut hvis du har medium hudtone.   Medan en hudfarget (lys) eyeliner vil se mer naturlig ut samtidig den gir deg eit åpent blikk.

Har du helt blek hud derimot kan du bruke hvit, men har du normal norsk medium hudtone prøv en hudfarget om du ønsker det litt mer naturlig!

Denne eyelineren er bare helt fantastisk. Den er så pigmentert, og den gir fra seg farge med bare 1 strøk. Den er ikke slik at du må dra eyelineren at og fram på våtkanten for å få farge. Denne gir farge med en gang.
Så veldig pigmentert er den.

Den sitter også lenge på våtkanten, men man må ofte ta litt touch-ups uansett. Men eit triks er å legge en øyenskygge i lik farge over for å "sette" eyelineren, da vil den sitte på lengre.

Er du på jakt etter en god eyeliner som gjør øynene større og mer våkent er absolutt denne en god eyeliner som eg anbefaler på det sterkeste.
Som sagt så vil en kvit eyeliner bli litt hardt, prøv en hudfarget eyeliner neste gang!

Pris:
11pund  hos Lookfantastic

Bilde:
(Stila Topaz hudfarget VS MAC Fascinating hvit)


(Sminkefri: påført litt mye eyeliner for å vise dere hvordan fargene er. t.v: Topaz . t.h: Fascinating.)
Skal se om eg får laget en dagens sminke hvor eg har brukt den eyelineren så får dere se hvor fin den faktisk er.


Q: Har du prøvd Topaz?
-Hva syns du om den?

Ukens favoritt: MAC Blush ( Bite of an Apple)

Eg nevnte vel dette i innlegget om swatches på MAC Venomous Villains kolleksjons innlegget mitt, at denne blushen er min favoritt blush. Eg vart forelska i den ved første øyekast. Denne ukens favoritt er nemlig MAC Bite of an Apple blushen fra Disney kolleksjonen til MAC, Venomous Villains.

MAC Bite Of An Apple 
Dette er den fineste blushen til MAC tror jeg. Det skal være en matt korall rosa blush, i følge MAC cosmetics .
Den er helt nydelig til min hudfarge ( gul-/varm undertone).  
Man ser frisk og god ut i kinnene.
Uansett så legger denne blushen seg så fint på kinnene. Du kan sweipe den på raskt over kinnene og den sitter pent.
Den er lett å blende inn i huden, og den ser naturlig ut om du blender den godt, men for litt meir fest/party kan du ha den litt sterkere.  
Den er veldig pigmentert så den er drøy i bruk.

Desverre er dette en limited edition produkt, men du kan få tak i den på visse sider som selger discounted makeup eller på ebay. Hele kolleksjonen forsvant på noen få timer i Norge, så tviler de har denne inne noen plass i Norge..

Håper virkelig MAC lar denne fargen bli en av de permanente blushene, for når eg blir tom for min så.... så... ja, da blir litt krise nå som eg har fått min nye favoritt blush.

Pris:
Kjøpte min hos MAC Cosmetics Norge/Oslo for 200kr

Swatches/Bilder: 
 

Ukens favoritt: Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil (Hårprodukt)

 

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective oil.
*Pjuuuuh* Langt navn!
Dette produktet har eg brukt nesten kvar dag siden eg fekk den.
Dette er en olje som ikke tynger håret eller gjør det fett.

Du påfører denne rett etter shampoo som en leave in kur eller etter balsam når du har håndkletørt det som en shine/beskyttelse produkt for slitte tupper o.l.
Eller i tørt hår for beskyttelse,shine og fjerne frizzy/statisk hår..

Hvis du har hørt om Morrocan oil, så er dette lignende produkt. Den skal gi fukt, beskyttelse mot UV, Antifrizz , gjer håret shiny og mykt.
+ Det legger seg som eit lag rundt de slittetuppene så de ikke blir mer slitte og ser mindre slitte ut.

Den lukter godt....
... Eg sier ikke mer før fulle omtale på dette produktet kommer ;)

Men dette er iallefall ukens favoritt produkt!!

Fåes HER 


Q: Har du prøvd dette produktet før??

Ukens favoritt: Tikei Mineral Foundation

Denne uken har eg kun brukt mineral foundation (og litt blush for å unngå at man ser "flat" ut i ansiktet)
Eg har rett og slett ikke orket å sminke meg (ikke brukt concealer, øyenmakeup og blablabla...) Og eg har bare blitt mer og mer glad i denne foundationen. Det tar meg 1 minutt å "klaske" denne foundationen på i tryne så springe ut dørene til jobb...

Tikei Mineral Foundation ( i fargen N2)

Eg har sagt tidligere at eg ikke er så begeistret over mineralfoundation(løse foundation). Eg liker best flytende foundation med god dekkevne.
Syns liksom ikkje mineral (løs) foundation dekker så mye, men denne dekker veldig godt. Som sagt har eg ikke brukt concealer de områdene eg trenger det fordi eg syns denne mineral foundation har jevnet ut huden ganske bra.
 
Eg har skrivet omtale på denne foundationen tidligere, men syns bare at denne fortjener å få en "ukens favoritt" merke på seg.

Påføring går raskt, tar meg max 1 minutt og swirle kosten nedi lokket også i ansiktet. Den smelter så fint inn i huden.

Den inneholder ikkje Bismuth som mangen reagerer på med kløe og urenheter.
Så dette er en av de få mineral produktet eg faktisk kan bruke uten å klø meg ihjel og føle meg grå og gufsen i ansiktet. Eg kan bruke blush eller øyenskygger som inneholder bismuth men det er vel mer pga. man bruker så liten mengde av det. Mens en foundation bruker man mye av og i hele ansiktet og det er litt verre.

Morgenrutinen min denne uken har vert:
-MD formulations Moisture Defense antioxidant moisturizer  spf 20 ( ansiktskrem)
-Tikei Mineral foundation.
-Glo minerals papaya blush

Pris:
Du får den i forskjellige størrelser:
9gram  129SEK (ca. 111kr)
3gram    79SEK (ca. 68kr)
prøve     10SEK  (ca. 8kr)
.....hos Tikei.se
TiKei Foundation


 

Q: Har du prøvd Tikei produkter?
-Hva syns du om dei?

 

 

 

Ukens favoritt(er): MAC rubenesque & MAC all that glitters øyenskygge

Denne ukas favoritt er faktisk 2 produkter. Desse 2 kombinerer eg og får en ganske enkel og kjapp look, noe som er greit til travle morgoner. Denne ukas favoritter er:MAC Rubenesque paintpot og MAC All That Glitters øyenskygge

Denne uken er det 2 produkter som eg har brukt som passer godt sammen. En enkel sminkelook som går kjapt.
Sminken denne uken har vert; concealer under øynene + benefit powderflage, Rubenesque og All that glitters over, så avslutte det hele med en mascara.

All that glitters er jo så nydelig farge, denne kan du fint ha på øynene helt alene. Du trenger ingen crease color.
Men for å få fargen til å poppe meir og henge bedre/lengre på har eg brukt Paintpoten Rubenesque som en base.

Pris:
All that glitters: 95/135,-
Rubenesque: 160,-Swatches:

(f.v; Rubenesque , All that glitters  ,  All that glitters over Rubenesque)


(samme rekkefølge som det første swatch bilde)


(samme rekkefølge som det første swatch bilde)Q: Har du prøvd denne komboen?
-Noen favoritter denne uken?


Ukens favoritt: Fudge Saltvanns spray!! ( how-to: Beach curls)Denne har eg nevnt  tidligere (omtale og favoritter). Men eg har tatt den i bruk igjen og bare elsker den. Eg har gått igjennom 2 flasker ( egentlig 3 - men siden den eine knuste når den va halvfull, så blir det bare 2 stk eg har klart å bruke opp).

Igår hadde eg fest, som var fantastisk morsom btw, og da brukte eg denne sprayen.

Har du nydusja hår kan håret vær litt vanskelig å style ( krølling o.l). Men spray litt saltvannspray i vått hår og føn. Da vil du få en tekstur i håret som gjør at håret krøller set lettere når du bruker krøll-/bølgetang.
For nyvasket hår holder ikke like bra på krøller som 1dag gammelt hår ( vasket dagen før).

Beach look:
-Vask håret som normalt...
-Håndkletørk håret også sprayer du masse saltvannspray i.
-Føn samtidig så di knepper håret med hendene dine.
Da vil du få eit naturlig fall(krøller/bølger) i håret..
Enkelt og kjapp beachlook.

Du kan også spraye saltvannspray og varmebeskyttende i håret å føne det tørt så bølge med bølgetang også kneppe etter du har bølget så avslutte med hårspray med hold i for å få ekstra definerte krøller/bølger.

Du kan også bruke saltvannspray i tørt hår, men selv syns eg det tynger litt på håret og ikkje har så mye effekt som om du føner og knepper samtidig.

Håret får ein crispy, sprø/tørr tekstur som er typisk "en dag på stranden hår"..


Pris:
Kan vær dyr i frisørsalonger, men fåes til ca. 90kr hos Feelunique ( gratis frakt)

Anbefales på det sterkeste!!
(Fudge tester ikke på dyr)
PS: Den har en fantastisk god duft, kokos/tropisk duft.. I går fikk eg kommentarer på at eg luktet så godt og kva shampoo eg brukte ;)


Eg tok ikkje nåke bilde av håret/sminken i går - nåke eg sku gjort... Men tok bilde av håret i dag - en dag etter styling og det er faktisk fall/bølger i det enda ( bra hold)


Q: Har du en favoritt saltvannsspray du vil anbefale??
- Har du prøvd Fudge sin??

Ukens favoritt: NARS Amour Blush! ( swatches av noen NARS blusher)

Denne uken har eg brukt 3 ting, NARS laguna bronzer, NARS Amour blush og Covergirl lash blast mascara.
Ikke noe foundation,concealer eller øyenskygge. Kjappt og enkelt.
Denne ukens favoritt er blushen Amour fra NARS.NARS Amour
Denne er helt nydelig (noen vil kalle det fersken rosa blush) men eg syns den er mer coral/rose. Den har ingen glitter/shimmer i seg slik som NARS ORGASM har.
Så denne blushen er helt matt.

Den passer både til dag/kveld-sminke. Den er veldig pigmentert.
Alle kan bruke denne ( lys til mørk hudtone) Den kan bygges opp til en mørk blush også. Den er enkel å blende og man ser frisk og sunn ut med denne på kinnene.


Pris:
$26 (ca. 156kr )  hos KissAndMakeupNYSwatches:
Her er swatches sammen lignet med noen andre NARS blusher:


Med blitz:
Q: Har du noen favoritt sminke denne uken?

-Hvilken?

NYHET: Nå kan du bygge ditt eget brushkit/kjøpe individuelle koster hos SIGMA!


Nå kan du endelig kjøpe individuelle koster hos SIGMA!
Før var det slik at du kunne kjøpe noen få koster, men ellers måtte du kjøpe hele brushkits.

Du kan også lage ditt eget brushkit, ved å sette sammen de kostene du vil.
Dette er en god nyhet for dem som ikke er interessert i å kjøpe mange koster, no kan du velge hvilken du vil ha:D

Sigma sine koster har eg anbefalt så mangen ganger, de er billige og ekstremt god kvalitet på kostene.
Du vil finne omtale på alle kostene til sigma når du trykker på SIGMA MAKEUP  i kategori listen (Eller trykk her for omtaler)

Ta en titt hos SIGMA, å se om du finner noen koster du vil ha:)


Q: Har du prøvd Sigma før?
-Hva syns du om Sigma sine koster??

Ukens favoritt: MAC Powderblush i Hipness ( To The Beach)

Denne ukens favoritt er blushen fra To The Beach kolleksjonen til MAC.
Har ikke brukt mye sminke denne uken, men har frisket opp litt  i kinnene med hipness blushen..

MAC HIPNESS BLUSH

Denne blushen har blitt gitt ut i en tidligere kolleksjon også, fafi kolleksjonen.
Nå er den endelig tilbake i To The Beach kolleksjonen og eg har brukt den mye denne uken. Fordet om eg ikke har sminket hele ansiktet så har eg brukt denne til å friske opp kinnene.

Den har en nydelig korall/rosa farge. Den ser veldig pigmentert/sterk ut i fargen, men når du påfører den får du nydelige friske kinn.

Det er en frost ( formula) som betyr mye shimmer, men denne har ikke så mye shimmer faktisk.

Fantastisk flott blush som passer til lys til medium hud.
Mørk hud kan bruke denne som highlighter.


Pris:
190kr i norge, viss de har den igjen.
Dette er en Limited Edition så den er ikke i den permanente kolleksjonen, så er de tom i butikken får de den ikke inn igjen..  Da må du lete på Ebay..


Swatches:(Ute i dagslys)


(inne uten blitz)


(med blitz)Q: Har du noen favoritt blusher du vil anbefale meg ?=)

-Legg meg til som venn?

Ukens favoritt: MAC Shimmermoss øyenskygge

Denne skyggen får du i den permanente kolleksjonen også, men eg kjøpte min fra To The Beach kolleksjonen.
Denne ukens favoritt er...

MAC Shimmermoss eyeshadow:

En helt nydelig blå/grønn øyenskygge med mye glitter i.
Du kan bruke den til så mye, men hos meg har den blitt brukt som en eyeliner for å fresh opp "kjedelige" sminkelooker. ( se bilde nederst)
MAC øyenskygger er jo helt fantastiske, gode å blende og sitter godt - ikkje minst eg elsker farge utvalet deres!
Har brukt Shimmermoss i nesten alle sminkelookene eg har laget i sommer..

Pris:
135kr i boks hos MAC
95kr i pan hos MAC

Anbefales!!

( Her har eg f.eks brukt Shimmermoss som eyeliner under øyet)

Ukens Favoritt: MAC Coral Crepe Paintpot

Tid for ukens favoritt!
Og denne ukens favoritt er en paintpot fra MAC, fra pret a papier kolleksjonen..
Siden eg har vert syk denne uken har eg bare brukt sminke 2 dager og da var det denne paintpoten og eg bare elsker den meir og meir! Hadde eg ikke vert sjuk hadde eg brukt den kvar dag!

PretAPapier-PaintPot_CoralCrepe-72.jpg image by lushiousbeautyUkens Favoritt:       MAC Paintpot i Coral Crepe

Dette er en paintpot som kan brukes som kremøyenskygge eller base.
Den har en utrolig nydelig fersken farge..
Den fremhever de blå øynene mine, og har fått komplementer da eg brukte denne faktisk..

Det eg gjor var å smøre eit tynt lag på øyenlokket og opp til globalen, en gang satt eg paintpotten med en øyenskygge fra MAC ( Coral ), men andre gangen la eg bare den være slik for å se om den creaset..

Viss man legger eit tynt lag så creaset den faktisk ikke.
Eg hadde en tykk svart eyeliner og litt mascara, skikkelig enkel look ( Synd eg ikke tok bilde)..
Det tok iallefall uber rask tid å legge sminke så om du har dårlig tid om morgonen er dette en kjekke sak å ha!

Korall/fersken er også in i år så dette er absolutt en must-have!

Pris:
160,-

Swatches:
Ukens favoritt: NARS Torrid blush!
Er lenge siden eg har hatt en ukens favoritt ( dårlig av meg)...
Men denne blushen eg skal skrive om idag har "hoppet" høgt opp på min favoritt liste..
Eg har fått en ny favoritt blush i min "favoritt blush samling"..

NARS TORRID blush

Dette er en korall/fersken/oransj farget blush, alle skryter Orgasm opp til skyene, vel eg skjønner iallefall ikkje hvorfor denne ikke får like mye oppmerksomhet. Denne er helt nydelig på huden. Godt pigmentert,drøy i bruk. Ikkje shimmer/discokule effekt.

Den er i familie med Deep throat og Orgasm, bare denne er litt mørkere enn Deep Throat. Den har ikke så mye glitter som orgasm.
Den har LITT glitter i seg når du ser den i boksen, men når du tar den på huden så er det ikke noe glitter, den er naturlig og pen på..

Den er rett og slett bare nydelig, og så glad som jeg er i korall/fersken farget sminke så har denne blushen havnet på topp 5 blushene mine.
Love<3

Denne kan brukes til dagsminke og kveldsminke, den ser naturlig ut og man får friske flotte kinn ved å bruke denne.

Pris:
18,50 pund hos HQhair
eller 26dollar hos KaM

Karakter
6 av 6

Swatches:


Med blitz ( da ser du Orgasm glitter, men ikke hos Torrid):Ukens favoritt/Omtale : NARS Orgasm blush
Vel, dette er vel kanskje ikke bare ukens favoritt. Dette produktet har eg hatt som en av mine favoritter en stund nå.
Men so knuste jo mitt  i bagasjen da eg var på danskebåten så eg har ikke fått brukt det på en stund. I helga da eg fikk eit nytt eit i posten og eg har brukt dette produktet KVAR dag siden..

... Eg snakker jo såklart om blushen Orgasm fra NARS.
Åårh klare bare ikkje få sagt nok ord på kor flott denne blushen er. Eg elsker alt peach/coral rosa farget makeup, spesielt blusher.  Denne er bare så nydelig!

Som sagt har eg brukt denne kvar dag siden eg fekk den på lørdag, og eg veit eg skal vær ekstra forsiktig med denna, de knuses tydligvis ganske lett.

Dette er en peach rosa farget blush med litt shimmer/glitter i.
Den er nydelig til kvardags også til fest. Den passer alle hudtoner/farger.

Så fikk eg spørsmål fra en leser om hva forskjellen på denne og Super Orgasm er;
Super Orgasm har en sterkere mørkere farge, pluss den har meir glitter/shimmer i seg av fargen gull. Den blir meir fest-blush enn en du kan bruke på jobb f.eks. Det kan du med Orgasm, den er ikke så sterk og mye glitter.

***


Begge er veldig flotte altså, en annen blush fra NARS som er ganske populær er Deep Throat, den har eg ikke men lurer på om eg skal skaffe meg en når eg får lønn. Har faktisk ikke så mye NARS produkter, men har skjønnt i det siste at dette er produkter eg må skaffe meir av. Kun prøvd bronzere og blusher + noen få produkter til , og eg har likt dem alle..


Men en blush som er lik på Orgasm er benefit Coralista ( en av mine favoritter fra Benefit). Benefit har mer shine i seg og kan vær litt lysere i fargen medan Orgasm har meir glitter og meir bronzet finish faktisk.
Benefit er litt billigere og du får meir produkt -  så om du vil ha en NARS orgasm dupes så  er billigere kan Coralista vær eit alternativ.

PRIS:
Fåes kjøpt hos HQhair for ca 180kr..
Man slipper unna moms.

SWATCHES:Kan også legge med eit bilde ( fra google) så dere ser forskjellen på Orgasm og Super Orgasm:

( ps: en ene har runde kanter for den ligger i en duo palette med Laguna bronser, men super orgasme er en single blush  - derfor forskjellige former/kanter)

Ukens favoritt: parfyme

Ok, eg har fått meg ny favoritt parfyme..
Denne har eg brukt kvar dag siden eg fikk den.
Huska eg tvilte litt på å skaffe den siden eg har D&G the one, og eg syns den er litt søt/tung..  Men denne er så mye bedre! Og eg angra ikkje eit sekund på at eg skaffa meg denna.

Eg liker denne mye bedre enn D&G the one. For denne er en friskere og lettere versjon.
Så ukens favoritt er;

D&G Rose The one

Er du fan av den vanlige The one fra D&G vil du elske denne.
Dette er meir sommerduft versjon av The one. Den er mye friskere og lettere.

Eg har faktisk fått mye komplementer på denne parfymen at den lukter godt - slik som med Versace Bright Crystal.

Eg kjøpte min på Estetique for 680kr ( ingen frakt, moms eller noe)
Du finner den også på Cheapsmells, men der kommer frakt og moms+ gebyr i tillegg så da blir det "omtrent" den samme prisen uansett. Bare shippinga er raskere på Estetique siden det er i Norge da;)
+ Eg fikk prøver på andre parfymer da eg bestilte hos Estetique;)

Anbefaler på det sterkeste!!


Denne skal lukte:

- Top notes: pink grapefruit, mandarin and cassis;

- Middle notes: Bulgarian rose, peony, lily and lychee;

- Base notes: vanilla, musk and amber.


Q: Har du en favoritt parfyme for tiden???Ukens favoritt: MAKEUP

Føler det er evighet siden eg har laget en ukas favoritt nå..
Eg har vært litt på daffesiden når det gjelder makeup i det siste.
Men har klart å blitt litt flinkere denne uken å brukt litt og en som har vert favoritt lenge og som eg har skrivet omtale på tidligere - som dere kan lese HER.
AMAZING COSMETICS sin CONCEALER....
....har eg brukt heftigt denne uken.
Bare denne under øynene og MAC msf ( pudder )  i ansiktet, litt mascara og that's it, rask og enkel makeup..

Les om concealeren på eget innlegg, hvor du kan se bilde - før og etter påføring av concealeren. Den er fantastisk og dekker mørkeringer under øynene..

Iallefall så kjøpte eg meg en ny ein i dag, i fullsize (0,5oz), den eg hadde var den lille størrelsen ( 0.2oz). Jeg er ikke tom, men fant ut at eg trenger en i veska og samtidi ha en på sminkebordet. Så da kommer eg til å ha den lille i vesken og den store på sminkebordet..

Fargen eg bruker er Light golden og passer perfekt!
Koster 42 dollar for den store, og 28 for den lille.

Jeg kjøper mine hos Skinstore.

Trykk HER for å lese omtalen + se bilder ( før og etter ).

Ukens favoritt: (sminkeprodukt)

ukas
Denne ukens favoritt er MAC paintpot i Bare Study

Folk som oftest bruker Paint potene til mac som baser under øyenskygger og slikt, jeg også gjør det.
Men denne uken har eg ikkje orket å sminket meg så mye, så eg har bare klasket på med litt primer og med en ren finger påført litt Bare Study på øyenlokket og mascara så klar til å gå på jobb.

Bare study er en av mange paint pots, men denne er en nude/beige(champagne) farge med mye gull shimmer i.
Paintpots har en kremete konsistens og er ganske godt pigmenterte.
Dei kan som sagt bruker aleine eller som en base under øyenskyggene, eller highlight.

Men dette produktet har blitt brukt mye denne uken. Enkelt og kjapt å påføre. Får eit flott våkent blikk av å bruke litt i øyenkroken også.

Eg kjøpte min på MAC i Sandnes for 160kr men du kan finne den billigare på Ebay ..

Swatch:

Ukas favoritt/produkt anbefaling:

Vet det i begynnelsen av uken, men likevel har eg fått ein favoritt desse 2 dagene...
Men har i det siste begynta å bruka Biosilken som eg kjøpte for en stund siden, hadde helt glemt den ut da eg i sist uke såg gjennom hårproduktene mine om det var noe eg skulle kaste - Da fant eg denne.
Så siste uken har eg brukt mye dette produktet og det er jo helt fantastisk!

Biosilk silk therapy serum drops:
Dette er eit serum som gjør håret silkemykt,flokeløst og gir håret mye shine uten å se fett ut.
Jeg pleier å ta dette i etter jeg har rettet håret med rettetang, eller krøllet håret med bølgetang.
Den samler håret og fjerner friss, i tillegg gir den håret en helt supermyk følelse og glansfull look.

Den er drøy i bruk og man trenger ikke mange dråpene i handen.

Brukes:
F.eks etter du har rettet håret, eller vil gi håret ditt litt meir glans/liv og silke følelse.
Man tar noe få dråper i handen, gir handflatene mot hverandre også grer du handen i håret ..
Ikke ta så mye ved hår røttene for det kan se litt fett ut.

Litt vanskelig å finne dette produktet på nettsteder, men tilslutt fant eg dette hos Nelly faktisk.
Men nå finner eg det ikke der meir, så einaste plassen eg veit du kan finne dette produktet da må være på Ebay eller i en frisørsalong:)
EDIT: Og kjære Silje tipsa meg om at dei selge biosilk også hos Strawberrynet, så der kan dere også ta en titt;)

Karakter:
5

Den trekker litt ned pga pris, også litt pga lukt, fordi den har blomsterlukt og EG personlig er ikke så glad i blomsterlukt. Men det er ingenting å henge seg opp i, for eg bruker jo produktet fortsatt;)


Eit produkt som er billigare og kan brukes til det samme er
Tigi Bed Head - After Party:
Den lukter heilt himmelsk og gjør håret glansfult og utrolig mykt.
Den bruker eg også etter eg har rettet håret o.l.*
Eg har også skrivet ein omtale på dette produktet tidligere som du kan lese - her -

Dette produktet kan du finne billig her

Fantastiske produkter begge to!

Omtale: MAC swiss chocolate E/S ( Ukens favoritt)

Nå er det lenge siden eg har hatt "Ukens favoritt".
Og denne ukens favoritt er ein øyenskygge fra MAC som eg har brukt ekstra mye denne uken som har vert!
Nemlig MAC Swiss chocolate!

MAC swiss chocolate er ein varm rødbrun matte øyenskygge.
Den er veldig godt pigmentert.
Det er ein kjempefin globalfarge.

Slik eg bruker denne øyenskyggen er:
1. legg en basefarge over hele øyenlokket opp til øyenbrynsbenet.
Da er shroom eller vanilla ein flott farge.

2. Legg DENNE øyenskyggen altså Swiss chocolate i globalen..
Blend godt sammen

3. For å mørkne den ytre-v bruker eg Espresso, det er en mørkebrun øyenskygge...

4. Legg litt eyeliner på øyelokket og mascara på øyenvippene

Enkel look på 1-2-3!

Anbefaler virkelig denne øyenskyggen, den får mine blå øyner til å lyse!
Har fått mangen flotte kommentarer på denne øyenskyggen/looken:)

Karakter:
6 av 6

Ukens favoritt!

Nå er det tid for ukens favoritt igjen hvor eg forteller dere om eit produkt eg digger denne uka!
Og denne ukens favoritt er; Sigma ss182 buffer brush!

Denne elskbare kabukien har vert min favoritt lenge, har faktisk 2 stk av den.
Men etter jeg skaffet meg MAC msf natural til touch-ups så eg har i vesken sammen med denne kabukien har eg bare begynta å elska denna kosten enda meir!
Den er så liten og lett å ha med seg, den er SINNSYK myk og god.
Den har tett bust noe som gjør påføringen enklere (det er litt motstand i kosten).

Dette er en god dupes av MAC sin 182 buffer brush, bare billigare såklart!
Du får denne kosten for 19 dollar hos Sigma, altså ca. 106 kr...

Du kan som sagt bruke denne til msf(mineral), pudder foundation, blush eller blende ut harde  linjer i ansiktet - f.eks viss du har gått overkill med blushen og vil duse den ned litt kan du blende det ut med denne kosten.

Absolutt ukens favoritt og eg anbefaler denne kosten til dere mineral elskere der ute eller vanlig pudderelskere!


pc010429pc010431
(trykk på bildene for å få dem større)

Ukens Favoritt:


Dolce & Gabbana - The One

Dette er definitivt ukens favoritt.
Jeg har faktisk brukt denne parfymen siden dagen eg fikk den  ( lørdag). Og jeg pleier å bytte parfyme kvar dag. Men denne har eg som sagt brukt kvar dag no.
Den lukter så godt. Og den blir faktisk bedre for kvar dag også, blir vant med lukten og den lukter kanskje sterkt å slikt når man sprayer den i luften eller på parfymeri og slikt. Men når man har blitt vant med den og sprayer den på huden er det så god søt ( karamell-aktig ) lukt.

Så denne parfymen anbefaler eg virkelig.
Den er litt tung, vinterparfyme, så den passer perfekt å bruke nå! Syns den lukter litt sofistikert, voksent, men samtidig noe ungdommer kan bruke. ( partyyy!).

Dyr i norsk butikk men du finner den billig på desse engelske sidene eg har anbefalt i tidligere innlegg.

LØP OG KJØP!!!


Q: Har du noe favoritt produkt denne uken som du bruker mer enn andre??

Ukens favoritt:

På tide med en ukens favoritt nå, der eg anbefaler dere 1 produkt som har vert min favoritt denne uken!
For en stund tilbake handla eg en del fra elf.
Og det er eit produkt fra Studio kolleksjonen som eg har blitt forelska i.
Eg har skrivet ein omtale på denne tidligere så du kan lese HER
Men nå kjem iallefall ukens favoritt!

ELF eyebrow kit:

Jeg har byttet ut min ArtDeco øyenbryns blyant med denne. Man får så flotte markerte øyenbryn.  Øyenbryn skal i utgangspunktet ha kalde farger, ask o.l
For det om dette kittet er meir på den varme siden ( syns eg) så syns eg detta produktet er knall bra! Eg får flotte markerte fyldige øyenbryn som ikke ser falskt ut.
Den består av en gel ( den mørkeste delen) og eit setting pudder /fylle pudder ( den lysteste delen) du får med en liten kost som er skrå (eyeliner lignende kost) på enesiden og fluffy pudderkost på andre siden.
Dette tror eg er en av mine favoritter hos ELF, jeg har iallefall brukt dette produktet kvar dag siden eg fikk det i posten for 1 mnd siden.
Det koster jo også bare 38 kr - Du får 3 fargevalg , jeg har medium ( siden jeg har mørkt hår nå så må eg ha litt mørkere øyenbryn også).
Den holder hele dagen og smugder ikke utover senere, slik jeg har opplevd med andre øyenbryns produkter.
Så dette produktet har eg brukt mye no og den fortjener "ukens favoritt!"

Kjøpes HER!

Ukens Favoritt:

ukas


Nå er det tid for Ukas-favoritt igjen, og denne uken er det fudge paintbox colors i Hot Chilli ( hårfarge).
5
Dette er en frisør hårfarge som du får kjøpt i frisørsalonger (190kr) eller i nettbutikker (70kr).
Den er mild for håret og ikke fult så skadelig som hjemmefarge ( som du får i dagligvarebutikker).
Eg har i fargen Hot Chili, som er i underluggen. Da eg var hårmodell fikk eg det farget slikt. Liker litt freshe frisyrer med forskjellige effekter i. Det gjør håret meir interresant.

Iallefall så er denne ganske god, den gir knall fresh rød farge til håret. Den sliter ikke  like mye på håret som visse andre hårfarge-produkter gjør.
Du har denne tuben lenge for å si det slikt, fargen i håret skal sitte opp til 20 vasker. Å da er det bare til å freshe opp fargen ved å påføre denne i og la det virke i 15-30 minutter.   Få best effekt/farge ved å bleke håret først så ta i rødfargen..
Påføres i håndkletørkt hår ( vaskes med shampoo, så tørk håret, påfør fargen, vent 15-30min, skyll utav bruk shampoo igjen og avslutt med kur/balsam).

Du får paintboxane i masse forskjellige farger, fra svart til knall rosa, blå,turkis. Eller du kan blande farger og lage din egen farge.
Knall bra produkt altså!

Kan kjøpes billigt HER

Ukens favoritt:

ukasNå er det tid for ny ukas favoritt, og denne uken er det dette produktet eg vil anbefale/skrive om:
http://img.auctiva.com/imgdata/8/9/3/4/8/5/webimg/292451957_tp.jpg

MAC MSF PETTICOAT!
Dette er min favoritt ( always ). Ikke nok med at den er fin å se på men den er også fin på huden.
Viss du er en av dem som bruker pudder og føler at du ser tørr ut ( pudder-face)  Så kan denne hjelpe litt, for det er shimmer i den og den gir deg glow i ansiktet og demper litt den der pudder-looken.  Du kan enten bare bruke det lyse(rosa) eller du kan bruke det mørke (røde), eller swirle ein kost over hele og få en deilig farge.
Den er veldig pigmentert og drøy i bruk, så du trenger ikke mye før du får farge på kinnene. ( viss du bruker den som en blush).
Eg rett og slett elsker dette produktet, selv syns eg det er den finaste MSF'en MAC noen gang har hatt.
MSF kan brukes til blush, highlight, øyenskygge og kommer i flere farger, dei har også MFS natural som kan brukes som "foundation" pudder, eller for å sette sminken eller ein touch-up i løpet av dagen.
MFS står for : Mineralize Skinfinish.
Nå har det seg slikt at petticoat er discontinued, altså MAC selger dem ikke meir, men du får kjøpt petticoat noen plasser om du er heldig.

Kosten(e) som eg pleier å bruke til Petticoat er enten 188 eller 187, begge er duofibre kosta, som er veldig myke koster som kan bruker til lightweight produker som pudder,pigmenter osv.  Kan også brukes på noen foundationer som ikke er så tunge å jobbe med. Forskjellen på 188 og 187 er at ein 188 er mindre versjon enn 187.
Så pettticoat + 188 = beautiful cheeks!

pa210102(188 + petticoat)

Swatches:
pa210109(uten blitz) pa210106(med blitz)
(trykk på bildene for å få dem større)
Nederste ( mørkeste fargen) er det mørke delen i msf (alene).
Midten ( lyse rosa) det er det lyseste delen i msf (alene)
Øverst  er blanding av begge to altså viss du swirle kosten over hele msf'en

Det blir ikke så sterke farger på huden om du bruker kosten og swirle og påfører på kinna altså.


Q: Har du en ukens/månedens favoritt som du liker spesielt godt denne uken/mnd?

Ukens favoritt:

ukas
Nå er det tid for første "ukas favoritt" på denne bloggen...

Ukas favoritt er:
f  

Kosten 109 ( small contour brush) fra MAC.
Mange liker dennes til bruk av flytende foundation, tross det er naturhår ( og den suger til seg mye av produktet) men eg liker den faktisk best til contouring! Eg har testet mange forskjellige koster til contouring, alt fra skrå koster til smale koster osv osv.
Men denne er absolutt favoritten: Den tar opp passelig mengre produkt og den blender den fint inn i huden, og for at kosten ikke er så stor så slipper man å være redd for at man tar formye mørkt pudder på huden.
Det er den beste contour-kosten som eg har prøvd noen gang!

Denne kosten + MAC sculpt & Shape ( Highlight and contouring pudder som eg har snakket om i tidligere innlegg - LES HER - er to produkter som passer YPPERLIG sammen!

Sculpt and shape har foresten vert discontinued, men finnes som MAC pro  produkt.
MEN 15 oktober kommer den tilbake i vanlig MAC butikk her i Norge!
Så sørg for å skaffe deg det pudderet!
m
      bloglovin

Søk i bloggen:


Nettsider jeg anbefaler:


hits